Θανάσιμος τραυματισμός 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
jimm
Kilobyte level
Kilobyte level

Re: Θανάσιμος τραυματισμός 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού

Post by jimm » Thu Dec 11, 2008 12:33 am

εν συντομια:
Οι αναρχικοι ξεκινησαν το πανηγυρι. Οι ανικανοι που κυβερνουν διεταξαν "αμυντικη σταση" και φυσικα μετα απο αυτο μπηκαν στο παιχνιδι και οι λογης λογης φιλοι των αναρχικων: πρεζονια, γυφτοι, αλβανοι, ληστες και καθε καρυδιας καρυδι. Τα αποτελεσματα γνωστα. ;)

Οσο για τα 15χρονα που σπαγανε με κονταρια κλπ:
Α. Γιατι δε συλλαμβανονται οι γονεις τους;
Β. Αμα φανε βρωμοξυλο απο τους αστυνομους (αφου δε τους το δινουν οι γονεις τους), ποιος θα φταιει;
:smt006
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by aguero88 » Thu Dec 11, 2008 12:43 am

Τώρα για τους ακροδεξιούς από πάνω. Τους υπερασπιστές του έθνους. Τους πραγματικούς Έλληνες. Δεν έχω να πω κάτι. Δεν πρόκειται να σας δώσω χαρά με το να πω ότι ο Μελιγαλάς έχει ακόμα πολύ χώρο για κάθε λογής φασιστόμουτρα. Απλά δεν θα ασχοληθώ μαζί σας.

Γιατί έχετε μίσος μέσα σας. Μισείται κάποιον επειδή είναι αναρχικός, επειδή είναι αριστερός, επειδή είναι Αλβανός, επειδή γεννήθηκε λίγα μέτρα πιο πέρα...Βράζεται μέσα σας. Είστε βρασμένοι παλιοδεξιοί που λέει και ένας παππούς στο χωριό μου...

Αλλά στην καρδιά των παιδιών που είναι 15-16 υπάρχει αγάπη. Μόνο αγάπη. Αυτά μας βάζουν τα γυαλιά. Μας δείχνουν το δρόμο. Γιατί με το μίσος δεν πάμε πουθενά. Την ώρα λοιπόν που εσείς ονειρεύεστε ένα μπάτσο να χτυπάει κάποιον διαφορετικό από εσάς, εμείς μενουμε στην εικόνα της κοπέλας που στέκει μπροστά στα παρατεταγμένα ΜΑΤ με τις ασπίδες και άπλα τους κοιτάει. Τους κοιτάει κρατώντας ένα τριαντάφυλλο....

Καλό σας βράδυ....
Ως πότε σε αυτήν την χώρα θα ασχολούμαστε με τους ακροδεξιούς;
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
StormRider
Gbyte level
Gbyte level

Post by StormRider » Thu Dec 11, 2008 12:43 am

Για τα παιδάκια που θέλουν να αυτοαποκαλούνται εθνικιστές και βγάζουν στο youtube, βλακείες του στυλ: "ο Συριζα μας καθοδηγεί" (εδώ δε μπορεσε αυτές τις μέρες, ο α/α/α χώρος να οργανωθεί) και αθλιότητες του στυλ: "ο αλέξης είναι από ΒΠ, είναι αναρχικός, η μάνα του έχει κοσμηματοπωλείο στη Βουκουρεστίου κι όλοι οι αναρχικοί έτσι είναι". Δεν έχω ΤΠΤ να πω.

Τώρα, tZole (πριν λίγες μέρες έμαθα ποιο λένε tzole στην πραγματικότητα :-D ), αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά, θα αναφερθώ στο ότι προπαγάνδα κάνουν όλοι, μα όλοι. Θα αναφέρω, ότι τα "αποβράσματα αυτής της κοινωνίας", είναι σαφώς αποτέλεσμα -και μέλη- της κοινωνίας στη οποία ανήκουμε. Ανήκεις οπουδήποτε εσύ θέλεις -εννοείται αυτό- απλά το δικό μου point of view δυσκολεύεται να το δεχτεί για ένα συμφοιτητή μου, ειδικά με τις τελευταίες πολιτικές που έχουν ακολουθηθεί. Αξίζει να αναφέρω πως η φράση "αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθήσουν", τις μέρες αυτές με απασχόλησε ξανά. Νομίζω πως πρέπει να αφήνουμε κι όλες τις πρακτικές να ανθίζουν, γιατί απλά διδάσκουν.

edit: Λευτεριά στη σύντροφο Εύη Βατίδου, που άντεξε αυτόν τον τύπο, για άντρα της!

