Τα καρτοκινητά με επώνυμο

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Τα καρτοκινητά με επώνυμο

Post by Theofaman » Tue Feb 24, 2009 1:38 pm

Τα καρτοκινητά με επώνυμο στη συνάντηση Στυλιανίδη με τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας

Νέο πονοκέφαλο για τους πολίτες αποτελεί το μέτρο για άρση της ανωνυμίας των κατόχων καρτοκινητών τηλεφώνων. Υπολογίζεται ότι περίπου 13,5 εκατ. καρτοκινητά θα πρέπει να «δηλωθούν». Για ανεφάρμοστο και ανεδαφικό μέτρο κάνουν λόγο οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, που συναντώνται την Τρίτη με τον Ευρ.Στυλιανίδη.

Σε δηλώσεις του, μετά από εκδήλωση της ΕΕΤΤ, ο κ. Στυλιανίδης δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή, μετά από την επιστολή που δεχθήκαμε από τον συνάδελφο αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης, μελετούμε τα θεσμικά πλαίσια που ισχύουν στην υπόλοιπη Ευρώπη. Δεν θα ανακαλύψουμε την πυρίτιδα, θα εφαρμόσουμε πλαίσια τα οποία είναι συμβατά με το κοινοτικό δίκαιο και ισορροπούν ανάμεσα στο σεβασμό των ατομικών δικαιωμάτων από τη μια και από την άλλη στη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και της δημόσιας ασφάλειας».

Το μέτρο της άρσης της ανωνυμίας των κατόχων καρτοκινητών τηλεφώνων ανακοινώθηκε χθες μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, στο πλαίσιο της δέσμης 10 μέτρων μετά την απόδραση - καρμπόν των Παλαικώστα και Ριζάι με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού.

«Πρόκειται για μέτρο ανέφικτο και χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα» ήταν οι πρώτες αντιδράσεις των εκπροσώπων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα.

Πάντως, η κυβέρνηση σχεδιάζει να προχωρήσει επειγόντως στη συγκεκριμένη ρύθμιση.

Εφόσον αυτό συμβεί, οι κάτοχοι καρτοκινητών θα υποχρεώνονται πλέον να καταχωρίζουν τα προσωπικά στοιχεία τους στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (και όχι στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα από τα οποία αγοράζουν τώρα τους αριθμούς των καρτοκινητών), όπως συμβαίνει με τους κατόχους τηλεφωνικών συνδέσεων με συμβόλαιο, οι οποίοι δηλώνουν αριθμό ταυτότητας, ΑΦΜ και τη διεύθυνσή τους.

Ανεφάρμοστο μέτρο

Τα στελέχη των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας εκτιμούν ότι η διαδικασία που σχεδιάζει η κυβέρνηση θα είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι άμεσα εφαρμόσιμη, δεδομένου ότι σήμερα περίπου τα 2/3 των κινητών είναι καρτοκινητά και όχι συνδέσεις με συμβόλαιο.

Μάλιστα τονίζουν ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα προκαλέσει ανατροπές στην αγορά, καθώς από το σύνολο των περίπου 18,5 εκατ. συνδέσεων στην Ελλάδα, οι 13,5 εκατ. είναι συνδέσεις καρτοκινητών, που έχουν διατεθεί ακόμα και από τα περίπτερα.

Με σφραγίδα Μαρκογιαννάκη

Λόγους καλύτερης αστυνόμευσης επικαλέστηκε στην Κυβερνητική Επιτροπή ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος είναι ο «εμπνευστής» της πρότασης για την ονομαστικοποίηση των κατόχων καρτοκινητών τηλεφώνων.

«Η ελληνική νομοθεσία έχει μείνει πίσω στο θέμα αυτό και μας έχει ξεπεράσει το έγκλημα. Οι φυλακισμένοι κλείνουν δουλειές μέσα από τα σωφρονιστικά καταστήματα με καρτοκινητά τηλέφωνα, ενώ κακοποιοί απάγουν, απειλούν και εκβιάζουν χωρίς να δίνεται η δυνατότητα στην Αστυνομία να τους εντοπίσει», είπε στην εφημερίδα Τα Νέα ο κ. Μαρκογιαννάκης.

