Ξερει κανεις λεπτομερειες ? Πως μπαινουμε , διαγωνισμος ή μόρια ? Ποσο κραταει η φοιτηση ? Αξιζει ? Μετα την αποφοιτηση , μπαινεις κατευθειαν στο δημοσιο ή θελει κιαλλον διαγωνισμο ?
Ευχαριστω για καθε πληροφορια

DeadEye wrote:Σκεφτομαι να μπω ΑΣΠΑΙΤΕ, για να προχωρησω μετα σαν εκπαιδευτικος στο δημοσιο .
Ξερει κανεις λεπτομερειες ? Πως μπαινουμε , διαγωνισμος ή μόρια ? Ποσο κραταει η φοιτηση ? Αξιζει ? Μετα την αποφοιτηση , μπαινεις κατευθειαν στο δημοσιο ή θελει κιαλλον διαγωνισμο ?
Ευχαριστω για καθε πληροφορια
???rapadder wrote: Στην Πανεπιστημιακή, ειδικά στα μαθήματα ανωτέρων εξαμήνων, το κοινό είναι συνειδητοποιημένο και μπορεί να γίνει πραγματικά αξιόλογο μάθημα.
Δεν είναι θέμα ευκολίας ή δυσκολίας. Το διδακτορικό -όπως και το μεταπτυχιακό- το κάνεις για τελείως άλλους λόγους (κι όχι για να γίνεις καθηγητής σε πανεπιστήμιο ή για να βρεις πιο εύκολα δουλειά).rapadder wrote:Κάνοντας διδακτορικό θα έχεις την ευκαιρία να διδάξεις σε Πανεπιστημιακό επίπεδο. Δεν έγραψα να κάνει διδακτορικό για να γίνει καθηγητής στην δευτεροβάθμια. Αν γενικά θέλει απλά να διδάξει θα μπορούσε να διδάσκει με το πτυχίο Πληροφορικής σε Φροντιστήρια (ή και χωρίς). Επίσης δεν έγραψα ότι είναι εύκολο. Αλλά σε αυτήν την ζωή τίποτα δεν είναι εύκολο.
Sreak αν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις μπορείς να παραδίδεις μαθήματα για certifications - Oracle,j2ee,.NET... - η εβδομάδα ειναι 800Ε και αρκετά καλό επίπεδο - συνήθως.Sreak wrote:Εμένα που μου αρέσει η εκπαίδευση γενικότερα τι να κάνω? Μπορείτε να μου πείτε που θα βγάλω τα απωθημένα μου?
OK. Αν σου αρέσει ένας τομέας, τότε κάνε διδακτορικό σε αυτόν τον τομέα. Εάν σου αρέσει και η διδασκαλία (εκτός από την έρευνα), γίνε και καθηγητής σε ενα Πανεπιστήμιο. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι έχεις πτυχίο και μεταπτυχιακό και φυσικά ότι σου αρέσει πολύ ένας τομέας.tsilochr wrote:Το διδακτορικό το κάνεις γιατί γουστάρεις .-
Δεν είναι και τόσο εύκολο αυτόrapadder wrote:Εάν σου αρέσει και η διδασκαλία (εκτός από την έρευνα), γίνε και καθηγητής σε ενα Πανεπιστήμιο.
Σε τελευταία ανάλυση, έτσι νομίζω κι εγώ...tsilochr wrote:Το διδακτορικό το κάνεις γιατί γουστάρεις .-