Τραγούδι της ημέρας

Εδώ μπαίνουν μουσικά θέματα.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Τραγούδι της ημέρας

Post by marios » Sun Jan 11, 2009 2:20 pm

Μάλλον είμαι ο μόνος που γουστάρει Misfits και Danzig, αλλά anyway, από το πρωί μου κόλλησε το κομμάτι...

Danzig - Mother

Link
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Mother Tell your children not to walk my way Tell your children not to hear my words What they mean What they say Mother Mother Can you keep them in the dark for life Can you hide them from the waiting world Oh mother Father Gonna take you daughter out tonight Gonna show her my world Oh father Not about to see your light But if you wanna find hell with me I can show you what its like Till your bleeding Not about to see your light And if you wanna find hell with me I can show you what its Mother Tell your children not to hold my hand Tell your children not to undesrstand Oh mother Father Do you wanna bang heads with me Do you wanna feel evrything Oh father Not about to see your light And if you wanna find hell with me I can show you what its like Till your bleeding Not about to see your light And if you wanna find hell with me I can show you what its Yea Not about to see your light But if you wanna find hell with me I can show you what its like Till your bleeding Not about to see your light And if you wanna find hell with me I can show you what its like Mother Yea
Όποιος λόγω μαλλιού πει ότι είναι emo, να πάει για λοβοτομή :-p
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Sun Jan 11, 2009 4:13 pm

Johnny Cash - Thirteen
Άσχετο αλλά σήμερα στον ΑΝΤ1 έχει το Walk the Line στις 9 . Μιλάει για τη ζωή του Cash (με τον Joaquin Phoenix). Πρέπει να είναι καλή ταινιούλα

Saxon-747(Strangers in the night)

Link
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
debbie
Gbyte level
Gbyte level

Post by debbie » Sun Jan 11, 2009 11:22 pm

Γέλα πουλί μου ~ Κατσιμίχας, Νταλάρας, Στόκας

Link
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Mon Jan 12, 2009 3:41 pm

I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
www.examino.gr
byte level
byte level
Academic status: N>4

Post by www.examino.gr » Tue Jan 13, 2009 12:45 am

ωραιος ο αμαρκοφ, αγαπημενο κομματι απο jedi mind

Link
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Tue Jan 13, 2009 12:27 pm

marios wrote:Μάλλον είμαι ο μόνος που γουστάρει Misfits και Danzig
τι τούμπανα που είναι αυτοί :shock:
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Tue Jan 13, 2009 3:48 pm

O Danzig είναι πραγματικά τούμπανο... Βέβαια έχει φάει 1-2 φορές ΠΟΛΥ ξύλο γιατί έπαιζε τον μάγκα(θυμάμαι μια που τον σάπισαν στο ξύλο οι Def Leppard)!
Όμως δεν είναι πολύ επιδειξίας του όλου θέματος, όπως π.χ. ο DeMaio των Manowar(αν googlάρει κάποιος το όνομα του στις φωτογραφίες, πάω στοίχημα ότι στις πρώτες 2-3 θα είναι και μια που θα δείχνει τα μπράτσα του...)
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Tue Jan 13, 2009 3:50 pm

marios wrote:Όμως δεν είναι πολύ επιδειξίας του όλου θέματος, όπως π.χ. ο DeMaio των Manowar(αν googlάρει κάποιος το όνομα του στις φωτογραφίες, πάω στοίχημα ότι στις πρώτες 2-3 θα είναι και μια που θα δείχνει τα μπράτσα του...)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Thu Jan 15, 2009 2:59 am

Link
Θέλξη - Μάγισσα! :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p
Wtf και 3 lol!

ADDED

Link

Link
Πάρτε κέφι..
Last edited by AmmarkoV on Thu Jan 15, 2009 3:09 am, edited 1 time in total.
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
~~Wind~~
Gbyte level
Gbyte level

Post by ~~Wind~~ » Thu Jan 15, 2009 3:01 am

τρελό κέφι :-p :smt016
ImageImage
Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Thu Jan 15, 2009 3:04 am

Καλά, κοροϊδεύετε εσείς :smt016
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Thu Jan 15, 2009 4:12 am

Μας πέθανες στη ποιότητα Ammar :-p

Ένα πολύ ωραίο κομμάτι που δυστυχώς δεν είναι και απο τα πιο γνωστά των Pearl Jam

Pearl Jam - Sad

Link
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
debbie
Gbyte level
Gbyte level

