- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
- proskopos
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Θα κλείσει?
OOOOOOO ναι...... είμαστε πάλι εδώ.... οι ζημιές είναι πολλές αλλά πιστεύω ότι μέχρι να ανοίξουμε θα έχουν φτιάξει τα πολλά πολλά....
- mikros
- byte level
το κεντρικο κτιριο ηδη βαφεται νομίζω απέξω είναι πια οκStoupeace wrote:Πέρα από τη χαμένη δουλειά (που ειναι κριμα), με το σκεπτικό του nick_pro θα πρεπει να κανουμε μάθημα σε καλύβια για να μην έχουν κάτι να καταστρέψουν, αν έρθουν για κατάληψη.
Ούτως ή άλλως, η δουλειά για να φτιαχτεί το πανεπιστήμιο θα αρχίσει λογικά μετά από όλες τις γιορτές (εκτός αν είμαστε τόσο βάρβαροι και θέλουμε τις καθαρίστριες όποτε γουστάρουμε). Δεν νομίζω να ξεκινήσουμε 7. Και αν ξεκινήσουμε στις 7, δεν πιστεύω να έχει φτιαχτεί τελείως η σχολή. Οπως και να'χει, κάποια στιγμή καλό θα ήταν να βγει καμιά ανακοινωση γιατί εδώ μόνο υποθέσεις κάνουμε...
- Silver
- Kilobyte level
Και ναι ξανά στα παλιά καλά λημέρια!!!
Παιδιά λίγη αισιοδοξία για τις καταλήψεις.
Έφυγαν για την ώρα οι αναρχικοί. Όταν ξανάρθουν τα ξαναλέμε.
Αν και στο μεταξύ καλά θα ήταν να φροντίζαμε να μην ξανάρθουν.
Τελείωσα!!!!
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Silver wrote:Και ναι ξανά στα παλιά καλά λημέρια!!!
Κανονικά αυτοί που είναι σε θέσεις με ευθύνες θα έπρεπε να φροντίσουν πρώτοι, πρώτοι για αυτό, αλλά ζούμε στην ελληνική έκδοση επίφασης δημοκρατίας. Ελπίζω να τελείωσαν οι αγώνες αυτού του είδους.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
Δεν το έθεσα με αυτό το σκεπτικό ρε.Αλλά με το σκεπτικό ότι φτιάχνουμε κάτι που μετά θα χαλάσουμε (αν και δεν είμαστε εμείς που θα το χαλάσουμε) και μετά θα φωνάζουμε για την δωρεάν παιδεία, και για αύξηση του ποσοστού του ΑΕΠ για την παιδεία.Είναι απόλυτα ειρωνικό.Stoupeace wrote:Πέρα από τη χαμένη δουλειά (που ειναι κριμα), με το σκεπτικό του nick_pro θα πρεπει να κανουμε μάθημα σε καλύβια για να μην έχουν κάτι να καταστρέψουν, αν έρθουν για κατάληψη.
Και καταλήγω πάλι στο γνωστό θέμα με το άσυλο, που δεν θέλω να ξανανοίξω, αλλά όλο εκεί οδηγούμαστε.

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Σ'αυτο δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω...nickpro wrote:Δεν το έθεσα με αυτό το σκεπτικό ρε.Αλλά με το σκεπτικό ότι φτιάχνουμε κάτι που μετά θα χαλάσουμε (αν και δεν είμαστε εμείς που θα το χαλάσουμε) και μετά θα φωνάζουμε για την δωρεάν παιδεία, και για αύξηση του ποσοστού του ΑΕΠ για την παιδεία.Είναι απόλυτα ειρωνικό.
Και καταλήγω πάλι στο γνωστό θέμα με το άσυλο, που δεν θέλω να ξανανοίξω, αλλά όλο εκεί οδηγούμαστε.
![]()
![]()
Οι αντιφάσεις αυτές δημιουργούνται επειδή (δυστυχώς) στα μάτια των υπευθύνων είμαστε όλοι στο ίδιο τσουβάλι.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- Zifnab
- Academic status: MSc
Αν κρίνω από το λύκειο μου που ενώ ήταν υπο κατάληψη θα είναι και πάλι μετά τις γιορτές - το συλλαλητήριο στις 9/1/09 και άλλα παρόμοια - μάλλον έπεται δυστυχώς και συνέχεια - η μόνη λύση να την καταλάβουμε για μάθημαtZoLe wrote:Silver wrote:Και ναι ξανά στα παλιά καλά λημέρια!!!
