www.666DNA.com
www.666DNA.com
Από την αρχή του 2005 έβλεπα την Αθήνα αφισοκολλημένη με το site http://www.666DNA.com και μπήκα στα forum όπου έμαθα από παλιά μέλη οτι αυτό το site το ανέφεραν οι εφημερίδες αλλά και η τηλεόραση...Έπρεπε λοιπόν να μάθω και κάθισα και διάβασα προσεκτικά ο,τι σελίδες προσφέρει το site δωρεάν και πραγματικά σοκαρίστηκα...όλοι όσοι το διαβάσαμε πιστεύουμε οτι πρόκειται για εξωγήινο μήνυμα...
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Αγαπητέ tsaousism, καλοσόρισες στο venus. Κάνεις πολύ δυναμική αρχή με αυτό το post (συνήθως στο πρώτο post όλοι ζητούν σημειώσεις ή βοήθεια σε κάποια εργασία που τρέχει).
Θα χαρείς πολύ να μάθεις ότι υπάρχουν πολλά άτομα σε αυτό το forum με τις ίδιες ανησυχίες. Υπάρχει δε ειδικό thread για τον μέγα Λιακόπουλο, το οποίο όμως έχει σιγήσει το τελευταίο διάστημα (γενικά το offtopic έχει καιρό να πάρει μπρος, χρειάζεται λίγο κάρβουνο!!!).
Το άνοιξα το site αλλά δεν κατάλαβα τπτς, ούτε το βίντεο είδα ούτε τα pdf κατέβασα με την dial-up που έχω. Οπότε μπορείς να εξηγήσεις τι είναι αυτό το Ω;
Θα χαρείς πολύ να μάθεις ότι υπάρχουν πολλά άτομα σε αυτό το forum με τις ίδιες ανησυχίες. Υπάρχει δε ειδικό thread για τον μέγα Λιακόπουλο, το οποίο όμως έχει σιγήσει το τελευταίο διάστημα (γενικά το offtopic έχει καιρό να πάρει μπρος, χρειάζεται λίγο κάρβουνο!!!).
Το άνοιξα το site αλλά δεν κατάλαβα τπτς, ούτε το βίντεο είδα ούτε τα pdf κατέβασα με την dial-up που έχω. Οπότε μπορείς να εξηγήσεις τι είναι αυτό το Ω;
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Έχω όραμα τώρα...σε λίγο θα σας πω τι μου λέει ένας εξωγήινος στο GoogleTalk που μιλάμε...
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Re: www.666DNA.com
Το http://www.666DNA.com του Athanasio Celia εντελώς ΔΩΡΕΑΝ - FOR FREE!Το άνοιξα το site αλλά δεν κατάλαβα τπτς, ούτε το βίντεο είδα ούτε τα pdf κατέβασα με την dial-up που έχω. Οπότε μπορείς να εξηγήσεις τι είναι αυτό το Ω;
(στείλτε μου e-mail στο *********** για να το λάβετε FOR FREE - ΔΩΡΕΑΝ στο e-mail σας).
Last edited by maria_ on Thu Jan 08, 2009 10:17 am, edited 1 time in total.
Reason: mail removed
- ~~Wind~~
- Gbyte level
- Academic status: N>4
τρια πουλακια καθονταν κ πλεκανε πουλοβερ.. 

Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
-
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Δηλαδή λαμβάνεις site με courier σπίτι;robinhood wrote:Το http://www.666DNA.com του Athanasio Celia εντελώς ΔΩΡΕΑΝ - FOR FREE!Το άνοιξα το site αλλά δεν κατάλαβα τπτς, ούτε το βίντεο είδα ούτε τα pdf κατέβασα με την dial-up που έχω. Οπότε μπορείς να εξηγήσεις τι είναι αυτό το Ω;
(στείλτε μου e-mail στο *********** για να το λάβετε FOR FREE - ΔΩΡΕΑΝ στο e-mail σας).
Last edited by maria_ on Thu Jan 08, 2009 10:17 am, edited 1 time in total.
- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
IIIII... jesus christ wins and every evil spreads. Θα φερω την λουκα προσεχτε!

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη