Ποδοσφαιρική συνάντηση(reloaded)

Οτιδήποτε έχει σχέση ή θα ήθελε να έχει σχέση με αθλητικά και τον αθλητισμό γενικότερα.
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Re: Ποδοσφαιρική συνάντηση(reloaded)

Post by Ganther » Mon Mar 30, 2009 4:04 pm

Απλα παιξαμε σκατ* ολοι, οι μισοι ξενερωσαμε με τους 3 ατομιστες, εγω στην αρχη μεχρι να ζεσταθει το χτυπημενο μου ποδι δεν μπορουσα να τρεξω καλα, και μετα δεν μπορουσα να σουταρω καλα γιατι πονουσα, οποτε σε 2 περιπτωσεις παραλιγο να σκασει η μπαλα απο τα μυτα :smt016 :smt016 :smt016

Sagwnias, solid οi πιο σταθεροi...
ΥΓ. Ελειπε ο ginobillllll7...
:???:
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by marios » Mon Mar 30, 2009 4:28 pm

sagwnias wrote:Μπραβο παντως για τη νικη και για το καθαρο παιχνιδι που κανατε. Ειδικα για το δευτερο δεν εχω κανενα παραπονο.
Έχω εγώ από τον εαυτό μου σε αυτό...
Sorry και πάλι στο παλικάρι(ένας Κώστας ψηλός ήταν) για την κλωτσιά στο 1ο πέναλτυ(ευτύχως δεν ειχε πολύ δύναμη, αλλά και πάλι ήταν φονική) και επειδή σε μια έξοδο παραλίγο να τον πάω παραμάζωμα... :roll:
Κατά τα άλλα... περιμένω φύλλο αγώνα από vincent :-p
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Mon Mar 30, 2009 6:20 pm

Ganther wrote:Απλα παιξαμε σκατ* ολοι, οι μισοι ξενερωσαμε με τους 3 ατομιστες, εγω στην αρχη μεχρι να ζεσταθει το χτυπημενο μου ποδι δεν μπορουσα να τρεξω καλα, και μετα δεν μπορουσα να σουταρω καλα γιατι πονουσα, οποτε σε 2 περιπτωσεις παραλιγο να σκασει η μπαλα απο τα μυτα :smt016 :smt016 :smt016

Sagwnias, solid οi πιο σταθεροi...
ΥΓ. Ελειπε ο ginobillllll7...
:???:
και ο ellllllllll payaso ελειπε και ο jose o κερβερος!!!

Τα credits μου παντως τα δινω στο στρατιωτη Ganther που ηταν ο καλυτερος απο εμας. Μπραβο στον ελληνικο στρατο!!!

ΥΓ
Μαριε μη σε νοιαζει.....ισα ισα που μου το σχολιασε σημερα που τον ειδα αι μου ειπε οτι δεν ηταν πεναλτυ!!!! :-D :-D
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Mon Mar 30, 2009 8:25 pm

Vincent, ασε αυτα που ξερεις και καθυστερεις σκοπιμα το report και ξεκινα γραφε.
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by vincent » Tue Mar 31, 2009 12:43 am

ultimate_aektzis wrote:Vincent, ασε αυτα που ξερεις και καθυστερεις σκοπιμα το report και ξεκινα γραφε.
Έκανα αποθεραπεία... :-D :-D :-D

Νέοι - Παππούδες 11-6

Μια από τα ίδια είδαν όσοι συγκετρώθηκαν το Σάββατο στο γήπεδο του Χαλανδρίου. Οι νέοι παρέμειναν πιστοί στην συνταγή τους επιθετική άμυνα και πολύ τρέξιμο και για μια ακόμα φορά κατάφεραν να πάρουν την νίκη κάνωντας ντεμαράζ στις νίκες (2-2) και στις εντυπώσεις. Το παιχνίδι ξεκίνησε νοχελικά και αμυντικά και από τις δύο ομάδες με το αναγνωριστικό στοιχείο να είναι έντονο. Μερικά λάθη και μία αψογη χρήση του σώματος από τον Gasparosoft απέφεραν το 1 -0 που οδήγησαν σε ψυχολογική άνοδο αλλά και άνοδο του σκορ που έφτασε το 3-0. Εκεί οι παππούδες δείξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2. Το ασφυκτικό πρέσσινγκ όμως του κέντρου και της επίθεσης οδήγησαν τους παππούδες σε μακρινές μπαλίες που ήταν έυκολη λεία για τους σκληροτράχηλους αμυντικούς των νέων κάτι που έκανε το σκορ 6-3. Πάραυτα, η καλη φυσική κατάσταση των νέων, η καλύτερη τελική πάσα και τα καλύτερα τελειώματα οδήγησαν τους νέους να προηγούνται μέχρι το τέλος του αγώνα με το εκκοφαντικό 11-6.

Ατομική κριτική των παιχτών των Νέων.

Marios 9 Ασταθής στις αποκρούσεις του την πρώτη φορά που έκατσε τέρμα στον αγώνα παρ όλα αυτά ήταν καίρειες και σωτήριες. Όταν μπήκε στον αγώνα συμμάζεψε την άμυνα ενώ προωθηθήκε αρκετά ώστε να απειλήσει το τέρμα πολλές φορές. Την δεύτερη φορά που έκατσε τέρμα μας θύμισε γιατί αυτή η θέση είναι η φυσική του ενώ αξιομνημόνευτη θα μείνει η αποκρουσή του προς το τέλος του αγώνα που άπλωσε το κορμί του στο χορτάρι και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Cohiba 7 Ο αριστεροπόδαρος της ομάδας ήταν το κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα μιας και η χρήση του αριστερού του ποδιού του έδινε πλεονέκτημα σε σχέση με τους αντιπάλους του. Όργωσε την αριστερή πλευρά δείχνοντασ περίσιες αντοχές. Παρ όλα αυτά δεν έδειξε σταθερότητα στις επεμβάσεις του κάτι που δικαιολογείτε μιας και ήταν η πρώτη του φορά σε ντέρμπι και σε μια κολασμένη ατμόσφαιρα όπως αυτή του γηπέδου.

David Villa 9 Ο αντιπαθητικός αυτός τύπος που τυγχάνει να είναι και ξαδερφός μου έπαιξε στην δεξία πλευρά και είχε αρκετα οργανωτικό χαρακτήρα. Ανταπεξήλθε άριστα σε όλες τις θέσεις που του ζητήθηκε να παίξει με έντονα χαρακτηριστικά την σέντρα διαβήτη, την γλυκιά του πάσα και το καλό του πλασέ. Σκόραρε δις ενώ οι πάσες του αποτέλεσαν αφορμή είτε για ευκαιρείες είτε για γκολ.

Dexter 8 O ένας εκ των δύο αμυντικών που έπαιξε πιο μπροστά ήταν πάρα πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Η καλή χρήση του κεφαλιού του και του κοντρόλ του βοήθησαν να βγάλει την ομάδα από την δύσκολη θέση, όσες φορές βέβαια βρέθηκε σε αυτήν. Εριξε πολύ ιδρώτα αλλά πολλές φορές είχε αργές εως καθόλου επιστροφές στην άμυνα

Vincnet 10 O έτερος αμυντικός της ομάδας εντυπωσίασε με την εμφανισή του. Ενάς πραγματικός ογκόλιθος στα μετόπισθεν της ομάδας που κάθε Ευρωπαικό κλάμπ θα ήθελε στην συνθεσή του. Ένας αμυντικός με σύχγρονα χαρακτηριστικά και ιδιομορφία σώματος. Δεν εγκατέλειψε ποτέ την θέση, δεν υπέπεσε σε πολλά φάουλ ενώ δεν έχασε και καμία προσωπική μονομαχία. Έκανε λάθη αλλά ήταν μικρά και ασήμαντα. Τον χαρακτηρίζει η ψυχραιμία, το μυαλομένο παιχνίδι, καθώς και το πάθος. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρεία να σκοράρει καθώς δεν αποφάσισε σε ποια γωνία θα έστελνε την μπάλα στο πλεχτό. Μπαρουτοκαπνισμένος σε μεγάλα ντέρμπι, έδειξε για ακόμα μία φορα χαρακτήρα και ήταν ο αρχηγός εκτός και εντός των γηπέδων. Δίκαια ο MVP του αγώνα (αλα marios).

Emperomario 7 Η σταθερότητα των αποδόσεων αυτού του παίχτη εντυπωσιάζουν. Ήταν για ακόμα μία φορα εκεί μπροστα από τους 2 αμυντικούς να αποτελεί μοναχός και άξιος την πρώτη ζώνη άμυνας. Κάλυψε όλα τα κενά που μπορεί να δημιουργήθηκαν στην άμυνα ενώ δεν δίστασε να βάλει το πόδι σε καυτές φάσεις. Πολύ καλός και σαν τερματοφύλακας με καλα αντανακλαστικα και ενστικτώδης αποκρούσεις. Το μόνο αρνητικό ήταν τα άτσαλα και αδύναμα διωξιματά του που δείχνουν όμως να περιορίζονται χρόνο με τον χρόνο φτιάχνωντας χαρακτήρα μεγάλου παίχτη και δε αμυντικού χαφ.

