Δημιουργία Συλλόγου Αποφοίτων του τμήματος
- rapadder
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Σταμάτης; rapadder παρακαλώ
. Μπορούμε να πάμε στην Γενική Συνέλευση του τμήματος (να βολιδοσκοπήσουμε τον Κάβουρα προηγουμένως) και απ ‘ότι φαίνεται αναγκαστικά θα πάμε γιατί το πoσό είναι μεγάλο. Βέβαια εάν κάναμε ένα πάρτυ στη σχολή με είσοδο 1.5 Ευρω θα τα μαζεύαμε τα λεφτά, αλλά αυτό θέλει αρκετό τρέξιμο. Πάμε λοιπόν για αρχή στην Γενική Συνέλευση και βλέπουμε (πότε γίνεται η επόμενη; ). Απλά φοβάμαι ότι στην ΓΣ το θέμα θα αναλωθεί σε παραταξιακές διαμάχες, με ανακοινώσεις του τύπου "Προτείναμε και πετύχαμε". Πέρα από αυτό, αν ο σύλλογος έχει παραταξιακή σφραγίδα δημιουργίας μειώνονται οι πιθανότητες επιτυχίας του. Οπότε καλύτερα να πάμε 2-3 άτομα στο γραφείο του Κάβουρα και να συζητήσουμε μαζί του το θέμα. Semika μπορείς να έρθεις;
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- Ethel
- Venus Project Founder
Eπιχειρηματικό μυαλό σε βρίσκω!! Αλλά σιγά που θα μάζευε 1000 άτομα για να βγαίνανε τα λεφτά...rapadder wrote:Βέβαια εάν κάναμε ένα πάρτυ στη σχολή με είσοδο 1.5 Ευρω θα τα μαζεύαμε τα λεφτά, αλλά αυτό θέλει αρκετό τρέξιμο.
Άρα μάλλον το πρώτο βήμα είναι ο Κάβουρας έτσι; Rappader και Tarantula οργανώστε κατάσταση...
Δε γίνετε να έχει το ΔΕΤ και να μην έχουμε εμείς σύλλογο αποφοίτων! Ελπίζω όμως να μην περιοριστεί σε πάρτυ αποφοίτησης και τέτοια...
There's no place like 127.0.0.1
- rapadder
- Gbyte level
1.5 Ευρώ η είσοδος (άντε 2) και το ποτό πληρώνεται ξεχωριστά (τιμές 1.5-2 Ευρώ), οπότε με 400 άτομα κάτι γίνεται. Αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος. Νομίζω ο πρόεδρος του τμήματος θα έχει κάθε καλή διάθεση να μας δώσει την χρηματοδότηση εάν κάτι τέτοιο είναι δυνατόν. Θα δούμε εντός των ημερών...
- Sreak
- Venus Project Founder
- Academic status: PhD
Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια πόσο θα το δεχόντουσαν. Είναι λίγο σπάγκοι. Εδώ στο εργαστήριο ένα καλωδιάκι μπορεί να χρειαζόμασταν και το κάναμε ολόκληρο θέμα.rapadder wrote:1.5 Ευρώ η είσοδος (άντε 2) και το ποτό πληρώνεται ξεχωριστά (τιμές 1.5-2 Ευρώ), οπότε με 400 άτομα κάτι γίνεται. Αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος. Νομίζω ο πρόεδρος του τμήματος θα έχει κάθε καλή διάθεση να μας δώσει την χρηματοδότηση εάν κάτι τέτοιο είναι δυνατόν. Θα δούμε εντός των ημερών...
Ελπίζουμε στο καλύτερο πάντως.
- AnINffected
- Gbyte level
Καλή ιδέα αλλά...Πώς μαζεύεις 400 άτομα σ'ένα πάρτυ...; 
Με ποια πρόφαση θα γίνει;
Απορώ πως δεν έχει διαδοθεί ακόμη ευρέως το θέμα με όλες τις συζητήσεις εδώ...΄Η έχει;
Πάντως θα έρθω και θα πάρω και ποτό, παρ'ότι δεν πίνω!
edit: Τώρα που το σκέφτομαι, ολοι στο forum είμαστε αισίως 272...
Δέ συγκεντρώνουμε απλώς τα λεφτά, να μην έχουμε και έξοδα;
Πήγατε τελικά στο γραφείο του κ.Κάβουρα;

Με ποια πρόφαση θα γίνει;
Απορώ πως δεν έχει διαδοθεί ακόμη ευρέως το θέμα με όλες τις συζητήσεις εδώ...΄Η έχει;
Πάντως θα έρθω και θα πάρω και ποτό, παρ'ότι δεν πίνω!

edit: Τώρα που το σκέφτομαι, ολοι στο forum είμαστε αισίως 272...
Δέ συγκεντρώνουμε απλώς τα λεφτά, να μην έχουμε και έξοδα;
Πήγατε τελικά στο γραφείο του κ.Κάβουρα;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

