12 βλακώδεις ερωτήσεις

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
enum21
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Re: 12 βλακώδεις ερωτήσεις

Post by enum21 » Mon Apr 27, 2009 5:48 am

Εμας καποτε ενας στη Βιολογια ειχε ρωτησει (βεβαια αυτο ειναι για ενοτητα "Μαργαριταρια" αλλα το βαζω κι εδω)
-Δηλαδη κυρια αν παρω DNA απο το χερι μου και το βαλω στον τοιχο και παρω μια καρφιτσα και το τρυπησω θα βγει ενα πραμα 2 μετρα???
:smt068 :smt070 :smt071 :smt067
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Mon Apr 27, 2009 9:34 am

Τωρα ανοιγεις μεγαλη κουβεντα...

Πρωταγωνιστης:Συμμαθητρια μου απο τις καλυτερες στην ταξη(σε ολους τους τομεις :-p ) θετικης κατευθυνσης

Μαθημα:Χημεια γενικης Β Λυκειου

Ερωτηση προς τον καθηγητη:
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Το πετρελαιο καιγεται? :smt005 :smt043 :smt042 :smt044 :smt043 :smt043
dexter
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by dexter » Mon Apr 27, 2009 4:09 pm

ερωτηση στη σχολή στα υπολογιστικά..
γράφει ο βασσάλος στον πίνακα ένα μακρυνάρι του στυλ Χ*Υ(...)
και από κάτω Υ*Χ(....)
και ρωτάει μια τύπισσα εκεί γιατί γράφετε Χ επί Υ αφού πάνω γράφατε Υ επί Χ
αναρωτιέμαι πως μπήκε η τύπισσα στη σχολή..
το να βγει δεν το συζητάω.. :-D
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by vincent » Mon Apr 27, 2009 6:03 pm

dexter wrote:ερωτηση στη σχολή στα υπολογιστικά..
γράφει ο βασσάλος στον πίνακα ένα μακρυνάρι του στυλ Χ*Y(...)
και από κάτω Y*Χ(....)
και ρωτάει μια τύπισσα εκεί γιατί γράφετε Χ επί Y αφού πάνω γράφατε Y επί Χ
Το ξέρεις ότι πολλοί ρωτάνε ερωτήσεις χωρίς να τις πολυσκέφτονται απλά για να φαίνεται ότι συμμετέχουν... Είναι ένα είδος γλυψίματος προς τον καθηγητή και αυτό...
Image
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Tue Apr 28, 2009 7:50 pm

vincent wrote:
και από κάτω Υ*Χ(....)
Το ξέρεις ότι πολλοί ρωτάνε ερωτήσεις χωρίς να τις πολυσκέφτονται απλά για να φαίνεται ότι συμμετέχουν... Είναι ένα είδος γλυψίματος προς τον καθηγητή και αυτό...
Ναι αλλα να σκεφτομαστε τι ρωταμε... Ανθρωποι ειναι και αυτοι...
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Wed Apr 29, 2009 12:50 am

enum21 wrote:
vincent wrote:
και από κάτω Υ*Χ(....)
Ναι αλλα να σκεφτομαστε τι ρωταμε... Ανθρωποι ειναι και αυτοι...
πραγματικά τον λυπήθηκα τον βασσάλο εκεινη την στιγμή..
είπα αυτός ο ανθρωπος θα σκεφτεται "έκανα τόσες σπουδες τόσα χρόνια για να με ρωτάνε π@#$$^ριες?"
ALL BLACKS supporter..
h4wk
Gbyte level
Gbyte level

Post by h4wk » Wed Apr 29, 2009 1:04 am

:smt036 :smt042 :smt043 :smt044 :smt046
ήμουν κι εγώ εκεί!!!
πλάκα είχε :smt116
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Wed Apr 29, 2009 1:08 am

Ρε παιδιά που είναι το τόσο βλακώδες? Mπορεί να νομιζε ότι απλά ξαναγράφει τη συνάρτηση απο κάτω..
Κουβέντα να γίνεται δηλαδη
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Wed Apr 29, 2009 1:33 am

Όχι, η ερώτηση ήταν σαφής, πώς ενώ είχαμε x*y από κάτω έχουμε y*x.

