Θανάσιμος τραυματισμός 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού
- the_night_watchman
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Θανάσιμος τραυματισμός 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού
Απο τη στιγμή που:
δεν σταματάνε μόνοι τους,
δεν μπορει να τους σταματήσει η αστυνομία,
αν μιλήσει κανεις για στρατο θεωρούμε οτι πρόκειται για χούντα,
οι απλοί πολίτες έχουν λόγο να φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα αν επιχειρήσουν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους,
οσοι θα έπρεπε να δώσουν λύσεις αδιαφορούν
το μόνο που μένει είναι το διαίρει και βασίλευε. Θα αφήσουν τα δυο άκρα να αλληλοσκοτωθούν , αντί για υλικές ζημιές θα έχουν σωματικά τραύματα και έτσι θα είναι όλοι τραυματισμένοι και δεν θα μπορουν να σηκώσουν πέτρες και μολότοφ.
Αυτή ειναι η λύση τελικά??
οι απλοί πολίτες έχουν λόγο να φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα αν επιχειρήσουν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους,
το μόνο που μένει είναι το διαίρει και βασίλευε. Θα αφήσουν τα δυο άκρα να αλληλοσκοτωθούν , αντί για υλικές ζημιές θα έχουν σωματικά τραύματα και έτσι θα είναι όλοι τραυματισμένοι και δεν θα μπορουν να σηκώσουν πέτρες και μολότοφ.
- IRAKLIO-13
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Μην βάζεις στην ίδια μοίρα αναρχικούς-φασίστες. Είναι εντελώς λάθος.the_night_watchman wrote:Απο τη στιγμή που:
- vincent
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Βάζει στην ίδια μοίρα αυτούς που κρύβονται στην Ασοεε (οι οποίοι δεν θεωρούνται αναρχικοί) με τους φασίστες και καλά κάνει. Είναι και οι δύο ακραίοι.

- proskopos
- Wow! Terabyte level
Ξέρει κανείς τίποτα για το περιστατικό αυτό..?Το βαρύ κλίμα που επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα κατά της ελληνικής αστυνομίας αποτέλεσε και την αιτία ενός ακόμα θλιβερού επεισοδίου αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα τέσσερις αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση στο περιθώριο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ανόρθωση για το Champions League.
Σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό και μάλιστα το απίστευτο είναι ότι τοποθέτησαν μια κροτίδα μέσα στη στολή του! Ο άτυχος αστυνομικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αλλοι τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων.
- vincent
- Kilobyte level
Δυστυχώς ισχύει... Ήμουν γήπεδο...Και ακούστηκε από κερκίδα σε κερκίδα...

- the_night_watchman
- Mbyte level
Προφανώς δεν τους βάζω στην ίδια μοίρα.είπα τα 2 άκρα.Τα 2 αντίθετα.Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το διατυπώσω.Αν μπορει να το αναδιατυπώσει κάποιος καλύτερα ας το κανει.Δεν κολλάω εκεί πάντως.IRAKLIO-13 wrote:Μην βάζεις στην ίδια μοίρα αναρχικούς-φασίστες. Είναι εντελώς λάθος.
όντως,μόνο αυτή την διαφορά βλέπω. Οι μεν κρύβονται στο ασυλο και οι δε κρυβονται στην αστυνομια (δεν γενικεύω,απλά για συντομια λέω "αστυνομία")αυτούς που κρύβονται στην Ασοεε (οι οποίοι δεν θεωρούνται αναρχικοί) με τους φασίστες
edit: αναφέρομαι στα αποτελέσματα και όχι τις αντιληψεις των δυο άκρων, πιστεύω είναι κατανοητό.
Last edited by the_night_watchman on Wed Dec 10, 2008 2:15 am, edited 1 time in total.
-
- Venus Former Team Member
ζούμε τέτοιες στιγμές και ο κόσμος πάει ακόμη και τώρα γήπεδο ?

- IRAKLIO-13
- Kilobyte level
Ο πρώτος αγώνας που δεν πήγα φέτος...The Punisher wrote:ζούμε τέτοιες στιγμές και ο κόσμος πάει ακόμη και τώρα γήπεδο ?![]()
Και εγώ πραγματικά απόρησα με τον αριθμό των 60.000!!! που πήγαν σήμερα.
Δεν το κατακρίνω, το αντίθετο.
Απλά εγώ εψαχνα όρεξη, και δεν την έβρισκα...
- vincent
- Kilobyte level
Γιατί να μην πάει??? Αφού για 2 ώρες θα ξεχαστεί, θα ξεσπάσει και θα χαλαρώσει... Είτε όλα αυτά είναι κακά είτε καλά για μια κοινωνία... Γι αυτό το ποδόσφαιρο θεωρείτε ο βασιλιάς των σπορ.

