Απεργία πείνας..!!

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Post Reply
the_night_watchman
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Απεργία πείνας..!!

Post by the_night_watchman » Thu May 14, 2009 8:22 pm

την προηγουμενη βδομαδα πρεπει να ηταν που ειδα κατι καμερες αλλα δεν ειδα απο ποιο καναλι.
ισως να μην το εδειξαν καν αλλα να το κρατησουν στο "αρχειο" για να το χρησιμοποιησουν αργοτερα... :smt011
"There are two kinds of people in this world:Those who survive no matter the cost, and those who are walking victims."
Image
:::it will be alr1ght:::
Siente la magia que vive en ti...
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Thu May 14, 2009 8:24 pm

the_night_watchman wrote:την προηγουμενη βδομαδα πρεπει να ηταν που ειδα κατι καμερες αλλα δεν ειδα απο ποιο καναλι.
ισως να μην το εδειξαν καν αλλα να το κρατησουν στο "αρχειο" για να το χρησιμοποιησουν αργοτερα... :smt011
Ναι οντως κι εγω ειδα. Δεν ηταν απο καποιο καναλι.
nickpro
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by nickpro » Thu May 14, 2009 10:16 pm

Σε λίγο θα το σταματίσει.Έχει αρχίσει να πείθεται ακόμα και ο πιο δύσπιστος ότι δεν είναι κανονική απεργία πείνας.
Αν είναι να πίνεις τόσο γάλα δεν είναι ουσιαστικά απεργία πείνας.Γενικά έχω αναφερθεί σε αυτό σε προηγούμενο post.

Anyway όσον για την αδιαφορία των καναλιών, είναι αναμενόμενο να μην τον δείχνει κανείς.Βασικά ήταν αναμενόμενο πριν καν αρχίσει η απεργία.Δεν μου προκαλεί εντύπωση ούτε θα έπρεπε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό.
Αυτό που όμως μου κάνει εντύπωση, είναι ότι ακόμα και τα blogs δεν τον αναφέρουνε.Μόνο σε ένα blog έχω δει αναφορά για αυτόν, δηλαδή στο δικό του.Α, και ένα δυο group στο facebook.

@marios: Το γεγονός ότι είναι δίπλα σε σχολή και κανείς από κάποια παράταξη δεν κάνει τίποτα, απλά φανερώνει ότι οι παρατάξεις είναι καθοδηγούμενες από συμφέροντα (όχι ότι δεν το ξέραμε),και αποτελεί απτή απόδειξη ότι όλες οι παρατάξεις, ακόμα και οι πιο αριστερές, δεν έχουν και πολλά να διαχωρίσουν από τις δεξιές.Απλά η καραμέλα έχει άλλη γεύση...
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Thu May 14, 2009 10:24 pm

marios wrote:κανείς δεν κάνει τίποτα, τουλαχιστον να τον δείξουν τα κανάλια
Πώς! Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν το ..Λάμψη TV. Ποιος ξέρει τι είναι αυτό..
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Fri May 15, 2009 3:24 am

Καναλι που εβγαλε ο φωσκολος για να κανει remake της ομονυμης καθημερινης σειρας????
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Fri May 15, 2009 11:35 am

nickpro wrote:@marios: Το γεγονός ότι είναι δίπλα σε σχολή και κανείς από κάποια παράταξη δεν κάνει τίποτα, απλά φανερώνει ότι οι παρατάξεις είναι καθοδηγούμενες από συμφέροντα (όχι ότι δεν το ξέραμε),και αποτελεί απτή απόδειξη ότι όλες οι παρατάξεις, ακόμα και οι πιο αριστερές, δεν έχουν και πολλά να διαχωρίσουν από τις δεξιές.Απλά η καραμέλα έχει άλλη γεύση...
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η οποία δεν έχει σχέση με γραφειοκρατικές διαδικασίες, γνωριμίες με τους γραμματείς, φιλίες με καθηγητές κλπ, είναι λάθος να κρυβόμαστε πίσω από τις παρατάξεις. Το να πιέσουμε τον Πρύτανη(με κάποιον τρόπο) δε πιστεύω ότι είναι(και κυρίως ελπίζω ότι δεν είναι) κάτι το οποίο μπορούν να το κάνουν οι παρατάξεις και μονο. Από την άλλη, αν είναι, τότε στην είσοδο πρέπει να μας μοιράζουν και μπανάνες...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Fri May 15, 2009 2:44 pm

