διαφωνεις δηλαδη?Επειδη κοιταμε την παρτη μας εχουμε φτασει να δολοφονουνται παιδια απο το κρατος και να καθομαστε απραγοι σε μια κατασταση ανιωθου μαστουρωμενου τηλεορασακια.
Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Re: Θα κλείσει?
- Silver
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Θα κατέβω και εγώ τη Δευτέρα. Και καλό θα ήταν να κατέβουμε αρκετοί, απλά για να καταλάβουν μερικοί μερικοί σε ποιους ανήκει το πανεπιστήμιο.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Παραδοχη - Αίτιο : Κοιτάμε την παρτη μαςultimate_aektzis wrote:διαφωνεις δηλαδη?Επειδη κοιταμε την παρτη μας εχουμε φτασει να δολοφονουνται παιδια απο το κρατος και να καθομαστε απραγοι σε μια κατασταση ανιωθου μαστουρωμενου τηλεορασακια.
Αποτελεσμα : Κρατικη Δολοφονια (και οχι μονο)
Δυστυχώς ισχύει. Αλλα δεν νομίζεις ότι πρέπει να πάψει να ισχύει, κάπου τώρα??
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Πρεπει να παψει να ισχυει αλλα θελει το χρονο του.Δεν αλλαζεις μυαλα στο μεσο ανθρωπο μεσα σε τοσο λιγο.
-
- byte level
- Academic status: 4th year
Kαι γω θα κατεβω τη Δετερα να κανονισουμε τι ωρα περιπου θα παμε για να μαζευτουμε πολλοι να το πειτε και σε αλλους οσους μπορειτε.
Και ναι!! Το Venus λειτουργεί ξανά!!!
Ελπίζω να μην το ξαναρίξουνε από την νέα χρονιά που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει κατάληψη.

Ελπίζω να μην το ξαναρίξουνε από την νέα χρονιά που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει κατάληψη.

Τι είχε γίνει τελικά? Είχαν γίνει ζημιές στο cslab?
Νομίζω ότι απλά είχαν κάνει shut down τον server.Αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος.Ρώτα τον netharis που πήγε και είδε.
- cypher
- Venus Former Team Member
Στο cslab οχι γενικα στο πανεπιστημιο ναι, απο οτι ειχε πει και ο zifnab πριν κατι μερες απλα ειχε κλεισει ο router με το οποιον συνδεοταν ο server και απλα δεν ειχε προσβαση στο διαδικτυο.utumno wrote:Τι είχε γίνει τελικά? Είχαν γίνει ζημιές στο cslab?

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Εγω λέω να ανοίξουμε και ενα 3ο θέμα και να μιλάμε ταυτόχρονα και εκεί γι αυτό
Στο venus feedback δεν ταιριάζει καλύτερα..?
Γιατί ψιλοχάθηκα...

Στο venus feedback δεν ταιριάζει καλύτερα..?
Γιατί ψιλοχάθηκα...