Κανονικά αυτοί που είναι σε θέσεις με ευθύνες θα έπρεπε να φροντίσουν πρώτοι, πρώτοι για αυτό, αλλά ζούμε στην ελληνική έκδοση επίφασης δημοκρατίας. Ελπίζω να τελείωσαν οι αγώνες αυτού του είδους.

- tZoLe
nickpro wrote:Δεν το έθεσα με αυτό το σκεπτικό ρε.Αλλά με το σκεπτικό ότι φτιάχνουμε κάτι που μετά θα χαλάσουμε (αν και δεν είμαστε εμείς που θα το χαλάσουμε) και μετά θα φωνάζουμε για την δωρεάν παιδεία, και για αύξηση του ποσοστού του ΑΕΠ για την παιδεία.Είναι απόλυτα ειρωνικό.Stoupeace wrote:Πέρα από τη χαμένη δουλειά (που ειναι κριμα), με το σκεπτικό του nick_pro θα πρεπει να κανουμε μάθημα σε καλύβια για να μην έχουν κάτι να καταστρέψουν, αν έρθουν για κατάληψη.
![]()
![]()
Μην συνεχίσεις, αν και εκεί καταλήγουν όλα, γιατί κάνει κακοκαιρία έξω και μπορεί να επιρεάσει την λειτουργεία του venus.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
Χαχαχα!!
Έχεις δίκαιο.Καλύτερα από εδώ και πέρα να προσέχουμε τι λέμε.Τουλάχιστον μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη στην ΑΣΟΕΕ.

Έχεις δίκαιο.Καλύτερα από εδώ και πέρα να προσέχουμε τι λέμε.Τουλάχιστον μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη στην ΑΣΟΕΕ.
- cypher
- sandra
- Wow! Terabyte level
Σπάστε, Καταστρέψτε, Διασκεδάστε...
Νομίζω αυτό το σύνθημα τα λέει όλα
Ψάχνω ένα επίθετο τόση ώρα για να τους χαρακτηρίσω αλλά δυστυχώς δε βρίσκω. Το να τους πει κάποιος ζώα είναι πολύ ήπιο 
Νομίζω αυτό το σύνθημα τα λέει όλα

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Περσι δεν ειχαμε καταστροφες,τουλαχιστον απο καταληψεις.Και ουτε ηταν τοσο τραγικες αν ειχαμε.
-
- Gbyte level
"Το γράμμα πάντα επιστρέφει στον αποστολέα με το αληθινό του μήνυμα ανεστραμμένο" Lacan, "The Purloined Letter". H βία που εκτυλίχθηκε τόσο στην Αθήνα, όσο και σ' άλλες πόλεις (εσωτερικό, εξωτερικό) δεν είναι τίποτ’ άλλο παρά η αλήθεια της συστημικής βίας που επιστρέφει πίσω στον αποστολέα της: το ίδιο το σύστημα. Μήπως η πανεπιστημιακή κοινότητα, αντί να κοιτάζει -κυριολεκτικά- τη δουλειά της, να δει και τα ζητήματα που τόσο καιρό έχει θέσει η πιο ευαισθητοποιημένη και δυναμική μερίδα της; Η' ο δρόμος για την εγκαθίδρυση της πανεπιστημιακής νομενκλατούρας καλά κρατεί;
Μπορώ να δώσω πολλά ονόματα σ' αυτούς που έγραψαν και εφάρμοσαν το "σπάστε-κλέφτε-διασκεδάστε". Από εξεγερμένοι και κολασμένοι, μέχρι φετιχιστές της βίας και τροχοπέδη -αναγκαία ίσως- ενός κινήματος που ξεπέρασε πολλούς χώρους και εξέφρασε πολλούς περισσότερους απ' όσους έλαβαν μέρος σ' αυτό. Το μόνο που έγινε αυτά τα μερόνυχτα στην ΑΣΟΕΕ ήταν μόνο το περιεχόμενο των φωτογραφιών;
Τελειώνοντας, εξετάζω το ενδεχόμενο επιστροφής στην κανονικότητα: όχι δε θα πάρω! Τη στιγμή που τα τελευταία 24ωρα το κράτος, το παρακράτος και τα αφεντικά συνεχίζουν την τρομοκρατία είτε με δολοφονικές επιθέσεις, είτε με τη συνεχόμενη καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων, retour a la normale, c'est ne pas possiple!