-
- theo.name();
- bit level
Τουλάχιστον του κόσμου πες οτι είναι κ η " δουλειά " να πηγαίνει που και που γήπεδο να υποστηρίζει την ομάδα του ( άσχετο.... Πολλά μπράβο στον Παναθηναικό για σήμερα αν και Ολυμπιακός
) . Εγω δν τα έχω πάρει καθόλου με τον κόσμο αλλα με τους απίστευτους πολιτικούς μας!!!
Εδώ και 4 μέρες το χάλι σήμερα ουσιαστικά έγιναν οι δηλώσεις και αντί μάλιστα να βάλουν κάτω τον κ@$ο τους να βρουν καμια λύση για την κρίση κοιτάνε ποιός θίχτηκε περισσότερο απο το λόγο και τυχών σπόντες του άλλου. Ρίχνουν τις ευθύνες μπαλάκι ο ένας στον άλλον για τους χούλιγκαν!!!! Αντί να βοηθάνε!!!
Τι να πω... Αυτοί πρέπει να ζούνε σε άλλη Αθήνα σε κανένα άλλο παράλληλο σύμπαν.... Ρε σεις... λίγο χώρο για μένα έχει εκεί???

Εδώ και 4 μέρες το χάλι σήμερα ουσιαστικά έγιναν οι δηλώσεις και αντί μάλιστα να βάλουν κάτω τον κ@$ο τους να βρουν καμια λύση για την κρίση κοιτάνε ποιός θίχτηκε περισσότερο απο το λόγο και τυχών σπόντες του άλλου. Ρίχνουν τις ευθύνες μπαλάκι ο ένας στον άλλον για τους χούλιγκαν!!!! Αντί να βοηθάνε!!!

