Στάσεις στα ΜΜΜ και απεργίες
Re: Στάσεις στα ΜΜΜ
Πληροφορήθηκα πριν λίγο από ένα παιδί ότι στο μετρό ανακοίνωναν πως η απεργία ακυρώνεται και τα δρομολόγια θα διεξάγονται κανονικά...
Le vent nous portera...
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Και επίσημα,
amel.gr wrote:Η προγραμματισμένη απεργία των εργαζομένων για την Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2009 δεν θα πραγματοποιηθεί και το ΜΕΤΡΟ θα λειτουργεί κανονικά.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- NoRoadsLeft
- Mbyte level
- Academic status: N>4
πάλι καλά που ακυρώθηκε.. 

-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
το έχουν πάρει σκοινί κορδόνι τον τελευταίο καιρό, 1 απεργία την εβδομάδα.
Και να πεις ότι πετυχαίνανε και τίποτα .. κλασσικά θα τα ξεπουλήσουν όλα οι συνδικαλιστές και θα λήξουν την απεργία. "Κάναμε και για το μήνα αυτό τα καθήκοντά μας, είμαστε εδώ ... "
Και να πεις ότι πετυχαίνανε και τίποτα .. κλασσικά θα τα ξεπουλήσουν όλα οι συνδικαλιστές και θα λήξουν την απεργία. "Κάναμε και για το μήνα αυτό τα καθήκοντά μας, είμαστε εδώ ... "

- vincent
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Επειδή ξεβολεύεσαι δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασκούν το δικαιωμά τους να απεργήσουν. Οι συνδικαλιστές μπορεί να είναι ότι είναι αλλά ο εργάτης απεργεί γιατί έχει παράπονα τα οποία μπορεί να είναι λογίκα. Αν χρειαστεί να απεργησουν και 1 ολόκληρο μήνα ας το κάνουν... Δεν θα πάθει τίποτα ο κολαριγκος μας αν στριμωχτούμε αφοπνικτικά και σαν σαρδέλες μέσα στα λεοφορεία. Το έκαναν οι παππούδες μου, το κάναν οι γονείς μου (προ μετρό εποχής) δεν θα πάθω τίποτα εγώ. Και για τους βολίκουλες υπάρχει και το αμαξάκι τους άμα θέλουν....

- Zifnab
- Academic status: MSc
Στην Αθήνα? χωρίς μέσα? με άμαξι? και πάρκινγκ?Και για τους βολίκουλες υπάρχει και το αμαξάκι τους άμα θέλουν....

- vincent
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Είσαι βολίκουλας????? Πλήρωσε πάργκινκ και έχει ένα ωραίο δίπλα στη ΑσοεεZifnab wrote:Στην Αθήνα? χωρίς μέσα? με άμαξι? και πάρκινγκ?Και για τους βολίκουλες υπάρχει και το αμαξάκι τους άμα θέλουν....![]()
![]()

- Proxenos
- Gbyte level
vincent wrote:Είσαι βολίκουλας????? Πλήρωσε πάργκινκ και έχει ένα ωραίο δίπλα στη ΑσοεεZifnab wrote:Στην Αθήνα? χωρίς μέσα? με άμαξι? και πάρκινγκ?Και για τους βολίκουλες υπάρχει και το αμαξάκι τους άμα θέλουν....![]()
![]()
Αν εννοείς αυτό της Πλατείας Αιγύπτου, είναι το ακριβότερο πάρκινγκ μέσα σε πόλη που γνωρίζω στην Ευρώπη...
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- para
- Wow! Terabyte level
Έχει και πιο κοντά τουλάχιστον δύο. Το ένα είναι όπως πας προς σταθμό Βικτώρια και το άλλο είναι στην Γ' Σεπτεμβρίου ακριβώς κάτω απ' την ΑΣΟΕΕ, ίσως κ λίγο δεξιά.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- cypher
Και εχει και αλλα 2 στην αριστοτελους ενα δρομακι κατω απο την Γ' σεπτεμβριου ενα εκ των οποιων ειναι και σχετικα φθηνο.para wrote:Έχει και πιο κοντά τουλάχιστον δύο. Το ένα είναι όπως πας προς σταθμό Βικτώρια και το άλλο είναι στην Γ' Σεπτεμβρίου ακριβώς κάτω απ' την ΑΣΟΕΕ, ίσως κ λίγο δεξιά.

Last edited by cypher on Thu Jan 15, 2009 2:54 pm, edited 1 time in total.

