Εκδήλωση - Συζήτηση - Ενημέρωση για τα Μεταπτυχιακά.
- silegav
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Εκδήλωση - Συζήτηση - Ενημέρωση για τα Μεταπτυχιακά.
Σας προσκαλούμε όλους στην εκδήλωση με θέμα "Μεταπτυχιακες Σπουδές στην Πληροφορική" την Τρίτη 21/12 στις 1μμ στην αίθουσα Α24.
Ομιλητές θα είναι ο κος Αποστολόπουλος, ο κος Βαζιργιάννης και ο κος Τσατσαρώνης.
Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να λυθούν απορίες και να διευκρινιστεί το σκοτάδι που πλανάται για αρκετούς από εμάς γύρω από τις μεταπτυχιακές σπουδές.
The Venus Project Team.
Ομιλητές θα είναι ο κος Αποστολόπουλος, ο κος Βαζιργιάννης και ο κος Τσατσαρώνης.
Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να λυθούν απορίες και να διευκρινιστεί το σκοτάδι που πλανάται για αρκετούς από εμάς γύρω από τις μεταπτυχιακές σπουδές.
The Venus Project Team.
Last edited by silegav on Tue Dec 21, 2004 11:14 pm, edited 1 time in total.
- semis19
- Gbyte level
Δε λέτε και στον Μαγείρου ... 

"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
- semis19
- Gbyte level
Με μόνο ένα διευθυντή μεταπτυχικού ... δεν νομίζω ότι θα έχει πολύ προσέλευση κόσμου ... (προσωπική γνώμη πάντα!)
- Ethel
- Venus Project Founder
Κοίτα μη δεν έρθεις όμως Κυριάκο..... :smt063
Όχι ότι αυτό περίμενες εσύ για να ψαχτείς για μεταπτυχιακά, αλλά μάλλον θα βοηθήσεις κιόλας!!!
Όχι ότι αυτό περίμενες εσύ για να ψαχτείς για μεταπτυχιακά, αλλά μάλλον θα βοηθήσεις κιόλας!!!
Last edited by Ethel on Fri Dec 10, 2004 1:08 pm, edited 1 time in total.
There's no place like 127.0.0.1
- rapadder
- Gbyte level
Θέλετε να φροντίσω να το βάλουν στις Ανακοινώσεις του ΔΕΤ; Έτσι θα το δούν πολλοί φοιτητές και θα έρθει αρκετός κόσμος. Πηγαίνετε στην http://www.dmst.aueb.gr/gr2/diafora2/Pr ... aktiko.htm και προτείνεται κάποιους καθηγητές που πιστεύεται ότι μπορούν να συμμετέχουν στην συζήτηση. Εναλλακτικά απλά θα στείλω e-mail χωρίς να τους προτείνω κάποιον (δικό τους) καθηγητή.
Last edited by rapadder on Fri Dec 10, 2004 1:16 pm, edited 1 time in total.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- semis19
- Gbyte level
Και όμως silegav κάνεις λάθος ... ;-)silegav wrote:Δεν επιλέξαμε με βάση τους διευθυντές μεταπτυχιακών. Αν δεν κάνω λάθος ούτε ο Μαγείρου είναι.
http://www.aueb.gr/graduate/map/admin.htm
- rapadder
- Gbyte level
Νομίζω Μαγείρου και Σταμούλης θα βοηθούσαν. Απο του ΔΕΤ έχω να προτείνω τους: 1. http://www.dmst.aueb.gr/dds/ 2. http://www.dmst.aueb.gr/gr/diafora/Pros ... _greek.htm 3. http://www.dmst.aueb.gr/gr/diafora/Pros ... eek_cv.htm και 4. http://dmst.aueb.gr/pmichael/. Αυτοί έχουν σπουδάσει Πληροφορική και έχουν κάνει master σε καλά Πανεπιστήμια. Εννοείται ότι δεν θα έρθουν και οι 4 (σιγά μην μπορούν), αλλά μπορούμε να τους στείλουμε e-mail και βλέπουμε (μάλλον θα έρθει ένας, άντε δύο).
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- P3
- Venus Project Founder
Νομίζω πως απλά πρέπει να περιμένουμε να έρθει εκείνη η μέρα και να ακούσουμε τι έχουν αν μας πούν-προτείνουν οι καθηγητές που ήδη έχουμε προσκαλέσει.Ας μην είμαστε και πλεονέκτες και ζηταμε περισσότερα ακόμα δεν το είδαμε .Έχοντας ήδη συννενόηθει με τους συμμετέχοντες όντως ξέρουμε πως έχουν πολλά να μας πουν.Καλό θα είναι λοιπόν από το να λέμε ποιους άλλους μπορόυμε να καλέσουμε κ.τ.λ., να κοιτάξουμε να το διαδόσουμε όσο περισσότερο γίνεται ώστε να παρακόλουθήσει κόσμος που ψάχνει να βρει τι , πού και πώς θέλει να κάνει μεταπτυχιακό.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- AnINffected
- Gbyte level
Εκτός από όλους όσους προαναφέρθηκαν, ο κος Γιαννακουδάκης;Νομίζω οτι είναι και διευθυντής μεταπτυχιακού, έτσι δεν είναι;
EDIT:
Συγγνώμη αλλά δεν είδα τα τελευταία posts.Νόμιζα ότι θα βοηθούσε αν αναφέραμε και άλλους καθηγητές για την περίπτωση που έχουμε 2ο μέρος, όπως προαναφέρθηκε.Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων την ιδέα σας τη βρίσκω πολύ καλή και τους καθηγητές καταλληλότατους.
Ερώτηση: Χρειάζεται ταυτότητα ή οποιαδήποτε άλλη διαδικασία για να συμμετάσχουμε;Επίσημη ανακοίνωση (ενν. στο site του τμήματος) έχετε βγάλει;
EDIT:
Συγγνώμη αλλά δεν είδα τα τελευταία posts.Νόμιζα ότι θα βοηθούσε αν αναφέραμε και άλλους καθηγητές για την περίπτωση που έχουμε 2ο μέρος, όπως προαναφέρθηκε.Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων την ιδέα σας τη βρίσκω πολύ καλή και τους καθηγητές καταλληλότατους.
Ερώτηση: Χρειάζεται ταυτότητα ή οποιαδήποτε άλλη διαδικασία για να συμμετάσχουμε;Επίσημη ανακοίνωση (ενν. στο site του τμήματος) έχετε βγάλει;
Last edited by AnINffected on Fri Dec 10, 2004 3:42 pm, edited 1 time in total.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