Μπορώ να δώσω πολλά ονόματα σ' αυτούς που έγραψαν και εφάρμοσαν το "σπάστε-κλέφτε-διασκεδάστε". Από εξεγερμένοι και κολασμένοι, μέχρι φετιχιστές της βίας και τροχοπέδη -αναγκαία ίσως- ενός κινήματος που ξεπέρασε πολλούς χώρους και εξέφρασε πολλούς περισσότερους απ' όσους έλαβαν μέρος σ' αυτό. Το μόνο που έγινε αυτά τα μερόνυχτα στην ΑΣΟΕΕ ήταν μόνο το περιεχόμενο των φωτογραφιών;
Τελειώνοντας, εξετάζω το ενδεχόμενο επιστροφής στην κανονικότητα: όχι δε θα πάρω! Τη στιγμή που τα τελευταία 24ωρα το κράτος, το παρακράτος και τα αφεντικά συνεχίζουν την τρομοκρατία είτε με δολοφονικές επιθέσεις, είτε με τη συνεχόμενη καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων, retour a la normale, c'est ne pas possiple!
- sandra
- Wow! Terabyte level
Ωραία, μην πάρεις. Άσε τους υπολοίπους που θέλουμε να γυρίσουμε στη μιζέρια μας να το κάνουμε. Και πάψτε πια να εμφανίζεστε σαν σωτήρες τις κοινωνίας. Και μια ερώτηση: Μπορείς να μου δικαιολογήσεις αυτές τις καταστροφές? Μέχρι τώρα άκουγα ότι η Συνέλευση της κατάληψης προστάτευε σε γενικές γραμμές το πανεπιστήμιο και ότι εκτός από μεμονωμένα περιστατικά κανείς δεν ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο. Αυτό το μπ@#$λο που δημιουργήθηκε είναι από μεμονωμένα περιστατικά? Δεν πάτε να σας κοιτάξει κανας γιατρός ρε παιδιά? Αυτές οι συμπεριφορές δείχνουν καταπιεσμένα και βίαια ένστικτα. Και αν σου φταίει τόσο το κράτος πήγαινε να ζήσεις σε κανένα βουνό χωρίς νόμους και αρχές όπου θα μπορέσεις να εφαρμόσεις τις θεωρίες σου. Αν θεωρείς δηλαδή ότι οποιαδήποτε θεωρία μπορεί να δικαιολογήσει την καταστροφή ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος. Μην ξεχάσετε από το Γενάρη να διεκδικήσετε μεγαλύτερες οικονομικές για τα πανεπιστήμια που οι ίδιοι ισοπεδώνετε....
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Μα γιαυτό εξωτερικευεται τόση βία και έχουμε αυτά τα φαινόμενα. Γιατί δεν υπάρχει κράτος, δεν εφαρμόζονται σωστά οι νόμοι, εξυπηρετούν το κεφάλαιο και τα συμφέροντα αλλά το πιο σημαντικό δεν υπάρχουν αρχές (κρίση ηθικών αξιών).sandra wrote:Και αν σου φταίει τόσο το κράτος πήγαινε να ζήσεις σε κανένα βουνό χωρίς νόμους και αρχές όπου θα μπορέσεις να εφαρμόσεις τις θεωρίες σου
Σαυτό έχεις πολύ δίκιο, και όλοι το ευχόμαστε για τον εαυτό μαςsandra wrote:Μετράω αντίστροφα τις μέρες για να τελειώσω αυτή τη σχολή και να φύγω από αυτή την μπανανία.