Όπως επισημαίνει «εκδόθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση η 2006/24 οδηγία η οποία θέτει συγκεκριμένο και σαφές πλαίσιο για τα ως άνω ζητήματα με στόχο τη σύγκλιση σε ευρωπαϊκό επίπεδο της οικείας νομοθεσίας για τη συλλογή και διατήρηση δεδομένων από τις εταιρείες - παρόχους και την αξιοποίηση αυτών από τις διωκτικές αρχές για τη διερεύνηση, βεβαίωση και δίωξη εγκλημάτων».

Στις 15 Μαρτίου εκπνέει η προθεσμία ενσωμάτωσης, την οποία ήδη εφαρμόζουν 8 ευρωπαϊκά κράτη και συζητούν άλλα τρία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το ζήτημα, το ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι η ρύθμιση δεν έχει καμία σχέση με την κατάσταση στις φυλακές, αλλά εντάσσεται στην υλοποίηση των αποφάσεων της ΕΕ σχετικά με την παρακολούθηση και αποθήκευση των τηλεφωνικών συνομιλιών και επικοινωνιών στο διαδίκτυο.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Re: Τα καρτοκινητά με επώνυμο

Post by marios » Tue Feb 24, 2009 1:56 pm

Το επόμενο μετά απο αυτό είναι πριν κάνεις κλήση από καρτοτηλέφωνο, να κάνεις υπεύθυνη δήλωση :-p
Απλά δεν γίνεται αυτό το πράγμα... Δεν υπάρχει περίπτωση να δηλωθούν τόσα εκατομμύρια τηλέφωνα σε λιγότερο από 2-3 χρόνια :-p
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Tue Feb 24, 2009 2:03 pm

Και σε 2-3 χρόνια να γίνει, το θέμα είναι το πόσο θα τους πάρει ή το πόσο φακελωμένους μας έχουνε? Δηλαδή τι άλλο πια, κάμερες στα σπίτια για τη δική μας ασφάλεια?
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
dexter
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by dexter » Tue Feb 24, 2009 2:10 pm

καλά δεν υπάρχουν τα παλικάρια ας πιάσουν κανά ληστή ή κανέναν οικονομικό εγκληματία(τόσες μίζες έχουμε) και ας αφήσουν την παρακολούθηση 20 εκατ. κινητών..
για τη δική μας ασφάλεια και καλά..σε λίγο θα απαγορευτεί και το συναθροίζεσθαι(σωστά το έγραψα?) για λόγους ασφαλείας..
αντε γεια :smt006
τσουρέκια μας τα κάνατε.. :crazy: :smt120 :smt104 :smt101 :smt099 :smt100
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Feb 24, 2009 2:26 pm

Συγχαρητηρια σε οσους ψηφισαν τους ασυμμετρους μ@λακες.Για να μην ξεχνιομαστε, δεν ειναι το πρωτο κρουσμα big brother που επιχειρει να περασει η παρουσα κυβερνηση.
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Tue Feb 24, 2009 2:37 pm

Ρε παιδιά δεν μας φακελώνει το ελληνικό κράτος μόνο, αυτή η πρακτική γίνεται και σε πολλά άλλα κράτη. Πάντως δεν θα πιάσουν περισσότερους κακοποιούς με αυτό τρόπο....
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
the_night_watchman
Mbyte level
Mbyte level