- rapadder
- Gbyte level
Μίλησα χτές με τον Ξυλωμένο και μου είπε ότι υπάρχει Σύλλογος Αποφοίτων (μου ζήτησε να ρωτήσω τον Κάβουρα για επιβεβαίωση). Φτιάχτηκε πρίν από μερικά χρόνια με σκοπό να προωθήσει αιτήματα του κλάδου (να διορίζονται απόφοιτοι Πληροφορικής στα σχολεία, κινητοποιήσεις στο Υπουργείο κτλ). Όταν κάποια αιτήματα τους ικανοποιήθηκαν, σταμάτησαν να ασχολούνται μαζί του και έκτοτε είναι κλινικά νεκρός. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να είχε νομική υπόσταση, οπότε δεν χρειάζονται λεφτά για διαδικασίες. Απλά θα τον αναστήσουμε πάλι από τη λήθη. Πρέπει να απευθυνθούμε στον Κάβουρα για περισσότερες πληροφορίες (πήγα την Τρίτη άλλα έλειπε, θα στείλω e-mail για Παρασκευή λόγω προόδου στα Ασύρματα).
- rapadder
- Gbyte level
Με αυτήν την λογική δεν μας τιμά ιδιαίτερα το ότι μόλις κατοχηρώσαμε κάτι από το εκάστοτε Υπουργείο σταματήσαμε να ασχολούμαστε μαζί του. Το ΔΕΤ έκανε Σύλλογο για ουσιαστικούς και όχι συντεχνιακούς λόγους. Ας ελπίσουμε ότι υπάρχει ακόμα, δηλαδή ότι δεν έχει κατατεθεί καμία αίτηση αναστολής από το πρωτοδικείο. Κατά την γνώμη μου ο σύλλογος θα πρέπει να έχει προσφορά στο τμήμα και να μην αποτελεί κάτι σαν συνδικαλιστικό όργανο διεκδίκησης. Για αυτή την δουλειά υπάρχει η Ένωση Πληροφορικάριων Ελλάδας (ΕΠΥ) ή δεν ξέρω εγώ τι.
- rapadder
- Gbyte level
Έχεις δίκιο, είμαι λίγο κολλημένος
. Απλά δεν θα ήθελα να φανώ υπερόπτης (ψώνιο κοινός) απέναντι στους παλιούς μου συμφοιτητές (και φίλους), δηλαδή να κομπάζω για το νύν τμήμα μου και να υποτιμώ το δικό τους (καμιά φορά διαβάζω κακεντρεχή σχόλια από διάφορους). Σίγουρα ένας από τους λόγους που έδωσε ο πρόεδρος τους τα λεφτά για την δημιουργία του ήταν ότι θα προσέθετε αίγλη στο τμήμα. Εμείς πάλι, όπως λες, θα ενδιαφερόμαστε για την ουσία και όχι για τις δημόσιες σχέσεις (ελπίζω τουλάχιστον). Επειδή είμαι κουτσομπόλης θα σου πώ ότι θέλανε να κάνουνε γιορτή αποφοίτησης στο Εκάλη Club (ή κάτι τέτοιο ...), αλλά τελικά επικράτησε μετριοπάθεια και το κάνανε σε ένα Club στην Γλυφάδα.
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Εφόσον υφίσταται και στην περίπτωση που δεν υπάρχει εντολή αναστολής της λειτουργίας του από Πρωτοδικείο,τότε θα πρέπει να υπήρχε ένα Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από αυτούς που τον έφτιαξαν.Αν έχουν περάσει 2 χρόνια από την εκλογή τους,σύμφωνα με το καταστατικό(που ελπίζω να είναι έτσι),θα έχει επέλθει η περίοδος της θητείας τους.Οπότε,θα πρέπει να έρθουμε σε επικοινωνία με αυτά τα άτομα για να δούμε ποια είναι η κατάσταση και αν είναι να τεθεί ένα προσωρινό,υπηρεσιακό ΔΣ το οποίο θα αναλάβει την ανασύστασή του και διαδοσή του.Επίσης να ψάξουμε μήπως είχε παραχωρηθεί κάποιος χώρος ως έδρα μέσα στο Πανεπιστήμιο...Αν το προχωρήσουμε καλά το θέμα,θα προσπαθήσω να εξασφαλίσουμε μια γωνίτσα μέσα στο Πανεπιστήμιο.Δε θα έχουμε ανάγκη και από πολλά σε χώρο.Για εκδηλώσεις και τα συναφή θα μπορούμε να κλείνουμε Αμφ. Αντωνιάδου ή κάτι παρόμοιο.Ξέρω ότι προχωράω αρκετά,αλλά καλό είναι να τα έχουμε υπόψιν μας...

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- a_s
- Mbyte level
κι όμως.. ένας τέτοιος σύλλογος πρέπει να κάνει δημόσιες σχέσεις... για τις διάφορες εκδηλώσεις κλπ..rapadder wrote: Εμείς πάλι, όπως λες, θα ενδιαφερόμαστε για την ουσία και όχι για τις δημόσιες σχέσεις (ελπίζω τουλάχιστον)..

Καλή ιδέα το Εκάλη tennis Club (αν δεν κάνω λάθος έτσι λέγεται)rapadder wrote: Επειδή είμαι κουτσομπόλης θα σου πώ ότι θέλανε να κάνουνε γιορτή αποφοίτησης στο Εκάλη Club (ή κάτι τέτοιο ...), αλλά τελικά επικράτησε μετριοπάθεια και το κάνανε σε ένα Club στην Γλυφάδα.

όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
sorry, εγώ λέω καλύτερο το τηνιακό!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Ομολογώ ότι ήταν πολύ πετυχημένο Σταμάτη ...rapadder wrote:Επειδή είμαι κουτσομπόλης θα σου πώ ότι θέλανε να κάνουνε γιορτή αποφοίτησης στο Εκάλη Club (ή κάτι τέτοιο ...), αλλά τελικά επικράτησε μετριοπάθεια και το κάνανε σε ένα Club στην Γλυφάδα.

"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro