Και δεν αισθάνεσαι άσχημα που συντηρείς αυτο το σάπιο πράγμα που σκότωσε τον Αλέξη και τόσους άλλους? Που σου τρώει τη ζωή? Γιατί αυτό κάνεις με το να κάθεσαι σπίτι σου. Μαθαμε να τα κρίνουμε όλα και να είμαστε στην απέξω.the_night_watchman wrote:Τη μία λένε ότι όλο αυτο έχει σχέση με τη δολοφονία και την άλλη ότι έχει βαθύτερα αίτια.Αποφασίστε να ξέρουμε κι εμεις.
Φυσικα και ειμαι αντίθετη στη δολοφονια.Φυσικά και θέλω να τιμωριθουν οι ένοχοι.
Δεν ήξερα προσωπικά το παιδάκι για να πάω πχ στην κηδεία ή να χρησιμοποιώ το όνομα του για να δικαιολογίσω τις όποιες ενέργειες μου.
Στη διαδήλωση μπορει και να πήγαινα υπο άλλες συνθήκες (δλδ να μην ειναι το κεντρο σε τετοια κατασταση)
Με αυτα που βλέπω όμως (πορειες δηλαδή που δεν αφορούν μόνο την δολοφονια αλλα ολα τα βαθύτερα αίτια και καπου εκει μεσα μπλεγμένα επεισοδια και πολιτικα συμφέροντα και δεν ξερω και εγω τι αλλο) , όλο αυτό το μπέρδεμα δεν με πείθει να ακολουθήσω όλους αυτους που πχ θα πανε αυριο σε διαδηλώσεις.
Δεν παραπονιέμαι και αν στο μέλλον παραπονεθώ θα είναι δικαιομα μου λόγω δημοκρατιας.Δεν συγχρονιζόμαστε όλοι.
Μπορει να πηγαινες αν οχι αυτο οχι εκεινο οχι το αλλο. Προσπαθησε να καταλαβεις οτι πας για να εκφράσεις τη διαμαρτυρια σου. Η φράση η σιωπή είναι συνενοχή ταιριάζει απόλυτα εδώ. Το οτι δεν πας απλα συντηρει τη σαπιλα, στην οποια θα φερεις τα παιδια σου. Στην οποια σε φερανε. Και την οποια ισως να φας στη μαπα πιο πολυ απολους μεχρι τωρα. Δεν ξερω ποιος το πρωτοειπε αλλα:
Οταν σκοτωσουνε οι μπατσοι τα παιδια σας, τοτε θα βγειτε απο τα κλουβια σας.