Θανάσιμος τραυματισμός 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού
Re: Θανάσιμος τραυματισμός 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού
Συγχαρητήρια για την αποψή σου αγόρι μου.
Τι να πω, αν έτσι σκέφτεται η νέα γενιά, ας το κλείσουμε από τώρα το μαγαζί να τελειώνουμε!
Τι να πω, αν έτσι σκέφτεται η νέα γενιά, ας το κλείσουμε από τώρα το μαγαζί να τελειώνουμε!
- proskopos
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ρε είναι δυνατόν..; ο καραγκιόζης υπουργός Μακεδονίας -Θράκης μιλάει για τα κόμματα.. και αν το πασοκ μπορεί να κερδίσει ή ο καραμανλης είναι ακόμα ικανός... ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ...
necrofear_13 +++
Ρε πάτε καλά?
Θα σκοτώσεις κάποιον που έσπασε ένα αυτοκίνητο ή μια βιτρίνα?
Τα χαιρετίσματα μου, αυτό εγώ το λέω τρομοκρατία
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Δεν λέω να σκοτώσουμε αλλά όχι μια βιτρίνα και ένα αυτοκίνητο.. εδώ καίγεται η αθήνα όλη...Filia wrote:Ρε πάτε καλά?
ένας αστυνομικός έχασε το χέρι του.. είναι καλό αυτό..;
τα παιδιά του πως θα τα κρατάει...?
Ρε είμαστε όλοι άνθρωποι...
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Και ειναι καλυτερα να γινεται αυτο που γινεται ε?Ειδαμε τι κανει η γενια που υπαρχει τωρα.Τουλαχιστον εμεις εχουμε ονειρα προσπαθουμε να παμε την επιστημη μπροστα και να λυσουμε τις διαφορες μας ηρεμα.Αμα ειχες εναν ανθρωπο σου εκει θα σου ελεγα τι θα ελεγες.Αμα ειχες καποιον πυροσβεστη που να κινδυνευε θα σου ελεγα εγω.Με ποιο δικαιωμα βαζουν τη ζωη ανθρωπων σε κινδυνο.Δεν το καταλαβα.Κρεμαλα θελουνε και αμ χρειαστει δημιος ειμαι εγω εδω.ΕΙδαμε οι αλλες γενιες τι κανουν.Εγω δεν βγαινω εξω να πειραξω κανεναν αμα εχω νευρα γραφω java η κανω κατι αλλο να ξεσπασω.Και αμα εσυ απογοητευεσαι οπως σκεφτομαι εγω, εγω απογοητευομαι οπως σκεφτεσαι εσυ.Και το μαγαζι το εχετε κλεισει οπως σκεφτεστε.Μπορει ο καθενας να λεει οτι θελει και ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει χωρις ομως να ενοχλει τον διπλανο του.Επειδη λοιπον δικοι μου ανθρωποι κινδυνευουν και δεν σου ευχομαι να σου τυχει ποτε αυτο ναι απαιτω δικαιοσυνη ακομα και αν χρειαστει αποβρασματα της κοινωνιας να εξοντωθουν εντελως.Αυτα!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Η αληθεια,οπως παντα,βρισκεται στη μεση.Ουτε η θανατικη ποινη ειναι η λυση ουτε η ημι-αναρχια και ατιμωρησια που επικρατει στην Ελλαδα.Δυστυχως ή ευτυχως ομως το οικοδημα εχει σαπιες βασεις και πρεπει να βρεθουν πολιτικοι με @@ και να το φτιαξουν(προς το συμφερον του λαου παντα).Μεχρι τοτε θα παρακαλαμε να βρουμε καμια δουλεια σε καμια σοβαρη χωρα μπας και φυγουμε(οι πιο πρακτικοι),θα γκρινιαζουμε για τα παντα(οι παθητικοι και γραφικοι πολιτες) ή θα καιμε οτι βρουμε μπροστα μας(οι δηθεν επαναστατες).
