Θανάσιμος τραυματισμός 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού
- Crab
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Re: Θανάσιμος τραυματισμός 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού
Την παλεύουν στον Α; 

- photisd
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ειλικρινά τόσες μέρες έχω αηδιάσει με όλα αυτά που γίνονται και δεν ήθελα να ασχοληθώ καθόλου με το topic..Μπήκα από περιέργεια να δω τι γίνεται και είδα 44 σελίδες!!! Αυτό σημαίνει ότι όλοι έχετε βγάλει τόσα συμπεράσματα όσα κανένας άλλος..Εμπειρογνώμονες όλοι... Εφόσον δεν ήμασταν παρόντες δε θα ξέρουμε ποτέ τι έγινε ακριβώς εκείνη τη στιγμή!!
Φυσικά δεν κάθησα να διαβάσω και τις 44.. 4-5 είδα μόνο και έχω ακούσει κάθε λογής βλακεία...
1)Απορώ ειλικρινά ποια είναι για όλου σας η ιδανική κυβέρνηση!! Πραγματικά θέλω ένας να μου πει..
2)Δεύτερον για όλους σας η αστυνομία φταίει για όλα!Αυτή είναι που πρέπει να μη δέρνει αλλά να την δέρνουν!Αυτή είναι που δεν πρέπει να κάνει χρήση γκλομπ,χημικών,να μην πυροβολήσει στον αέρα όπως έκανε κάποιος εκεί στην κηδεία κοκ...Κατά τα άλλα η αστυνομία είναι ανύπαρκτη και δεν μπορεί να σταματήσει τίποτα!!Όταν την θέλουμε να μην πειράξει το κάθε καθίκι του δρόμου που τα σπάει και να μένει ακίνητη τότε πως να μιλάμε για ύπαρξη αστυνομίας??? Έχουμε όλοι μας σκεφτεί να ήμασταν στη θέση όλων αυτών των αστυνόμων?????????????????? Ο αστυνόμος στη Μύκονο το καλοκαίρι που πυροβολήθηκε από τον άλλο που κυκλοφορούσε με το κεφάλι της γυναίκας του δηλαδή δεν έπρεπε να τον σουρώσει????
3)Ξαφνικά τους έπιασε όλου ο πόνος τώρα για το παιδάκι..Αιωνία του η μνήμη και πραγματικά κρίμα που χάθηκε,πόσο μάλλον έτσι..Αλλά μην τρελαινόμαστε τώρα ότι νοιάστηκαν όλοι γι'αυτό και τα σπάνε..Κάπου είπε ο ismael blanco ότι για τα παιδιά στα Τέμπη,για πόσα άλλα παιδιά που πεθαίνουν,για όσους αστυνομικούς χάνονται εν ώρα υπηρεσίας δε βγήκε κανείς να μιλήσει και να τα σπάσει!!Αλλά βέβαια εκεί δεν εμπλεκόταν η αστυνομία...Ή ακόμα και σε τέτοια περιστατικά προσπαθούσαν να εμπλέξουν την αστυνομία με κάποιο τρόπο..
4)κάποιος εδώ μέσα(δε συγκράτησα nick) μας το παίζει ο ξύπνιος..αλλά όλο αντιφάσεις..Από τη μία λέει δεν πρέπει η αστυνομία να κάνει τίποτα και από την άλλη λέει να αντιδράσει η αστυνομία όταν της πετάνε πέτρες..Εγώ δεν έχω δει τόσες μέρες κάτι διαφορετικό!!! Μόνο να πετάνε πέτρες και μολότοφ!! Άρα να μας εξηγήσει και εμάς ο έξυπνος και σωστός τελικά καλά κάνει η αστυνομία να μαζεύει όσους μπορεί και να τους κοπανάει?? Εγώ τουλάχιστον ο χαζός το χαρηκα πολύ όταν είδα μπάτσους(όπως τους λέτε εσείς) να πιάνουν και να βαράνε ένα κωλόπαιδο που πιο πριν τους πετούσε τα σχετικα αντικείμενα(ξέχασα...δεν ήταν και κάτι σημαντικό..μια μολότοφ μόνο)
5)Κάποιος είπε εδώ μέσα ας τα κάψουν όλα εκτός απο βιβλιοθήκες,πανεπιστήμια κλπ γιατί έχουμε πολιτισμό?? Πρώτον μόνο που είπε κάψτε τα όλα φαίνεται ότι ούτε αυτός μάλλον σκέπτεται πολιτισμένα όπως επίσης δε διαφέρει σε τίποτα από όλους αυτόυς τους ψευτοεπαναστάτες!!
