Σχετικά με την Κατερίνα Γκουλιώνη

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Σχετικά με την Κατερίνα Γκουλιώνη

Post by necrofear_13 » Mon Mar 30, 2009 9:26 pm

(Btw, τα 50 ευρώ που έδωσες πήγαν στην τσέπη κάποιου εμπόρου και μπορείς να έχεις την σιγουριά ότι "βοήθησες" τον "τελειωμένο" να τελειώσει την ζωή του)
Μαριε εκτος αυτου.Τα λεφτα δεν λυνουν τα παντα.Μπορει οι κουβεντες μας να μην κανουν κατι αμεσα αλλα τουλαχιστον προβληματιζομαστε και λιγο.Ενω εσυ εδωσες 50 ευρω και επαψες να εχεις προβληματα???Μηπως νομιζεις πως ολα αγοραζονται με τα λεφτα?
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Mon Mar 30, 2009 10:24 pm

jimm σου εύχομαι να βγάλεις πολλά λεφτά, ειλικρινά πάρα πολλά λεφτά. Και όταν θα ανακαλύψεις ότι με τα λεφτά δεν αγοράζεις οικογένεια, συγγενείς, φίλους, κοπέλα και γενικά ευτυχία έλα να μας εξηγήσεις γιατί ΚΑΙ εσύ ο πλούσιος, ο φτασμένος, ο επιτυχημένος παίκτης του χρηματιστηρίου, ξεκίνησες την κόκα.
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Mon Mar 30, 2009 10:43 pm

Τα λεφτά είναι χαρτιά..
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Mon Mar 30, 2009 11:06 pm

αν τα λεφτά δεν δίνουν την ευτυχία ας τα έδιναν σε μένα.
πραγματικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γίνω δυστυχισμένος μαζί τους παρά ευτυχισμένος χωρίς αυτά.

PASCAL wrote:jimm σου εύχομαι να βγάλεις πολλά λεφτά, ειλικρινά πάρα πολλά λεφτά. Και όταν θα ανακαλύψεις ότι με τα λεφτά δεν αγοράζεις οικογένεια, συγγενείς, φίλους, κοπέλα και γενικά ευτυχία έλα να μας εξηγήσεις γιατί ΚΑΙ εσύ ο πλούσιος, ο φτασμένος, ο επιτυχημένος παίκτης του χρηματιστηρίου, ξεκίνησες την κόκα.
τους συγγενείς τους κάνει το αίμα σου
τους φίλους η ζωή σου
και από κοπέλες πίστεψε με δεν θα είχα πρόβλημα
Image
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Mon Mar 30, 2009 11:15 pm

Τους συγγενεις τους κανει το αιμα σου.Δηλαδη αμα καποιος εινα υιοθετημενος οι γονεις του ειναι το αιμα του???Δεν νομιζω.'Τους φιλους η ζωη σου'.Επισης λαθος.Οι στενοι φιλοι ειναι σαν οικογενεια οποτε παλι διαφωνω.Οσο για κοπελες/αγορια που κηνυγουν τα λεφτα δεν εχει νοημα.Οποτε μια συνοψη, το να εχεις λεφτα=αξια μηδεν.Το να εχεις φιλους,συντροφο,οικογενεια=αξια ανεκτιμιτη
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Tue Mar 31, 2009 12:42 am

Άσχετο με το αρχικό θέμα, απλά μου ήρθε στο μυαλό βλέποντας κάποιες τοποθετήσεις.

Link

Νομίζω πως έχουμε ξεφύγει λίγο. Έλεος, δεν αποτιμώνται όλα σε χρήμα και δεν είναι αυτοσκοπός μας αυτό. Και αν για κάποιους είναι ευτυχώς δεν ισχύει για όλους ακόμα τουλάχιστον σε αυτή την κοινωνία.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Tue Mar 31, 2009 10:11 am

Νομίζω οτι παρεξηγήσατε την τοποθέτηση του jimm και φοβάμαι οτι δεν χάνουμε ευκαιρία για να ηθικολογούμε. Να 'χαμε να λέγαμε.
Την επόμενη φορά αν βρείτε κάποιον στο δρόμο δώσετε ό,τι μπορείτε, για να φτάσει σε αυτό το σημείο μάλλον εχει πρόβλημα, αν έχετε λίγο χρόνο πιάστε και συζήτηση αλλα οχι εν ώρα εργασίας, θα σας αγνοήσει!!!
που θα πάει θα το δουμε...
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Tue Mar 31, 2009 10:42 am

necrofear_13 wrote: Τους συγγενεις τους κανει το αιμα σου.Δηλαδη αμα καποιος εινα υιοθετημενος οι γονεις του ειναι το αιμα του???Δεν νομιζω.

