Και άμα δεν λαδώνεις....Αν τα κάνεις όλα σωστά δεν θα σε κόψουν...Θα σου βγάλουν το λάδι αλλά δεν θα σε κόψουν....Αλλά δυστυχώς υπάρχει τόση διαφθορά που ο απλός πολίτης αναγκάζεται να κάνει αυτό που λες γιατί είναι απροστάτευτος....Δυστυχώς....marios wrote:Το ότι είμαι ενάντια στην διαφθορά θα το δείξω άμα δεν λαδώνομαι εγώ
Αλλά γενικά πρέπει να σταματήσουμε να λαδώνουμε γιατί έτσι συντηρούμε την διαφθορά και θα πρέπει να καταγγέλλουμε αυτούς που τα παίρνουν...Ναι εμείς! Πρέπει κάποτε οι φιλήσυχοι πολίτες να πάρουν την ζωή στα χέρια τους!
Ακόμα και με το σύστημα των πανελλαδικών όπως υφίσταται υπάρχουν διαρροές....Π.χ διαρροή θεμάτων ή πρόσβαση ατόμων με την ιδιότητα του και καλά Έλλην του εξωτερικού....Αυτό που λέω για την νοοτροπία μας είναι ότι με τα λόγια μας μου φαίνεται πιο πολύ σαν να στεναχωριόμαστε που εμείς δεν κλέψαμε για να πάμε παραπάνω παρά να στεναχωριόμαστε για την κατάντια όλου αυτού....Επίσης ίσως να έχεις ακούσει τι προτείνει ο Μπαμπινιώτης για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια...Αν αυτό που προτείνει είναι περισσότερο αδιάβλητο από το προηγούμενο τι να πω...marios wrote:Δεν σε έπιασα...aguero88 wrote:Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ίσως το πιο "δίκαιο" και το "αδιάφθορο σύστημα μέχρι στιγμής(δεν είναι τέλειο, όλοι ξέρουμε περιπτώσεις ατόμων που ευνοήθηκαν και με ποιους τρόπους)...Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι αντί να θέλουμε να το κάνουμε ακόμα πιο αδιάβλητο με τα λόγια και την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ μας θέλουμε να το φέρουμε στα μέτρα του εαυτού μας.
Όσο για την παράθεση του Δελμούζου εγώ το λέω συνέχεια και το διαβάζω συνέχεια αυτό το κείμενο μπας και το πιστέψω, μπας και το πιστέψουν οι γύρω μου....

Αυτά....