6)Τόσες μέρες εγώ ένα έχω καταλάβει ο χαζός..Ότι όλα αυτά γίνονται κ αντί να επικεντρωθούμε στο θέμα μας,όλοι εκμεταλλεύονται τα γεγονότα για 2 σκοπούς που έχουν σχέση μεταξύ τους! Εννοώ για πολιτικούς σκοπούς(δε με απασχολεί ποιος το εκμεταλλεύεται απέναντι σε ποιον) και για να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι βρισκόμαστε σε κρίση κλπ...Πρέπεο οπωσδήποτε να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι πάσχουμε απο πολιτισμό,ότι είμαστε ζώα όλοι,να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες,ότι δεν υπάρχουν αξίες,ότι δεν έχουμε κυβέρνηση,ότι δεν έχουμε αστυνομία,δεν έχουμε δικαιοσύνη,δεν έχουμε εκκλησία,δεν έχουμε παιδεία,δεν έχουμε πολιτική και χίλια δυο πράγματα.. Συγγνώμη που δε σκέπτομαι έτσι και βλέπω τα πράγματα ψύχραιμα!! Δε θα αισθάνομαι εγώ ντροπή που είμαι Έλληνας επειδή το θέλουν 1000 ή οσα είναι αναρχικόμουτρα που κυκλοφορούν δειλοί(μη φαίνονται πρόσωπα) και τα σπάνε!!! Ούτε επειδή θέλουν να παρουσιάσουν τα πάντα να καταστρέφονται θα κάτσω να το πιστέψω!! Δεν είναι έτσι..Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι με αξίες και ιδανικά και τίποτα δεν είναι πάνω απο αυτό!! Αν όλοι μας είμαστε όπως πρέπει μπορούμε να κάνουμε εμέις την κοινωνία καλή και να μην τα βρίσκουμε όλα στραβά!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ!!ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ
Και να σας πω και κάτι???Αν ήμουν σαν όλους αυτους που τα σπάνε πρώτα θα έκαιγα το σπίτι του κάθε Λαζόπουλου και του κάθε Βερύκιου κλπ κ μετά θα έκαιγα περιουσίες ανθρώπων που δε μου φταίνε σε τίποτα!!
Αυτά προς το παρόν..Θα έλεγα και άλλα αλλά θα έπιανα μια ολόκληρη σελίδα..Σε άλλο post θα αναφέρω και άλλους προβληματισμούς μου.

Φυσικά δεν κάθησα να διαβάσω και τις 44.. 4-5 είδα μόνο και έχω ακούσει κάθε λογής βλακεία...
1)Απορώ ειλικρινά ποια είναι για όλου σας η ιδανική κυβέρνηση!! Πραγματικά θέλω ένας να μου πει..
2)Δεύτερον για όλους σας η αστυνομία φταίει για όλα!Αυτή είναι που πρέπει να μη δέρνει αλλά να την δέρνουν!Αυτή είναι που δεν πρέπει να κάνει χρήση γκλομπ,χημικών,να μην πυροβολήσει στον αέρα όπως έκανε κάποιος εκεί στην κηδεία κοκ...Κατά τα άλλα η αστυνομία είναι ανύπαρκτη και δεν μπορεί να σταματήσει τίποτα!!Όταν την θέλουμε να μην πειράξει το κάθε καθίκι του δρόμου που τα σπάει και να μένει ακίνητη τότε πως να μιλάμε για ύπαρξη αστυνομίας??? Έχουμε όλοι μας σκεφτεί να ήμασταν στη θέση όλων αυτών των αστυνόμων?????????????????? Ο αστυνόμος στη Μύκονο το καλοκαίρι που πυροβολήθηκε από τον άλλο που κυκλοφορούσε με το κεφάλι της γυναίκας του δηλαδή δεν έπρεπε να τον σουρώσει????