- IRAKLIO-13
- Kilobyte level
++swstostheo.name(); wrote:Τουλάχιστον του κόσμου πες οτι είναι κ η " δουλειά " να πηγαίνει που και που γήπεδο να υποστηρίζει την ομάδα του ( άσχετο.... Πολλά μπράβο στον Παναθηναικό για σήμερα αν και Ολυμπιακός) . Εγω δν τα έχω πάρει καθόλου με τον κόσμο αλλα με τους απίστευτους πολιτικούς μας!!!
Εδώ και 4 μέρες το χάλι σήμερα ουσιαστικά έγιναν οι δηλώσεις και αντί μάλιστα να βάλουν κάτω τον κ@$ο τους να βρουν καμια λύση για την κρίση κοιτάνε ποιός θίχτηκε περισσότερο απο το λόγο και τυχών σπόντες του άλλου. Ρίχνουν τις ευθύνες μπαλάκι ο ένας στον άλλον για τους χούλιγκαν!!!! Αντί να βοηθάνε!!!Τι να πω... Αυτοί πρέπει να ζούνε σε άλλη Αθήνα σε κανένα άλλο παράλληλο σύμπαν.... Ρε σεις... λίγο χώρο για μένα έχει εκεί???
![]()
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
3 ώρες έλειψα και είδα και διάβασα κάθε αηδία που μπορεί να ακουστεί.
@Ismael blanco: Ειμαστε με τα καλά μας?!??!?! Ρωτάς γιατί εναντιωνόμαστε στους ματάδες? Που σου λένε "κάτσε έτσι ρε μ...νι να σε γ...σω" χωρίς να τους έχεις προκαλέσει καθόλου? Που προκαλούν και σου λένε "θέλεις στο βάλω στον κ..λο" δείχνοντας το γκλομπ?
Για να καταλάβεις πως μπαίνουν στο σώμα όποιοι να'ναι: Ο πατέρας μιας φίλης μου είναι καλλιτέχνης, και τραγουδούσε σε ένα κέντρο. Γενικά είναι γυμνασμένος. Πριν από κάτι χρόνια, μετά το τέλος του σετ, τον πιάνει ένας από το κοινό και τον ρωτάει "Θελεις να μπεις στα ΜΑΤ?". ΕΤΣΙ χωρίς να τον ξέρει, χωρις να γνωρίζει την παιδεία του, χωρίς ΤΙΠΟΤΑ. Για να καταλάβεις τι ζώα μπαίνουν στο σώμα. Στην τύχη ρε. Και τους εκπαιδεύουν σα τα σκυλιά να γίνονται επιθετικοί. Τους δίνουν οδηγίες να βαράνε με τα γκλομπ αναποδα. Λοιπόν, μην διαβάζω βλακείες. Κατέβα σε πορεία, σε μπλοκ οργανωμένο και όχι προκλητικό και πες μου τι θα ακουσεις απο τους πρασινους φίλους σου.
AmmarkoV ++
Κανεις δεν σκέφτεται ότι όλο αυτό το ξέσπασμα ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ έχει αιτίες.
StormRider ++
Οταν τους κλεβουν διακριτικά τόσα χρόνια δεν τους πειραζει. Οταν κλεβουν το μπακαλικο του γείτονα παίρνουν φωτιά τα οπίσθια τους.
Δείτε πέρα απο τα σκ@τ@ που πασάρει η TV. Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Αν κατεβείτε αύριο στην πορεία και ανοίξτε τα μάτια σας θα πειστείτε.
@Ismael blanco: Ειμαστε με τα καλά μας?!??!?! Ρωτάς γιατί εναντιωνόμαστε στους ματάδες? Που σου λένε "κάτσε έτσι ρε μ...νι να σε γ...σω" χωρίς να τους έχεις προκαλέσει καθόλου? Που προκαλούν και σου λένε "θέλεις στο βάλω στον κ..λο" δείχνοντας το γκλομπ?
Για να καταλάβεις πως μπαίνουν στο σώμα όποιοι να'ναι: Ο πατέρας μιας φίλης μου είναι καλλιτέχνης, και τραγουδούσε σε ένα κέντρο. Γενικά είναι γυμνασμένος. Πριν από κάτι χρόνια, μετά το τέλος του σετ, τον πιάνει ένας από το κοινό και τον ρωτάει "Θελεις να μπεις στα ΜΑΤ?". ΕΤΣΙ χωρίς να τον ξέρει, χωρις να γνωρίζει την παιδεία του, χωρίς ΤΙΠΟΤΑ. Για να καταλάβεις τι ζώα μπαίνουν στο σώμα. Στην τύχη ρε. Και τους εκπαιδεύουν σα τα σκυλιά να γίνονται επιθετικοί. Τους δίνουν οδηγίες να βαράνε με τα γκλομπ αναποδα. Λοιπόν, μην διαβάζω βλακείες. Κατέβα σε πορεία, σε μπλοκ οργανωμένο και όχι προκλητικό και πες μου τι θα ακουσεις απο τους πρασινους φίλους σου.
AmmarkoV ++
Κανεις δεν σκέφτεται ότι όλο αυτό το ξέσπασμα ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ έχει αιτίες.
StormRider ++
Οταν τους κλεβουν διακριτικά τόσα χρόνια δεν τους πειραζει. Οταν κλεβουν το μπακαλικο του γείτονα παίρνουν φωτιά τα οπίσθια τους.
Δείτε πέρα απο τα σκ@τ@ που πασάρει η TV. Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Αν κατεβείτε αύριο στην πορεία και ανοίξτε τα μάτια σας θα πειστείτε.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- tZoLe
Πραγματικά το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι τα ΜΑΤ. Πάντως η πλειοψηφία τους που δεν είναι κομπλεξικοί ή προβληματικοί, σου συμπεριφέρονται όπως τους συμπεριφέρεσαι και εσύ. Όταν τα ζώα τους βρύζουν, τους φτύνουν και τους πετούν πέτρες μην περιμένουν να τους πουν και ευχαριστώ. Μα τι λέω? Ο διαδηλωτής έχει πάντα δίκιο, μπορεί να κάνει ότι θέλει, έχει θυμό, έχει δίκιο....
Πόσος είναι ο πληθυσμός της Αθήνας? 4,5 εκατ? Πόσοι βγήκαν στο δρόμο? 10000? και πολλούς λέω. Λαοθάλασσα....
Πόσος είναι ο πληθυσμός της Αθήνας? 4,5 εκατ? Πόσοι βγήκαν στο δρόμο? 10000? και πολλούς λέω. Λαοθάλασσα....

