
Είχα γράψει και πριν στο θέμα "Θα κλείσει" πως θεωρώ ότι το πανεπιστημιακό άσυλο είναι δικαίωμα μόνο της πανεπιστημιακής κοινότητας που περιλαμβάνει τους φοιτητές, τους ακαδημαϊκούς και τους υπαλλήλους του πανεπιστημίου. Όλοι οι υπολοιποι δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν κατάχρηση αυτού του δικαιώματος.
Αν η σχολή τελεί υπό κατάληψη επειδή ένα ποσοστό της πανεπιστημιακής κοινότητας έχει αναλάβει την κατάληψη , ακόμα και αν δεν συμφωνεί η υπόλοιπη πανεπιστημιακή κοινότητα, θεωρώ πως πρέπει το πανεπιστημιακό άσυλο να τους προστατεύει και η πανεπιστημιακή κοινότητα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.
Αν όμως η σχολή έχει καταληφθεί από εξωπανεπιστημιακούς τότε θα πρέπει να διώκονται εκτός του πανεπιστημιακού χώρου με τον λιγότερο βίαιο τρόπο και να αναλαμβάνει το συντομότερο η πανεπιστημιακή κοινότητα την αναδιοργάνωση του πανεπιστημίου.
Θυμίζω στους "ήρωες" της κατάληψης ότι οι ήρωες του πολυτεχνείου ήταν φοιτητές.
Αν συμμερίζεστε και εσείς αυτήν την άποψη παρακαλώ απαντήστε. Το ίδιο και αν διαφωνείτε μερικώς ή πλήρως. Όπως και να έχει αφού οι καταληψίες έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο καλό θα ήταν να ξέρουνε και τις δικές μας απόψεις για την καταληψή τους που είμαστε φοιτητές της ΑΣΟΕΕ(ΟΠΑ)
Δεκτές επίσης και όποιες άλλες παρατηρήσεις.
Προς τους moderators και administrators. Θα μπορούσατε να κάνουμε το παρόν θέμα δημοψήφισμα; Δυστυχώς δεν έχω το δικαιώμα να το κάνω από μόνος μου.