3)Ξαφνικά τους έπιασε όλου ο πόνος τώρα για το παιδάκι..Αιωνία του η μνήμη και πραγματικά κρίμα που χάθηκε,πόσο μάλλον έτσι..Αλλά μην τρελαινόμαστε τώρα ότι νοιάστηκαν όλοι γι'αυτό και τα σπάνε..Κάπου είπε ο ismael blanco ότι για τα παιδιά στα Τέμπη,για πόσα άλλα παιδιά που πεθαίνουν,για όσους αστυνομικούς χάνονται εν ώρα υπηρεσίας δε βγήκε κανείς να μιλήσει και να τα σπάσει!!Αλλά βέβαια εκεί δεν εμπλεκόταν η αστυνομία...Ή ακόμα και σε τέτοια περιστατικά προσπαθούσαν να εμπλέξουν την αστυνομία με κάποιο τρόπο..
4)κάποιος εδώ μέσα(δε συγκράτησα nick) μας το παίζει ο ξύπνιος..αλλά όλο αντιφάσεις..Από τη μία λέει δεν πρέπει η αστυνομία να κάνει τίποτα και από την άλλη λέει να αντιδράσει η αστυνομία όταν της πετάνε πέτρες..Εγώ δεν έχω δει τόσες μέρες κάτι διαφορετικό!!! Μόνο να πετάνε πέτρες και μολότοφ!! Άρα να μας εξηγήσει και εμάς ο έξυπνος και σωστός τελικά καλά κάνει η αστυνομία να μαζεύει όσους μπορεί και να τους κοπανάει?? Εγώ τουλάχιστον ο χαζός το χαρηκα πολύ όταν είδα μπάτσους(όπως τους λέτε εσείς) να πιάνουν και να βαράνε ένα κωλόπαιδο που πιο πριν τους πετούσε τα σχετικα αντικείμενα(ξέχασα...δεν ήταν και κάτι σημαντικό..μια μολότοφ μόνο)
5)Κάποιος είπε εδώ μέσα ας τα κάψουν όλα εκτός απο βιβλιοθήκες,πανεπιστήμια κλπ γιατί έχουμε πολιτισμό?? Πρώτον μόνο που είπε κάψτε τα όλα φαίνεται ότι ούτε αυτός μάλλον σκέπτεται πολιτισμένα όπως επίσης δε διαφέρει σε τίποτα από όλους αυτόυς τους ψευτοεπαναστάτες!!
6)Τόσες μέρες εγώ ένα έχω καταλάβει ο χαζός..Ότι όλα αυτά γίνονται κ αντί να επικεντρωθούμε στο θέμα μας,όλοι εκμεταλλεύονται τα γεγονότα για 2 σκοπούς που έχουν σχέση μεταξύ τους! Εννοώ για πολιτικούς σκοπούς(δε με απασχολεί ποιος το εκμεταλλεύεται απέναντι σε ποιον) και για να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι βρισκόμαστε σε κρίση κλπ...Πρέπεο οπωσδήποτε να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι πάσχουμε απο πολιτισμό,ότι είμαστε ζώα όλοι,να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες,ότι δεν υπάρχουν αξίες,ότι δεν έχουμε κυβέρνηση,ότι δεν έχουμε αστυνομία,δεν έχουμε δικαιοσύνη,δεν έχουμε εκκλησία,δεν έχουμε παιδεία,δεν έχουμε πολιτική και χίλια δυο πράγματα.. Συγγνώμη που δε σκέπτομαι έτσι και βλέπω τα πράγματα ψύχραιμα!! Δε θα αισθάνομαι εγώ ντροπή που είμαι Έλληνας επειδή το θέλουν 1000 ή οσα είναι αναρχικόμουτρα που κυκλοφορούν δειλοί(μη φαίνονται πρόσωπα) και τα σπάνε!!! Ούτε επειδή θέλουν να παρουσιάσουν τα πάντα να καταστρέφονται θα κάτσω να το πιστέψω!! Δεν είναι έτσι..Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι με αξίες και ιδανικά και τίποτα δεν είναι πάνω απο αυτό!! Αν όλοι μας είμαστε όπως πρέπει μπορούμε να κάνουμε εμέις την κοινωνία καλή και να μην τα βρίσκουμε όλα στραβά!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ!!ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ
Και να σας πω και κάτι???Αν ήμουν σαν όλους αυτους που τα σπάνε πρώτα θα έκαιγα το σπίτι του κάθε Λαζόπουλου και του κάθε Βερύκιου κλπ κ μετά θα έκαιγα περιουσίες ανθρώπων που δε μου φταίνε σε τίποτα!!
Αυτά προς το παρόν..Θα έλεγα και άλλα αλλά θα έπιανα μια ολόκληρη σελίδα..Σε άλλο post θα αναφέρω και άλλους προβληματισμούς μου.
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Αυτη που θα πραγματοποιει οσα ταζει.1)Απορώ ειλικρινά ποια είναι για όλου σας η ιδανική κυβέρνηση!! Πραγματικά θέλω ένας να μου πει..

Οι "αντάρτες": http://www.youtube.com/watch?v=OJMRz5E7zSU
Το 90% του ελληνικου λαου θα αθωωνε τον κορκονέα, μετα το νερωνικό υπερθέαμα που απόλαυσε

Το 90% του ελληνικου λαου θα αθωωνε τον κορκονέα, μετα το νερωνικό υπερθέαμα που απόλαυσε

- proskopos
- Wow! Terabyte level
photisd αν διάβαζες όλο το τόπικ (τώρα μην το κάνεις δεν θα την παλέψεις), θα έβλεπες πως μάλλον κάτι παρόμοιο με όσα λες, λέμε σχεδόν όλοι...το κλίμα από το πρώτο ποστ (για τον θάνατο του παιδιού) μέχρι το τελευταίο (για τις καταστροφές από τους @#@#@#) έχει αλλάξει... Chill...Δεν διάβασες μεγάλο δείγμα ποστ... 

- IRAKLIO-13
- Kilobyte level
photisd, είπες παρα πολλά, εκ΄των οποίων στα περισσότερα διαφωνώ.
Δικαίωμα σου, και δικαίωμα μου αντίστοιχα.
Δεν θέλω να απαντήσω στα περισσότερα, γιατί έχω εκφράσει την άποψη μου, και δεν θέλω να γίνω κουραστικός.
Θέλω να απαντήσω μόνο σε ένα πράγμα, το οποίο και χρησιμοποιείται συνεχώς από τους εγκυρους(?) δημοσιογράφους μας...
Ανέφερες σε κάποιο σημείο του ποστ σου, την εξής φραση,
<<αναρχικόμουτρα που κυκλοφορούν δειλοί(μη φαίνονται πρόσωπα)>> .
Μία φράση κλεισέ πλέον για να χαρακτηρίσει τους κουκουλοφόρους.
<<Δειλοί>>, επείδη κρύβουν τα πρόσωπα τους.
Εχει κατσει ομως κανείς να σκεφτεί γιατί βάζουν τις κουκούλες???
Εχει κάτσει κανείς να σκεφτεί πως αν δεν τις έβαζαν, την επόμενη μέρα θα έβρισκαν αστυνομία στο σπίτι τους???
Δεν κατεβαίνουν στο δρομο να αντιμετωπίσουν ούτε εμένα, ούτε εσένα, ούτε κάποιον χρυσαυγίτη.
Βγαίνουν στον δρόμο για να πολεμήσουν το σύστημα, το κράτος. Ενα κράτος που έχει πολλά περισσότερα όπλα από αυτούς. Ενα κράτος που έχει τοποθετήσει κάμερες σε κάθε δρόμο, καταλύοντας κάθε έννοια προσωπικού δεδομένου.
Μην τους χαρακτηρίζεται λοιπόν δειλούς, γιατί δειλοί δεν είναι...
Γιατί αν ήταν δειλοί θα καθόντουσαν σπίτι τους, και θα διακινδύνευαν την σωματική τους ακεραιότητα, για να διεκδικήσουν πράγματα...
Αποδοκιμάστε τους αν θέλετε για τις πράξεις τους, αν έχετε διαφορετική άποψη, αλλά το να θεωρείται την κουκούλα δειλία είναι άδικο.
Αν δεν φορούσαν την κουκούλα δεν θα ήταν ένδειξη θάρρους, αλλά βλακείας.
Και καλώς ή κακώς αυτά τα παιδιά είναι αρκετά έξυπνα...
Δικαίωμα σου, και δικαίωμα μου αντίστοιχα.
Δεν θέλω να απαντήσω στα περισσότερα, γιατί έχω εκφράσει την άποψη μου, και δεν θέλω να γίνω κουραστικός.
Θέλω να απαντήσω μόνο σε ένα πράγμα, το οποίο και χρησιμοποιείται συνεχώς από τους εγκυρους(?) δημοσιογράφους μας...
