Θανάσιμος τραυματισμός 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a
Re: Θανάσιμος τραυματισμός 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού

Post by rapadder » Wed Dec 10, 2008 6:46 pm

PASCAL wrote:Και ποιός μας λέει ότι αυτοί δεν κάνανε προβοκάτσιες; Ποιός το εγγυάται αυτό;
Και είναι δυνατόν; Έτσι λειτουργούν οι "δημοκρατικές" αστυνομίες; Ολοκληρωτικά;
Κανένας δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος ότι δεν κάνανε προβοκάτσιες. Αλλά επεισόδια αυτήν της κλίμακας, θεωρώ πρακτικά αδύνατο να προκλήθηκαν από τους λίγους αστυνομικούς - μπάχαλους.
Η "παρακολούθηση" πυρήνων από τους οποίους μπορεί να ξεπηδήσουν τρομοκράτες, είναι στα πλαίσια της λειτουργίας ενός δημοκρατικού πολιτεύματος. Προσοχή, δεν γράφω ότι πρέπει να παρακολουθούνται όλοι οι Έλληνες, ούτε και πολιτικά κόμματα (υποκλοπές, κλπ). Αλλά θεωρώ σίγουρο ότι το κράτος παρακολουθεί την δράση 200 -300 ατόμων από αυτόν τον χώρο, με το πρόσχημα ότι από εκεί μπορεί να ξεπηδήσει η νέα 17Ν ή ο νέος ΕΛΑ. Το ίδιο είναι εξαιρετικά πιθανό να συμβαίνει και από ξένες υπηρεσίες πληροφοριών.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αναρχικοί δεν έχουν (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) θέσει σε κίνδυνο την ζωή ενός πολίτη, ακόμα και ένστολου. Πάντα θα βγάλουν έξω τον αστυνομικό από το περιπολικό πριν το κάψουν. Δεν θα τραυματίσουν θανάσιμα κάποιον και θα βάλουν τα γκαζάκια με προσοχή για να μην τραυματιστεί κάποιος αθώος. Αυτό δεν είναι τυχαίο: οι περισσότεροι αναρχικοί/ μπάχαλοι είναι γνωστοί στις αρχές και είναι πιθανό να συνεργάζονται με κάποιους, ώστε να εντοπίζουν τους πραγματικά επικίνδυνους για την δημόσια ασφάλεια. Για τους υπόλοιπους δείχνουν σχετική ανοχή.
Ένας από τους φόβους είναι μήπως η παραπάνω ισορροπία διαταραχθεί και κάποιοι (μετριοπαθείς) από αυτόν τον χώρο παρασυρθούν και οργανώσουν τρομοκρατικό χτύπημα για αντίποινα. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί το 1985 με την 17Ν να "εκδικείται" τον θάνατο ενός νέου με τυφλό βομβιστικό χτύπημα σε λεωφορείο των ΜΑΤ (με νεκρούς).
Last edited by rapadder on Wed Dec 10, 2008 6:57 pm, edited 4 times in total.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Wed Dec 10, 2008 6:49 pm

Νομίζω, αν δεν με απατάει η μνήμη μου, πως μέσα σε αυτό το κωλόσώμα της αστυνομίας πέρα από τους χαφιέδες, υπάρχει και ειδικό σώμα προβακατόρων. Αυτό το σώμα μας ενδιαφέρει.
costas1908
byte level
byte level