Ισοβίτη, να φανταστώ ότι συμφωνείς στο πνεύμα των ποστ κι όχι στις απόψεις (τουλ. εμένα και του tzole) γιατί τότε θα έχω πρόβλημα εκφραστικότητας.
Image
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by PaP » Thu Dec 11, 2008 1:05 am

Να ποιοι είναι οι κουλουφόροι!!!

http://www.facebook.com/photo.php?pid=2 ... 1052344369
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Thu Dec 11, 2008 1:11 am

jimm wrote:εν συντομια:
Οι αναρχικοι ξεκινησαν το πανηγυρι. Οι ανικανοι που κυβερνουν διεταξαν "αμυντικη σταση" και φυσικα μετα απο αυτο μπηκαν στο παιχνιδι και οι λογης λογης φιλοι των αναρχικων: πρεζονια, γυφτοι, αλβανοι, ληστες και καθε καρυδιας καρυδι. Τα αποτελεσματα γνωστα. ;)

Οσο για τα 15χρονα που σπαγανε με κονταρια κλπ:
Α. Γιατι δε συλλαμβανονται οι γονεις τους;
Β. Αμα φανε βρωμοξυλο απο τους αστυνομους (αφου δε τους το δινουν οι γονεις τους), ποιος θα φταιει;
:smt006
Να χαρώ ιδεολογία
Ναι ρε θα τα σπάσει το 15χρόνο όταν από από 3 χρόνων το στέλνουν αγγλικά, γαλλικά, μπαλέτο, υπολογιστές, κολυμβητήριο και οι γονείς του του γεμίζουν το κενό με playstation και μαλακίες και όλοι κλαίτε για τις γαμόβιτρίνες που καίγαν οι κουκουλοφόροι μπάτσοι. Οταν εχουμε μετανάστες σκλάβους από Ιρακ και Αφγανιστάν τις οποίες βομβάρδισαν τα αεροπλανάκια από τη Σούδα, όταν οι μπάτσοι και οι έλληνε άντρακλες βιάζουν και εκδίδουν Ρωσσίδες και Ουκρανέζες, όταν Αλβανοί που πανηγυρίζουν για την όμαδα τους σκότωνονται στην Ομόνοια τότε χεστήκαμε, Οταν μας κλέβουν οι Ρουσόπουλοι, Εφραιμ τότε δεν έχει πλιάτσικο. Και τα πρεζόνια κύριε το Σάββατο το μεσημέρι τους πουλάγαν θανατο στην Τοσίτσα και οι Ειδικοί Μαλάκες φυλάγαν τους Ζαχόπουλους στο Υπ. Εξεφτελισμού πιο πέρα και ούτε ίδρωνε το αυτί τους, είχαν μάλλον πόσοστα. Είστε θλιβεροί οι φιλήσυχοι και νοικοκυραίοι πολίτες
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by vincent » Thu Dec 11, 2008 1:29 am

Γέμισε το φόρουμ ιδεολόγους... εγώ θα κάνω τις εξής ερωτήσεις:

1) Αυτοί που υποστηρίζουν τα επεισόδια ως γενική επανάσταση και ξεσικωμό και θεωρούν ασήμαντα τα καμένα μαγαζιά και δέντρα να μου απαντήσουν αν θα κάψουν το αυτοκινητό τους, το μαγαζί τους ή το σπίτι τους για χάρη της επανάστασης???

2)Αυτοί που ασχολούνται μόνο με τους αναρχικούς λες και είναι το μοναδικό πρόβλημα της χώρας να μου απαριθμήσουν 10 σκάνδαλα της κυβέρνησης που προφανώς έχουν ξεχαστεί πολύ εντέχνως από την πανέξυπνη δήλωση του Παυλόπουλου περι αμυντικής στάσης των Ματ.

3) Αυτοί που το παίζουν επαναστάτες επειδή κατέβηκαν σε μιά πορεία θέλω να τους ρωτήσω αν κυκλοφορούν κατά Ασοεε το βράδυ...??? Γιατι στην Δεριγνύ μένει φίλος μου και απλά δεν κυκλοφορεί μετά τις 7...