Εχει κάτσει κανείς να σκεφτεί πως αν δεν τις έβαζαν, την επόμενη μέρα θα έβρισκαν αστυνομία στο σπίτι τους???
Δεν κατεβαίνουν στο δρομο να αντιμετωπίσουν ούτε εμένα, ούτε εσένα, ούτε κάποιον χρυσαυγίτη.
Βγαίνουν στον δρόμο για να πολεμήσουν το σύστημα, το κράτος. Ενα κράτος που έχει πολλά περισσότερα όπλα από αυτούς. Ενα κράτος που έχει τοποθετήσει κάμερες σε κάθε δρόμο, καταλύοντας κάθε έννοια προσωπικού δεδομένου.
Γιατί αν ήταν δειλοί θα καθόντουσαν σπίτι τους, και θα διακινδύνευαν την σωματική τους ακεραιότητα, για να διεκδικήσουν πράγματα...
Αποδοκιμάστε τους αν θέλετε για τις πράξεις τους, αν έχετε διαφορετική άποψη, αλλά το να θεωρείται την κουκούλα δειλία είναι άδικο.
Last edited by IRAKLIO-13 on Wed Dec 10, 2008 10:36 pm, edited 2 times in total.
- mariosCSX
- Kilobyte level
Νοσοκόμος είναι ο δεξιά. Φοράει μάσκα
edit: Βλέποντας αυτό παύω να έχω οποιαδήποτε συμπάθεια στις "εκδηλώσεις μνήμης" και "αντίστασης".
Είναι λυπηρό αλλά ναι. Βάζουν στο ίδιο καζάνι και αυτούς που διαμαρτύρονται χωρίς παραλογισμούς και με αγνό-μη πολιτικοποιημένο σκοπό εκείνα τα 50-100-1000 άτομα που κάνουν καταστροφές χωρίς αιτία (και αν μου πει κάποιος πως το να καταστρέφεις και να κλέβεις τα πανεπιστήμια, εξυπηρετεί οποιοδήποτε σκοπό, τότε θα είμαι σίγουρος πως είναι forum bot που δημιουργήθηκε για να απαντάει σε κάθε αντίθετη εεεεε... συγγνώμη, σε κάθε λάθος άποψη. Ήδη έχω τις υποψίες μου με τις φράσεις που πιπιλίζονται συνεχώς)
Last edited by mariosCSX on Wed Dec 10, 2008 10:41 pm, edited 1 time in total.
1996 Δεν Ξεχνώ
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- para
- Wow! Terabyte level

Και κολυμβητής επίσης!
Κι ο αριστερός οξυγονοκολλητής!
Last edited by para on Wed Dec 10, 2008 10:34 pm, edited 1 time in total.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
StormRider++ για το νόημα των λόγων σουStormRider wrote:"Σύντροφε", πιστεύω, φαίνεται ότι δεν είμαι ΜΠΑΟΚΙ, ούτε ΓΑΥΡΟΣ. Το κλίμα των ποστ μου, καιρό τώρα, πριν καν γίνει ό,τι έγινε, το αποδεικνύει.
Βέβαια, "συντροφικά", χάριν αστεισμού, να σου πω ένα πρόβλημά μου: Δεν απαντάει η γραμμή υποστήριξης του πλαισίου. Πήρα έναν υπολογιστή προχθες απο Στουρναρη και δεν είχε εγγύηση! Τί να κάνω;
Για να δώσω και εγώ το link μου με την σειρά μου http://www.skai.gr/master_avod.php?id=1 ... 3350&lsc=1
Επίσης προς όλους αυτούς που τρώνε σανό: Τα παιδιά σας έχουν δώσει 100 links από εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης και εσείς ακόμα ακούτε την ανάλυση της Τατιάνας Στεφανίδου για το πως έγιναν τα πράγματα. Είστε άξιοι της μοίρας σας.
Ακόμα δεν έχετε καταλάβει το νόημα όλων αυτών που γίνονται. Δυστυχώς! Ακόμα βλακείες λέτε...Που σας κατεβαίνουν στο κεφάλι γιατί δεν έχετε διαβάσει τίποτα άλλο εκτός από Sportday στην ζωή σας. Και δεν έλεγε και τίποτα περί κοινωνιας στο βιβλίο της JAVA.
Τώρα για τον Κούγια. Σαφώς και πληρώνεται από αλλού αλλά εσείς δεν καταλαβαίνεται. Σας ρίχνουν στην παγίδα τους. Δυστυχώς.