Post by costas1908 » Wed Dec 10, 2008 6:54 pm

PASCAL wrote:Νομίζω, αν δεν με απατάει η μνήμη μου, πως μέσα σε αυτό το κωλόσώμα της αστυνομίας πέρα από τους χαφιέδες, υπάρχει και ειδικό σώμα προβακατόρων. Αυτό το σώμα μας ενδιαφέρει.
Ναι κι εκτός από όλα αυτά... νομίζω έχει και ειδικό σώμα μασκοφόρων με μάσκες σαν αυτή του Blanco...
Κάποιοι βιαστήκανε να χαρούν . . .
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Wed Dec 10, 2008 7:02 pm

tZoLe wrote:Εγώ είμαι αστός δεν αλλάζω. :-D Παιδιά εγώ καταλαβαίνω, εσείς δεν καταλαβαίνετε. Δεν είναι όλοι οι φοιτητές ένα, υπάρχουν 2 απόψεις, όσο πιο νωρίς το καταλάβετε τόσο το καλύτερο. Ας πάψουν όσοι το κάνουν να παρουσιάζουν το σύνολο των φοιτητών και της νεολαίας εξεγερμένο. Και επιτέλους δεχτείτε την άλλη άποψη.
Ααααα πες μου ετσι βρε αγορι μου να καταλαβω.
Γιατι δεν το ελεγες απο την αρχη? "Δεν ειμαι εξεγερμενος."
Δηλαδη γουσταρεις το ολο θεμα? Η δεν το γουσταρεις και σιωπεις. Σορρυ τοτε ρε μαν. Νομιζα οτι θα ηθελες να αγωνιστεις για να βγεις απο τα σκατ* που σε εχουνε χωσει. Αλλα αμα νικαει ο ΘΡΥΛΟΣ ρεεεεεεεεεεεεε δε με νοαιζει τίποτα. Αυτα σε νοιαζουνε? Εννοείται οτι εισαι αστος και δεν αλλαζεις τοτε. Και ότι σου δίνουν το μασας. Σαν καλο γαιδουράκι. Εισαι απο τους καλύτερους γι αυτούς παντως. Μπράβο θα πλουτίσεις! Ευχομαι καποια μερα να γινεις και πρασινος ΜΑΤ. Και τοτε θα ολοκληρωθει η παρακμη σου. Και τοτε θα τα λεμε στις πορειες. Τουλαχιστον θα κατεβαινεις.

Οι υπόλοιποι που αισθάνεστε έστω και λίγο την ευθύνη να χτίσετε μια πιο ωραία κοινωνία, και όχι να κοιτάξετε να βολευτείτε πατώντας πάνω σε άλλους για πείτε... Τι λετε να αποφασίσει το δικαστήριο? Επρεπε ή όχι να πεθάνει ο 15χρονος? Και αμα πουν οτι τελικα δεν επρεπε να πεθανει, τι θα κανουνε ακριβως???

Ωωω αρχίστε, περίμενω υπεράσπιση Κουγια.
Last edited by stoupeace on Wed Dec 10, 2008 7:06 pm, edited 1 time in total.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Wed Dec 10, 2008 7:05 pm

Για παρακράτος στην αστυνομία δεν έχω ακόμα δημοσιογραφικό υλικό και στηρίζομαι σε προφορικές συζητήσεις με άτομα που έχουν σχέση με δημόσια τάξη και δικαιοσύνη.

Για το παρακράτος όμως στον στρατό διαβάστε εδώ: http://www.iospress.gr/ios2008/ios20080330.htm
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Wed Dec 10, 2008 7:09 pm

(@όσους είπαν για αθλητικά)

Ρε ξεκολλάτε με τα αθλητικά εδώ πέρα. Κι εγώ γουστάρω να κερδίζει ο ΘΡΥΛΟΣ ρεεεεεεεεε, αλλά είμαι 100% σύμφωνος με τον αγώνα. Μη συγχέουμε άσχετα πράγματα
Last edited by para on Wed Dec 10, 2008 7:14 pm, edited 1 time in total.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Wed Dec 10, 2008 7:11 pm

Αλλο να γουσταρεις αυτο. Και αλλο να γουσταρεις μονο αυτο και να κλεινεις τα αυτια και τα ματια σου σε οτιδηποτε αλλο. Αλλα βεβαια εχουμε @@ να βριζουμε αντιπαλες ομαδες. @@ να εναντιωνομαστε στα σκατ* που μας χωνουν στο στομα δεν εχουμε. Και δημιουργουμε ψευδαισθησεις οτι μας αρεσουν.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Wed Dec 10, 2008 7:29 pm

Stoupeace wrote:
tZoLe wrote:Εγώ είμαι αστός δεν αλλάζω. :-D Παιδιά εγώ καταλαβαίνω, εσείς δεν καταλαβαίνετε. Δεν είναι όλοι οι φοιτητές ένα, υπάρχουν 2 απόψεις, όσο πιο νωρίς το καταλάβετε τόσο το καλύτερο. Ας πάψουν όσοι το κάνουν να παρουσιάζουν το σύνολο των φοιτητών και της νεολαίας εξεγερμένο. Και επιτέλους δεχτείτε την άλλη άποψη.
Ααααα πες μου ετσι βρε αγορι μου να καταλαβω.
Γιατι δεν το ελεγες απο την αρχη? "Δεν ειμαι εξεγερμενος."
Δηλαδη γουσταρεις το ολο θεμα? Η δεν το γουσταρεις και σιωπεις. Σορρυ τοτε ρε μαν. Νομιζα οτι θα ηθελες να αγωνιστεις για να βγεις απο τα σκατ* που σε εχουνε χωσει. Αλλα αμα νικαει ο ΘΡΥΛΟΣ ρεεεεεεεεεεεεε δε με νοαιζει τίποτα. Αυτα σε νοιαζουνε? Εννοείται οτι εισαι αστος και δεν αλλαζεις τοτε. Και ότι σου δίνουν το μασας. Σαν καλο γαιδουράκι. Εισαι απο τους καλύτερους γι αυτούς παντως. Μπράβο θα πλουτίσεις! Ευχομαι καποια μερα να γινεις και πρασινος ΜΑΤ. Και τοτε θα ολοκληρωθει η παρακμη σου. Και τοτε θα τα λεμε στις πορειες. Τουλαχιστον θα κατεβαινεις.

Οι υπόλοιποι που αισθάνεστε έστω και λίγο την ευθύνη να χτίσετε μια πιο ωραία κοινωνία, και όχι να κοιτάξετε να βολευτείτε πατώντας πάνω σε άλλους για πείτε... Τι λετε να αποφασίσει το δικαστήριο? Επρεπε ή όχι να πεθάνει ο 15χρονος? Και αμα πουν οτι τελικα δεν επρεπε να πεθανει, τι θα κανουνε ακριβως???

Ωωω αρχίστε, περίμενω υπεράσπιση Κουγια.
Είδες το είπες και μόνο σου μόνο εσείς είστε οι σωστοί, όλοι οι άλλοι είμαστε οι λάθος. Συγγνώμη που ζούμε. Και όλα αυτά ξέρεις γιατί, γιατί απλά δεν βλέπω λόγο να γίνονται όλα όσα έγιναν, να σπάει η αθήνα δηλαδή. Καταλαβαίνω τις διαμαρτυρίες για το θάνατο του παιδιού, αλλά μέχρι εκεί. Όλα τα άλλα είναι υπερβολές και προπαγάνδα αριστερών(ω, ναι κάνουν και αυτοί!!!). Δεν θέλω άλλους να αποφασίζουν εάν πρέπει να βγω στο δρόμο. Δεν έχω ανάγκη από καθοδηγητές. Αν όλα αυτά με κάνουν γαϊδούρι, είμαι χαρούμενος και πάλι. Καλή επιτυχία στο Θρύλο σήμερα, θα είναι ωραίο το ματσάκι.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
IRAKLIO-13
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by IRAKLIO-13 » Wed Dec 10, 2008 7:37 pm

Και επισήμως το ενα επιχείρημα του Κούγια, για το <<κακό παιδί>> Αλέξη, κατέρευσε.
Είχε υποστηρίξει πως το σχολείο του τον είχε αποβάλλει λόγω κακής διαγωγής.
Παραθέτω την επίσημη ανακοίνωση του σχολείου...

<<Η Σχολή Μωραΐτη έχει πάγια αρχή της να μη κοινολογεί σε κανέναν οποιασδήποτε φύσης πληροφορία σχετική με τους μαθητές και τις μαθήτριές της είτε κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους είτε ύστερα από αυτήν. Στην τραγική, όμως, περίπτωση του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θεωρεί υποχρέωσή της να κάνει δημόσια μια σχετική δήλωση γιατί κυκλοφόρησαν και δημοσιοποιήθηκαν πολλά που απέχουν από την αλήθεια και προσβάλλουν τη μνήμη του.

Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος φοίτησε στη Σχολή Μωραΐτη από την Α΄ τάξη του Δημοτικού ως τη Γ’ Γυμνασίου. Μετά την κανονική αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο, η μητέρα του, με την οποία το Σχολείο είχε πάντα άριστη συνεργασία, αποφάσισε, όπως συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, να τον εγγράψει σε άλλο Λύκειο χωρίς καμία επέμβαση της Σχολής. Σε όλο το διάστημα της φοίτησής του ο Αλέξανδρος είχε λαμπρές σχέσεις με τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές του, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο διδακτικό προσωπικό, είχε πολύ καλή συμπεριφορά και η διαγωγή χαρακτηριζόταν (και ήταν) πάντα κοσμιότατη.>>

Τωρα πες μας αξιότιμε(?) κύριε(?) Κουγια ποσο ΡΟΜΠΑΣ εισαι?
Last edited by IRAKLIO-13 on Wed Dec 10, 2008 7:44 pm, edited 1 time in total.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Dec 10, 2008 7:42 pm

Τωρα πες μας αξιότιμε(?) κύριε(?) Κουγια ποσο ΡΟΜΠΑΣ εισαι?
Σε μια φαση νομιζα οτι το εγραφε η ανακοινωση :smt021
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ismael blanco » Wed Dec 10, 2008 8:06 pm

Την ανακοινωση αυτη που την βρηκες γτ εμενα φιλοι μου αλλα μου εχουν πει.
Live your dreams...
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Wed Dec 10, 2008 8:11 pm

Τη διάβασε μόλις κι ο Βερύκιος.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
IRAKLIO-13
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by IRAKLIO-13 » Wed Dec 10, 2008 8:14 pm

ismael blanco wrote:Την ανακοινωση αυτη που την βρηκες γτ εμενα φιλοι μου αλλα μου εχουν πει.
μην προσπαθεις να αμφισβητήσεις τα πάντα...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Dec 10, 2008 8:15 pm

IRAKLIO-13 wrote:
ismael blanco wrote:Την ανακοινωση αυτη που την βρηκες γτ εμενα φιλοι μου αλλα μου εχουν πει.
μην προσπαθεις να αμφισβητήσεις τα πάντα...
Γιατι δεν του λες?Καθαρος ουρανος...
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ismael blanco » Wed Dec 10, 2008 8:32 pm

Δν προσπαθω να αμφισβητησω τα παντα που λες φιλε μου αλλα ο καθε δημοσιογραφοσ λεει το μακρυ του και το κοντο του και τα περισοτερα κακα τα προκαλουν αυτοι που μας παραπληροφορουν και μα λενε οτι γουσταρουν και οπως ειπα και πιο πανω αυτοι μας χειραγωγουν και μας κανουν οτι θελουμε και γιαυτα τα εκτροπα μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχουν αυτοι.Και επισης αυτο μας ελειπε να βγει ο μωραιτης και να πει οτι ηταν κωλοπαιδο και τον διωξαν λογω κακιστης διαγωγης.Εγω σου ειπα οτι απο φιλους μου που τον ηξεραν αλλα μου ειπαν.Και σε καμια περιπτωση τονιζω δν δικαιολογω τον δολοφονο γτ εσυ αυτο νομιζεις οτι προσπαθω να κανω τοση ωρα.Απλα αμφισβητω αυτα που λεει ο καθε αχρηστος δημοσιογραφος.
Live your dreams...
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Wed Dec 10, 2008 8:34 pm

http://www.moraitis-school.com/school/

Το έχουν ανεβάσει στην ιστοσελίδα τους...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ismael blanco » Wed Dec 10, 2008 8:39 pm