δεν είμαι υιοθετημένος οπότε δεν με νοιάζει.
necrofear_13 wrote:'Τους φιλους η ζωη σου'.Επισης λαθος.Οι στενοι φιλοι ειναι σαν οικογενεια οποτε παλι διαφωνω.

το να αποκτήσεις τους σωστούς φίλους όπως λες, πρέπει πρώτα να το κερδίσεις με τον χαρακτήρα σου και από την ζωή σου. δεν έχει καμιά σχέση με τα λεφτά. είτε τα έχεις είτε όχι. αν είσαι παλιάνθρωπος έχεις και τους ανάλογους "φίλους".
necrofear_13 wrote:Οσο για κοπελες/αγορια που κηνυγουν τα λεφτα δεν εχει νοημα.

για μένα οι περισσότερες σχέσεις δεν έχουν ούτως η άλλος νόημα. και οι κοπέλες που θέλουν τα λεφτά μου μια χαρά μου κάθονται, οπότε θέλω τις φτύνω.
το ίδιο πράγμα είναι με τις κοπέλες που σε θέλουν μονό για σεξ.

είμαι ήδη off topic.
αλλά αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν έχει καμιά σχέση με τα λεφτά. αν κάποιος θεωρεί ότι χωρίς αυτά είσαι δυστυχισμένος εγώ προσωπικά διαφωνώ και ας "δυστυχήσω".

τελειώνω λέγοντας
"το παν είναι υγεια" λένε.
διαφωνώ ακάθεκτα.
αν δεν έχεις χρήματα δεν μπορείς να συντηρήσεις την υγειά σου.
σε μια Χ ασθένεια όλοι οι λεφτάδες πάνε Αμερική και κάνουν πανάκριβες θεραπείες ενώ οι άλλοι έχουν 80% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν υποφέροντας.

για να μην μιλήσω για το σύστημα αγοράς φαρμάκων στην Ελλάδα.
Image
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Tue Mar 31, 2009 10:44 am

Kαλά ό,τι να'ναι. Σε ποιον κόσμο ζείτε ρε παιδιά? Σε γυάλα? Τα προβλήματα αυτά δηλαδή πόσο μακριά από εσάς νομίζετε ότι μπορεί να είναι? Είναι δύσκολο να φαλιρίσεις και να βρεθείς στο δρόμο ζητιανεύοντας σήμερα? Είναι δύσκολο να πάει ένα 16χρονο σε ένα πάρτυ και να το ποτίσουν ναρκωτικά? Τι νομίζετε όποιος κάνει χρήση ουσιών σκέφτηκε τι να κάνω, ας καταστρέψω τον εαυτό μου? Μην είστε τόσο στενόμυαλοι, σκεφτείτε σε τι οικογένειες και κοινωνία μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά για να πέσουν τόσο εύκολα θύματα. Τους είπαν ποτέ οι γονείς τους ή το σχολείο να πιστεύουν στον εαυτό τους και να μην παρασύρονται από το μεθύσι των ναρκωτικών? Έχω φρίξει με αυτά που έχω διαβάσει. Σε λίγο θα ακούσω ότι όποιος κολλάει AIDS είναι ηλίθιος γιατί έκανε έρωτα.
Τώρα για το αν μιλήσεις σε ζητιάνο rose εν ώρα εργασίας και σε αγνοήσει τι να πω. Εγώ δεν έχω πέσει ποτέ σε τέτοια περίπτωση και δε θα μου έκανε εντύπωση να συμβαίνει. Ας έχεις κι εσύ να γεμίσεις το στομάχι σου μέρες και να αμπελοφιλοσοφείς.

