Εγώ μπορώ μόνο μετά τις 6-30-7 τα απογεύματα, αλλά αν αυτό δυσκολέψει τη διοργάνωση, go ahead ...
Κοίταξε, h4wk, ούτε και εγώ νομίζω οτί έχω την τρελή γνώση να προσφέρω.Αλλά, 'ετσι όπως αντιλαμβάνομαι την ιδέα, δεν είναι απαραίτητο να "μην γνωρίζουν" οι άλλοι κάτι.Θα μπορούσες να δώσεις κάτι γνώριμο μέσα από τη δική σου ματιά (π.χ. εγώ σκεφτόμουν να πώ/δείξω κάτι σχετικό με Retro programming), ή να το παρουσιάσεις σε συνδιασμό με κάτι άλλο, έτσι ωστέ να αποκτήσει νέο ενδιαφέρον.Ή θα μπορούσες να μιλήσεις για κάτι νέο στο χώρο (προς Θεού, δεν είμαστε και πρακτορείο Reuters).
Το άλλο που σκέφτομαι είναι ένα site που έχω ανακαλύψει, συνοδευόμενο από ένα concept που πιθανά (λέω, πιθανά

) να μη γνωρίζετε.
Για να βοηθήσω λιγάκι, το GDrive πιστεύω οτί θα ήταν ένα ενδιαφέρον θέμα... δεν ξέρω αν το έχετε συζητήσει καθόλου εδώ γιατί ήμουν offline τελευταία (αν όχι, κακώς κατά τη γνώμη μου).
Για να βάλω μια τελεία, το θέμα δεν είναι μόνο τόσο το τί θα φέρεις, αλλά και πώς θα το φέρεις (και η προσωπική σου σφραγίδα), ό,τι και αν είναι αυτό.
Γι'αυτό μ'αρέσει η ιδέα, γιατί είναι free και informal meeting (μια και τ'ανέφερα: δεν πιστεύω να περιμένετε
οπωσδήποτε τυπική παρουσίαση με Powerpoint και τα σχετικά;δεν θα δείτε τέτοια από'μένα

).
Καλά δεν τα λέω Punisher;