Πάντως όσο κάθεσαι και προσπαθείς να καταλάβεις κάποιον που δεν καταλαβαίνεις τι λέει τόσο περισσότερο απογοητεύεσαι και δεν καταλαβαίνεις ακόμα και το παραμικρό, γι' αυτό τη δικαιολογώ. Αν ήταν άλλη περίπτωση, όπως αρχή της ώρας ή μετά από διάλεξη "οι ρίζες της της γραμμικής εξίσωσης" ή κάτι τέτοιο, σίγουρα δε θα την έκανε αυτή την ερώτηση.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Wed Apr 29, 2009 2:07 am

το μονο που θυμάμαι είναι ότι είχα λιώσει να καταλάβω ότι μας έλεγε,με πόναγε το κεφάλι μου και ξαφνικά ακούω την απορία και μένω.. :smt005
και πρέπει να πρόσεχαν όλοι γιατί μόλις ρώτησε η κοπέλα κανείς δεν μιλούσε ούτε καν ψιθύριζε..
απλά η φάτσα του βασσάλου ήταν όλα τα λεφτά μου ήρθε να σηκωθώ και να τον χτυπήσω συμπονετικά στην πλάτη..
ALL BLACKS supporter..
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Wed Apr 29, 2009 9:43 pm

Επισης στο Λυκειο οταν καποιος/οι την κοπαναγανε καθε καθηγητης ρωταγε "Ποιος λειπει?" , αφου ξερεις ανθρωπε μου τι ρωτας??? Λες και θα τον λεγαμε. Η' "Που εχει παει?" δηλαδη μιλαμε για καταστασεις :smt068
h4wk
Gbyte level
Gbyte level

Post by h4wk » Wed Apr 29, 2009 10:45 pm

enum21 wrote:ρωταγε "Ποιος λειπει?" , αφου ξερεις ανθρωπε μου τι ρωτας??? Λες και θα τον λεγαμε. Η' "Που εχει παει?"
χαλλλαρά; :-D
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Thu Apr 30, 2009 9:38 pm

h4wk wrote:
enum21 wrote:ρωταγε "Ποιος λειπει?" , αφου ξερεις ανθρωπε μου τι ρωτας??? Λες και θα τον λεγαμε. Η' "Που εχει παει?"
χαλλλαρά; :-D
Οχι :lol: ηθελα να πω θα λεγαμε το ονομα του... Δεν ξερω πως μου βγηκε το Σαλονικιο!!!
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Mon May 04, 2009 11:11 am

ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ "Δύο χρόνια κυνηγάω τη Βάσω Καζαντζίδη να της πάρω συνέντευξη και εκείνη αρνείται. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια αξιοπρεπής κυρία". (οπότε όσοι πάνε στην εκπομπή της δεν έχουν αξιοπρέπεια) ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ - απευθυνόμενος στην κόρη του εκλιπόντος Γιάννη Γκιωνάκη: "Να ζήσετε να τον χαίρεστε". (άντε και του χρόνου) ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ "Ξεκουράζεται ο εγκέφαλός τους από την πληροφόρηση και έτσι κυριαρχεί το συναίσθημα" (ως συνήθως δε βγαίνει νόημα) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ "Η μεγάλη πολιτιστική προσφορά που αφήνει σε γενιές Ελλήνων η Aννα Βίσση". (λέει μ.... για να βγάλει το ψωμί του) ΑΛΕΚΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - σπίκερ στον αγώνα του Μουντιάλ Νότια Κορέα - Ισπανία: "Δεν έχουν παίξει ακόμη οι Κορεάτες το επιθετικό ποδόσφαιρο, το ξεκούραστο". (όποιος κατάλαβε τι εννοεί ας μου εξηγήσει και εμένα) ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ "Σήμερα θα φτιάξουμε μια ελληνική παραδοσιακή συνταγή με λουκάνικα Φρανκφούρτης". (αύριο θα φτιάξει ελληνική παραδοσιακή συνταγή με σολομό από την Σκωτία) ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ "Βρισκόμαστε μπροστά σε μια γιάφκα κομπλέ". (χωρίς σχόλια) ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕΦΤΕΛΗΣ "Και η ομάδα της Ολλανδίας κερδίζει κόρνερ σε πολύ καλή θέση". (το άτομο πρέπει να κόψει το ποτό) ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ 'Και τώρα ο ζωντανός μας καλεσμένος". (μόλις τελείωσε η σύνδεση με τον κάτω κόσμο προφανώς) ΙΩΑΝΝΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗ "Το λεμόνι λαχανικό δεν είναι;" (ναι όπως και το πορτοκάλι) ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ Φ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ "Ο γάμος έγινε με την συγκατάθεση και των δύο νεόνυμφων". (ουδέν σχόλιο) ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΑΛΦΑ "Υπήρξε μια συγκινητική συγκίνηση". (όλοι συγκινηθήκαμε) ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ MEGA "Και μόλις οι αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος, ο νεκρός ήταν ήδη πεθαμένος". (Τραγωδία) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΤ1 "Και τώρα ακολουθεί η επετειακή εκπομπή "Το *** του '40" ". (και οι όρχεις του 21 συμπληρώνω εγώ) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ MEGA "Κάτω από τα συντρίμμια βρίσκονται δύο γυναίκες και μια Φιλιππινέζα". (έχω δύο παιδιά & ένα κορίτσι) ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΟ "Οι ώρες είναι πολύ ρευστές". (τι να πεις για την μ.... που τον δερνει αυτόν) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ALTER "Όλοι οι συγγενείς μαζεύτηκαν για το ύστατο χέρι". (άντε βρε και για το ύστατο πόδι σου εύχομαι) THE BEST OF ELENI MENEGAKI - Πώς σε λένε; - Ιόλη. - Α, ωραίο όνομα. Ξένο είναι; (άντε γεια) - Ρε παιδιά, έτσι όπως είμαστε τρεις δεν πάμε να κάνουμε ένα ντουέτο να τραγουδήσουμε; (ο τρίτος προφανώς ήταν χαμένο κορμί) - Οι αρχαίοι εξάλλου έλεγαν: Νους υγιές, εν σώματι υγιό. (κάποιος να την μαζέψει) - Χριστούγεννα κι ευτυχισμένος ο νέος έτος. (ακόμα και τα ουδέτερα τα βλέπει αρσενικά η λυσσάρα) - ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ : Πρέπει κάποια στιγμή να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκαλο. - ΕΛΕΝΗ: Τώρα που είπατε κόκαλο, ας υποδεχθούμε την αγαπημένη μας Βέφα, που θα μαγειρέψει μια υπέροχη σούπα από κόκαλο (και ξάφνου η συζήτηση για το ναυάγιο του Εξπρές Σάμινα πήρε άλλη ν-τροπή). - Παίρνω και αντιβιοτικά που είναι συναχοκτόνα.( ! ) - Πάρτε μας τηλέφωνο για να κερδίσετε μια έγχρωμη κουζίνα. (πιάνει και Filmnet;) - Πρέπει να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και κάτω από τον ήλιο για να μην καούμε και μας φεύγουν κομμάτια του σώματός μας από το δέρμα μας. (έλεος πια!!) - Τηλεφωνήστε μας τώρα στα εξής τηλέφωνα για να κερδίσετε δύο τηλεθεατές αξίας 500.000 δραχμών! (ναι, μια γιαγιά αμύθητης αξίας κι έναν παππού συλλεκτικό κομμάτι).
:smt044 :smt043 :smt042
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Mon May 04, 2009 11:38 am

εντάξει, μην ξεχάσουμε και κάτι άλλες ύψιστες ατάκες(ξεφευγω από τις ερωτήσεις, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ) από τον μεγαλύτερο speaker ever, τον Μαυρομμάτη(η φωνή και όχι μόνο απλά δεν υπάρχει):
  • Ο Ronaldo ξεχυνεται σαν εμμετος στην επιθεση
  • Ο Davids κανει ενα δυνατο συρτο σουτ το οποιο καταληγει ψηλα πανω απο το δοκαρι
  • Και να ο Ντεμπουρ, δινει πασα στον διδυμο αδερφο του Ντεμπαρ
  • Δεξι κροσε, αριστερο direct και γκολ
  • Σ' αυτον το τελικο, εαν υπαρχει παραταση δεν θα ισχυει ο ξαφνικος θανατος, οπως τις αλλες χρονιες, αλλα θα ισχυσει απο φετος το χρυσο γκολ
  • ...και ο Ζεντεν φυτρωνει σαν αλεπου
  • Και η γραμμη περναει την μπαλα κυριες και κυριοι
  • Για οσους εχουν ασπρομαυρη τηλεοραση, ο εγχρωμος παιχτης Μπατιστα του Εθνικου, ειναι αυτος με το μπλε σορτσακι
  • Και ο Τρεζεμπεκε με τη μπαλα...
  • Σαραβακος, εκτελει το φαουλ... Σαραβακος, κοφτη κεφαλια και γκολ(η εξήγηση για το από που την ιδέα ο Πουρουπουπού για το Gerrard στον Gerraed και γκολ :-p )
  • Σουτ... και χανετε μια μεγαλη ευκαιρια, η μπαλα περασε ξυστα κατω απο το οριζοντιο δοκαρι
  • Μουντιαλ Γαλλιας και ενω οι γιατροι κανουν ραμματα στο φρυδι ενος Γαλλου παικτη: -Οι γιατροι κανουν προχειρα ραμματα κατω απο το ματι, στο φρυδι του παικτη
  • Φλο... Φλο... Φλο... και κανει το επιθετικο φλαουτ
Φερτε τον πισω ρεεεεε :-D :-D
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Mon May 04, 2009 5:30 pm