Καλά όσο τα διαβάζω τόσο ξενερώνω. Τελευταία όλα προκλητικές απόψεις σε τόπικς που θα μπορούσαν να μας ευαισθητοποιήσουν λίγο και να μας βάλουν να σκεφτούμε.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Mar 31, 2009 10:47 am

το να αποκτήσεις τους σωστούς φίλους όπως λες, πρέπει πρώτα να το κερδίσεις με τον χαρακτήρα σου και από την ζωή σου. δεν έχει καμιά σχέση με τα λεφτά. είτε τα έχεις είτε όχι. αν είσαι παλιάνθρωπος έχεις και τους ανάλογους "φίλους".
Αν εχεις μαθει να τα μετρας ολα με το χρημα, πες μου ειλικρινα, ποσο normal ανθρωπος θα γινεις?Ετσι φανταζομαι παει και ο συλλογισμος του necro.
rose
Gbyte level
Gbyte level

Post by rose » Tue Mar 31, 2009 11:34 am

sandra wrote:Kαλά ό,τι να'ναι. Σε ποιον κόσμο ζείτε ρε παιδιά? Σε γυάλα? Τα προβλήματα αυτά δηλαδή πόσο μακριά από εσάς νομίζετε ότι μπορεί να είναι? Είναι δύσκολο να φαλιρίσεις και να βρεθείς στο δρόμο ζητιανεύοντας σήμερα? Είναι δύσκολο να πάει ένα 16χρονο σε ένα πάρτυ και να το ποτίσουν ναρκωτικά? Τι νομίζετε όποιος κάνει χρήση ουσιών σκέφτηκε τι να κάνω, ας καταστρέψω τον εαυτό μου? Μην είστε τόσο στενόμυαλοι, σκεφτείτε σε τι οικογένειες και κοινωνία μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά για να πέσουν τόσο εύκολα θύματα. Τους είπαν ποτέ οι γονείς τους ή το σχολείο να πιστεύουν στον εαυτό τους και να μην παρασύρονται από το μεθύσι των ναρκωτικών? Έχω φρίξει με αυτά που έχω διαβάσει. Σε λίγο θα ακούσω ότι όποιος κολλάει AIDS είναι ηλίθιος γιατί έκανε έρωτα.
Δεν διαφωνεί κανένας, αλλα πρακτικά αυτό τι σημαίνει; Πώς μπορώ εγώ να βοηθήσω; Δίνω φόρους και κατι απο το περισευμα...Δεν φτάνει; Ισως και οχι αλλα λυπάμαι δεν μπορώ να κάνω κατι περισσότερο. Καλύτερα μερικές φορές να αντιμετωπίζεις τις καταστασεις με ρεαλισμό, μονο η θέληση τους θα τους βγάλει απο εκεί! Ολα τα αλλα ειναι μηδέν ακόμα και τα 50Ε, αλλα με αυτό το ποσό ισως χαλαρώσει λίγο και σκεφτεί να αποφύγει την πανανθρώπινη αγάπη, ισως βρει το χρόνο που ψάχνει.

Ο Rousseau έγραψε, δεν θα διδάξω ενα μη υγιές παιδί απλά γιατί ειναι σαν να χάνω τον χρόνο μου...και στο τελος στερώ απο την κοινωνία και τον εαυτό μου. Ποσο ανήθικος ηταν ο μεγαλύτερος παιδαγωγός.
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Tue Mar 31, 2009 11:55 am

ultimate_aektzis wrote:
Αν εχεις μαθει να τα μετρας ολα με το χρημα, πες μου ειλικρινα, ποσο normal ανθρωπος θα γινεις?Ετσι φανταζομαι παει και ο συλλογισμος του necro.
δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ειναι αναγκαιο αν εχεις λεφτα πρεπει οπωσδηποτε να τα μετρας ολα με το χρημα.
δλδ οσοι εχουν λεφτα δεν ειναι ανθρωποι? ή μηπως απο την στιγμή που καταφερνεις να καταξιωθείς οικονομικα στην ζωη σου ξαφνικα μεταμορφώνεται σε ενα ψυχρόαιμο ον????
το να εχεις χρηματα δεν συμαινει οτι τα μετρας ολα με το χρημα!
Το να λες και οτι αν εισαι φτωχος εισαι καλα ενω αν εισαι πλουσιος ειναι δυστυχισμενος ειναι τελειως λαθος για μενα.

το θεμα στην κοινωνικων σχέσεων- ζωή ειναι να εισαι σωστος ανθρωπος. να εισαι σωστος γονιός. να εισαι σωστος φίλος.
και οχι φτωχος ή πλουσιος.

αλλα σίγουρα αν έχεις λεφτα εισαι σε παρα πολυ καλύτερη θεση.
μπορει να το αρνηθει κανεις ποτε αυτο?

PS: η αποψη μου ηταν καθαρα υποκειμενικη εξ αρχης.