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Πολιτικοι με @@?Συκρινεις μηλα με καρπουζια!!!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
- Crab
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Η χώρα διήρχετο μιαν κρίσιν,αναζητόσα διέξοδον εξ ενός πολιτικού αδιεξόδου εις το οποίον είχε εισέλθει...aguero88 wrote:Μα ναι! Να έρθει ο στρατός! Να επιβληθεί και στρατιωτικός νόμος! Να καθαρίσουν οι δρόμοι....Και να αναλάβει μια ομάδα συνταγματαρχών να οδηγήσει ομαλώς την χώρα σε εκλογές...
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Αν το σχολιάσω αυτό θα υποστώ επίπληξη ε; Οκ...Δεν το κάνω...necrofear_13 wrote:Εγω δεν βγαινω εξω να πειραξω κανεναν αμα εχω νευρα γραφω java η κανω κατι αλλο να ξεσπασω.
Να σε ρωτήσω...Με θανατηφόρα ένεση με ηλεκτροσόκ η δια λιθοβολισμού;
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Ρε γ..το τι κάθεστε και ακούτε ό,τι λέει η τηλεόραση?!??!
"Ολη η Αθήνα καίγεται". Λες και δεν έχει ξαναγίνει. Τώρα σας πειράζει, τόσα χρόνια δεν σας πείραζε. Απλά αμα πιπιλίσει το μυαλό απο την TV τότε σας ξινίζει.
Ρε δολοφονήθηκε παιδί, και σας νοιάζουν οι τζαμαρίες, οι βιτρίνες και τα αυτοκίνητα???
Η σας νοιάζει να καταδικαστεί ο αλήτης?
Μπροστα στη δολοφονία, κοιτάτε τα υλικά??? Αν ήταν σόι σας να δω αν θα φωνάζατε εσείς "Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι".
Ωστόσο αυτό που λέει ο necrofear είναι εν μέρη σωστό. Δεν ζητάω να τους σκοτώσουμε. Αλλά άμα είναι να διαμαρτύρονται βάζοντας σε κίνδυνο ζωές, όχι απλά χάνουν το δίκιο και τον σκοπό τους, αλλά γίνονται ίδιοι με τον αλήτη δολοφόνο. Καιγόταν κτίριο στην Ομόνοια με ανθρώπους μέσα, από τη μανία των ηλίθιων.
Τι να πω, απλά όλα σκ...τα.
"Ολη η Αθήνα καίγεται". Λες και δεν έχει ξαναγίνει. Τώρα σας πειράζει, τόσα χρόνια δεν σας πείραζε. Απλά αμα πιπιλίσει το μυαλό απο την TV τότε σας ξινίζει.
Ρε δολοφονήθηκε παιδί, και σας νοιάζουν οι τζαμαρίες, οι βιτρίνες και τα αυτοκίνητα???
Η σας νοιάζει να καταδικαστεί ο αλήτης?
Μπροστα στη δολοφονία, κοιτάτε τα υλικά??? Αν ήταν σόι σας να δω αν θα φωνάζατε εσείς "Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι".
Ωστόσο αυτό που λέει ο necrofear είναι εν μέρη σωστό. Δεν ζητάω να τους σκοτώσουμε. Αλλά άμα είναι να διαμαρτύρονται βάζοντας σε κίνδυνο ζωές, όχι απλά χάνουν το δίκιο και τον σκοπό τους, αλλά γίνονται ίδιοι με τον αλήτη δολοφόνο. Καιγόταν κτίριο στην Ομόνοια με ανθρώπους μέσα, από τη μανία των ηλίθιων.
Τι να πω, απλά όλα σκ...τα.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Υπάρχουν αυτοί που κάνουν την πορεία και διαμαρτύρονται για αυτό που έγινε και ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη
και υπάρχουν και αυτοί που πάνε σε κάθε πορεία και τα σπάνε
Μην τα συγχέουμε
------------------------------------
ελάτε να γράψουμε όλοι μαζί κάτι σε java για την κοινωνική αδικία στην Ελλάδα
Μην τα συγχέουμε
------------------------------------
ελάτε να γράψουμε όλοι μαζί κάτι σε java για την κοινωνική αδικία στην Ελλάδα
- mikem4600
- Gbyte level
Παιδιά ξεκολλήστε, ο στρατός είναι για να προστατεύει από τους εξωτερικούς κινδύνους. Για τους εσωτερικούς έχουμε (;) την αστυνομία.
Πριν από λίγο έβλεπα πλάνα από επαναστάτες που είχαν μπει σε δισκοπωλείο στη Συγγρού και βγαίνανε με CD, DVD, παιχνίδια και κονσόλες (Playstation, Xbox) στα χέρια. Άλλοι κάνανε το ίδιο με laptops και κινητά στα μαγαζιά στη Στουρνάρη. Να χαρώ εγώ αγώνα! Τους έχει φάει η θλίψη και πάνε να πνίξουνε τον πόνο τους παίζοντας playstation!...
Πριν από λίγο έβλεπα πλάνα από επαναστάτες που είχαν μπει σε δισκοπωλείο στη Συγγρού και βγαίνανε με CD, DVD, παιχνίδια και κονσόλες (Playstation, Xbox) στα χέρια. Άλλοι κάνανε το ίδιο με laptops και κινητά στα μαγαζιά στη Στουρνάρη. Να χαρώ εγώ αγώνα! Τους έχει φάει η θλίψη και πάνε να πνίξουνε τον πόνο τους παίζοντας playstation!...
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- theo.name();
- bit level
Εντάξει... έχει κάθε δικαίωμα ο κόσμος να αντιδρά μετά απο τέτοιες ανεπίτρεπτες και απαράδεκτες πράξεις των αστυνομικών που πραγματικά ώρες ώρες φαίνεται δεν έχουν ιδέα τι κάνουν!!!!! Αλλα όχι και έτσι.
Δν είναι διαμαρτυρία να κάψεις την μισή πρωτεύουσα και να παραλύσεις την χώρα για 3 (ως τώρα) μέρες. Αυτό λέγεται βανδαλισμός άνευ προηγουμένου!!!!
Άν ήθελαν πραγματικά να δείξουν την δυσαρέσκεια τους στους αστυνομικούς ας μαζεύοταν και ας βάραγαν όποιον ένστολο έβρισκαν... Δν είναι τώρα πράγματα αυτά να καταστρέφουν τις περιουσίες και τα καταστήματα των αθώων ανθρώπων χριστουγεννιάτικα....
Αυτά κατα την άποψη μου είναι τριτοκοσμικά και απαράδεκτα!!!!

Δν είναι διαμαρτυρία να κάψεις την μισή πρωτεύουσα και να παραλύσεις την χώρα για 3 (ως τώρα) μέρες. Αυτό λέγεται βανδαλισμός άνευ προηγουμένου!!!!
Άν ήθελαν πραγματικά να δείξουν την δυσαρέσκεια τους στους αστυνομικούς ας μαζεύοταν και ας βάραγαν όποιον ένστολο έβρισκαν... Δν είναι τώρα πράγματα αυτά να καταστρέφουν τις περιουσίες και τα καταστήματα των αθώων ανθρώπων χριστουγεννιάτικα....
Αυτά κατα την άποψη μου είναι τριτοκοσμικά και απαράδεκτα!!!!

- S.a.kiss.007
- Mbyte level
- Academic status: 4th year
Crab οι διαδηλωτές που έχεις στην εικόνα δεν έκανα τίποτα παράνομο! Τίποτα από όλα αυτά που έκαναν εδώ! Δεν έσπασαν τίποτα!Crab wrote:
Οι αστυνομικοί εκεί απλά υπήρχαν για να είναι σίγουροι για την ησυχία...
Όπως και στο Λονδίνο!
Εδώ αντίθετα κανένας τους πια δεν σκέφτεται τον Αλέξη! Προσπαθούν να ξεσπάσουν το μίσος ετών που έχουν συσσωρεύεσει για την εξουσία, για την αστυνομία και εγώ δεν ξέρω για τι άλλο...
Έχουν χάσει όλο το δίκιο που είχαν!
Ανθρώπινη και ειρηνική διαδήλωση χρειαζόταν, όχι πόλεμος!
Πραγματικά ας μου πει κάποιος τι κερδίζουν με αυτό..?
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Σορρυ αμα φανηκε να τα συγχέω, δεν ήταν σκοπός μου. Μιλάω γι αυτούς που τα σπάνε.Filia wrote:Υπάρχουν αυτοί που κάνουν την πορεία και διαμαρτύρονται για αυτό που έγινε και ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη
Μην τα συγχέουμε
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Δηλαδή διαμαρτύρεται κάποιος τώρα ειρινικά...???? ΠΟΥ???
Stoupeace μένω 4 σταθμούς τρένου μακριά από το κέντρο και βλέπω την φωτιά.. Χθες ένιωθα τα καπνογόνα...
Δεν μου φτιάχνει η τηλεόραση άποψη... Το βλέπω.... Είναι παιδιά φίλοι μας που μένουν εκεί...
Ποιός από αυτούς διαμαρτύρεται για τον Αλέξη??? ΚΑΝΕΙΣ...
Stoupeace μένω 4 σταθμούς τρένου μακριά από το κέντρο και βλέπω την φωτιά.. Χθες ένιωθα τα καπνογόνα...
Δεν μου φτιάχνει η τηλεόραση άποψη... Το βλέπω.... Είναι παιδιά φίλοι μας που μένουν εκεί...
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Εισβολή τώρα και στο Κολωνάκι. Ένα ακόμα κάστρο της αστικής τάξης δέχεται επίθεση.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Διαμαρτύρονταν ειρηνικά όσοι κατέβηκαν στην πορεία και δεν δημιούργησαν επεισόδια. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ δηλαδή. Μέχρι και ο πατέρας μου κατέβηκε. Αυτά που βλέπεις δημιουργούνται από 100 άτομα. οι υπόλοιποι 2-3.000 συμπαραστέκονται στην οικογένεια του Αλέξη.proskopos wrote:Δηλαδή διαμαρτύρεται κάποιος τώρα ειρινικά...???? ΠΟΥ???
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Αυτοι που κάνανε αρχικά την πορεία πήγαν σπίτια τους
οχι, **** είναι να κάτσουν να τους συλλάβουν οι μπάτσοι μαζί με τους άλλους που κάνουν τα επεισόδια
------------
pascal τί πίνεις και δεν μας δίνεις?
οχι, **** είναι να κάτσουν να τους συλλάβουν οι μπάτσοι μαζί με τους άλλους που κάνουν τα επεισόδια
------------
pascal τί πίνεις και δεν μας δίνεις?
Last edited by The Punisher on Mon Dec 08, 2008 9:58 pm, edited 2 times in total.
Reason: *****
Reason: *****
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level

Μραβο ειστε μαγγες με αυτα που λετε πειτε και αλλα να νιωσετε καποιοι.Κολλατε σε λεξεις αλλα βλεπω και τα εργα που κανετε το σταματαω εδω επειδη σεβομαι το forum και δεν πεφτω στο επιπεδο αλλων με ο,τι λετε τους ισχυερισμους μου ενισχυετε.
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Τώρα είναι εκεί ο πατέρας σου και άλλοι...? Ή το πρωί...?Stoupeace wrote:Διαμαρτύρονταν ειρηνικά όσοι κατέβηκαν στην πορεία και δεν δημιούργησαν επεισόδια. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ δηλαδή. Μέχρι και ο πατέρας μου κατέβηκε. Αυτά που βλέπεις δημιουργούνται από 100 άτομα. οι υπόλοιποι 2-3.000 συμπαραστέκονται στην οικογένεια του Αλέξη.proskopos wrote:Δηλαδή διαμαρτύρεται κάποιος τώρα ειρινικά...???? ΠΟΥ???