ECTS(Διδακτικές Μονάδες) στο πτυχιο μας.

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
ECTS(Διδακτικές Μονάδες) στο πτυχιο μας.

Post by Ganther » Sun Feb 22, 2009 4:28 pm

Καλησπερα.
Ξερει καποιος να μου πει ποσες διδακτικες μοναδες (ECTS) αντιστοιχουν σε καθε μαθημα στο πτυχιο μας, και ποσες διδακτικες μοναδες θεωρειται οτι ειναι συνολικα αυτες που εχουμε σαν αποφοιτοι??
Ευχαριστω.
koki
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Re: ECTS(Διδακτικές Μονάδες) στο πτυχιο μας.

Post by koki » Sun Feb 22, 2009 5:19 pm

Άμα δεις στον οδηγό σπουδών, γράφει ότι δεν χρησιμοποιεί το τμήμα το σύστημα των μονάδων, και ότι θεωρεί ότι κάθε μάθημα πιάνει 6 μονάδες ECTS, δηλαδή σύνολο το πτυχίο σου είναι 36χ6=216, αν και ίσως εάν έχεις πάρει περισσότερα μαθήματα -λέμε τώρα- να μπορείς να τα προσμετρήσεις, σύμφωνα πάντα με το ό,τι σουπει η γραμματεία του πανεπιστημίου που θα πας :) πιθανώς και τα αγγγλικά να μπορούν να πιαστούν για άλλες 6, σύνολο 222 δηλαδή.

Οι περισσότερες χώρες έχουν 60 ECTS μονάδες την χρονιά, παρεμπιπτόντως.Περισσότερες λεπτομέρειες από τις αντίστοιχες γραμματείες, πάντα.
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία ;)

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Re: ECTS(Διδακτικές Μονάδες) στο πτυχιο μας.

Post by Ganther » Sun Feb 22, 2009 5:25 pm

Σε ευχαριστω αυτο ηθελα, οτι ειναι το καθε μαθημα 6... αυτο νομιζα και εγω.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”