__

@ sandra: δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες. πολλα πράγματα ειναι θέμα επιλογης και σωστης κρήσης.
Image
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Mar 31, 2009 12:37 pm

zweistein wrote:
ultimate_aektzis wrote:
δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ειναι αναγκαιο αν εχεις λεφτα πρεπει οπωσδηποτε να τα μετρας ολα με το χρημα.
δλδ οσοι εχουν λεφτα δεν ειναι ανθρωποι? ή μηπως απο την στιγμή που καταφερνεις να καταξιωθείς οικονομικα στην ζωη σου ξαφνικα μεταμορφώνεται σε ενα ψυχρόαιμο ον????
Το να λες και οτι αν εισαι φτωχος εισαι καλα ενω αν εισαι πλουσιος ειναι δυστυχισμενος ειναι τελειως λαθος για μενα.

το θεμα στην κοινωνικων σχέσεων- ζωή ειναι να εισαι σωστος ανθρωπος. να εισαι σωστος γονιός. να εισαι σωστος φίλος.
και οχι φτωχος ή πλουσιος.

αλλα σίγουρα αν έχεις λεφτα εισαι σε παρα πολυ καλύτερη θεση.
μπορει να το αρνηθει κανεις ποτε αυτο?

PS: η αποψη μου ηταν καθαρα υποκειμενικη εξ αρχης.

__

@ sandra: δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες. πολλα πράγματα ειναι θέμα επιλογης και σωστης κρήσης.
Δεν ειπα οτι οποιος εχει λεφτα ειναι αυτοματα ψυχροαιμο ον.Ειδικα αν εχει ζησει και φτωχεια πριν τα κονομησει.Μιλησα για οποιον σκεφτεται με βαση τα λεφτα και μονο(υποσυνολο των λεφταδων, θελω να πιστευω μικρο).Κατι αποψεις "εδωσα 50Ε και καθαρισα" εμενα αυτο μου δειχνουν παντως.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Tue Mar 31, 2009 12:42 pm

zweistein wrote:δλδ οσοι εχουν λεφτα δεν ειναι ανθρωποι? ή μηπως απο την στιγμή που καταφερνεις να καταξιωθείς οικονομικα στην ζωη σου ξαφνικα μεταμορφώνεται σε ενα ψυχρόαιμο ον????
Όχι, δεν υπάρχει τέτοια συνεπαγωγή. Αν όμως γράφεις "γιατί να πληρώνω με τους φόρους μου τα κέντρα απεξάρτησης για τα πρεζόνια;", τότε μοιάζει να προτιμάς το να κρατήσεις τα λεφτά σου απ'το σώσεις μια ανθρώπινη ζωή. Και για εμένα εκεί είναι που μπλέκει ο σκοπός(να αποκτήσεις κάποια οικονομική ευχέρεια και άνεση, ώστε να έχεις μια καλύτερη ζωή εσύ και τα παιδιά σου) και ο αυτοσκοπός(πατάω επί πτωμάτων για να βγάλω χρήματα) ;)

Σε κάθε περίπτωση, για μένα είναι αρκετά λυπηρό να ακούω τέτοιες απόψεις σε ένα forum που γράφουν άτομα ~18-25 ετών, δηλαδή στην ηλικία που θα περάσει κανείς την μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση. Από την άλλη, δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει και να το υποστηρίζει και δεν έχω κανένα σκοπό να του το αφαιρέσω.
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
koki
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by koki » Tue Mar 31, 2009 1:04 pm