ultimate_aektzis wrote:
ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ "Δύο χρόνια κυνηγάω τη Βάσω Καζαντζίδη να της πάρω συνέντευξη και εκείνη αρνείται. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια αξιοπρεπής κυρία". (οπότε όσοι πάνε στην εκπομπή της δεν έχουν αξιοπρέπεια) ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ - απευθυνόμενος στην κόρη του εκλιπόντος Γιάννη Γκιωνάκη: "Να ζήσετε να τον χαίρεστε". (άντε και του χρόνου) ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ "Ξεκουράζεται ο εγκέφαλός τους από την πληροφόρηση και έτσι κυριαρχεί το συναίσθημα" (ως συνήθως δε βγαίνει νόημα) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ "Η μεγάλη πολιτιστική προσφορά που αφήνει σε γενιές Ελλήνων η Aννα Βίσση". (λέει μ.... για να βγάλει το ψωμί του) ΑΛΕΚΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - σπίκερ στον αγώνα του Μουντιάλ Νότια Κορέα - Ισπανία: "Δεν έχουν παίξει ακόμη οι Κορεάτες το επιθετικό ποδόσφαιρο, το ξεκούραστο". (όποιος κατάλαβε τι εννοεί ας μου εξηγήσει και εμένα) ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ "Σήμερα θα φτιάξουμε μια ελληνική παραδοσιακή συνταγή με λουκάνικα Φρανκφούρτης". (αύριο θα φτιάξει ελληνική παραδοσιακή συνταγή με σολομό από την Σκωτία) ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ "Βρισκόμαστε μπροστά σε μια γιάφκα κομπλέ". (χωρίς σχόλια) ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕΦΤΕΛΗΣ "Και η ομάδα της Ολλανδίας κερδίζει κόρνερ σε πολύ καλή θέση". (το άτομο πρέπει να κόψει το ποτό) ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ 'Και τώρα ο ζωντανός μας καλεσμένος". (μόλις τελείωσε η σύνδεση με τον κάτω κόσμο προφανώς) ΙΩΑΝΝΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗ "Το λεμόνι λαχανικό δεν είναι;" (ναι όπως και το πορτοκάλι) ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ Φ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ "Ο γάμος έγινε με την συγκατάθεση και των δύο νεόνυμφων". (ουδέν σχόλιο) ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΑΛΦΑ "Υπήρξε μια συγκινητική συγκίνηση". (όλοι συγκινηθήκαμε) ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ MEGA "Και μόλις οι αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος, ο νεκρός ήταν ήδη πεθαμένος". (Τραγωδία) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΤ1 "Και τώρα ακολουθεί η επετειακή εκπομπή "Το *** του '40" ". (και οι όρχεις του 21 συμπληρώνω εγώ) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ MEGA "Κάτω από τα συντρίμμια βρίσκονται δύο γυναίκες και μια Φιλιππινέζα". (έχω δύο παιδιά & ένα κορίτσι) ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΟ "Οι ώρες είναι πολύ ρευστές". (τι να πεις για την μ.... που τον δερνει αυτόν) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ALTER "Όλοι οι συγγενείς μαζεύτηκαν για το ύστατο χέρι". (άντε βρε και για το ύστατο πόδι σου εύχομαι) THE BEST OF ELENI MENEGAKI - Πώς σε λένε; - Ιόλη. - Α, ωραίο όνομα. Ξένο είναι; (άντε γεια) - Ρε παιδιά, έτσι όπως είμαστε τρεις δεν πάμε να κάνουμε ένα ντουέτο να τραγουδήσουμε; (ο τρίτος προφανώς ήταν χαμένο κορμί) - Οι αρχαίοι εξάλλου έλεγαν: Νους υγιές, εν σώματι υγιό. (κάποιος να την μαζέψει) - Χριστούγεννα κι ευτυχισμένος ο νέος έτος. (ακόμα και τα ουδέτερα τα βλέπει αρσενικά η λυσσάρα) - ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ : Πρέπει κάποια στιγμή να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκαλο. - ΕΛΕΝΗ: Τώρα που είπατε κόκαλο, ας υποδεχθούμε την αγαπημένη μας Βέφα, που θα μαγειρέψει μια υπέροχη σούπα από κόκαλο (και ξάφνου η συζήτηση για το ναυάγιο του Εξπρές Σάμινα πήρε άλλη ν-τροπή). - Παίρνω και αντιβιοτικά που είναι συναχοκτόνα.( ! ) - Πάρτε μας τηλέφωνο για να κερδίσετε μια έγχρωμη κουζίνα. (πιάνει και Filmnet;) - Πρέπει να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και κάτω από τον ήλιο για να μην καούμε και μας φεύγουν κομμάτια του σώματός μας από το δέρμα μας. (έλεος πια!!) - Τηλεφωνήστε μας τώρα στα εξής τηλέφωνα για να κερδίσετε δύο τηλεθεατές αξίας 500.000 δραχμών! (ναι, μια γιαγιά αμύθητης αξίας κι έναν παππού συλλεκτικό κομμάτι).
:smt042 :smt043 :smt042 :smt043
Έλιωσα!!!
Δεν υπάρχουν!!
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Mon May 04, 2009 5:51 pm