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- rulller
- bit level
- Academic status: PhD
Όχι. Το μόνο που έγινε εκεί δεν ήταν το περιεχόμενο των φωτογραφιών. Αλλά ότι άλλο έγινε δεν ήταν γόνιμο και εποικοδομητικό. Όσο και να διάβασα το blog της ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΑΣΟΕΕ δε βρήκα να υπάρχει ξεκάθαρη θέση. Βαρύγδουπος πολιτικός λόγος και μέχρι εκεί. Όταν ζητάς άσυλο για να εκφράσεις τις ιδέες που κάποιοι δε σε αφήνουν να διαδώσεις προς τα έξω είσαι υποχρεωμένος να το σεβαστείς το άσυλο. Αν δεν το κάνεις χάνεις το δικαίωμά σου στο άσυλο. Στο blog αναφέρει συχνά ότι η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΣΟΕΕ είναι ανοιχτή φιλόξενη και προσβάσιμη. Όταν μία ομάδα φοιτητών πήγε για να συζητήσει μαζί τους η συζήτηση έγινε με την καγκελόπορτα ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο ορισμός της φιλοξενίας και της προσβασιμότητας. Ένα κέντρο επιχειρήσεων μίας επανάστασης όπως ήταν η ΑΣΟΕΕ δεν καταστρέφεται από τους ίδιους τους επαναστάτες. Και συμφωνώ ότι δε μπορούμε να γυρίσουμε στην κανονικότητα. Δεν υπάρχει κανονικότητα μετά από τα γεγονότα τα οποία εχουν διαδραματιστεί. Όπως δεν υπήρξε και επανάσταση στην ΑΣΟΕΕ. Επανάσταση υπήρξε στους δρόμους από τους μαθητές, τους δασκάλους, τους φοιτητές, τους γονείς, του εργαζόμενους.StormRider wrote:Το μόνο που έγινε αυτά τα μερόνυχτα στην ΑΣΟΕΕ ήταν μόνο το περιεχόμενο των φωτογραφιών;
- Zifnab
- Academic status: MSc
Το σύστημα δεν σου έκαψε το σπίτι! Άρα αυτό δεν στέκει...StormRider wrote:H βία που εκτυλίχθηκε τόσο στην Αθήνα, όσο και σ' άλλες πόλεις (εσωτερικό, εξωτερικό) δεν είναι τίποτ’ άλλο παρά η αλήθεια της συστημικής βίας που επιστρέφει πίσω στον αποστολέα της: το ίδιο το σύστημα
-
- Gbyte level
@sandra: Τις 25 αυτές μέρες δεν είναι οι "ήρωες της κοινωνίας" στα οδοφράγματα, στις καταλήψεις, στις επαναστατικές δράσεις ή στους ακτιβισμούς, αλλά η ίδια η κοινωνία. Πιστεύω, έγραψα πως μπορείς να χαρακτηρίσεις και τα γεγονότα μες στην ΑΣΟΕΕ, ακόμα και αν δεν υπάρχει πλήρη εικόνα της εξέλιξής τους.
@emperormario: Περισσότερο κράτος = μεγαλύτερο καλό; Δεν έχω ξεκαθαρίσει τόσο την πολιτική μου θέση για να σου πω, αλλά οι λύσεις του κρατικού καπιταλισμού που εφαρμόσθηκαν και εφαρμόζονται -μεταλλαγμένες μεν, δε θα έλεγα ότι με συγκινούν.
Δε θα χαρακτηρίσω προσωπικές στάσεις, αλλά μη γενικεύουμε. Δε θέλουμε όλοι να φύγουμε από τη μία μπανανία και να πάμε σε άλλη -εξευγενισμένη ή μη. Προτιμούμε η αλληλεγγύη και η αλληλεπίδραση των κινημάτων να βελτιώσει και -γιατί όχι- να ανατρέψει τις ανα την υφήλιο μπανανίες. Η Γαλλία είναι μπανανία ή όχι; Το γεγονός της αναβολής της εκπαιδευτικής αναδιάρθρωσης εκεί, δείχνει πολλά για τη δύναμή μας.