Τώρα για τους ακροδεξιούς από πάνω. Τους υπερασπιστές του έθνους. Τους πραγματικούς Έλληνες. Δεν έχω να πω κάτι. Δεν πρόκειται να σας δώσω χαρά με το να πω ότι ο Μελιγαλάς έχει ακόμα πολύ χώρο για κάθε λογής φασιστόμουτρα. Απλά δεν θα ασχοληθώ μαζί σας.
Γιατί έχετε μίσος μέσα σας. Μισείται κάποιον επειδή είναι αναρχικός, επειδή είναι αριστερός, επειδή είναι Αλβανός, επειδή γεννήθηκε λίγα μέτρα πιο πέρα...Βράζεται μέσα σας. Είστε βρασμένοι παλιοδεξιοί που λέει και ένας παππούς στο χωριό μου...
Αλλά στην καρδιά των παιδιών που είναι 15-16 υπάρχει αγάπη. Μόνο αγάπη. Αυτά μας βάζουν τα γυαλιά. Μας δείχνουν το δρόμο. Γιατί με το μίσος δεν πάμε πουθενά. Την ώρα λοιπόν που εσείς ονειρεύεστε ένα μπάτσο να χτυπάει κάποιον διαφορετικό από εσάς, εμείς μενουμε στην εικόνα της κοπέλας που στέκει μπροστά στα παρατεταγμένα ΜΑΤ με τις ασπίδες και άπλα τους κοιτάει. Τους κοιτάει κρατώντας ένα τριαντάφυλλο....
Καλό σας βράδυ....
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Και ο βιαστής κουκούλα φοράει, και ο ο δολοφόνος. Είναι πολύ έξυπνα τα παιδάκια. Ένας όχλος είναι, για λύπηση είναι, αποβράσματα της κοινωνίας.IRAKLIO-13 wrote:
Γιατί αν ήταν δειλοί θα καθόντουσαν σπίτι τους, και θα διακυνδήνευαν την σωματική τους ακεραιότητα, για να διεκδικήσουν πράγματα...

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- IRAKLIO-13
- Kilobyte level
Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.tZoLe wrote: Και ο βιαστής κουκούλα φοράει, και ο ο δολοφόνος. Είναι πολύ έξυπνα τα παιδάκια. Ένας όχλος είναι, για λύπηση είναι, αποβράσματα της κοινωνίας.
Και μην είσαι τόσο απόλυτος.
Δεν είναι μακριά η επόμενη πορεία, κάνε μια βόλτα να τους γνωρίσεις, και μετά ξαναγυρνάς στον καναπέ σου να δεις και το ματσάκι με την Μάλαγα...
Παιδιά σαν εσένα είναι, που εχουν όμως πιο σφαιρική γνώση του τι συμβαίνει...
Last edited by IRAKLIO-13 on Wed Dec 10, 2008 10:43 pm, edited 1 time in total.
- mariosCSX
- Kilobyte level
και ο πίσω είναι απλά μουσουλμάνοςpara wrote:![]()
Και κολυμβητής επίσης!
Κι ο αριστερός οξυγονοκολλητής!
1996 Δεν Ξεχνώ
- tZoLe
Άκου, 4 χρόνια είμαι στο πανεπιστήμιο και τους ξέρω. Έχω κάνει τη βόλτα που μου προτείνεις. Δεν με ξέρεις και προφανώς δεν ξέρεις πως έχω διαμορφώσει τη γνώμη μου, ούτε πόσο πολύ είμαι κολλημένος στον καναπέ μου.IRAKLIO-13 wrote:Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.tZoLe wrote: Και ο βιαστής κουκούλα φοράει, και ο ο δολοφόνος. Είναι πολύ έξυπνα τα παιδάκια. Ένας όχλος είναι, για λύπηση είναι, αποβράσματα της κοινωνίας.
Και μην είσαι τόσο απόλυτος.
Δεν είναι μακριά η επόμενη πορεία, κάνε μια βόλτα να τους γνωρίσεις, και μετά ξαναγυρνάς στον καναπέ σου να δεις και το ματσάκι με την Μάλαγα...
Παιδιά σαν εσένα είναι, που εχουν όμως πιο σφαιρική γνώση του τι συμβαίνει...