[quote="sandra"]Kαλά ό,τι να'ναι. Σε ποιον κόσμο ζείτε ρε παιδιά? Σε γυάλα? Τα προβλήματα αυτά δηλαδή πόσο μακριά από εσάς νομίζετε ότι μπορεί να είναι? Είναι δύσκολο να φαλιρίσεις και να βρεθείς στο δρόμο ζητιανεύοντας σήμερα? Είναι δύσκολο να πάει ένα 16χρονο σε ένα πάρτυ και να το ποτίσουν ναρκωτικά? Τι νομίζετε όποιος κάνει χρήση ουσιών σκέφτηκε τι να κάνω, ας καταστρέψω τον εαυτό μου? Μην είστε τόσο στενόμυαλοι, σκεφτείτε σε τι οικογένειες και κοινωνία μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά για να πέσουν τόσο εύκολα θύματα. Τους είπαν ποτέ οι γονείς τους ή το σχολείο να πιστεύουν στον εαυτό τους και να μην παρασύρονται από το μεθύσι των ναρκωτικών? Έχω φρίξει με αυτά που έχω διαβάσει. Σε λίγο θα ακούσω ότι όποιος κολλάει AIDS είναι ηλίθιος γιατί έκανε έρωτα. Τώρα για το αν μιλήσεις σε ζητιάνο rose εν ώρα εργασίας και σε αγνοήσει τι να πω. Εγώ δεν έχω πέσει ποτέ σε τέτοια περίπτωση και δε θα μου έκανε εντύπωση να συμβαίνει. Ας έχεις κι εσύ να γεμίσεις το στομάχι σου μέρες και να αμπελοφιλοσοφείς. Καλά όσο τα διαβάζω τόσο ξενερώνω. Τελευταία όλα προκλητικές απόψεις σε τόπικς που θα μπορούσαν να μας ευαισθητοποιήσουν λίγο και να μας βάλουν να σκεφτούμε.[/quote]
sandra+++

Και χαίρομαι πολύ που τα διαβάζω αυτά διά στόματος ενός νέου παιδιού, γιατί κάπως απογοητέυτηκα με αυτά που είδα εδώ και που δεν ταιριάζουν σε νοοτροπία ούτε γέρου αποκομμένου από την πραγματικότητα.
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία ;)

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Tue Mar 31, 2009 1:07 pm

marios wrote:
zweistein wrote:δλδ οσοι εχουν λεφτα δεν ειναι ανθρωποι? ή μηπως απο την στιγμή που καταφερνεις να καταξιωθείς οικονομικα στην ζωη σου ξαφνικα μεταμορφώνεται σε ενα ψυχρόαιμο ον????
Όχι, δεν υπάρχει τέτοια συνεπαγωγή. Αν όμως γράφεις "γιατί να πληρώνω με τους φόρους μου τα κέντρα απεξάρτησης για τα πρεζόνια;", τότε μοιάζει να προτιμάς το να κρατήσεις τα λεφτά σου απ'το σώσεις μια ανθρώπινη ζωή. Και για εμένα εκεί είναι που μπλέκει ο σκοπός(να αποκτήσεις κάποια οικονομική ευχέρεια και άνεση, ώστε να έχεις μια καλύτερη ζωή εσύ και τα παιδιά σου) και ο αυτοσκοπός(πατάω επί πτωμάτων για να βγάλω χρήματα) ;)

Σε κάθε περίπτωση, για μένα είναι αρκετά λυπηρό να ακούω τέτοιες απόψεις σε ένα forum που γράφουν άτομα ~18-25 ετών, δηλαδή στην ηλικία που θα περάσει κανείς την μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση. Από την άλλη, δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει και να το υποστηρίζει και δεν έχω κανένα σκοπό να του το αφαιρέσω.

την κουβεντα εγω την ξεκίνησα με αφορμη μια φράση πάντως :P
το να πατας επι πτωματων δεν ειναι ποτε σωστο. αλλα δυστυχως γίνεται... και κυρίως σε χώρες σαν την δική μας....
Image
rose
Gbyte level
Gbyte level

Post by rose » Tue Mar 31, 2009 1:12 pm

marios wrote:

Αυτό ηταν πράγματι μια υπερβολική τοποθέτηση, αλλα μην περνάτε στο ντουκου τους φόρους, ειναι μεγάλο θέμα και σχετίζεται ασφαλώς με την οικονομική ευημερία του πολίτη. Θα μπορούσε να πει κάποιος, γιατί να εχουν ιατρική περίθαλψη οι οικονομικοι μετανάστες που δεν πληρώνουν φόρους ενώ την ιδια στιγμή τους εκμεταλλεύεται το κεφάλαιο για να παράγει υπερκέρδη - χαμηλόμισθη εργασια, οικιακό προσωπικό και τα ρέστα. ???

Ποιος νομίζετε οτι βγάινει χαμένος απο το παραπάνω μοντέλο; O απλός μεσος φορολογούμενος - ολοι οι άλλοι κερδίζουν.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Tue Mar 31, 2009 4:30 pm

rose wrote:Αυτό ηταν πράγματι μια υπερβολική τοποθέτηση, αλλα μην περνάτε στο ντουκου τους φόρους, ειναι μεγάλο θέμα και σχετίζεται ασφαλώς με την οικονομική ευημερία του πολίτη. Θα μπορούσε να πει κάποιος, γιατί να εχουν ιατρική περίθαλψη οι οικονομικοι μετανάστες που δεν πληρώνουν φόρους ενώ την ιδια στιγμή τους εκμεταλλεύεται το κεφάλαιο για να παράγει υπερκέρδη - χαμηλόμισθη εργασια, οικιακό προσωπικό και τα ρέστα. ???

