To μάτι σου θα πέσει στο "give me an example" η στην υπογραφή του treistein*?zweistein wrote:Zifnab wrote: 3)Το πρόβλημα είναι ότι κάποιος χρήστης μπορεί να μονοπωλεί των χώρο και έτσι να κάνει κουραστικά διακοπτόμενη την συζήτηση
give me an example
Ο εγκέφαλος όπως θα ξέρεις όταν του δίνεται input εικόνων και κοντά σε αυτές κείμενο προσπαθεί να τις συσχετίσει. Όσο πιο μεγάλες εικόνες τόσο πιο μεγάλο το focus του εγκεφάλου σε αυτές... Φαντάζεσαι αν επαναλαμβάνονται κιολας...Θυμήσου στον οδηγό συναρμολόγησης εγώ αφαίρεσα από κάθε μου post την υπογραφή, για να μην κουράζεται ο αναγνώστης... Επίση έβαλα 1 το πολύ 2 εικόνες και μικρό κείμενο σε κάθε post. Δεν τα έβαλα όλα σε ένα post για να υπάρχει κατηγοριοποίηση και πλαισίωση στον εγκέφαλο...Δίαβασε ένα βιβλίο από τη σειρά Head First και θα καταλάβεις

Αυτά για τις υπογραφές
Για τα avatar και τις άλλες εικόνες αλλά και για τις υπογραφές - θα πρέπει να ξέρεις ότι αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν 1024x768 ακόμα και οι περισσότεροι έχουμε 1280x(800-1024) Αν αυξηθεί το όριο του 800px, τότε αυξάνεται και ο πίνακας του forum και έτσι πιάνει όλο το πλάτος, ένα χάλι δλδ...
Αυτό που θα μπορούσε να γίνει όπως λες είναι κάτι σε thumbnail... Οι admins μπορούν να κρίνουν αν και νομίζω ότι ήδη υποστηρίζουμε width height, αλλά δεν θυμάμαι το syntax :idea: Ίσως βέβαια με το update να μην ξαναμπήκε η αλλαγή...
[img width=200 height=100]http://www.wallpaperez.net/wallpaper/ca ... ar-926.jpg[/img]
*treistein = ο κάθε χρήστης