Dante1990 8 H εμφανισή του δεν εντυπωσίασε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πάλι δεν κινήθηκε σε υψηλά στάνταρ. Οι φήμες των θέλουν να μην είπιε αρκετές μπύρες πριν των αγώνα και για αυτό δεν τον είδαμε να πιάνει τις υψηλές επιδόσεις άλλων αγώνων. Άψογη χρήση της μπάλας, με λιτό και απέριτο παιχνίδι, ο "Δάντης" των γηπέδων συνέβαλε στο να φτάσει η ομάδα στον Παράδεισο χωρίς να περάσει από την Κόλαση (ας μάθουμε και λίγο παγκόσμια λογοτεχνεία). Έτρεξε, πάσαρε, σκόραρε για ένα παίχτη που η κακή του εμφάνιση βαθμολογείτε με 8 αυτές οι λέξεις είναι απλά λίγες.

Gasparosoft 8 Η επιστήμη απορεί ακόμα με αυτό το άτομο. Τα πνευμόνια του δουλέυουν σαν κινητήρα Ferrari που έχει πιάσει τα τριακόσια στην εθνική. Το να μιλήσεις για το ταλέντο του στην μπάλα θα ήταν κάτι το συνιθισμένο καθώς όλοι του το αναγνωρίζουν αλλά οι αντοχές του σε κάθε αγώνα σε εντυπωσιάζουν αφού βρίσκεται παντού και πάντα μέσα στο γήπεδο να κυνηγάει το δέρμα. Μπορεί να μην έπιασε ψηλές επιδόσεις αλλά ήταν άψογος στις περισσότερες συνεργασίες του με τον Dαnte και φυσικά στα τελειωματά του αφού χρήστικε για άλλη μια φορά πρώτος σκόρερ.

Rose 6 Η κορυφή του δώρατος για τους νέους σήμερα δεν ήταν αποτελεσματική κάθως έχασε πολλά εύκολα κοντρόλ και δεν έκανε καλές μεταβιβάσεις. Βέβαια το κατάλαβε και προσφέρθηκε να βοηθήσει την ομάδα στα μετόπισθεν θυσιάζωντας έτσι την προσωπική του εμφάνιση. Περιμέναμε πολλά περισσότερα μετά την πρώτη τπυ εμφάνιση παρ όλα αυτά κανείς δεν απογοητεύεται καθώς όταν ξαναβρεθεί σε φόρμα θα αποτελεί ένα αιχμηρό επιθετικό. Η φήμη που τον θέλει να εμφανίζεται στο ξενοδοχέιο που διέμενε η ομάδα, με δύο φωτομοντέλα το βράδυ πριν τον αγώνα κρίνεται ως αναληθής μέχρι στιγμής...
Image
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Tue Mar 31, 2009 1:18 am

:-D :-D :-D
Δεν παίζεται τελικά...
Την επόμενη φορά κανονίστε να μπορώ να έρθω για να δεχτώ κι εγώ τέτοια κριτική....
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Mar 31, 2009 10:25 am

Τετοια αντικειμενικοτητα ουτε η πρασινη.Vincent 10 :-D
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Tue Mar 31, 2009 5:16 pm

Από εμένα η βαθμολογία είναι:
marios: Δεν γράφω για μένα, πάντως σίγουρα αρκετά κάτω από 9
David_Villa: 8,5
Vincent: 10
cohiba: 6.5
Dexter: 9.5
emperormario: (σαν αμυντικός/αμυντικό χαφ) 8,5 (σαν τερματοφύλακας) 7,5
gasparosoft: 9
Dante1990: 8
rose: 8

Γενικά μεγάλη έκπληξη ήταν ο vincent που για πρώτη φορά έπαιξε με μυαλό και όχι σαν κατσίκι μέσα( :-p ) και για μένα είναι ο MVP και ο πρωτοεμφανιζόμενος Dexter που ήταν παντού... Περιμένω να δω περισσότερα από Dante1990(ίσως αν αλλάξεις ομάδα και γίνεις ΑΕΚ να βελτιωθείς :-p ) και τον άλλο νιούφη τον Cohiba...