- AnINffected
- Gbyte level
Δεν αμφιβάλλω καθόλου.Κοίτα το προηγούμενο μου post (3 post παραπάνω).Νομίζω πως όσοι έχουν την ευθύνη διεξαγωγής της συζήτησης έχουν και την ευθύνη της πρόσκλησης. Συνεπώς έχουν ήδη επεξεργαστεί ονόματα - έχουν υπόψη τους και όλο το staff του τμήματος υποθέτω - άρα ας τους αφήσουμε να το στήσουν όπως αυτοί ξέρουν (και ξέρουν καλά trust me)
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- silegav
- Venus Project Founder
Ελάτε εσείς σε αυτό κι εγώ προσωπικά σας εγγυώμαι κάθε βδομάδα και διαφορετική τριάδα.
Δεν θέλουμε πάνω από 3 προκειμένου να μιλήσουν όλοι.
Σχετικά με τους καθηγητές του ΔΕΤ, δεν λέω μπορει να είναι καλοί, αλλά και οι δικοί μας είναι εξαιρετικοί καθηγητές, μεγάλοι επιστήμονες και εκτός ελαχίστων περιπτώσεων πρόθυμοι για οποιαδήποτε βοήθεια χωρίς αντάλαγμα.
Αργότερα βλέπουμε.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
Spread it για να έχουμε κόσμο.,,,όχι παραπάνω από 150 άτομα, δεν χωράει η αίθουσα...
Δεν θέλουμε πάνω από 3 προκειμένου να μιλήσουν όλοι.
Σχετικά με τους καθηγητές του ΔΕΤ, δεν λέω μπορει να είναι καλοί, αλλά και οι δικοί μας είναι εξαιρετικοί καθηγητές, μεγάλοι επιστήμονες και εκτός ελαχίστων περιπτώσεων πρόθυμοι για οποιαδήποτε βοήθεια χωρίς αντάλαγμα.
Αργότερα βλέπουμε.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
Spread it για να έχουμε κόσμο.,,,όχι παραπάνω από 150 άτομα, δεν χωράει η αίθουσα...

- Ethel
- Venus Project Founder
Δε χρειάζεται τίποτα ΑnINffected! Έλα όπως είσαι!AnINffected wrote: Ερώτηση: Χρειάζεται ταυτότητα ή οποιαδήποτε άλλη διαδικασία για να συμμετάσχουμε;Επίσημη ανακοίνωση (ενν. στο site του τμήματος) έχετε βγάλει;
Ανακοίνωση θα μπεί σύντομα και στο site της σχολής.
Rappader ανάμενε pm.
Ωχ μη μου λες τέτοια... Το τέρας της γραφειοκρατίας θα μας κατασπαράξει....silegav wrote:Ελάτε εσείς σε αυτό κι εγώ προσωπικά σας εγγυώμαι κάθε βδομάδα και διαφορετική τριάδα.

There's no place like 127.0.0.1