Post by the_night_watchman » Tue Feb 24, 2009 2:38 pm

Δεν νομίζω να δεχτουν τοσο ευκολα οι εταιριες γιατι αμα σκεφτει κανεις οτι στη δικη μας εποχη που ειχαν πρωτοβγει τα καρτοκινητά πηγαιναμε και αγοραζαμε απο το γυμνάσιο (12-13 χρονων) και μαλιστα πολλές φορές κρυφά απ τους γονείς, θα χάσουν πολλά λεφτα...
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
βέβαια ισως εν μερει να ειναι καλυτερα γιατι παιδια δημοτικου δεν θα πρεπε να χουν κινητα.
"There are two kinds of people in this world:Those who survive no matter the cost, and those who are walking victims."
Image
:::it will be alr1ght:::
Siente la magia que vive en ti...
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Tue Feb 24, 2009 2:55 pm

the_night_watchman wrote:Δεν νομίζω να δεχτουν τοσο ευκολα οι εταιριες γιατι αμα σκεφτει κανεις οτι στη δικη μας εποχη που ειχαν πρωτοβγει τα καρτοκινητά πηγαιναμε και αγοραζαμε απο το γυμνάσιο (12-13 χρονων) και μαλιστα πολλές φορές κρυφά απ τους γονείς, θα χάσουν πολλά λεφτα...
απαπα, the_night_watchman, όλα στην κυρία -μαμά-σου- :smt016
:smt115 Θα της στείλω καλύτερα το link να το διαπιστώσει μόνη της :smt083

--
tZoLe wrote:Ρε παιδιά δεν μας φακελώνει το ελληνικό κράτος μόνο, αυτή η πρακτική γίνεται και σε πολλά άλλα κράτη. Πάντως δεν θα πιάσουν περισσότερους κακοποιούς με αυτό τρόπο....
Χθες κιόλας συζητούσαμε για την Ιταλία και το Skype που μάλιστα εκεί το θέμα ήταν καθαρά για παρακολούθηση συνομιλιών. Ακόμα χειρότερα δηλαδή.

--

Συμφωνώ με το post της night_watchman, αλλά απ' την άλλη και τις εταιρείες τις συμφέρει να έχουν τα στοιχεία των card holders (το prison break με επηρέασε σ' αυτή τη φράση :ρ) γιατί δεν είναι και λίγοι εκείνοι που παίρνουν κάρτες, τις καταχρεώνουν και μετά τις ξεφορτώνονται. :-" [-X
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Tue Feb 24, 2009 3:20 pm

Ολοκληρωτικά μέτρα εμπνευσμένα από μια ολοκληρωτική Ευρώπη. Με αυτό το μέτρο δίνεται η δυνατότητα στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλά και στο κράτος να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται ο κάθε πολίτης κάτοχος καρτοκινητού δηλαδή παρακολούθηση πέρα από κάθε φαντασία.
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Tue Feb 24, 2009 6:17 pm

PASCAL wrote:Ολοκληρωτικά μέτρα εμπνευσμένα από μια ολοκληρωτική Ευρώπη. Με αυτό το μέτρο δίνεται η δυνατότητα στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλά και στο κράτος να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται ο κάθε πολίτης κάτοχος καρτοκινητού δηλαδή παρακολούθηση πέρα από κάθε φαντασία.
Ολοκληρωτικά ισοπεδωτική απάντηση από κάποιον με ολοκληρωτικά απωλεσθείσα φαντασία... Το Google Latitude σε ξεπέρασε: εκεί δηλώνεσαι μόνος σου...
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Tue Feb 24, 2009 6:27 pm

Proxenos wrote:
PASCAL wrote:Ολοκληρωτικά μέτρα εμπνευσμένα από μια ολοκληρωτική Ευρώπη. Με αυτό το μέτρο δίνεται η δυνατότητα στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλά και στο κράτος να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται ο κάθε πολίτης κάτοχος καρτοκινητού δηλαδή παρακολούθηση πέρα από κάθε φαντασία.
Ολοκληρωτικά ισοπεδωτική απάντηση από κάποιον με ολοκληρωτικά απωλεσθείσα φαντασία... Το Google Latitude σε ξεπέρασε: εκεί δηλώνεσαι μόνος σου...
Νομίζω είσαι λίγο αυστηρώς πρόξενε... Δεν νομίζω να εννοούσε στην κυριολεξία ότι θα μας βλέπουν που είμαστε... Απλά ότι θα έχουν την δυνατότητα.. Γιατί να μας βλέπουν, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ... ούτε το 1/10 των καρτοκινητών δεν θα μπορούν να έχουν σε μόνιμη παρακολούθηση... Απλά σίγουρα θα μπορούν να εστιάσουν σε κάποια όποτε θέλουν... Χάλι μαύρο δηλαδή...