@rulller: Δεν πιστεύω ότι ένας χώρος με τόσες διαφορετικές και αντικρουόμενες συνιστώσες θα μπορούσε, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, να βγάλει ένα συγκεκριμένο πρόταγμα. Επανάσταση δεν είχαμε, είχαμε εξέγερση όμως. Και ένα από τα θέματα που έχουν συζητηθεί πάρα πολύ είναι κατά πόσο πρέπει να χρησιμοποιείται η τακτική των καταλήψεων, όταν δεν είναι κύριος σκοπός/αποτέλεσμά της η παρουσία κόσμου στους δρόμους. Συμφωνώ με το πνεύμα του post σου, αν το αντιλήφθηκα καλά.
@Zifnab: Δεν άκουσα για σπίτια που κάηκαν, αν εξαιρέσω μια αντιπροσωπεία στην Αλεξάνδρας που κινδύνεψε μια πολυκατοικία. Το sprinter είναι σπίτι σου; Η ΑΣΟΕΕ, πάντως, είναι πνευματικό μου σπίτι, αλλά δεν νομίζω ότι μου προσφέρουν θαλπωρή οι τοίχοι της. Το σύστημα δεν μου έκαψε το σπίτι. Το σπίτι δεν ανήκει βέβαια σε εμένα, αλλά στην τράπεζα. Μάλιστα, ένας φίλος μου την τελευταία βδομάδα έμεινε χωρίς σπίτι, γιατί το επιχειρείν δεν το έχουμε όλοι (άλλα βέβαια μας προτάσσει ο καπιταλισμός). Και κάτι τελευταίο: το σύστημα ήταν αυτό που πέρσι άφησε να καούν τόσα σπίτια στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια ή όχι; Τους 80 νεκρούς τους θυμάται κανείς ή μνήμη RAM φοράτε όλοι σας;
Ας ανοίξουμε ένα νέο θέμα, για να είναι πιο πλήρεις οι συζητήσεις. (Να φανταστείς είπα για μη επιστροφή στην κανονικότητα...)
@emperormario: Περισσότερο κράτος = μεγαλύτερο καλό; Δεν έχω ξεκαθαρίσει τόσο την πολιτική μου θέση για να σου πω, αλλά οι λύσεις του κρατικού καπιταλισμού που εφαρμόσθηκαν και εφαρμόζονται -μεταλλαγμένες μεν, δε θα έλεγα ότι με συγκινούν.
Δε θα χαρακτηρίσω προσωπικές στάσεις, αλλά μη γενικεύουμε. Δε θέλουμε όλοι να φύγουμε από τη μία μπανανία και να πάμε σε άλλη -εξευγενισμένη ή μη. Προτιμούμε η αλληλεγγύη και η αλληλεπίδραση των κινημάτων να βελτιώσει και -γιατί όχι- να ανατρέψει τις ανα την υφήλιο μπανανίες. Η Γαλλία είναι μπανανία ή όχι; Το γεγονός της αναβολής της εκπαιδευτικής αναδιάρθρωσης εκεί, δείχνει πολλά για τη δύναμή μας.
@rulller: Δεν πιστεύω ότι ένας χώρος με τόσες διαφορετικές και αντικρουόμενες συνιστώσες θα μπορούσε, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, να βγάλει ένα συγκεκριμένο πρόταγμα. Επανάσταση δεν είχαμε, είχαμε εξέγερση όμως. Και ένα από τα θέματα που έχουν συζητηθεί πάρα πολύ είναι κατά πόσο πρέπει να χρησιμοποιείται η τακτική των καταλήψεων, όταν δεν είναι κύριος σκοπός/αποτέλεσμά της η παρουσία κόσμου στους δρόμους. Συμφωνώ με το πνεύμα του post σου, αν το αντιλήφθηκα καλά.