Ναι ωραια ρε μαριε συμφωνω και σου ξαναλεω θα εβγαινε ο μωραιτης να πει οτι ηταν κωλοπαιδο.Πει να δημιουργηθει θεμα απο το τπτ απλα σου ξαναλεω δν δεχομαι αυτα που μου λεει ο καθε μαλα@@ς δημοσιογραφος πλεον.
Live your dreams...
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Wed Dec 10, 2008 8:44 pm

Ρε συ, δεν το έβαλα για να κάνω θέμα, το έβαλα επειδή ρώτησες που το βρήκε...
Και για να είμαι ειλικρινής, η Μωραϊτη είναι μια σοβαρή σχολή που δεν θα έλεγε επίσημα κάτι αν δεν ίσχυε, αφού αν βγουν μαθητές και πουν το αντίθετο, χάνει σε φημη...
Θα μπορούσε π.χ να μην πει τίποτα...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
IRAKLIO-13
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by IRAKLIO-13 » Wed Dec 10, 2008 8:46 pm

ismael blanco wrote:Δν προσπαθω να αμφισβητησω τα παντα που λες φιλε μου αλλα ο καθε δημοσιογραφοσ λεει το μακρυ του και το κοντο του και τα περισοτερα κακα τα προκαλουν αυτοι που μας παραπληροφορουν και μα λενε οτι γουσταρουν και οπως ειπα και πιο πανω αυτοι μας χειραγωγουν και μας κανουν οτι θελουμε και γιαυτα τα εκτροπα μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχουν αυτοι.Και επισης αυτο μας ελειπε να βγει ο μωραιτης και να πει οτι ηταν κωλοπαιδο και τον διωξαν λογω κακιστης διαγωγης.Εγω σου ειπα οτι απο φιλους μου που τον ηξεραν αλλα μου ειπαν.Και σε καμια περιπτωση τονιζω δν δικαιολογω τον δολοφονο γτ εσυ αυτο νομιζεις οτι προσπαθω να κανω τοση ωρα.Απλα αμφισβητω αυτα που λεει ο καθε αχρηστος δημοσιογραφος.
Προφανώς και δεν θεώρησα οτι προσπαθούσες να δικαιολογήσεις το δολοφόνο, αλλωστε αυτό μόνο ενας κούγιας μπορεί να το κάνει...

Εγώ απλά κατέγραψα ενα γεγονός, μία ανακοίνωση.
Και ούτε και εγώ ήξερα το παιδί, δεν ξέρω καν άτομα που να τον ήξεραν.
Μόνο φατσικά τον γνώριζα, από το γήπεδο...

Αλλά όπως και να έχει, κακώς στεκόμαστε σε αυτό (βάζω και τον εαυτό μου μεσα).
Δεν εχει καμία σημασία αν αποβλήθηκε ή όχι από το σχολείο.
Δεν εχει καμία σημασία αν ήταν καλό ή κακό παιδί.
Και τουλάχιστον σε αυτό πιστεύω οτι όλοι συμφωνούμε...
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Wed Dec 10, 2008 9:27 pm

Παραθέτω Link με αστυνομικούς προβοκάτορες και φωτογραφία:

1ο) http://www.tvxs.gr/v1301

2ο)Image
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Wed Dec 10, 2008 9:31 pm

Παραθέτω αναπαράσταση της πορείας της σφάιρας..
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
IRAKLIO-13
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by IRAKLIO-13 » Wed Dec 10, 2008 9:38 pm

XAXAXAXAXAXAXAXA :lol:
Η μόνη λογική- παράλογη εξήγηση που θα μπορούσε, ίσως δικαίως, να αθοώσει τον δολοφόνο...
Ευτυχώς που η ύπαρξη(?) των UFO δεν αποδεικνύεται.
:lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”