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- IRAKLIO-13
- Kilobyte level
Μιλάς σοβαρά?tZoLe wrote:Πραγματικά το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι τα ΜΑΤ. Πάντως η πλειοψηφία τους που δεν είναι κομπλεξικοί ή προβληματικοί, σου συμπεριφέρονται όπως τους συμπεριφέρεσαι και εσύ. Όταν τα ζώα τους βρύζουν, τους φτύνουν και τους πετούν πέτρες μην περιμένουν να τους πουν και ευχαριστώ. Μα τι λέω? Ο διαδηλωτής έχει πάντα δίκιο, μπορεί να κάνει ότι θέλει, έχει θυμό, έχει δίκιο....
Όταν τα <<ζώα>> ρίχνουν πέτρες, αυτοί δεν εχουν κανένα δικαίωμα να απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο. Φοράνε στολή και αυτό τους δίνει κάποια παραπάνω δικαώματα, αλλά και κάποιες υποχρεώσεις και κανόνες στους οποίους πρέπει να συμορφώνονται.
Αν κάποιος κάνει ενα φόνο πρέπει να πάνε σπίτι του και να τον συλλάβουν, οχι να τον σκοτώσουν.
Γι' αυτό είναι στη θέση που είναι, και όχι για να ξεπληρώνουν με το ίδιο νόμισμα.
- tZoLe
Προφανώς και μιλάω σοβαρά. Δουλειά των ΜΑΤ δεν είναι να τρώνε πέτρες, αλλά να φροντίζουν να επέμβουν κατασταλτικά όταν παρεκτραπούν οι διαδηλώσεις.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
έτσι
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Και να τους προκαλεσεις δεν έχουν το δικαίωμα να σε σπάσουν στο ξύλο. Αμα τους πετάξεις πέτρες ναι. Αλλα η δουλειά τους είναι να σταματούν τα επεισόδια με συλλήψεις. Ουτε με δακρυγόνα στη μέση της πορειας για να προκληθει πανικος. Ουτε με ξύλο σε κοριτσάκια επειδή έτσι γουστάρουν. Ουτε με τίποτα.tZoLe wrote:Πραγματικά το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι τα ΜΑΤ. Πάντως η πλειοψηφία τους που δεν είναι κομπλεξικοί ή προβληματικοί, σου συμπεριφέρονται όπως τους συμπεριφέρεσαι και εσύ. Όταν τα ζώα τους βρύζουν, τους φτύνουν και τους πετούν πέτρες μην περιμένουν να τους πουν και ευχαριστώ. Μα τι λέω? Ο διαδηλωτής έχει πάντα δίκιο, μπορεί να κάνει ότι θέλει, έχει θυμό, έχει δίκιο....
Μαλλον δεν εχεις κατεβει σε πορεια για να λες οτι στη πλειοψηφια τους δεν ειναι κομπλεξικοι. Τοτε εγω και ολοι οι γνωστοι μου (ασε αυτους που τα λενε στο ιντερνετ) εχουμε πεσει στην μειοψηφια των κομπλεξικων ΟΛΕΣ τις φορες.
Εκτος κ αν δε θεωρεις κομπλεξικο αυτον που σου βριζει τη μανα επειδη εχεις μακρια μαλλια και φωναζεις συνθηματα (και οχι το μπατσοι-γουρουνια-δολοφονοι).
Οσο για το ποσοι κατεβηκαν. Πραγματικα ειναι λυπηρο. Αλλα αν οι μισοι ειναι βολεμενοι κ μερικοι στα @@ τους? Το μετρας αυτο? Και στα φοιτητικα δεν κατεβηκαν ολοι οι φοιτητες. Αυτο τι σημαινει. Οτι ολοι υποστηριζαν τη Γιαννακου? Οχι. Αλλος δε νοιαζεται, αλλος δεν ξερει τι του γινεται, αλλος φοβαται. Και οντως υπαρχουν κ αυτοι που το υποστηριζουν.
θεωρεις οτι οσοι δεν κατεβηκαν (3.990.000 ατομα) υποστηρίζουν το δολοφονο?
Ελεος καταντησαμε να λεμε οτι κανουν σωστα τη δουλεια τους τα ΜΑΤ (απο το σπιτι μας ΦΥΣΙΚΑ)
Last edited by stoupeace on Wed Dec 10, 2008 3:05 am, edited 1 time in total.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- IRAKLIO-13
- Kilobyte level
Το κατασταλτικά δεν σημαίνει ούτε βίαια, ούτε παράνομα και αντισυνταγματικά....tZoLe wrote:Προφανώς και μιλάω σοβαρά. Δουλειά των ΜΑΤ δεν είναι να τρώνε πέτρες, αλλά να φροντίζουν να επέμβουν κατασταλτικά όταν παρεκτραπούν οι διαδηλώσεις.
- tZoLe
Stoupeace wrote:Και να τους προκαλεσεις δεν έχουν το δικαίωμα να σε σπάσουν στο ξύλο. Αμα τους πετάξεις πέτρες ναι. Αλλα η δουλειά τους είναι να σταματούν τα επεισόδια με συλλήψεις. Ουτε με δακρυγόνα στη μέση της πορειας για να προκληθει πανικος. Ουτε με ξύλο σε κοριτσάκια επειδή έτσι γουστάρουν. Ουτε με τίποτα.tZoLe wrote:Πραγματικά το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι τα ΜΑΤ. Πάντως η πλειοψηφία τους που δεν είναι κομπλεξικοί ή προβληματικοί, σου συμπεριφέρονται όπως τους συμπεριφέρεσαι και εσύ. Όταν τα ζώα τους βρύζουν, τους φτύνουν και τους πετούν πέτρες μην περιμένουν να τους πουν και ευχαριστώ. Μα τι λέω? Ο διαδηλωτής έχει πάντα δίκιο, μπορεί να κάνει ότι θέλει, έχει θυμό, έχει δίκιο....
Μαλλον δεν εχεις κατεβει σε πορεια για να λες οτι στη πλειοψηφια τους δεν ειναι κομπλεξικοι. Τοτε εγω και ολοι οι γνωστοι μου (ασε αυτους που τα λενε στο ιντερνετ) εχουμε πεσει στην μειοψηφια των κομπλεξικων ΟΛΕΣ τις φορες.
Εκτος κ αν δε θεωρεις κομπλεξικο αυτον που σου βριζει τη μανα επειδη εχεις μακρια μαλλια και φωναζεις συνθηματα (και οχι το μπατσοι-γουρουνια-δολοφονοι).
Οσο για το ποσοι κατεβηκαν. Πραγματικα ειναι λυπηρο. Αλλα αν οι μισοι ειναι βολεμενοι κ μερικοι στα @@ τους? Το μετρας αυτο? Και στα φοιτητικα δεν κατεβηκαν ολοι οι φοιτητες. Αυτο τι σημαινει. Οτι ολοι υποστηριζαν τη Γιαννακου? Οχι. Αλλος δε νοιαζεται, αλλος δεν ξερει τι του γινεται, αλλος φοβαται. Και οντως υπαρχουν κ αυτοι που το υποστηριζουν.
θεωρεις οτι οσοι δεν κατεβηκαν (3.990.000 ατομα) υποστηρίζουν το δολοφονο?
Τα τελευταία 4 χρόνια πηγαίνω γήπεδο, έχω πέσει σε επισόδια και ξέρω τί είναι η ελληνική αστυνομία. Έχω πάει σε πορείες και έχω δει τι ζώα υπάρχουν, όχι μόνο ζώα , αλλά και ζώα.
Προφανώς, δεν επικροτούν το δολοφόνο, αλλά δεν συμφωνούν με τις αντιδράσεις των βανδάλων και τις υπερβολές περί κρατικής βίας. Επίσης, ξέρουν ότι οι πορείες θα καταλήξουν σε ξύλο, μιας και υπάρχουν τα γνωστά ζώα.