Αλλά από την άλλη, θέλω να κάνω τον δικηγόρο του ~~Wind~~ :lol: και ρωτώ..: Εμάς σας απλούς πολίτες τι μας νοιάζει...?
Εμας θα ακούσουν?

Υ.Γ. το μέτρο το βρίσκω άθλιο, για πολλούς λόγους, απλά ρωτάω την άποψη σας..
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Tue Feb 24, 2009 6:32 pm

Βασικά κι εγώ αυτήν την απορία την έχω. Το μέτρο το βρίσκω ελαφρώς ηλίθιο, αλλά ακούγοντας τέτοια νιώθω ηλίθια που έχω σύνδεση. Δηλαδή το 1/3 των συνδρομητών παρακολουθούνται, ξέρουν που και πότε είμαστε κλπ? :roll:
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Feb 24, 2009 7:03 pm

sandra wrote:Βασικά κι εγώ αυτήν την απορία την έχω. Το μέτρο το βρίσκω ελαφρώς ηλίθιο, αλλά ακούγοντας τέτοια νιώθω ηλίθια που έχω σύνδεση. Δηλαδή το 1/3 των συνδρομητών παρακολουθούνται, ξέρουν που και πότε είμαστε κλπ? :roll:
Ναι.Και με κλειστο κινητο ;)
Εμάς σας απλούς πολίτες τι μας νοιάζει...?
Εμας θα ακούσουν?
Καταπαταται ενα βασικο ανθρωπινο δικαιωμα.Η ιδιωτικοτητα.Γιατι να μην αντιδρασουμε?Στην τεχνολογικη αγνοια των Ελληνων πονταρουν και κανουν κατι τετοια.Για κοψε και σε αυτους το "δικαιωμα" της μιζας να δεις πως θα σκυλιασουν.
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Tue Feb 24, 2009 7:08 pm

Όχι βρε ultimate δεν κατάλαβες τι θέλω να πω. Προφανώς ξέρω ότι μπορούν να σε ψάξουν, αλλά με αυτήν την λογική είμαστε γκαγκα που κάνουμε σύνδεση, γιατί καταπατούνται και τα δικά μας δικαιώματα. Εγώ προσωπικά δε νιώθω έτσι. Ίσως επειδή ξέρω ότι χ@#καν αν μιλάω κάθε μέρα με τη μάνα μου και τον Punisher. :lol:
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Tue Feb 24, 2009 7:13 pm

Οκ, τότε αν είχα τη δυνατοτητα δεν θα σε ένοιαζε αν σε παρακολουθούσα κ εγώ sandra? :-p

Οκ, I get your point είναι αγνωστοι. Αλλά αυτό που λέει ο ultimate είναι σωστό.

Ειναι major ανθρώπινο δικαίωμα η ιδιωτικότητα.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Tue Feb 24, 2009 7:33 pm

απλά αυτό το μέτρο δεν το πήραν οι 300 μιζαδόροι της ελληνικής βουλής, το έχουν λάβει σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου. Στην τελική αν θέλουν να παρακολουθήσουν κάποιο έχουν και άλλα μέσα. Επίσης, δεν νομίζω να συνειδητοποιήσατε τώρα ότι τα προσωπικά μας δεδομένα είναι επισφαλή.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"