-
Βασικά αν προσέξεις λίγο το post μου δε λέω πουθενά να μην απεργήσουν για να μπορώ εγώ να είμαι άνετος. Λέω να απεργούν, όχι για να δικαιολογούν οι "βολίκουλες"-συνδικαλιστές τη θέση τους, αλλά για να ικανοποιούν τις (πραγματικές) απαιτήσεις των εργαζομένων.vincent wrote:Δεν θα πάθει τίποτα ο κολαριγκος μας αν στριμωχτούμε αφοπνικτικά και σαν σαρδέλες μέσα στα λεοφορεία. Το έκαναν οι παππούδες μου, το κάναν οι γονείς μου (προ μετρό εποχής) δεν θα πάθω τίποτα εγώ. Και για τους βολίκουλες υπάρχει και το αμαξάκι τους άμα θέλουν....
Επίσης δεν είναι θέμα "σαρδελώματος", κάθε άλλο. Όλοι παίρνουν αμάξια οπότε οι δρόμοι πήζουν ασφυκτικά. Μάλλον μένεις κάπου κέντρο? Ή τέλος πάντων όχι σε τέρμα γραμμής ΜΕΤΡΟ. Σκέψου ότι όλος ο κόσμος των Ν. προαστίων που εξυπηρετείται από τον Αγ. Δημήτριο να στοιβάζεται στην Ηλιουπόλεως. Μιλάμε για show. Με τα πόδια πιο γρήγορα φτάνω, παρά με το λεωφορείο (σοβαρά!). Και καλά εγώ, μπορώ να περπατάω 3 ώρες για να πάω στη σχολή, ένας τυπικός μεσήλικας ++ που θέλει να πάει στη δουλειά του, δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει στην ώρα του, ούτε καν με μικρή καθυστέρηση (το περπάτημα δεν είναι επιλογή για αυτόν).
- marios
- Wow! Terabyte level
O vincent μένει σε μεγαλύτερη απόσταση και από εσένα Punisher(και 1000% πιο μακρία από σταθμό τρένου)... Και για μας (Βόρεια Προάστια) είναι το αντίστοιχο πρόβλημα με την Κηφισίας(υπάρχει και η Αττική οδός πλέον για κάποιες περιπτώσεις, αλλά προφανώς και τα λεωφορεία δεν την χρησιμοποιούν), όπου ακόμα και σε κανονικές μέρες υπάρχει τρελό πήξιμο από τις 8 περίπου μέχρι τις 9:30... Anyway, ξεφύγαμε, η γνώμη μου είναι ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να κάνουν ότι απεργία θέλουν, αρκεί να την ανακοινώσουν μέρες πριν και (πιο σημαντικό) να είναι μόνο για τις ώρες που ανακοινώνουν, όχι για παραπάνω(όπως γινόταν πέρσυ)!The Punisher wrote:Επίσης δεν είναι θέμα "σαρδελώματος", κάθε άλλο. Όλοι παίρνουν αμάξια οπότε οι δρόμοι πήζουν ασφυκτικά. Μάλλον μένεις κάπου κέντρο? Ή τέλος πάντων όχι σε τέρμα γραμμής ΜΕΤΡΟ. Σκέψου ότι όλος ο κόσμος των Ν. προαστίων που εξυπηρετείται από τον Αγ. Δημήτριο να στοιβάζεται στην Ηλιουπόλεως. Μιλάμε για show. Με τα πόδια πιο γρήγορα φτάνω, παρά με το λεωφορείο (σοβαρά!). Και καλά εγώ, μπορώ να περπατάω 3 ώρες για να πάω στη σχολή, ένας τυπικός μεσήλικας ++ που θέλει να πάει στη δουλειά του, δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει στην ώρα του, ούτε καν με μικρή καθυστέρηση (το περπάτημα δεν είναι επιλογή για αυτόν).
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
H αλήθεια είναι ότι όταν έχουν απεργεία τα μετρο & ησάπ, το λεωφορείο που παίρνω εγώ ειναι άδειο σε όλη τη διαδρομή!
Αλλά ο δρόμος είναι πηγμενος... δεν κουνιέται τπτ! Ενώ σε κανονικές συνθήκες το λεωφορείο είναι φίσκα, αλλά πάει με κάποια "ταχύτητα"...
Άρα το θέμα δεν είναι αν θα πάρουμε λεωφορείο, το θέμα είναι ότι ο δρόμος πήζει στα αυτοκίνητα.

Άρα το θέμα δεν είναι αν θα πάρουμε λεωφορείο, το θέμα είναι ότι ο δρόμος πήζει στα αυτοκίνητα.
laikedelic !
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Οποτε καταληγουμε οτι παλι εχω δικιο και ολοι πρεπει να εχουμε ποδηλατα

- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Προτιμω rollers!!!!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- ~~Wind~~
- Gbyte level
Εμένα μ'αρέσουν τα roller coasters 

Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
- Shocker
- Gbyte level
ultimate_aektzis wrote:Οποτε καταληγουμε οτι παλι εχω δικιο και ολοι πρεπει να εχουμε ποδηλατα![]()
Μηχανές ρεεεεε
Μία ειναι η λύση xD
Πηγή: http://www.oasa.grΠαρασκευή 23/01/2009: ΗΣΑΠ (Ηλεκτρικός)-> Στάση εργασίας 10:00 - 12:00
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
- para
- Wow! Terabyte level
Πέμπτη 19/2
no λεωφορεία 10-5
no λεωφορεία 10-5
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
- sandra
- Wow! Terabyte level
Μέχρι την Ειρήνη τα δρομολόγια.Επίθεση με βόμβες μολότοφ
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244Επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον του σταθμού του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά, πραγματοποίησαν άγνωστοι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Τρία βαγόνια κάηκαν ολοσχερώς και άλλα τρία υπέστησαν ζημιές.
Τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ πραγματοποιούνται από τον σταθμό Ειρήνη μέχρι τον Πειραιά, και αντιστρόφως.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες της επίθεσης -περίπου 10 άτομα- ντυμένοι με αποκριάτικες μάσκες βρίσκονταν μέσα σε έναν από τους συρμούς, όταν αυτός έφτασε στην Κηφισιά.
Οι δράστες ζήτησαν από τους υπόλοιπους επιβάτες (περίπου τέσσερα άτομα) να αποβιβαστούν και εν συνεχεία έριξαν τις μολότοφ στα έξι από τα επτά βαγόνια.
Στο σημείο έσπευσαν 10 οχήματα της Πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες.
Προς το παρόν ο σταθμός βρίσκεται εκτός λειτουργίας και γι' αυτό τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου από και προς Πειραιά ξεκινούν και τερματίζουν στον σταθμό Ειρήνη.
Δεν πάμε καλά... Καθόλου καλά

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- Shocker
- Gbyte level
το κερατό μου μεσαααααα
εχει χαλασει και η μηχανη
γκρρ

εχει χαλασει και η μηχανη
γκρρ

- Crab
- Mbyte level