έτσι
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Δεν θα κρινω τον κοσμο που κανει τα επεισοδια στα γηπεδα. Η το λογο υπαρξης τους. Αλλο θεμαtZoLe wrote:Τα τελευταία 4 χρόνια πηγαίνω γήπεδο, έχω πέσει σε επισόδια και ξέρω τί είναι η ελληνική αστυνομία. Έχω πάω σε πορείες και έχω δει τι ζώα υπάρχουν, όχι μόνο ζώα , αλλά και ζώα.
Προφανώς, δεν επικροτούν το δολοφόνο, αλλά δεν συμφωνούν με τις αντιδράσεις των βανδάλων και τις υπερβολές περί κρατικής βίας.
Το οτι δεν συμφωνουν με τους βανδαλους δεν είναι λόγος να μην κατεβαίνουν και το ξέρουμε όλοι. Η τηλεόραση προβάλει ότι αμα κατεβεις γινεσαι ενα με τους ταραχοποιους. Ποσες φορες να το πω. 500 σπανε 5000 διαμαρτυρονται. Ουτε εγω συμφωνώ με το σπασιμο ιδιωτικης περιουσιας. Δε σημαινει οτι θα το βρω δικαιολογια να μην κατεβω να διαμαρτυρηθω, ποσο μαλλον οταν προκειται για ενα τετοιο εγκλημα.
edit: Ελεος, ορθογραφικα...
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- Crab
- Mbyte level
Ε καλά,ο αριθμός των ανθρώπων που κατεβαίνει στις πορείες είναι το τελευταίο που με απασχολεί.
Το 1/4 των Ελλήνων να διαδηλώσει,κάνει κυβέρνηση...
Το 1/4 των Ελλήνων να διαδηλώσει,κάνει κυβέρνηση...
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- tZoLe
1% όμως δεν κάνει....

έτσι