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
έτσι
- IRAKLIO-13
- Kilobyte level
Και θεωρείς οτι είναι για λύπηση, και αποβράσματα της κοινωνίας???
Μάλλον είμαι τρελός, γιατί η πλειοψηφία αυτών που εχω γνωρίσει εγω, μονο έτσι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν...
Μάλλον είμαι τρελός, γιατί η πλειοψηφία αυτών που εχω γνωρίσει εγω, μονο έτσι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν...
- tZoLe
Προφανώς διαφέρουν φίλε μου τα κριτήρια μας, για μένα κάποιος που καταδικάζει μερικώς τη βία ή την αποδέχεται ως μέσο αγώνα είναι αντικοινωνικό στοιχείο.IRAKLIO-13 wrote:Και θεωρείς οτι είναι για λύπηση, και αποβράσματα της κοινωνίας???

έτσι
- netharis
Παρατηρώ συνέχεια στα πόστ σου ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο:aguero88 wrote: Ακόμα δεν έχετε καταλάβει το νόημα όλων αυτών που γίνονται. Δυστυχώς! Ακόμα βλακείες λέτε...Που σας κατεβαίνουν στο κεφάλι γιατί δεν έχετε διαβάσει τίποτα άλλο εκτός από Sportday στην ζωή σας. Και δεν έλεγε και τίποτα περί κοινωνιας στο βιβλίο της JAVA.
"Τα nerds/geeks που κάθονται όλη μέρα σπίτι τους και διαβάζουνε πληροφορική, δεν ξέρουν τίποτα για τον έξω κόσμο. Ας τους ενημερώσω, ενώ θα τους υποβαθμίζω κιόλας!"
Δουλειά του καθενός τι κάνει στη ζωή του. Δεν είσαι εσύ ούτε κανένας άλλος σε θέση να κρίνει τις γνώσεις και την ιδεολογία του άλλου.
EDIT*Αφαίρεσα 2-3 πράγματα, γιατι σέβομαι το φόρουμ αυτο και μόνο.
Last edited by netharis on Wed Dec 10, 2008 11:37 pm, edited 1 time in total.

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
- maria_
Παίδες ας ηρεμήσουμε λίγο. Η κατάσταση είναι γενικώς έκρυθμη και δε βοηθάει κανένα να τη δυναμιτίζουμε περαιτέρω με bold/μεγάλες γραμματοσειρές/χαρακτηρισμούς (καλό θα ήταν να γίνει κι ένα edit σε κάποια ποστ για να αποφύγουμε τα flames αργότερα). Νοήμονες άνθρωποι είμαστε! Ας επιχειρηματολογήσουμε λοιπόν κι ας συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε. Τα υπόλοιπα περιττεύουν.
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Αιτούμαι να αφαιρέσεις το τελευταίο σου thread αφού εσύ δεν θέλεις να κρίνεις..netharis wrote:Παρατηρώ συνέχεια στα πόστ σου ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο:
"Τα nerds/geeks που κάθονται όλη μέρα σπίτι τους και διαβάζουνε πληροφορική, δεν ξέρουν τίποτα για τον έξω κόσμο. Ας τους ενημερώσω, ενώ θα τους υποβαθμίζω κιόλας!"
[post edited by netharis]
Kαι δεν βλέπω να τον διαψεύδεις κατα πάσα πιθανότητα ούτε που έχεις βγεί να δείς τι γίνεται οπότε μάλλον εσυ τον κρίνεις άδικα..
Δεν νομίζω οτι είναι καθόλου off topic ο aguero88..
Thx!aguero88 wrote:Για να δώσω και εγώ το link μου με την σειρά μου http://www.skai.gr/master_avod.php?id=1 ... 3350&lsc=1
Last edited by Ισοβίτης on Wed Dec 10, 2008 11:45 pm, edited 1 time in total.
Reason: το αρχικό post υπέστη επεξεργασία από τον netharis
Reason: το αρχικό post υπέστη επεξεργασία από τον netharis

- Ισοβίτης
Διαβάζω το thread από την πρώτη σελίδα. Ακόμα δεν έχω εκφέρει άποψη και ούτε θεωρώ σκόπιμο να το κάνω. Μερικές παρατηρήσεις:
1) Βλέπω να ισχύει αυτό που λέει ο netharis. Οι ΔΗΘΕΝ αριστεροί (αριστερά δεν είναι αυτό που πρεσβεύουν ορισμένοι εδώ μέσα) έχουν την αίσθηση ότι ανοίγουν τα μάτια σε geeks που ασχολούνται όλη μέρα με το pc. Επειδή δεν γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον, παρακαλώ να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί επί προσωπικού (πείτε το moderation message).
