Έχω ένα πρόβλημα με το Visual Studio 6.0 Pro

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με software.
Post Reply
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Έχω ένα πρόβλημα με το Visual Studio 6.0 Pro

Post by fotini » Wed Dec 01, 2004 2:57 pm

Πέρασα το Visual Studio 6 Pro στον υπολογιστή μου για το μάθημα των γραφικών, έχοντας ξεχάσει ότι είχα ήδη περασμένο το Visual Studio 6 Enterprice. Έπειδη όμως δεν μου έτρεχε τα απεγκατέστησα κ τα 2, για να πέρασω ξάνα μόνο το pro. Μάλλον όμως δεν μπορώ να κάνω καλά uninstall το pro, γιατί όταν πάω να το ξαναπεράσω μου βγάζει μήνυμα που λέει ότι το installation δεν ολοκληρώθηκε κ να προσπαθήσω να το κάνω πάλι install. Σβήνω το Visual Studio Pro κ το ξαναπερνάω συνεχώς αλλά όλο η ίδια δουλειά γίνεται.Μήπως έχει κάνεις καμιά ίδεα για το τί μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ.

P.S. Έχω περασμένα τα Windows 98
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Wed Dec 01, 2004 4:25 pm

Μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο με το .ΝΕΤ.Το πρόβλημα ήταν στην απεγκατάσταση την οποία δεν είχα κάνει με τον ενδεδειγμένο τρόπο.Εσύ πως τα απεγκατέστησες;
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level

Απάντηση

Post by fotini » Thu Dec 02, 2004 2:05 pm

Βασικά επειδή δεν εύρισκα κάποιο εικονίδιο uninstall,το έσβησα πρώτα μέσω του control panel κ μέτα ,αν θυμάμαι καλά, έκανα delete κ το φάκελο Microsoft Visual Studio από το program files
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Thu Dec 02, 2004 2:32 pm

Μάλλον κάτι τέτοιο έχει συμβεί.Επειδή δεν προλαβαίνω τώρα να το ψάξω,δες στο google MVS completely uninstall ή κάτι αντίστοιχο.Μήπως το σι ντι έχει κάτι σε repair;

Ίσως αυτό http://support.microsoft.com/?scid=kb;e ... 42&sid=449
βοηθήσει
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level

Σε ευχαριστώ πολύ

Post by fotini » Sat Dec 04, 2004 12:12 pm

Σε ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες σου, το έκανα manually uninstalled. Έπιτελους τα κατάφερα να το περάσω κ να τρέξω opengl πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ κ πάλι.
Post Reply

Return to “Software”