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- mikem4600
- Gbyte level
Πάντως απ' ότι είδα κάποια εργαστήρια στην Αντωνιάδου τουλάχιστον καταστράφηκαν...
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- sandra
- Wow! Terabyte level
mikem κάτι φωτογραφίες είχα δει, ήταν τα γραφεία που δούλευε ο erevo? Θα τραβάνε τα μαλλιά τους οι διδακτορικοί αν δεν είχαν κάνει backupsmikem4600 wrote:Πάντως απ' ότι είδα κάποια εργαστήρια στην Αντωνιάδου τουλάχιστον καταστράφηκαν...
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- mikem4600
- Gbyte level
Yep...sandra wrote:mikem κάτι φωτογραφίες είχα δει, ήταν τα γραφεία που δούλευε ο erevo? Θα τραβάνε τα μαλλιά τους οι διδακτορικοί αν δεν είχαν κάνει backupsmikem4600 wrote:Πάντως απ' ότι είδα κάποια εργαστήρια στην Αντωνιάδου τουλάχιστον καταστράφηκαν...
- mikros
- byte level
Τα cslabs είναι οκ λείπουν κάποια μικρά πραγματάκια αλλά τπτ ουσιαστικό (1-2 πληκτρολογια και mouse)
To venus ήταν powered off.
Ναι είναι απο το εργαστηριο ανακτησης πληροφοριας και επεξεργασιας φυσικης γλωσσας (Καλαμπουκης Σιδερη Ανδρουτσοπουλος) οι φωτογραφιες, τραβηγμενες την 15η Δεκεμβρίου. Τώρα η κατάστασή του είναι ακόμα χειρότερη. Σε αυτο το εργαστηριο δούλευε και ο Γιώργος. Οι διδακτορικοι προλαβανε και πηρανε μερικους δισκους εκεινη τη μερα, αλλα ειμαι σιγουρος οτι ακομα τρβανε τα μαλλια τους (τουλαχιστον οσοι εχουν μερικα.....)
- sandra
- Wow! Terabyte level
Πάντως τα παιδιά που είχαν πάει όλες αυτές τις μέρες δεν τα είχαν βρει παραβιασμένα. Οπότε είναι άξιο απορίας πώς ανοίγουν μαγικά στους καταληψίες από μόνα τους...mikros wrote:Τα cslabs είναι οκ λείπουν κάποια μικρά πραγματάκια αλλά τπτ ουσιαστικό (1-2 πληκτρολογια και mouse)
Κάθομαι και σκέφτομαι ώριμα, και διαπιστώνω ότι δεν αξίζει να ξαναφτιάξουμε το πανεπιστήμιο, και μετά να έρθουν καμια 100αριά μαστουρωμένοι κα****οι αναρχικοί και να κάψουνε τους κόπους μας.
Διάβασα για τους διδακτορικούς που τους σπάσανε τα εργαστήρια.Είναι πολύ κρίμα για τους κόπους τους.
Εγώ δεν θα έβρισκα το κουράγιο να τα ξανακάνω, έχοντας πάλι το ρίσκο να μου τα ξαναχαλάσουνε.
Εκτός των άλλων είναι και τσάμπα λεφτά.Ας πάνε στους φτωχούς για τις γιορτες τουλάχιστον.Αυτοί θα τα εκτιμίσουνε.
Διάβασα για τους διδακτορικούς που τους σπάσανε τα εργαστήρια.Είναι πολύ κρίμα για τους κόπους τους.
Εγώ δεν θα έβρισκα το κουράγιο να τα ξανακάνω, έχοντας πάλι το ρίσκο να μου τα ξαναχαλάσουνε.
Εκτός των άλλων είναι και τσάμπα λεφτά.Ας πάνε στους φτωχούς για τις γιορτες τουλάχιστον.Αυτοί θα τα εκτιμίσουνε.
Last edited by maria_ on Sat Dec 27, 2008 7:23 pm, edited 1 time in total.
Reason: bad language
Reason: bad language
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssss.......Το Venus ανοικτο ξανα.Επιτελους γιατι ειχα βαρεθει τοσο καιρο...Ηθελα ενα ατομο να μιλησω και να αγωνιστω για το πανεπιστημιο μας αλλα ειχαν ρηξει τον Server..

- mikem4600
- Gbyte level
Καλά, ξέρεις πόσες φορές το έχω δει αυτό απ' όταν πρωτομπήκα στη σχολή;nickpro wrote:Κάθομαι και σκέφτομαι ώριμα, και διαπιστώνω ότι δεν αξίζει να ξαναφτιάξουμε το πανεπιστήμιο, και μετά να έρθουν καμια 100αριά μαστουρωμένοι κα****οι αναρχικοί και να κάψουνε τους κόπους μας.
Η λύση είναι μία: Αν ήθελες να κάνεις δουλειά, ας την έκανες σε δικό σου hardware και τόπο. Αν δεν είχες, ας πρόσεχες. Διότι την ελάχιστη "δωρεάν" "παιδεία" που έχουμε την καταστρέφουμε κι αυτήν.
Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλο τα ίδια μένουν.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Πέρα από τη χαμένη δουλειά (που ειναι κριμα), με το σκεπτικό του nick_pro θα πρεπει να κανουμε μάθημα σε καλύβια για να μην έχουν κάτι να καταστρέψουν, αν έρθουν για κατάληψη.
Ούτως ή άλλως, η δουλειά για να φτιαχτεί το πανεπιστήμιο θα αρχίσει λογικά μετά από όλες τις γιορτές (εκτός αν είμαστε τόσο βάρβαροι και θέλουμε τις καθαρίστριες όποτε γουστάρουμε). Δεν νομίζω να ξεκινήσουμε 7. Και αν ξεκινήσουμε στις 7, δεν πιστεύω να έχει φτιαχτεί τελείως η σχολή. Οπως και να'χει, κάποια στιγμή καλό θα ήταν να βγει καμιά ανακοινωση γιατί εδώ μόνο υποθέσεις κάνουμε...
Ούτως ή άλλως, η δουλειά για να φτιαχτεί το πανεπιστήμιο θα αρχίσει λογικά μετά από όλες τις γιορτές (εκτός αν είμαστε τόσο βάρβαροι και θέλουμε τις καθαρίστριες όποτε γουστάρουμε). Δεν νομίζω να ξεκινήσουμε 7. Και αν ξεκινήσουμε στις 7, δεν πιστεύω να έχει φτιαχτεί τελείως η σχολή. Οπως και να'χει, κάποια στιγμή καλό θα ήταν να βγει καμιά ανακοινωση γιατί εδώ μόνο υποθέσεις κάνουμε...
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- sandra
- Wow! Terabyte level
Σήμερα πάντως υποτίθεται πως έβαφαν.
Οι καθαρίστριες(ή τουλάχιστον μερικές από αυτές) ήταν μέσα στην κατάληψη. Άρα πρέπει να τα καθαρίσουν
Οι καθαρίστριες(ή τουλάχιστον μερικές από αυτές) ήταν μέσα στην κατάληψη. Άρα πρέπει να τα καθαρίσουν