Post by debbie » Thu Jan 15, 2009 9:02 pm

~ Newton Faulkner ~ Dream Catch Me ~

Link
~~Wind~~
Gbyte level
Gbyte level

Post by ~~Wind~~ » Sat Jan 17, 2009 4:18 am

Νομίζω ήρθε η ώρα να μάθετε για το GREATEST SONG IN THE WORLD

Tenacious D - Tribute

Link

Lyrics :
This is the greatest and best song in the world's. . . tribute. Long time ago me and my brother Kyle here,... we was hitchhikin' down a long and lonesome road. All of a sudden, there shined a shiny demon... in the middle... of the road. And he said: "Play the best song in the world, or I'll eat your souls (whisper:Souls)." Well me and Kyle,... we looked at each other, and we each said... "Okay." And we played the first thing that came to our heads, Just so happened to be, The Best Song in the World, it was The Best Song in the World. Look into my eyes and it's easy to see One and one make two, two and one make three, It was destiny. Once every hundred-thousand years or so, When the sun doth shine and the moon doth glow and the grass doth grow oooh Needless to say, the beast was stunned. Whip-crack went his whippet tail, And the beast was done. He asked us: "(snort) BE you angels?" And we said, "Nay. We are but men Rock!! Ahhh, ahhh, ahhh-ah-ah-ah-ah-ahn, Ohhh, whoah, ah-whoah-oh! This is not The Greatest Song in the World, No This is just a tribute. Couldn't remember The Greatest Song in the World, No. No! This is a tribute, oh, To The Greatest Song in the World, All right! It was The Greatest Song in the World, All right! And it was the best mother f**k' song, The Greatest Song in the world! Allllllright! 'Ti Tuga digga tu Gi Friba fligugibu Uh Fligugigbu Uh Di Ei Friba Du Gi Fligu fligugigugi Flilibili Ah (Bow) (Bow) (Bow) (Ooh) (Bow) (Bi) Fligu wene mamamana Sacrebleu! (Mene) (LUCIFER)! (guitar solo) And the peculiar thing is this my friends: the song we sang on that fateful night it didn't actually sound anything like this song! This is just a tribute! You gotta believe me! And I wish you were there! Just a matter of opinion. Ah, f**k! Good God, God lovin' , So surprised to find you can't stop me,now. I'm on fire-- O hallelujah I'm found! Rich *** compadre simultaniously:oooh/(Demonic)aaaaah! All right! All right!
ImageImage
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sat Jan 17, 2009 10:33 am

Από τα κορυφαία...
Ότι καλύτερο έβγαλε η Ιρλανδία ο μακαρίτης frontman(Phil Lynott) της μπάντας(μαζί με τον άλλο μακαρίτη, Rory Gallagher)... Αυτοί και η Guiness :-p :-p :-p

Thin Lizzy - The Cowboy Song

Link
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Sat Jan 17, 2009 12:14 pm

~~Wind~~ wrote:Νομίζω ήρθε η ώρα να μάθετε για το GREATEST SONG IN THE WORLD

Tenacious D - Tribute
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pcJwz7wu8_s[/youtube]
Lyrics :
This is the greatest and best song in the world's. . . tribute. Long time ago me and my brother Kyle here,... we was hitchhikin' down a long and lonesome road. All of a sudden, there shined a shiny demon... in the middle... of the road. And he said: "Play the best song in the world, or I'll eat your souls (whisper:Souls)." Well me and Kyle,... we looked at each other, and we each said... "Okay." And we played the first thing that came to our heads, Just so happened to be, The Best Song in the World, it was The Best Song in the World. Look into my eyes and it's easy to see One and one make two, two and one make three, It was destiny. Once every hundred-thousand years or so, When the sun doth shine and the moon doth glow and the grass doth grow oooh Needless to say, the beast was stunned. Whip-crack went his whippet tail, And the beast was done. He asked us: "(snort) BE you angels?" And we said, "Nay. We are but men Rock!! Ahhh, ahhh, ahhh-ah-ah-ah-ah-ahn, Ohhh, whoah, ah-whoah-oh! This is not The Greatest Song in the World, No This is just a tribute. Couldn't remember The Greatest Song in the World, No. No! This is a tribute, oh, To The Greatest Song in the World, All right! It was The Greatest Song in the World, All right! And it was the best mother f**k' song, The Greatest Song in the world! Allllllright! 'Ti Tuga digga tu Gi Friba fligugibu Uh Fligugigbu Uh Di Ei Friba Du Gi Fligu fligugigugi Flilibili Ah (Bow) (Bow) (Bow) (Ooh) (Bow) (Bi) Fligu wene mamamana Sacrebleu! (Mene) (LUCIFER)! (guitar solo) And the peculiar thing is this my friends: the song we sang on that fateful night it didn't actually sound anything like this song! This is just a tribute! You gotta believe me! And I wish you were there! Just a matter of opinion. Ah, f**k! Good God, God lovin' , So surprised to find you can't stop me,now. I'm on fire-- O hallelujah I'm found! Rich *** compadre simultaniously:oooh/(Demonic)aaaaah! All right! All right!
Οταν το λένε απο μόνοι τους, τι περιθώρια αμφισβήτησης έχει? Ισχύει :smt035
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
~~Wind~~
Gbyte level
Gbyte level