Ποιος νομίζετε οτι βγάινει χαμένος απο το παραπάνω μοντέλο; O απλός μεσος φορολογούμενος - ολοι οι άλλοι κερδίζουν.
Όπως έγραψα και πιο πάνω, μόνο από τα λεφτά που φαγώθηκαν στο Βατοπέδι(και ποιος ξέρει σε πόσα άλλα που δεν βγήκαν στην φόρα), συντηρούνται και με το παραπάνω οι κλινικές αποτοξίνωσης... Οι φόροι (και γενικά τα κονδύλια του κράτους) είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα, που βρωμάει από κάθε του πλευρά...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Tue Mar 31, 2009 7:11 pm

πάντως αυτοί που έχουν χρήματα θα μπορούσαν να βοηθήσουν με κάποιο τρόπο.. (όσοι από αυτούς που τουλάχιστον δεν ανήκουν στην επίμαχη κατηγορία που αναλύσαμε parapwn :smt016 )
τόσοι άνθρωποι που έχουν λεφτά κάνουν δωρεές για νοσοκομεία και κλινικές. δεν έχω ακούσει ποτέ ας πούμε η Βαρδινογιάννη να πάει να δει την κατάσταση σε κάποιο κέντρο αποτοξίνωσις..
ξέρω ήδη 2 γνωστούς που πήγαν πριν 4 χρονιά οικειοθελώς και εθελοντικά να προσφέρουν βοήθεια με τους γιατρούς και τους νοσοκόμους.. μου έλεγαν ότι η κατάσταση είναι απίστευτα χαλια..

PS:εδώ έχουν κάνει ολόκληρη εκστρατεία για να αναπτύξουν το τμήμα αποτοξίνωσις από υπολογιστές-internet στο Αγλαΐα Κυριακού... γιατί να μην στηρίξουν και τα κέντρα αποτοξίνωσις για τα ναρκωτικά..;
Image
Crab
Mbyte level
Mbyte level

Post by Crab » Tue Mar 31, 2009 8:03 pm

sandra wrote:Τελευταία όλα προκλητικές απόψεις σε τόπικς που θα μπορούσαν να μας ευαισθητοποιήσουν λίγο και να μας βάλουν να σκεφτούμε.
Κι όμως οι τζιμιδες είναι χρήσιμοι.
Κάποιος πρέπει να μας υπενθυμίζει συνεχώς πως τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Σ΄ευχαριστούμε τζιμ!
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Wed Apr 01, 2009 8:58 pm

Εγώ αυτό που έχω να πω ανεξάρτητα του τι υπόθηκε παραπάνω είναι ότι έχουμε γίνει εντελώς κυνικοί, και δεν νομίζω πια να διαφέρουμε σε κάτι από τα ζώα...Βασικά ίσως και να αδικώ και τους φίλους μας τα ζώα...Αντί να ευαισθητοποιούμαστε με τέτοιου είδους θέματα, να αναλαμβάνουμε δράση, να αναθεματίζουμε για τον χαμό μιας ανθρώπινης ζωής, κοιτάμε τον εαυτούλη μας και κυρίως την τσέπη μας, προσευχόμενοι κάθε βράδυ στο θεό να μας φέρει λεφτά για να αγοράσουμε γρήγορο αυτοκίνητο και εξοχικό....Το δε μεσημέρι παρακολουθούμε με αγωνία την Λαμπίρη και την Τατιάνα για να μας λένε για τις κόντρες που έχουν οι "τραγουδιάρες" μεταξύ τους...Τέλος κάνουμε και ένα testaki στο facebook για να αποδείξουμε στον εαυτό μας και στου άλλους πόσο γαμάτοι είμαστε...

