Ε μια χαρά. Μόλις τελειώσετε θα έρθετε για κρέπες και βασιλόπιτα στο TitbitΔύσκολο Παρασκευή.Μας έχουνε μέχρι αργά φροντηστήρια και εργαστήρια...

Ε μια χαρά. Μόλις τελειώσετε θα έρθετε για κρέπες και βασιλόπιτα στο TitbitΔύσκολο Παρασκευή.Μας έχουνε μέχρι αργά φροντηστήρια και εργαστήρια...
Kαλύτερα να βάλεις ψηφοφορία, δεν έχει νόημα να κάνουμε όλοι ποστ τώρα για τη ημερομηνία θέλουμε και μετά να ξανακάνουμε για επιβεβαίωσηZifnab wrote:Μόνο τόσα άτομα ?Οι άλλοι τί περιμένετε? Πείτε για να ορίσω την καλύτερη ημερομηνία που μπορώ... ή να βάλω ψηφοφορία....
Γκρίνιες!Zifnab wrote:Μόνο τόσα άτομα ?Οι άλλοι τί περιμένετε? Πείτε για να ορίσω την καλύτερη ημερομηνία που μπορώ... ή να βάλω ψηφοφορία....
Soz guys αλλα δεν το έκανα εθελημένα - Αν προκύψει πρόβλημα με όλους αυτούς που θα είναι στο paintball event - θα χρησιμοποιηθεί η 2η επιλογή - Ωστόσο το paintball event δεν έχει κάποια σφραγίδα ότι είναι Venus - απλά υποστηρίζεται και προωθεί το συγκεκριμένο... Επίσης το paintball event δεν φαντάζομαι να πηγαίνει μετά τις 6 - δεν βλέπεις τπτ... από την άλλη θα είναι όντως κουραστικό... Θα δούμε τί θέλει ο κόσμος...Έβαλα αρχικά τις επιλογές 3 και 4 Απριλίου - απαγορευτικό για πίτα ... και έτσι τις αφαίρεσα...zweistein wrote:Παρασκευή 27 Μαρτίου?
πολύ αστείο.
Κυριακή γίνεται χαμός στο μαγαζί λόγω των αγώνων - οπότε μου το ψιλοαπέκλεισαν...Για να μην έχει φασαρία κτλ...~~Wind~~ wrote:Εγώ ψήφησα Σάββατο αλλά και Κυριακή καλά είναι.
Παρασκευή εγώ φεύγω 8 από την σχολή. Οπότε δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα.
Θα έφτιαχνα εγώ αλλά δε προλάβετε να την δείτε..
Παρασκευή 20 Μαρτίου 29% 29% [ 16 ]
Σαββάτο 21 Μαρτίου 29% 29% [ 16 ]
Παρασκευή 27 Μαρτίου 16% 16% [ 9 ]
Σαββάτο 28 Μαρτίου 27% 27% [ 15 ]