Post by ~~Wind~~ » Sat Jan 17, 2009 2:19 pm

Stoupeace wrote:Οταν το λένε απο μόνοι τους, τι περιθώρια αμφισβήτησης έχει? Ισχύει :smt035
και να φανταστείς οτί αυτό είναι tribute κ όχι το ίδιο το τραγούδι :smt023 :smt016
ImageImage
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Sat Jan 17, 2009 2:41 pm

~~Wind~~ wrote:και να φανταστείς οτί αυτό είναι tribute κ όχι το ίδιο το τραγούδι :smt023 :smt016
Το ίδιο το τραγούδι μπορεί να μοιάζει με το Beelzeboss απο το Pick Of Destiny :lol:
Tenacious D - Beelzeboss

Link
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Crab
Mbyte level
Mbyte level

Post by Crab » Sat Jan 17, 2009 5:51 pm

debbie
Gbyte level
Gbyte level

Post by debbie » Sun Jan 18, 2009 12:47 pm

Γιάννης Κότσιρας

Link
Στίχοι:
Αν δεν μ΄ αγαπάς Μουσική: Στέργιος Γαργάλας Στίχοι: Ζωή Παναγιωτοπούλου [i]Λέξη δε λες μόνο ο βοριάς ουρλιάζει ώρες περνούν και σκοτεινιάζει μίλα λοιπόν μη με κρατάς απ΄ έξω όλα μπορώ να τα αντέξω Αν δεν μ΄ αγαπάς αν από καιρό θες να μ΄ αφήσεις δε θα βρεις κατάλληλη στιγμή να τ΄ ομολογήσεις αν δεν μ΄ αγαπάς πες το σαν σε άλλον να μιλάς πες το μου σαν να ΄τανε ένα αστείο σαν να ήταν λέξεις σε βιβλίο όλα θα τελειώσουν μ΄ ένα αντίο αν δε μ΄ αγαπάς Λέξη δε λες κοιτάς από το τζάμι έξω η βροχή κυλάει ποτάμι μίλα λοιπόν με τρώει η αμφιβολία βάλε μια παύλα μια τελεία Αν δεν μ΄ αγαπάς αν από καιρό θες να μ΄ αφήσεις δε θα βρεις κατάλληλη στιγμή να τ΄ ομολογήσεις αν δεν μ΄ αγαπάς πες το σαν σε άλλον να μιλάς πες το μου σαν να ΄τανε ένα αστείο σαν να ήταν λέξεις σε βιβλίο όλα θα τελειώσουν μ΄ ένα αντίο αν δε μ΄ αγαπάς ...[/i]
KATW_TWN_13
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by KATW_TWN_13 » Sun Jan 18, 2009 1:43 pm

Είπα να βάλω κάτι πιο ρυθμικό...χεχε...

Link
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Sun Jan 18, 2009 8:45 pm