@Zifnab: Δεν άκουσα για σπίτια που κάηκαν, αν εξαιρέσω μια αντιπροσωπεία στην Αλεξάνδρας που κινδύνεψε μια πολυκατοικία. Το sprinter είναι σπίτι σου; Η ΑΣΟΕΕ, πάντως, είναι πνευματικό μου σπίτι, αλλά δεν νομίζω ότι μου προσφέρουν θαλπωρή οι τοίχοι της. Το σύστημα δεν μου έκαψε το σπίτι. Το σπίτι δεν ανήκει βέβαια σε εμένα, αλλά στην τράπεζα. Μάλιστα, ένας φίλος μου την τελευταία βδομάδα έμεινε χωρίς σπίτι, γιατί το επιχειρείν δεν το έχουμε όλοι (άλλα βέβαια μας προτάσσει ο καπιταλισμός). Και κάτι τελευταίο: το σύστημα ήταν αυτό που πέρσι άφησε να καούν τόσα σπίτια στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια ή όχι; Τους 80 νεκρούς τους θυμάται κανείς ή μνήμη RAM φοράτε όλοι σας;
Ας ανοίξουμε ένα νέο θέμα, για να είναι πιο πλήρεις οι συζητήσεις. (Να φανταστείς είπα για μη επιστροφή στην κανονικότητα...)
Zifnab wrote:Το σύστημα δεν σου έκαψε το σπίτι! Άρα αυτό δεν στέκει...StormRider wrote:H βία που εκτυλίχθηκε τόσο στην Αθήνα, όσο και σ' άλλες πόλεις (εσωτερικό, εξωτερικό) δεν είναι τίποτ’ άλλο παρά η αλήθεια της συστημικής βίας που επιστρέφει πίσω στον αποστολέα της: το ίδιο το σύστημα
Με αυτά που ακούω βλέπω να γίνομαι αριστερός και δεν το θέλω...μπορεί να μην υπάρχει βια oπως την εννοείς εσύ αλλα υπάρχει παρακμή, αυτό σου κάνει;
...και παρακαλώ, υστερικές δηλώσεις πότε θα φύγουμε απο την μπανανία και τα ρέστα δεν προσφέρουν στην συζήτηση. Η έξοδος στο εξωτερικό ειναι καθαρά οικονομικό γεγονός για να καταλαβαινόμαστε. Δεν λυνει το πρόβλημα ούτε θα το βρείς λυμένο.
που θα πάει θα το δουμε...
- proskopos
- Wow! Terabyte level
ruller + rose +++++++++
@storm: Επειδή αναφέρεσαι στα sprinter κτλ, σε αυτό θα συμφωνήσω.... Κάηκαν όμως σπίτια σε πολυκατοικίες, κάηκαν περίπτερα και μικρομάγαζα.... Αυτοί οι άνθρωποι υπάρχει περίπτωση να τους βοηθήσει κανείς...;
Ωστόσο γιατί δεν σκεφτόμαστε κάτι πιο απλό... Ποιός είπε ότι όλοι όσοι ζούσαν στις περιοχές με τα επεισόδια ήταν αναγκασμένοι να αναπνέουν δακρυγόνα και καπνούς και να φοβούνται να βγουν....????? Είμαστε καθόλου καλά....;;;;
Οι μαθητές έδειξαν τον δρόμο... Και το χειρότερο ξέρεις ποιό είναι...;; Ότι είμασταν και εμείς μαθητές πριν από ΜΟΛΙΣ 1-2-3-4 χρόνια (εξαιρούνται οι βετεράνοι φοιτητές
).... Τόσο πολύ μας άλλαξε η παρατακιακή προπαγάνδα (κάθε είδους και άποψης);;;;;
@storm: Επειδή αναφέρεσαι στα sprinter κτλ, σε αυτό θα συμφωνήσω.... Κάηκαν όμως σπίτια σε πολυκατοικίες, κάηκαν περίπτερα και μικρομάγαζα.... Αυτοί οι άνθρωποι υπάρχει περίπτωση να τους βοηθήσει κανείς...;
Ωστόσο γιατί δεν σκεφτόμαστε κάτι πιο απλό... Ποιός είπε ότι όλοι όσοι ζούσαν στις περιοχές με τα επεισόδια ήταν αναγκασμένοι να αναπνέουν δακρυγόνα και καπνούς και να φοβούνται να βγουν....????? Είμαστε καθόλου καλά....;;;;
Οι μαθητές έδειξαν τον δρόμο... Και το χειρότερο ξέρεις ποιό είναι...;; Ότι είμασταν και εμείς μαθητές πριν από ΜΟΛΙΣ 1-2-3-4 χρόνια (εξαιρούνται οι βετεράνοι φοιτητές