Επίσης έλιωσα para :-p
Ο Ronaldo ξεχυνεται σαν εμμετος στην επιθεση
Και να ο Ντεμπουρ, δινει πασα στον διδυμο αδερφο του Ντεμπαρ
Για οσους εχουν ασπρομαυρη τηλεοραση, ο εγχρωμος παιχτης Μπατιστα του Εθνικου, ειναι αυτος με το μπλε σορτσακι
Φλο... Φλο... Φλο... και κανει το επιθετικο φλαουτ
Και ο Τρεζεμπεκε με τη μπαλα...
...και ο Ζεντεν φυτρωνει σαν αλεπου
Μλκ γελάω μόνος μου... ακου κει φύτρωσε σαν αλεπού :lol: :smt005 :smt005
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Mon May 04, 2009 6:17 pm

ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ MEGA
"Και μόλις οι αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος, ο νεκρός ήταν ήδη πεθαμένος".
(Τραγωδία)
:smt071 ](*,) :smt005 :smt005
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by vincent » Mon May 04, 2009 8:12 pm

Σερβιτόρα: Θέλετε να με πληρώσετε γι αυτό το τραπέζι????
Θα ήθελα να πω: Όχι για όλα τα υπόλοιπα...

Φίλος στον Ηλεκτρικό: Ένα εισιτήριο για Λάρισσας
Ησαπ: Έχουμε μόνο για σταθμό Λαρίσσης
Θα ήθελε να πει: Δεν έχεται από τα άλλα...
Image
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Tue May 05, 2009 5:22 am

Φαιη Σκορδα: Απο που μας τηλεφωνειτε?
Τηλεθεατης: Απο το Αίγιο...
Φ.Σ.:Ααααα!!!! Την καλησπερα μας σε ολο το Αίγιο Πέλαγος.

:smt068
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Tue May 05, 2009 2:59 pm

Βρήκα το εν λόγω group στο facebook!Μπορεί ο καθένας να τα δει ακόμα κι αν δεν έχει λογαριασμό στο facebook ;)
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Tue May 05, 2009 5:43 pm

:smt005 :smt005 :smt005
-Πώς αισθάνεστε που σκοτώθηκε η γυναίκα σας; -Ελεύθερος. -Πώς αισθάνεστε που ο γιος σας πέρασε πρώτος στην Ιατρική; -Ότι δεν είναι δικό μου παιδί. -Πώς αισθάνεσαι που παντρεύτηκες την ομορφότερη γυναίκα του κόσμου; -Κερατάς. -Πώς αισθάνεσαι που ο πατέρας σου επελέγη για υπουργός; -Διορισμένη.
Post Reply

Return to “off-topic”