Link
FFC - Το παρμύθι..
Όταν ήμουνα μικρός μου χανε πει ένα παραμύθι.Ότι αυτό που λέγεται φιλία υπάρχει και ζει σ’ αυτό τον πλανήτη. Μου χαν πει και για κάτι σπουδαίο που το λέγαν ιδεολογία. Και να με πιστός σε ιδανικά, όπως οικογένεια, πατρίδα θρησκεία. Μου ‘χαν πει για μια γενιά εκεί γύρω στο ’60 με ’70. Και μια επανάσταση,αν χρειαζότανε η γενιά μου θα έκανε τα ίδια. Μου χαν πει και για κάτι παράξενους με καπέλο και μπλε στολή. Αυτοί θα μ’ έσωναν αν κάποιος κλέφτης στο σπίτι μου μέσα είχε μπει. Μου ‘χαν πει για μία χούντα και για μία αριστερά. Μου ‘παν για κάποιες χαμένες πατρίδες και 400 χρόνια σκλαβιά. Μου ‘παν οτ’ είμαι τυχερός, γιατί τώρα έχουμε δημοκρατία. Και για κάτι που το λέγαν σοσιαλισμό και έμοιαζε μ’ ελευθερία. Μου είπαν ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει για τη δική μου τη γενιά.Και αφού έχουμε ένα πιάτο να φάμε όλα είναι μια χαρά. Μου είπαν να βάλω γρήγορα μυαλό και να συμβιβαστώ. Γιατί κάπου εκεί είναι το νόημα της ζωής, αν το ψάχνω θα το βρω. Όταν ήμουνα μικρός μου ‘χαν πει ένα παραμύθι Μα είχε άσχημο τέλος και αυτό το ξέρω ήδη. Όταν ήμουνα μικρός μου χαν διδάξει μια ιστορία Τώρα μου την λεν αλλιώς, μα εγώ μαθαίνω στην πορεία.. Τώρα όμως που μεγάλωσα το παραμύθι έχει αλλάξει. Δε φοβάμαι πια τους εχθρούς μου γιατί οι φίλοι μ’ έχουνε κάψει. Και κείνο το σπουδαίο που το λένε ιδεολογία Έχει καταντήσει γραφικό και ανήκει πια στη ιστορία. Κι όσο για την επανάσταση που θα έκανε η δική μου η γενιά. Την κάνει μέσα από ακριβά αμάξια, ρούχα, μόδα και λεφτά .Και αυτοί οι παράξενοι που λέγονται αστυνομικοί;Είναι οι περισσότεροι οι ίδιοι κλέφτες και επικίνδυνα κομπλεξικοί. Τώρα όλες οι πολιτικές παρατάξεις έχουνε γίνει ένα. Η εξουσία είναι γλυκιά κι ελκυστική για τον καθένα. Εμείς δε βιώσαμε τον πόλεμο, ούτε τη δικτατορία. Μήπως φταίει τελικά αυτό που ακόμα δε νοιώθω ελευθερία; Κι αμφισβητώ ότι τα πράγματα είναι καλύτερα για μας. Έχουμε υλικά αγαθά, αλλά μας λείπουνε άλλα πολλά.. Μου λείπει κάτι αληθινό να μπορώ να πιστέψω άφοβα σε αυτό .Νοιώθω πως ήδη έχω γεράσει πριν προλάβω να μάθω να ζω. Όταν ήμουνα μικρός μου ‘χαν πει ένα παραμύθι... Δώσε μου φώτιση θεέ μου, υπάρχει εθνική συσκότιση .Χιλιάδες τα χτυπήματα σε κάθε μου ανόρθωση. Ή ο κόσμος έχει αλλάξει ή δε τον έμαθα ποτέ. *** ψέμα κι απάτη θεωρούνται κυριλέ. Κάποτε πίστεψα σε κάτι και μια ιδεολογία. Πίστεψα στη μουσική μου σα να ήτανε θρησκεία. Τώρα πια με το hiphop κάνουν στριπτίζ μεσ’ τα πορνεία. Τόσα χρόνια μέσα στο ψέμα, τώρα νοιώθω αηδία. Ένα μάτσο εγωπαθείς κι επιεικώς κωλόπαιδα. Μια παράσταση κλισέ, αρνητικά όλα τα πρότυπα .Άμα κάτι δε μου κάνει εγώ φεύγω μακριά. Δεν ανήκω σε κανένα, δεν ανήκω πουθενά. Ο κόσμος έχει μολυνθεί, δεν τον νοιάζει ποια είναι η αλήθεια. Είναι λέξη ντεμοντέ η ψευτιά του έγινε συνήθεια. Η παράδοση πεθαίνει, η Ελλάδα που να ζει. Βάλανε στο φέρετρο της την ευρωπαϊκή επιγραφή .Η μασονία αλωνίζει μέσα στην ελληνική βουλή. Σοσιαλισμός και χούντα τώρα γίναν ασορτί. Ψεύτικες δημοσκοπήσεις κι αλλοδαποί σε απογραφή. Μα η κυβέρνηση θέλει ψήφους θέλει από κάπου να τους βρει.. Σάπια λόγια και ιδέες, η *** σαν αρετή Και μετά τα 15 η παρθενιά είναι ντροπή. Τι πειράζει όμως αυτό; Τώρα είμαστε ευρωπαίοι. Ψάξε να βρεις τον αντρισμό σου σε ένα αμάξι που να λέει. Βρες κι ένα καλό τσουλί για να συμπληρώσει την εικόνα .Γίνε λίγο κουνιστός, στην Ευρώπη είναι μόδα .Ας χαρούμε χωρίς λόγο, έχουμε 21ο αιώνα. Αν το ήξερε ο Σωκράτης τότε θα είχε αλλάξει χώρα Όταν ήμουνα μικρός μου ‘χαν πει ένα παραμύθι...
Image
Post Reply

Return to “Μουσική”