Αστυνομικός πυροβόλησε ιδιοκτήτη καφετέριας στην Πλάκα
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Re: Αστυνομικός πυροβόλησε ιδιοκτήτη καφετέριας στην Πλάκα
Ειναι και θεμα σταθμισης προξενε.Προφανως και ειναι ζωα οσοι σπανε τα μαγαζια του κοσμακη(παρολο που αιτηματα τους εχουν βαση), αλλα δεν μπορω να τους βαλω στο ιδιο σακουλι.Οι αστυνομικοι εχουν απο τα 20 μονιμη θεση εργασιας χωρις ιδιαιτερο κοπο, παιρνουν ισως και περισσοτερα απο οτι περνουμε εμεις τα πρωτα χρονια, γλιτωνουν το φανταρλικι, ακομα και να σκοτωσουν ειναι υπερανω νομων κτλ.Εγω τρωω τη μιση μου εβδομαδα και παραπανω για τη σχολη, ζω με χαρτζιλικια γιατι δεν προλαβαινω να δουλεψω, οταν βγω στην αγορα εργασιας θα εχω μ@λ@κες να μου λενε ή 700Ε/12ωρο ή τιποτα ολοι θα μου ζητανε 2 χρονια προυπηρεσιας την οποια αν δεν εχω μεσο θατην παρω του Αγιου Χ και αλλα τετοια ομορφα.
Και μετα απο ολα αυτα μας ζητας να βαλουμε στο ιδιο τσουβαλι τους μπατσους με τον απλο κοσμο.Μηπως να βαλουμε και τους φουκαριαρηδες τους βουλευτες?
Υ.Γ:Μαλλον περνας καλα στη Γερμανια και ξεχνας.
Και μετα απο ολα αυτα μας ζητας να βαλουμε στο ιδιο τσουβαλι τους μπατσους με τον απλο κοσμο.Μηπως να βαλουμε και τους φουκαριαρηδες τους βουλευτες?
- Proxenos
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ε, έχουν και υποχρεώσεις οι αστυνομικοί, δεν είναι όλα θετικά και ωραία. Αν ήταν, μια χαρά βαθμό είχες για να μπεις στην ΑΣΟΕΕ, γιατί δεν πήγες να γίνεις αστυνομικός; Δε θα χρειαζόσουν και βύσμαultimate_aektzis wrote:Ειναι και θεμα σταθμισης προξενε.Προφανως και ειναι ζωα οσοι σπανε τα μαγαζια του κοσμακη(παρολο που αιτηματα τους εχουν βαση), αλλα δεν μπορω να τους βαλω στο ιδιο σακουλι.Οι αστυνομικοι εχουν απο τα 20 μονιμη θεση εργασιας χωρις ιδιαιτερο κοπο, παιρνουν ισως και περισσοτερα απο οτι περνουμε εμεις τα πρωτα χρονια, γλιτωνουν το φανταρλικι, ακομα και να σκοτωσουν ειναι υπερανω νομων κτλ.Εγω τρωω τη μιση μου εβδομαδα και παραπανω για τη σχολη, ζω με χαρτζιλικια γιατι δεν προλαβαινω να δουλεψω, οταν βγω στην αγορα εργασιας θα εχω μ@λ@κες να μου λενε ή 700Ε/12ωρο ή τιποτα ολοι θα μου ζητανε 2 χρονια προυπηρεσιας την οποια αν δεν εχω μεσο θατην παρω του Αγιου Χ και αλλα τετοια ομορφα.

Όσο για την αγορά εργασίας, να ένας από τους λόγους βρίσκομαι εδώ...
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Ειδικα, αυτοι που ειναι στο τμημα ταυτοτητων.Μεσα στον κινδυνο ειναι η ζωη τους.Παιζει να αρρωστησουν απο την πολυλογια
Και δεν εγινα μπατσος, γιατι πολυ απλα δεν μ'αρεσει η ολη φαση.1000 φορες θα πηγαινα στρατιωτικος, αν διαλεγα ενοπλες δυναμεις.

Και δεν εγινα μπατσος, γιατι πολυ απλα δεν μ'αρεσει η ολη φαση.1000 φορες θα πηγαινα στρατιωτικος, αν διαλεγα ενοπλες δυναμεις.

