Έχουμε καμία εξέλιξη σχετικά με αυτό το θέμα ? Έμαθε κανείς τίποτα? Τελικά θα ορκιστούμε όλοι μαζί ? (Ιανουαρίου+Ιουνίου)
Θάνε μπορείς να ορκιστείς σε οποιαδήποτε από τις επόμενες ορκωμοσίες θεςthanosk13 wrote:Παιδια ξερετε σν υπαρχει προβλημα να ορκιστω σε επομενη ορκoμωσια,επειδη δεν θα μπορεσω να ειμαι παρον σε αυτην?
Εγω που ειμαι πτυχιουχος Σεπτεβριου (ετσι νομιζω θεωρουμαι) με πηραν σημερα οτι ορκιζομαι 19/2 παντως!!!AbstractType wrote:Δυστυχώς δεν θα είμαστε μαζί όσοι τελειώσαμε Σεπτέμβριο....
Τελειωσα περισυ τον Γεναρη νομιζω αλλα αιτηση ορκομωσιας εκανα μολις πριν 1 μηνα?? Ισως λεω και πολυ... Μολις ανοιξαν οι σχολες απο καταληψεις νομιζω κατεθεσα αιτηση ορκομωσιας.Fairy wrote:Μην μας πανικοβάλεις, Ganther! Πότε έκανες αίτηση ορκομωσίας και πότε κατατέθηκε ο τελευταίος σου βαθμός; Εγώ είμαι σίγουρα Σεπτεμβρίου και δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου κάποιος... (Αν αυτό αλλάξει θα ποστάρω)
ΥΓ. Συγχαρητήρια για το πτυχίο σου!
Μα ολόκληρο "Alumni" έβαλα κάτω από την εικονίτσα μου! Η πλάκα είναι πως το άλλαξα βδομάδες μετά την αίτηση ορκομωσίας, γιατί δεν ήθελα να το γκαντεμιάσω, προτού πάρω στα χέρια μου τις αποδείξεις από τη γραμματείαsandra wrote:Fairy πότε πήρες πτυχίο? Συγχαρητήρια! Γι'αυτό έχεις ρίξει μαύρη πέτρα στο Venus?![]()