Από τους παππούδες ξεχώρισα αυτόν που έσφαξα(ότι κι αν σου είπε, ήταν πέναλτυ και αν είχε περισσότερη δύναμη θα του είχα κάνει και ζημιά), που ήταν από τους πολύ καλούς τεχνήτες... Για sagwnia και solid δεν ξέρω γιατί εγώ ήμουν κυρίως τέρμα και δεν μπορούσα να τους δω τι κάναν στην άμυνα, τον Ganther είχα ένα θέμα να τον ξεχωρίσω λόγω μαλλιού(τι κάνει η θυτεία :-p ), ενώ ο mei πρέπει να περνάει περίοδο κοιλιάς στα τελευταία ματς, αφού στα πρώτα μας είχε κάνει σουρωτήρι στην άμυνα...
Άντε, πάμε για το επόμενο!
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Wed Apr 01, 2009 10:23 pm

marios wrote: Άντε, πάμε για το επόμενο!
Tι λετε γι αυτο το Σαββατο;
Ο ginobill7 βγηκε με αδεια και θελει να παιξει μπαλιτσα!!!
Πειτε μου αν ειναι να παρω τηλ αυριο να κλεισω το γηπεδο...

Εμεις θα ειμαστε:
Ginobill7
Payaso
sagwnias

Dj Solid
mei
??????
??????
??????

Με bold οσοι εχουν πει οτι μπορουν μεχρι στιγμης.
Αντε να κατεβασουμε μια φορα βασικη ομαδα.... :smt012
Last edited by sagwnias on Thu Apr 02, 2009 4:06 pm, edited 4 times in total.
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Wed Apr 01, 2009 11:59 pm

Εμείς είμαστε μέχρι στιγμής 6:
  • Shocker
    Gasparosoft
    David Villa
    Dante
    Marios
    Vincent
Ψάχνουμε άλλους 2 παικταράδες. Το τμήμα σκάουτινγκ (Vincent) δουλεύει σκληρά !!!
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Thu Apr 02, 2009 12:06 am

Ωραια!!! ξεκιναω και γω να τους μαζευω και παιρνω αυριο να κλεισω γηπεδο.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
-psolidddd aristero back -feign center back -payaso (EL) deksi back me ekswterika faltsa -billllllllll half 100kilwn -mikolito Half kwlofantaro me lavwmeno podi -mei_ peripteras kapnizw kai ftynw pises sto xortari gamw tis omades Σκάουτινγκ μπάι Μικολίτο & Φέιν
Last edited by sagwnias on Thu Apr 02, 2009 3:15 pm, edited 1 time in total.
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by ismael blanco » Thu Apr 02, 2009 12:23 am

Αυτο θα μπορεσω να ερθω και εγω λογικα.
Live your dreams...
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Thu Apr 02, 2009 12:55 am

Δεν κάνει δουλειά καλή το σκάουτινγκ...Count me in...
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
djsolid
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by djsolid » Thu Apr 02, 2009 2:40 am

Επιβεβαιώνω και εγώ...
cohiba
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by cohiba » Thu Apr 02, 2009 1:56 pm

Αν χωραω και εγω,I 'm in...
Cohiba Vs Partagas
Dante1990
bit level
bit level

Post by Dante1990 » Thu Apr 02, 2009 5:28 pm

To δέχομαι το 8 Μάριε..Λες αν γίνω ΑΕΚ θα παίξω καλύτερα ε?Ίσως..Γιατί δε θα έχω το βάρος της μεγάλης ομάδας..Α και για το Σάββατο είμαι μέσα..
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Thu Apr 02, 2009 11:58 pm

Τι παίζει τελικά παίδες για το Σάββατο; κλείσαμε;
dexter
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by dexter » Fri Apr 03, 2009 1:01 am

και εγώ μέσα για το σάββατο εστειλα μηνυμα στον vincent..
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Fri Apr 03, 2009 12:46 pm

marios wrote:Τι παίζει τελικά παίδες για το Σάββατο; κλείσαμε;
NAI!!!
same time 5.30 same place Καραπιαλης-Χαλανδρι!
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Fri Apr 03, 2009 12:53 pm

Πόσα άτομα τελικά θα είσαστε 8 ή 9 ;
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Fri Apr 03, 2009 1:04 pm

ειπα στον vincent 8Χ8 για να μην ειμαστε μπουλουκι. Θελετε να παιξουμε 9Χ9?
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Fri Apr 03, 2009 1:12 pm

Όχι εντάξει. Οπότε εμείς είμαστε :

Shocker
Gasparosoft
David Villa
Dante
Marios
Vincent
ismael blanco
photisd

Τώρα αν δεν μπορέσει να έρθει κάποιος έχουμε για αντικαταστάτη dexter και cohiba(εκτός και αν θέλουν να έχουμε και αλλαγές).
Post Reply

Return to “Αθλητισμός”