έτσι

Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Tue Feb 24, 2009 7:39 pm

Προφανώς και έχει μεγάλο overhead, αλλά υπάρχουν παραδείγματα μαζικής παρακολούθησης: βλέπε Λαϊκή Δημοκρατια της Γερμανίας. Τέλος πάντων, απέχουμε πολύ από εκεί, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η μία εφαρμογή δε φέρνει την άλλη. Το ονοματεπώνυμο στα καρτοκινητά δεν είναι κανένα τρομερό μέτρο, η δυνατότητα παρακολούθησης τοποθεσίας όμως είναι. Γιατί πολλές κυβερνήσεις - εθνικές ή τοπικές - συχνά δε διστάζουν να πουλήσουν πληροφορίες σε εταιρείες. Ένα παράδειγμα είναι μερικά κρατίδια στη Γερμανία που πουλούν τα δεδομένα των πολιτών από τους δημοτικούς καταλόγους. Ακόμη κι αν είναι προς όφελος των δημοσίων ταμείων: δεν είναι προς όφελος των πολιτών.
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Feb 24, 2009 7:46 pm

tZoLe wrote:απλά αυτό το μέτρο δεν το πήραν οι 300 μιζαδόροι της ελληνικής βουλής, το έχουν λάβει σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου. Στην τελική αν θέλουν να παρακολουθήσουν κάποιο έχουν και άλλα μέσα. Επίσης, δεν νομίζω να συνειδητοποιήσατε τώρα ότι τα προσωπικά μας δεδομένα είναι επισφαλή.
Και τι να γινει δηλαδη?Αφου ειναι επισφαλη τα δεδεμενα μας, να το αποτελειωσουμε το θεμα, να βαλουμε και κανα λουρι σαν αυτο το ειδικο που βαζουν στα σκυλια για να μη χαθουν.Ετσι θα μας βρισκουν πιο ευκολα :-p
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Tue Feb 24, 2009 7:53 pm

Μην τα ισοπεδώνεις όλα! :) Εγώ το μόνο που θα πω είναι πως δεν είναι το καλύτερο μέτρο, η αποτελεσματικότητα του δεν είναι εγγυημένη. Από την άλλη σε περιπτώσεις που έχει χρησιμοποιηθεί δεν καταντήσαμε με λουρί :-D . Επειδή η αφορμή για αυτή την κουβέντα είναι οι Palaiokwstas Airlines και οι τρομοκρατικές ενέργειες, ας κάνουν πρώτα μία αναδιοργάνωση των σωμάτων ασφαλείας μήπως και γίνουν λίγο πιο αποτελεσματικά.
Image

έτσι

proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Tue Feb 24, 2009 7:56 pm

Πάντως την ερώτηση πριν την έκανα για τον εξής λόγο...
Ποιός θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που θα του δίνει το κάθε κινητό (τοποθεσία κτλ)???
Γιατί να μην μπορεί να το κάνει ο Δρακουμελ που έχει προσωπικά εναντίων μας, και έχει και κάποιο μέσα σε εισαγγελία-αστυνομία κτλ???
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Tue Feb 24, 2009 7:59 pm

Αυτό είναι πραγματικά βλακώδες σαν μέτρο, αν ο στόχος είναι οι εγκληματίες! Σιγά μην πάει ο Χ εγκληματίας με την ταυτότητα του να πάρει τηλέφωνο... Οι πλαστές ταυτότητες(και γενικά τα απαραίτητα έγγραφα) είναι ευκολότερα και γρηγορότερα να βγούν από τα κανονικά(γραφειοκρατεία rulez :-p ).
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Feb 24, 2009 8:03 pm

Επειδή η αφορμή για αυτή την κουβέντα είναι οι Palaiokwstas Airlines και οι τρομοκρατικές ενέργειες, ας κάνουν πρώτα μία αναδιοργάνωση των σωμάτων ασφαλείας μήπως και γίνουν λίγο πιο αποτελεσματικά.
Το αυτο :smt023

Δεν θα φαμε στη μαπα την ανικανοτητα του καθε υπουργισκου και ΣΙΑ.
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”