- Crab
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Στο venus δεν έγινε θέμα διότι όλοι είμαστε αναρχικοί - διατί να το κρύψομεν άλλωστε;Proxenos wrote:Έχει ενδιαφέρον ότι ο (ένας) αστυνομικός που πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη καφετέριας είναι μεγάλη είδηση και αξίζει να τη συζητήσουμε σε ολόκληρο θέμα, το τσούρμο τραμπούκοι/αλήτες/<εδώ ο δικός σας χαρακτηρισμός> που τα έκαναν γυαλιά καρφιά πάλι όχι. Κάποιοι διαμαρτύρονται εδώ για την "παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα" από τα Μ.Μ.Ε. όταν απλά προσπαθούν να μας πουλήσουν τη δική τους...
- Proxenos
- Gbyte level
Μίλησα για υποχρεώσεις, όχι (μόνο) για κίνδυνο...ultimate_aektzis wrote:Ειδικα, αυτοι που ειναι στο τμημα ταυτοτητων.Μεσα στον κινδυνο ειναι η ζωη τους.Παιζει να αρρωστησουν απο την πολυλογια![]()
Εκεί να δεις υποχρεώσεις. Όλη σου τη ζωή πρέπει να δίνεις αναφορά για το που θα είσαι. Το ότι όμως δεν έκανες ούτε το ένα ούτε το άλλο, κάτι λέει...ultimate_aektzis wrote: Και δεν εγινα μπατσος, γιατι πολυ απλα δεν μ'αρεσει η ολη φαση.1000 φορες θα πηγαινα στρατιωτικος, αν διαλεγα ενοπλες δυναμεις.
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Δεν ξερω ποιες εννοεις.Περα απο τον κινδυνο που διατρεχουν καποιοι...
Μίλησα για υποχρεώσεις, όχι (μόνο) για κίνδυνο...
Το εχω ξαναπει.Δεν γουσταρω να περπαταω και να με φτυνουν.Ενα βασικο πραμα που ηθελα να εχω παντα στη ζωη μου, ειναι το καθαρο κουτελο.Αν γινω αστυνομικος, by default θεωρουμαι γουρουνι και πρεπει να αποδειξω το αντιθετο.Ακομα και υποδειγμα να ειμαι, λιγοι θα το αναγνωρισουν(δες ποιοι ανεβαινουν στην ιεραρχια).Το ότι όμως δεν έκανες ούτε το ένα ούτε το άλλο, κάτι λέει...
- Proxenos
- Gbyte level
Το πρόβλημα είναι γενικότερο στη ελληνική κοινωνία. Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου: οι δικηγόροι, οι δικαστικοί, οι αστυνομικοί, οι καθηγητές Πανεπιστημίου, οι δάσκαλοι, οι επιχειρηματίες, οι γιατροί. Κι αν δεν είναι ένοχοι, είναι φουκαράδες. Φυσικά γιατί κανείς δεν μπορεί να είναι καλύτερος από εμάς. Αν κάποιος βγάζει περισσότερα από μας ή/και έχει εξουσία είναι κάθαρμα, αν βγάζει λιγότερα τον οικτίρουμε. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη σε τίποτα και σε κανέναν, αντίθετα υπάρχουν πολλοί παντογνώστες και εξπέρ των πάντων. Μας λείπει ένα κοινωνικό συμβόλαιο...ultimate_aektzis wrote:Δεν ξερω ποιες εννοεις.Περα απο τον κινδυνο που διατρεχουν καποιοι...
Μίλησα για υποχρεώσεις, όχι (μόνο) για κίνδυνο...
Το εχω ξαναπει.Δεν γουσταρω να περπαταω και να με φτυνουν.Ενα βασικο πραμα που ηθελα να εχω παντα στη ζωη μου, ειναι το καθαρο κουτελο.Αν γινω αστυνομικος, by default θεωρουμαι γουρουνι και πρεπει να αποδειξω το αντιθετο.Ακομα και υποδειγμα να ειμαι, λιγοι θα το αναγνωρισουν(δες ποιοι ανεβαινουν στην ιεραρχια).Το ότι όμως δεν έκανες ούτε το ένα ούτε το άλλο, κάτι λέει...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Ολοι ειμαστε αθωοι μεχρι αποδειξεως του αντιθετου συμφωνα με το Συνταγμα.Και το επομενο που λες, παλι δεν πιστευω οτι στεκει για την πλειοψηφια των ανθρωπων.Δεν νομιζω να εχει προβλημα καποιος αν τα λεφτα του τα εβγαλε κανοντας 3 δουλειες και ζωντας στη λιτοτητα ουτε αν ασκει την εξουσια χωρις αλαζονεια και διαφορα αλλα ελληνικα κολπα.Οποιος βγαζει πιο λιγα ειναι λογικο να τον λυπομαστε.Ποιον να λυπηθουμε δηλαδη?Τον Καραμαν Αλη?