Το όλο θέμα με τις παρατάξεις είναι τόσο παρωδία που δεν βγάζεις άκρη.
Βέβαια ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε και εμείς κάτι, όπως λες.Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε στον ''πρύτανη του ΔΕΤ'' ( :-D ) , αλλά και αυτός καθοδηγούμενος είναι.
marios wrote:(και κυρίως ελπίζω ότι δεν είναι) κάτι το οποίο μπορούν να το κάνουν οι παρατάξεις και μονο.
Μακάρι να ήταν έτσι.....

Δεν νομίζω να μπορούμε να κάνουμε κάτι.Εκτός από το να τον στηρίξουμε προσωπικά με κάποιο τρόπο.

Στον μόνο που ίσως θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε είναι ο πρόεδρος ΔΕΠ της ΑΣΟΕΕ, δηλαδή ο κ.Γιακουμάκης.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Fri May 15, 2009 8:21 pm

Και σαν τι να κανουμε δηλαδη? :smt017
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Sat May 16, 2009 12:24 am

μπορείτε να πάτε να του πείτε να σταματήσει γιατί πλέον έχει γίνει ρεζίλι με το 92 μέρες απεργία πείνας που λέει. γελάει ο κόσμος :lol:
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Sat May 16, 2009 2:49 pm

Ναι οκ....Τι σχέση έχει αν είναι εκεί 90 μέρες και πίνει γάλα οπότε η απεργία πείνας δεν είναι "καθώς πρέπει";

Και μόνο που κάθεται εκεί επί πόσες μέρες σε μια σκηνή στην μέση της πατησιών αξίζει συγχαρητήρια....

@Όσο αναφορά τους καλοθελητές εδώ μέσα που λένε για 1000000000000000000000 φορά ότι για όλα φταίνε οι παρατάξεις να πω ότι σε εκδήλωση παράταξης είχε δοθεί μικρόφωνο σε άτομο που συμπαραστεκόταν στην απεργεία πείνας για να πει αυτό που ήθελε....

Η μιζέρια του για όλα φταίνε οι άλλοι, του για την κατάντια μας και τα λάθη μας φταίνε άλλοι πρέπει να σταματήσει....

Όποιος θέλει να κάνει κάτι ας κάνει....Οι υπόλοιποι ας το ράψουμε ή ας συνεχίζουμε να αμπελοφιλοσοφούμε...
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sat May 16, 2009 5:23 pm

ultimate_aektzis wrote:Και σαν τι να κανουμε δηλαδη? :smt017
Μακάρι να ήξερα... Απλά μου ακούγεται άσχημο να μην κάνει τίποτα το πανεπιστήμιο(ή οι φοιτητές του).
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Sat May 16, 2009 5:38 pm

aguero88 wrote:@Όσο αναφορά τους καλοθελητές εδώ μέσα που λένε για 1000000000000000000000 φορά ότι για όλα φταίνε οι παρατάξεις να πω ότι σε εκδήλωση παράταξης είχε δοθεί μικρόφωνο σε άτομο που συμπαραστεκόταν στην απεργεία πείνας για να πει αυτό που ήθελε....
Μα όχι ρε γ@μωτο, κάνατε τέτοιο πράγμα για τον απεργό πείνας?? Και εγώ που σας νόμισα για αδιάφορους...Ντροπή μου...Εσείς είστε φιλεύσπλαχνοι...

Και οι καθηγητές σας δίνουνε μικρόφωνα στισ διαλέξεις να πείτε αυτό που θέλετε, αλλά δεν το καμαρώνουνε μετά δεξιά και αριστερά λες και εκτελούν φιλανθρωπικό έργο.