4) Όσοι κράζουν αυτούς που κάθονται μπροστά από τα pc τους να τους ενημερώσω ότι έχουν κάνει τα περισσότερα ποστ από όλους. Επίσης θέλω να τους ρωτήσω ποια είναι η προσφορά σας στον πνευματικό κόσμο πέρα από το αράδιασμ αρλούμπων που έχουν παπαγαλιστεί από αλλού και δεν είναι προιόν σκέψεις??? ( Έχω γνωρίσει συμφοιτητές που θα κάνουν λαμπρή καριέρα ως επιστήμονες και αξίζουν στην Ελληνική κοινωνία περισσότερο από τους ψευτο επαναστάτες)

5) Γιατί εσείς που αντλείτε από "ανεξάρτητες" πηγές τις πληροφορίες σας θεωρείτε ότι δεν είστε θύματα της ενημέρωσης???(Να θυμίσω ότι κάθε μέσο που συμφωνεί με την αποψή μας δεν είναι απαραίτητα και αντικειμενικό)

6)Πως τολμάνε μερικοί να χαράκτηρίζουν αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί τους μικροαστούς, αποχαυνανισμένους και άλλα τέτοια που είναι η κλασσική καραμέλα των "επαναστατών"??? ( Τουλάχιστον αυτοί με τις συντιριτικές απόψεις δεν έδωσαν τέτοιους χαρακτηρισμούς για τους συμφορουμίτες τους.)

Αυτά για να κατάλαβουμε πόσο ζώα είμαστε όλοι...Οι μεν και οι δε(Και φυσικά το ότι χωριστίκαμε σε παρατάξεις μας κάνει ποιο ζώα)
Image
StormRider
Gbyte level
Gbyte level

Post by StormRider » Thu Dec 11, 2008 1:32 am

Συμφορουμίτη, PaP, νόμιζα ότι ήσουν liberal. Σφάλω ή οι λιμπερτανιστές, στα γεγονότα των τελευταίων ημερών, είδαν την ιδεολογία του αναρχοκαπιταλισμού να είναι κοντά στην πραγματικότητα;
Image
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Thu Dec 11, 2008 1:34 am

vincent wrote:Γέμισε το φόρουμ ιδεολόγους... εγώ θα κάνω τις εξής ερωτήσεις:

1) Αυτοί που υποστηρίζουν τα επεισόδια ως γενική επανάσταση και ξεσικωμό και θεωρούν ασήμαντα τα καμένα μαγαζιά και δέντρα να μου απαντήσουν αν θα κάψουν το αυτοκινητό τους, το μαγαζί τους ή το σπίτι τους για χάρη της επανάστασης???

2)Αυτοί που ασχολούνται μόνο με τους αναρχικούς λες και είναι το μοναδικό πρόβλημα της χώρας να μου απαριθμήσουν 10 σκάνδαλα της κυβέρνησης που προφανώς έχουν ξεχαστεί πολύ εντέχνως από την πανέξυπνη δήλωση του Παυλόπουλου περι αμυντικής στάσης των Ματ.

3) Αυτοί που το παίζουν επαναστάτες επειδή κατέβηκαν σε μιά πορεία θέλω να τους ρωτήσω αν κυκλοφορούν κατά Ασοεε το βράδυ...??? Γιατι στην Δεριγνύ μένει φίλος μου και απλά δεν κυκλοφορεί μετά τις 7...

4) Όσοι κράζουν αυτούς που κάθονται μπροστά από τα pc τους να τους ενημερώσω ότι έχουν κάνει τα περισσότερα ποστ από όλους. Επίσης θέλω να τους ρωτήσω ποια είναι η προσφορά σας στον πνευματικό κόσμο πέρα από το αράδιασμ αρλούμπων που έχουν παπαγαλιστεί από αλλού και δεν είναι προιόν σκέψεις??? ( Έχω γνωρίσει συμφοιτητές που θα κάνουν λαμπρή καριέρα ως επιστήμονες και αξίζουν στην Ελληνική κοινωνία περισσότερο από τους ψευτο επαναστάτες)

5) Γιατί εσείς που αντλείτε από "ανεξάρτητες" πηγές τις πληροφορίες σας θεωρείτε ότι δεν είστε θύματα της ενημέρωσης???(Να θυμίσω ότι κάθε μέσο που συμφωνεί με την αποψή μας δεν είναι απαραίτητα και αντικειμενικό)

6)Πως τολμάνε μερικοί να χαράκτηρίζουν αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί τους μικροαστούς, αποχαυνανισμένους και άλλα τέτοια που είναι η κλασσική καραμέλα των "επαναστατών"??? ( Τουλάχιστον αυτοί με τις συντιριτικές απόψεις δεν έδωσαν τέτοιους χαρακτηρισμούς για τους συμφορουμίτες τους.)