Αντί να τρελαινόμαστε που κάθε μέρα πεθαίνουν άνθρωποι κυριολεκτικά δίπλα στην πόρτα μας (βλέπε απεργό πείνας για καρτέλ) σφυρίζουμε αδιάφορα μη θέλοντας να βγούμε από το βόλεμα μας. Άντε το πολύ πολύ να σταθούμε μπροστά από την TV για να δούμε τον πρετεντέρη να μας λέει τι φοβερός πολιτικός είναι ο Βενιζέλος και να ασχολείται 6 μέρες με τα σπασμένα καταστήματα στο κολονάκι(αν ήταν στην οδό Αθηνάς καρφί δεν θα του καιγόταν).

Και όχι μόνο κάνουμε τα παραπάνω αλλά κατακρίνουμε και άτομα που αναλαμβάνουν δράση απομονώνοντας τα και πολλές χλευάζοντας τα "Α η Βάσω; Μουρλή αδερφέ μου...Κάθεται και τρέχει για του μετανάστες....Δεν κοιτάει εκεί τα χάλια της")

Αν το κράτος και κυρίως εμείς ενδιαφερόμασταν τέτοια περιστατικά δεν θα λάμβαναν χώρα σε μια σύγχρονη κοινωνία...Επειδή όμως ΔΕΝ, όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε....
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Thu Apr 02, 2009 6:20 pm

jimm wrote:Καλο το μπλα μπλα και οι θεωριες που γραφετε, αλλα ακομα δεν εχει πει κανενας σας πως βοηθησε αυτος τους ναρκομανεις... :roll:

Εγω ειπα, μια φορα εδωσα 50 euro σε εναν, τωρα τι τα κανε μετα δε με νοιαζει, ας τα κανε οτι ηθελε, και απο εκει και περα δε με ενδιαφερει και πολυ το ζήτημα. Το πολυ πολυ ,αμα βρω ξανα κανεναν τοσο κατεστραμμενο και εχω διαθεση, μπορει να του ξαναδωσω, μεχρι εκει.

Εσεις που σας ενδιαφερει το θεμα και λυπαστε, πειτε τι κανετε, για να μιλησουμε επι της ουσιας δηλαδη, γιατι ψυχοπονιαρικα και φιλοσοφικα ποστ δε μετρανε. ;)
Κοιτα εχοντας παρακολουθησει το ολο θεμα εχω να σου κανω μια ερωτηση. Και εσυ θεωρεις οτι δινοντας του 50 euro οτι τον βοηθησες? Εγω ξερεις πως το λεω αυτο? Ειμαι στην "τρυπα" και με σπρωχνεις να χωθω πιο μεσα. Δε σε νοιαζει τι τα εκανε μετα αλλα δε σημαινει οτι δεν ξερεις. Αγορασε τον θανατο του, επιλογη του μεν αλλα εσυ τον βοηθησες να το κανει πιο γρηγορα. Δηλαδη τι περιμενες να τα κανει? Να αγορασει κανα ρουχο?Σου συνιστω αν ξαωαδεις κανεναν να μην ξοδευτεις καλυτερα δεν του δινεις και τιποτα σημαντικο, εστω και αν για εκεινο ειναι. Και νομιζω οτι εμεις που μπορουμε και βλεπουμε την κατασταση και φιλοσοφουμε οπως λες, προσωπικα εγω, δεν θα εδινα ουτε ενα λεπτο για να τους "βοηθησω" να πανε βαθυτερα. Συμφωνω με το mario οτι ολα τα χρηματα τα οποια κλαπηκαν οχι μονο απο το Βατοπεδι αλλα απο πολλες καταστασεις θα μπορουσαν να ειχαν δωθει για να τους βοηθησουμε, οχι δινοντας τους τα για να αγορασουν την ουσια τους αλλα παρεχοντας τους αρμοδιους υπευθυνους και με επιθυμια να τους βοηθησουν να βγουν απο το λακκο που εχουν πεσει. Δεν ειναι τυχαιο που στην Ελλαδα δεν λειτουργει σωστα κανενα καντρο αποτοξινωσης, αφου ολοι θεωρουν τους ναρκομανεις κατεστραμμενους. Στο χερι των αρμοδιων ειναι να βρουν τροπους να τους βοηθησουν και οχι να τους αφανησουν. Ειναι λαθος τους που εμπλεξαν και δεν θα αναλυσω τις συνθηκες κατω απο τις οποιες εμπλεξαν αλλα παει εγινε και θα πρεπει να βοηθηθουν. Στο κατω κατω εμεις ειμαστε η γενια που θα επρεπε και να φιλοσοφουμε και να ευαισθητοποιουμαστε για αυτα τα κοινωνικα προβληματα.
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”