Επτά συλλήψεις για το «σπάσιμο» των καναλιών της Nova
- Theofaman
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Επτά άτομα συνελήφθησαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Βόλο, Ηράκλειο και Ρόδο, ύστερα από μήνυση κατ΄αγνώστων την οποία υπέβαλε η Multichoice Hellas για υποκλοπή κωδικών της και παράνομη διακίνηση του τηλεοπτικού της υλικού, μέσω του Διαδικτύου.
Τα άτομα που εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος χρησιμοποιούσαν ειδικό εξοπλισμό για να υποκλέπτουν, να αποκρυπτογραφούν και να διανέμουν οργανωμένα σε άλλους χρήστες, που διέθεταν τις ίδιες συσκευές, το τηλεοπτικό συνδρομητικό σήμα των καναλιών της Nova.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έρευνα προέκυψε ότι τα κλειδιά αποκωδικοποίησης του σήματος της NOVA μοιράζονταν 511 παράνομοι συνδρομητές.
Επτά άτομα συνελήφθησαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Βόλο, Ηράκλειο και Ρόδο, ύστερα από μήνυση κατ΄αγνώστων την οποία υπέβαλε η Multichoice Hellas για υποκλοπή κωδικών της και παράνομη διακίνηση του τηλεοπτικού της υλικού, μέσω του Διαδικτύου.
Τα άτομα που εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος χρησιμοποιούσαν ειδικό εξοπλισμό για να υποκλέπτουν, να αποκρυπτογραφούν και να διανέμουν οργανωμένα σε άλλους χρήστες, που διέθεταν τις ίδιες συσκευές, το τηλεοπτικό συνδρομητικό σήμα των καναλιών της Nova.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έρευνα προέκυψε ότι τα κλειδιά αποκωδικοποίησης του σήματος της NOVA μοιράζονταν 511 παράνομοι συνδρομητές.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
Re: Επτά συλλήψεις για το «σπάσιμο» των καναλιών της Nova
Ρε πραγματικά δεν αξίζει να κάνεις όλη αυτή τη βαβούρα, να ξοδέψεις τόσο χρόνο,κόπο και χρήμα, μόνο και μόνο για να μην πληρώσεις τα 60 € του εξοπλισμού και τα ~50€ τον μηνα.
Εκτός και αν η κλοπή αφορούσε τα κανάλια 901 και 902 της πλατφόρμας της NOVA.......
Εκτός και αν η κλοπή αφορούσε τα κανάλια 901 και 902 της πλατφόρμας της NOVA.......

- vincent
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Πληροφορίες εκ των έσω λένε ότι οι συλλήψεις είναι μούφα για να φοβίσουν τον κόσμο και ότι η Nova δεν έχει αυτήν την τεχνολογία να εντοπίσει το σπασμένο σήμα.nickpro wrote:Ρε πραγματικά δεν αξίζει να κάνεις όλη αυτή τη βαβούρα, να ξοδέψεις τόσο χρόνο,κόπο και χρήμα, μόνο και μόνο για να μην πληρώσεις τα 60 € του εξοπλισμού και τα ~50€ τον μηνα.
Ρε όταν σου το δίνουν σπασμένο 60 ευρώ το χρόνο και συ δίνεις 50 το μήνα πραγματικά αξίζει. Εννοείτε για όλα τα κανάλια...

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Πληρωναν 60ε το χρονο για το σπασμενο?Το θεμα ειναι να εβλεπες τσαμπα.Αλλιως τι νοημα εχει?
- Crab
- Mbyte level
- Academic status: N>4
καλά να πάθουν
- Theofaman
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Το σήμα της Nova το υποκλέπτουν (δεν ξέρω αν το κάνουν οι ίδιοι) και για ελεύθερη αναματέδωση μέσω internet σε συγκεκριμένες σελίδες που κάνουν streaming. Δεν εξυπηρετούνταν μόνο αυτοί οι 511..ultimate_aektzis wrote:Πληρωναν 60ε το χρονο για το σπασμενο?Το θεμα ειναι να εβλεπες τσαμπα.Αλλιως τι νοημα εχει?
Last edited by Theofaman on Fri Apr 03, 2009 1:24 pm, edited 1 time in total.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Το ξερω αυτο.Αλλα σιγα την ποιοτητα.Αν βλεπεις τακτικα μπαλα πιστευω οτι ειναι απαραιτητη η nova.
Απλά δεν θα είχε νόημα για αυτούς που κάνανε τις υποκλοπές, να τις πουλήσουνε μετά μόνο για 60€ τον χρόνο.
Εγώ νομίζω πως ήταν για τα κανάλια 901 και 902, δηλαδή τα πορνοκανάλια, που είναι πανάκριβα.Νομίζω ότι πάει κάπου 15 € η μέρα ή κάτι παρόμοιο.
Εδώ πράγματι συμφέρει.
Εγώ νομίζω πως ήταν για τα κανάλια 901 και 902, δηλαδή τα πορνοκανάλια, που είναι πανάκριβα.Νομίζω ότι πάει κάπου 15 € η μέρα ή κάτι παρόμοιο.
Εδώ πράγματι συμφέρει.

nickpro wrote:Εγώ νομίζω πως ήταν για τα κανάλια 901 και 902, δηλαδή τα πορνοκανάλια, που είναι πανάκριβα.Νομίζω ότι πάει κάπου 15 € η μέρα ή κάτι παρόμοιο.
Εδώ πράγματι συμφέρει.

ξέρεις και τις τιμές

και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload
Χοχο!! Καλό!!
Οποιοσδήποτε συνδρομητής NOVA μπορεί να δει τις τιμές στα κανάλια 901 και 902, αφού έχουνε για default ένα μήνυμα που λέει για τα κανάλια και την χρέωσή τους.
Όχι για να μην έχουμε και παρεξηγήσεις !!

Οποιοσδήποτε συνδρομητής NOVA μπορεί να δει τις τιμές στα κανάλια 901 και 902, αφού έχουνε για default ένα μήνυμα που λέει για τα κανάλια και την χρέωσή τους.
Όχι για να μην έχουμε και παρεξηγήσεις !!