Αυτά για να κατάλαβουμε πόσο ζώα είμαστε όλοι...Οι μεν και οι δε(Και φυσικά το ότι χωριστίκαμε σε παρατάξεις μας κάνει ποιο ζώα)
+++++++ Aπο την στιγμή που σταματήσαμε να μιλάμε για τον θάνατο του παιδιού, είναι μακραν το πιο σωστό ποστ....
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
the_night_watchman
Mbyte level
Mbyte level

Post by the_night_watchman » Thu Dec 11, 2008 1:39 am

vincent +++
Με εκφραζει απολυτα το post. :smt023
"There are two kinds of people in this world:Those who survive no matter the cost, and those who are walking victims."
Image
:::it will be alr1ght:::
Siente la magia que vive en ti...
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Thu Dec 11, 2008 1:43 am

Jimm *********************. Η σεξουαλική ζωή δεν πάει και τόσο καλά. Είναι τότε που αρχίζουν να σου φταίνε ο Τάκης, ο Μάκης, η Λίτσα, τα πρεζονια, οι γυφτοι, οι αλβανοι, οι ληστες, οι αναρχοκομμουνισται, οι ΕΑΜοΒούλγαροι, οι συνοδοιπόροι...
jimm
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by jimm » Thu Dec 11, 2008 1:46 am

Πολιτες στην Πατρα πηραν τον νομο στα χερια τους και πετροβολησαν τους ταραξιες! :smt023
Απολυτα φυσιολογικο, αφου βλεπαν μολοτοφ να πεφτουν 20 μετρα απο το σπιτι τους και την αστυνομια να εχει εντολες να μην κανει τιποτα. ;)
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level

Post by elsupreme » Thu Dec 11, 2008 1:53 am

Συμφωνώ jimm. Και στην Αθήνα και αλλού παρατηρήθηκε πρωτοβουλία των πολιτών.
Αν καταλάβει ο κόσμος ότι πρέπει να αναλάβει δράση για να δει προκοπή δεν θα έχουν πάει εντελώς χαμένες οι τελευταίες μέρες.
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Thu Dec 11, 2008 2:00 am

Και ο Μελίστας κάποτε ήταν ένας αγανακτισμένος πολίτης που με τον αγανακτισμένο λοστό του σκότωσε τον Νίκο Τεμπονέρα. Βέβαια ήταν και ολίγο ΝΔ αλλά αυτό το προσπερνάμε. Επίσης οι αγανακτισμένοι και φιλήσυχοι πολίτες στην Πάτρα είχαν και΄ολίγο ασύρματο μαζί τους και ολίγο πάρε δόσε με τα Χρυσά Αυγά αλλά οκ μωρέ εκεί θα κολήσουμε; Όλα κρίνονται στην επικοινωνία.
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Thu Dec 11, 2008 2:02 am

Vincent απλα υποκλινομαι!!!Οχι +++ αλλα οσα +++ χωραει ο κοσμος.Αλλα εγω τι να πω υποκειμενικη αποψη εχω αφου δεν λεει για την κοινωνιολογια στο βιβλιο της java!!! :lol:
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
jimm
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by jimm » Thu Dec 11, 2008 2:05 am

PASCAL wrote:Και ο Μελίστας κάποτε ήταν ένας αγανακτισμένος πολίτης που με τον αγανακτισμένο λοστό του σκότωσε τον Νίκο Τεμπονέρα.
E, o Τεμπονερας πηγε να σκοτωσει αλλα τελικα την εφαγε αυτος.
Γινονται αυτα μεταξυ χουλιγκανων.. ;)
Ασε που οι αριστεροι χρειαζοταν και ενα συμβολο τοτε οποτε τους ηρθε κουτι η υποθεση, διαφορετικα ουτε που θα ειχε ακουσει κανενας για τον τεμπονερα ποτε αν δεν ειχε παει για μαλλι και βγηκε κουρεμενος τελικα. Διαφωνει κανεις επ'αυτου; Δε νομιζω.
Κατι αντιστοιχο που εγινε και με τον μικρο τωρα δηλαδη. ;)

Γενικα ειναι παλια τακτικη των αριστερων και των αναρχικων αυτη, πανε γυρευοντας για φασαριες αλλα μολις τις φανε βγαινουν και κλαιγονται για τους "κακους" μετα! :roll:
Last edited by jimm on Thu Dec 11, 2008 2:13 am, edited 3 times in total.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Thu Dec 11, 2008 2:06 am

vincent wrote:Γέμισε το φόρουμ ιδεολόγους... εγώ θα κάνω τις εξής ερωτήσεις:

Φιλε Vincent ( :lol: ),
Απο το να κράζεις τους πάντες και τα πάντα σε κάθε τόπικ (ναι έχω δει και παλιότερα παρότι πρωτοετής) δεν κάθεσαι να μας πεις κ εσύ 2 λογάκια για την άποψή σου? Ας απαντήσω λοιπόν στο ποστ σου.

1)Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Αλλά εχω και μια αλλη. Αυτοι που καταδικάζουν τα επεισόδια, αν τους δολοφονούσαν το παιδί, τι θα εκαναν? Ναι ξέρω "οι κουκουλοφοροι δεν ειναι μανες του Αλεξανδρου". Αλλα η τοση βια εχει ριζες. Αναγνωριζεις μονο τη σωματικη βια? Σκεψου την ψυχολογικη που σε ποτιζουν απο τοτε που γεννηθηκες.

2)Μα όλα αυτά έχουν ακριβώς αυτό τον στόχο. Να ξεχαστουν τα παλια.

3)Δεν εχει καμια συνοχή αυτό που ρωτάς.

4)Συμφωνω ότι η προσφορά στον πνευματικό κόσμο είναι σημαντικότατη. Αλλα όταν κοιτάς την επιστήμη και μόνο την επιστήμη σε τέτοιους καιρούς, ταιριάζει η φράση "Εδω ο κόσμος καίγεται και το νινι χτενίζεται."

5)Συμφωνοι. Αλλά πιστεύω θα παραδέχεσαι ότι μέσω του ιντερνετ μπορείς να έχεις ασύγκριτα πιο αντικειμενική ενημέρωση απο την τιβι. Λοιπόν, θύματα της ενημέρωσης, εγω τουλάχιστον ορίζω τα mainstreem θύματα της mainstreem ενημέρωσης που έχουν πειστεί ότι κατεβαινω σε πορεια==βοηθαω να σπανε πραγματα.

6)Οι χαρακτηρισμοί, συγνώμη, αλλά έχουν πέσει και απο τις δυο πλευρες. Οι ειρωνίες επίσης. Προσωπικά στα τελευταία μου ποστ έχω παρατηρήσει ότι μιλάω με πολλή ειρωνία. Αλλα δεν γραφω πάντα με ψυχραιμία. Οταν ακουω τον Κουγια, οταν διαβαζω "τα ΜΑΤ ειναι καλα", οταν διαβάζω απο καποιους ότι το κράτος δεν έχει λεφτα να πληρωσει τις καταστροφές, τη στιγμή που 2 μήνες πριν έδωσε για την πλακα του 27 δισ στις τράπεζες, και εχει φαει και καταχραστει τα 20πλάσια. Τελος, οταν βγαίνει ο ίδιος ο πρόεδρος των καταστηματαρχών και λέει "Ποιες ζημιες, εδω δολοφονηθηκε ενα 15χρονο παιδι." και οι υποστηρικτες, θεματοφύλακες των ελευθεριων (οπως εσυ εχεις πει για αλλους) των καταστηματαρχων βγαίνουν και κράζουν.

Λοιπον, ας μη χαρακτηριστει ως προσωπικη απαντηση το ποστ, αλλα ως μια γενικοτερη απαντηση σε οσα συνοψιζονται απο πολλους στις παραπανω αποψεις.

@Tzole:
Δεν είπα ποτέ ότι μόνο εγώ (η πλευρά μου τεσπα) εχω δίκιο. Απλα ζητάω να μην απορρίπτουμε κατευθείαν τις αποψεις που εκφράζονται και δε συμβαδιζουν με τις αποψεις που προβάλλουν τα ΜΜΕ. Αλιμονο αν θεωρούσα ότι έχω το απόλυτο και μοναδικό δίκιο. Αλλά δεν μπορω να χωνεψω ότι ενας φόνος θα περασει στο ντουκου απο μερικους, και θα χλευαστει ο τροπος διαμαρτυριας μου, για αλλη μια φορα.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Thu Dec 11, 2008 2:08 am

Jimm και, περισσότερο, Pascal, παρακαλώ προσέξτε τις εκφράσεις σας. Έγραψα παραπάνω κάποια πράγματα, παρακαλώ, σεβαστείτε τα για το καλό της συζήτησης. Δεν σχολιάζω απόψεις. Σχολιάζω τρόπο διατύπωσης και συμπεριφοράς.