3) Ας συνειδητοποιήσουμε ότι μέσα από ένα φόρουμ δεν θα κερδίσουμε ούτε οπαδούς για το κόμμα/ιδεολογία μας ούτε τίποτα. Οπότε, ας κρατήσουμε το διάλογο σε επίπεδο που να έχει νόημα.
2) Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με τον StormRider, με τον tzole και σε πολλά σημεία με τον Ammar.
1) Βλέπω να ισχύει αυτό που λέει ο netharis. Οι ΔΗΘΕΝ αριστεροί (αριστερά δεν είναι αυτό που πρεσβεύουν ορισμένοι εδώ μέσα) έχουν την αίσθηση ότι ανοίγουν τα μάτια σε geeks που ασχολούνται όλη μέρα με το pc. Επειδή δεν γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον, παρακαλώ να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί επί προσωπικού (πείτε το moderation message).
3) Ας συνειδητοποιήσουμε ότι μέσα από ένα φόρουμ δεν θα κερδίσουμε ούτε οπαδούς για το κόμμα/ιδεολογία μας ούτε τίποτα. Οπότε, ας κρατήσουμε το διάλογο σε επίπεδο που να έχει νόημα.
2) Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με τον StormRider, με τον tzole και σε πολλά σημεία με τον Ammar.
- photisd
- Mbyte level
Ειλικρινά τόσες μέρες έχω αηδιάσει με όλα αυτά που γίνονται και δεν ήθελα να ασχοληθώ καθόλου με το topic..Μπήκα από περιέργεια να δω τι γίνεται και είδα 44 σελίδες!!! Αυτό σημαίνει ότι όλοι έχετε βγάλει τόσα συμπεράσματα όσα κανένας άλλος..Εμπειρογνώμονες όλοι... Εφόσον δεν ήμασταν παρόντες δε θα ξέρουμε ποτέ τι έγινε ακριβώς εκείνη τη στιγμή!!
Φίλε μου iraklio-13 αν θεωρείς ότι με το να τα σπάνε διαμαρτύρονται και διεκδικούν το δίκιο τους τι να πω..Οι υπόλοιποι που σε ακούν καταλαβαίνουν...Δηαλαδή να πούμε και μπράβο??? Αυτό ακριβώς είναι το κακό..Ότι προσπαθείς να μας πείσεις ότι καλά κάνουν!! Μακάρι παρά τις κουκούλες κλπ να μάθουν ποιοι είναι και να τους πιάσουν την επόμενη στο σπίτι τους!!
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
- IRAKLIO-13
- Kilobyte level
Σε καμία περίπτωση!!!photisd wrote: Φίλε μου iraklio-13 αν θεωρείς ότι με το να τα σπάνε διαμαρτύρονται και διεκδικούν το δίκιο τους τι να πω..Οι υπόλοιποι που σε ακούν καταλαβαίνουν...Δηαλαδή να πούμε και μπράβο??? Αυτό ακριβώς είναι το κακό..Ότι προσπαθείς να μας πείσεις ότι καλά κάνουν!! Μακάρι παρά τις κουκούλες κλπ να μάθουν ποιοι είναι και να τους πιάσουν την επόμενη στο σπίτι τους!!
Μάλλον παρεξηγήθηκα.
Εγω ανέλυσα ένα συγκεκριμένο κομμάτι από το αρθρο σου, (για τις κουκουλες), και δεν σχολίασα καθόλου την άσκηση βίας.
Και εννοείται πως δεν κάνουν καλά και σπάνε περιουσίες πολιτών!
Και συμφωνω πως οποιος έσπασε εστω και ένα περίπτερο, πρέπει να συλληφθει.
Μάλλον δεν έχω γίνει κατανοητός, και τσάμπα γράφω τοση ώρα...
Ξαναποστάρω την απάντηση μου, δεν ειπα οτι εχουν δίκιο να σπάνε οτιδήποτε, αλλά ότι καλώς κάνουν και φοράνε τις κουκουλες.
Και οτι πρέπει να κρινονται από τις πράξεις τους και οχι απο το αν εχουν κρυμμενο προσωπο...