Πάντως είμαστε λίγο αίσχος με τις ξένες σειρές.Δηλαδή σαν λαός ούτε δικές μας σειρές δεν μπορούμε να βγάλουμε πια της προκοπής...

cypher wrote: Δεν απορω που οι αντρες εχουν μεσο ορο ζωης τα 70-75 και οι γυναικες τα 80-85.
Ακριβωωως, αλλα οταν πω ακριβως το ιδιο πραγμα μου λεει "Υπερβολες των αντρων απλα εχουμε λιγοτερο stress"... Ε λογικο ειναι αφου το βγαζουν ολο πανω στους αλλους.h4wk wrote:cypher wrote: Δεν απορω που οι αντρες εχουν μεσο ορο ζωης τα 70-75 και οι γυναικες τα 80-85.το κάνουμε για να αποφύγουμε όση γκρίνια μπορούμε ε;
την γλύτωσαMaster_ex wrote:Πολύ αστυνομία στους δρόμους και σταματάνε πολλά αυτοκίνητα για έλεγχο...
omg και ξεκινάμε αύριο δηλαδή? θέλω να κοιμηθώ...!Βάσεις Δεδομένων wrote:Οι φοιτητές με περιττό αριθμό μητρώου θα παρακολουθήσουν το τμήμα
ΤΡΙΤΗ 9-11, CS LAB-2 [Νίκος Σαλαμάνος]
Όχι Loner δεν ξεκινάμε αύριο!! Από την άλλη βδομάδα ξεκινάμε!! Μην κάνεις καμιά χαζομάρα και πας τσάμπα από τις 9!!!Loner wrote:omg και ξεκινάμε αύριο δηλαδή? θέλω να κοιμηθώ...!Βάσεις Δεδομένων wrote:Οι φοιτητές με περιττό αριθμό μητρώου θα παρακολουθήσουν το τμήμα
ΤΡΙΤΗ 9-11, CS LAB-2 [Νίκος Σαλαμάνος]