@StormRider: Κανένα πρόβλημα εκφραστικότητας :-D. Συμφωνώ με τον τρόπο διατύπωσης των απόψεων και, σε ορισμένα σημεία, με κάποιες από αυτές. Δεν είπα τίποτε άλλο πέρα από αυτό. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα ;) .
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Image

Find me: Image Image Image Image Image
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Thu Dec 11, 2008 2:11 am

Υπουργοί στα μπουζούκια...

Αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις των αναγνωστών μας, μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η χθεσινή φωτογραφία που δημοσιεύσαμε στη στήλη και δείχνει τον υπουργό Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου να παρακολουθεί ποδοσφαιρικό αγώνα, 24 ώρες μετά τον τραγικό χαμό του 15χρονου μαθητή κι ενώ εν τω μεταξύ δεν είχε κάνει ούτε μία τυπική δήλωση. Υπάρχουν και καλύτερα. Μαθαίνουμε ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, δηλαδή λίγες ώρες μετά το τραγικό γεγονός, ο Στυλιανίδης πήγε στην «Ιερά Οδό» (πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο), για να ακούσει Πασχάλη Τερζή και Ελενα Παπαρίζου. Στην παρέα του ήταν ο υφυπουργός Εσωτερικών Χρήστος Ζώης (την ίδια ώρα ο προϊστάμενός του υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος πάσχιζε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα). Οσοι τους είδαν δεν διαπίστωσαν ότι διακατέχονταν από κάποιον προβληματισμό για όσα συνέβαιναν στους δρόμους της πόλης. Σε διπλανό τραπέζι διασκέδαζε η βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Ελενα Ράπτη, η οποία απολάμβανε εμφανώς τα φλας των φωτογράφων. Οι πληροφορίες ότι οι υπουργοί ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα από το άσμα... «είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, μέσα σε μια φάση τραγική» δεν επιβεβαιώνονται. Μπορεί να το απόλαυσαν, αλλά μάλλον τα πολλά μεγαβάτ των ηχείων τούς πήραν το κεφάλι. Γι' αυτό την επομένη (Κυριακή βράδυ πλέον) ο υπουργός Παιδείας πήγε και στο γήπεδο, για να ξεσκάσει λίγο ακόμη. Και την επομένη (Δευτέρα μεσημέρι πλέον) εμφανίστηκε στο υπουργείο του και εξέφρασε την οδύνη του...

Γ.ΚΑΡ

http://www.enet.gr/online/online_text/c ... 2,12527956

____________________________________________________________________________________________________

Ντάξει το καταλάβαμε, κάποιοι ήρθαν απλά για να προκαλέσουν. Δέκα posts για τη ΝΔ.
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Thu Dec 11, 2008 2:17 am

Και την επομένη (Δευτέρα μεσημέρι πλέον) εμφανίστηκε στο υπουργείο του και εξέφρασε την οδύνη του...
Μα ειναι κατασταση αυτη που επικτρατει στα μπουζουκια?Δεν αντεξε ο ανθρωπος και ξεσπασε!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by vincent » Thu Dec 11, 2008 2:20 am

Η αποψή μου είναι στη μέση ναι μεν ξεσικωμός αλλά με ποιο ειρινικούς μεθόδους και την έχω εκφράσει νωρίτερα...

1) Αν μου σκότωναν το παιδί δεν θα έκαιγα κανενός την περουσία. Θα πλήρωνα του κόσμου τα λεφτά για να βρεθεί απέναντι από τον Κούγια ο Λυκουρέζος και θα θρυνούσα σιωπηλά.

2)Δεν είπα ότι διαφωνώ

3)Κάποιος είπε ότι κατέβηκε σε μία πορεία και λέει ότι τα πράγματα ήταν διαφορετικά από τι λέει στην τβ. Του προτείνω να επισκευθεί βράδυ την Ασοεε αν και τώρα είναι ίσως αργά...

4)Οι διαφωτιστές δεν ονομαστήκαν έτσι επειδή πετάγαν μολότωφ και λαμπάδιαζε ο τόπος. Εν αρχή αυτούς χρειαζόμαστε...

5)Όσο οι ειδήσεις γράφονται από ανθρώπους δεν θα είναι ποτέ αντικειμενικές.

6)Μιλάω για το Βένους και όχι για την κοινωνία...

Edit: @Pascal Και γω πήγα στο γήπεδο και το Σάββατο το βράδυ ενώ έμαθα για το γεγονός διασκέδασα με φίλους μου παρολαυτά εκφράζω την οδύνη μου για το χαμό ενός νέου παιδιού... Μήπως διαφωνείς??? Η ζωή δεν τελειώνει εδώ και κανείς δεν χρειάζεται να δίνει εξηγήσεις σε κανένα για την προσωπική του ζωή. (Δεν τρέφω καμία συμπάθεια για αυτή την κυβέρνηση πόσο μάλλον για αυτόν τον Yπουργό)
Image
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Thu Dec 11, 2008 2:24 am

photisd wrote:)Κάποιος είπε εδώ μέσα ας τα κάψουν όλα εκτός απο βιβλιοθήκες,πανεπιστήμια κλπ γιατί έχουμε πολιτισμό?? Πρώτον μόνο που είπε κάψτε τα όλα φαίνεται ότι ούτε αυτός μάλλον σκέπτεται πολιτισμένα όπως επίσης δε διαφέρει σε τίποτα από όλους αυτόυς τους ψευτοεπαναστάτες!!
Για αρχή, μάθε όταν διαβάζεις κάτι, να μην τυφλώνεσαι από την προσωπική σου άποψη, σε βαθμό που να μην καταλαβαίνει τι γράφει ο άλλος...
Αυτό το απόβρασμα της κοινωνίας είμαι εγώ και αυτό που είπα ειναι ότι είναι πολύ σημαντικότερο το να μην καούν αυτά που απέμειναν να δείχνουν ότι υπάρχει κάποιος πολιτισμός(και που θα είναι ο πυρήνας για να ξαναφτιαχτεί ο πολιτισμός) απ'ότι τα μαγαζιά(και σε αυτό βάζω και το γραφείο του πατέρα μου, για να γλυτώσω κλασσικές ερωτήσεις) ή οι τράπεζες ή ο,τι άλλο(με μια εξαίρεση σε σπίτια, αλλα σπίτια δεν κάηκαν)...
Αν κοιτάξεις, σε καμια άλλη εξέγερση στον κόσμο δεν έχει τεθεί σε κίνδυνο μουσείο ή βιβλιοθήκη(ω, ναι ακόμα και στην Γαλλία που είχε γίνει χαμός)!
Και αν το να προτιμάω από το να καεί η Εθνική Βιβλιοθήκη, να καεί κάτι άλλο με κάνει ψευτοεπαναστάτη, τοτε είμαι ψευτοεπαναστάτης και δεν με νοιάζει...
Τέλος, αφού ο ίδιος παραδέχεσαι ότι δεν έχει διαβάσει όλες τις 47-48 πλέον σελίδες, πες την γνώμη σου, αλλά μην κάνεις κριτική σε κάποιον άλλο που μπορεί να έχει γράψει πιο πίσω...

Τέλος, vincent+++(κυρίως για το πρώτο ποστ)
Ώρες-ώρες πιστεύω ότι αν πάντα μίλαγες σοβαρά θα είχες μεγάλο μέλλον ;)
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Crab
Mbyte level
Mbyte level

Post by Crab » Thu Dec 11, 2008 2:37 am

PaP wrote: Οταν μας κλέβουν οι Ρουσόπουλοι, Εφραιμ τότε δεν έχει πλιάτσικο.
Εκεί είναι νόμιμο...
Image
PASCAL wrote: Αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις των αναγνωστών μας, μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η χθεσινή φωτογραφία που δημοσιεύσαμε στη στήλη και δείχνει τον υπουργό Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου να παρακολουθεί ποδοσφαιρικό αγώνα, 24 ώρες μετά τον τραγικό χαμό του 15χρονου μαθητή κι ενώ εν τω μεταξύ δεν είχε κάνει ούτε μία τυπική δήλωση.
Έπαιζε ο Πάνθραξ.Θ΄αφήσουμε το γάμο να πάμε για πουρνάρια;
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”