Έχεις συνειδητοποιήσει ότι γ@μ@ς κάθε συζήτηση στην οποία κάνεις post???

Πάρε την παράταξή σου και πήγαινε κλείσε την Πατησίων για πάρτυ του Τενέζου μέχρι να έρθει κάποιος αρμόδιος να τον συναντήσει.Βγάλε στο περιοδικό σου κάτι για αυτόν.Διεκδίκησε κάτι για αυτόν αντί να διεκδικείς πράσινες ταράτσες.

Κάνε πράξεις και σταμάτα να postάρεις μ@λ@κίες.

Α, και επίσης έχεις κληθεί εδώ και ένα μήνα να διορθώσεις το παρακάτω post.
http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... 8&start=30
maria_
Venus Former Team Member

Post by maria_ » Sat May 16, 2009 6:59 pm

Παιδιά παρακαλώ να πέσουν οι τόνοι. Αν θέλετε να συζητήσετε με επιχειρήματα επί του θέματος, έχει καλώς. Για τις όποιες προσωπικές διαφωνίες είτε εδώ είτε σε άλλα thread, υπάρχουν και τα πμ.

@nickpro
Καλό θα ήταν να διορθώσεις κι εσύ το ποστ σου στην προκειμένη περίπτωση.
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Sat May 16, 2009 7:16 pm

maria_ μιας και είσαι εδώ άλλαξε και τον τίτλο από Απεργία πείνας..!! σε "Απεργία πείνας..!!" ή σε Κατασκήνωση στην Πατησίων..!!
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sat May 16, 2009 7:48 pm

Ειτε ειναι μουφα η απεργια ειτε οχι, ειναι 92 μερες μακρια απο το σπιτι του.Για να μην αρχισω να λεω για ενεργους πολιτες και ΣΙΑ.Οταν αντεξεις μια βδομαδα(και οχι 92 μερες) μακρια απο τα μπουζουκια ή να μην πας για καφε ξαναμιλαμε.Μεχρι τοτε ο αναμαρτητος.....
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Sat May 16, 2009 8:44 pm

ultimate_aektzis ++
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Sat May 16, 2009 8:53 pm

ultimate_aektzis wrote:Ειτε ειναι μουφα η απεργια ειτε οχι
Μ' αρέσει που έχεις και αμφιβολίες
ultimate_aektzis wrote:ειναι 92 μερες μακρια απο το σπιτι του
92 μέρες προσπαθώντας να ανοίξεις την μπίζνα σου είναι ηρωικός αριθμός δεν μπορώ να πω
ultimate_aektzis wrote:Για να μην αρχισω να λεω για ενεργους πολιτες και ΣΙΑ.
ωρίς πλάκα πες γιατί με ενδιαφέρει να δω τι έχεις να πεις.
ultimate_aektzis wrote:Οταν αντεξεις μια βδομαδα(και οχι 92 μερες) μακρια απο τα μπουζουκια ή να μην πας για καφε ξαναμιλαμε
Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω πάει την τελευταία βδομάδα για μπουζούκια και για καφέ. Η αλήθεια είναι ότι δεν δυσκολεύτηκα πολύ να το καταφέρω. Δεν ξέρω τι κριτήρια έχεις και σου φαίνεται τόσο δύσκολο..

Αν θέλεις να συνεχίσεις να στηρίζεις τα αφεντικά σου και να πιστεύεις ότι είμαστε μία αγαπημένη οικογένεια πρέπει να συνηθίσεις στην κοροϊδία (όπως πχ Τενέζος-απεργός)
tamtam
bit level
bit level

Post by tamtam » Sat May 16, 2009 10:35 pm

giak wrote:μπορείτε να πάτε να του πείτε να σταματήσει γιατί πλέον έχει γίνει ρεζίλι με το 92 μέρες απεργία πείνας που λέει. γελάει ο κόσμος :lol:
Και γιατί δε πας να του το πεις εσύ; :smt006
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sun May 17, 2009 12:15 am

giak wrote:
ultimate_aektzis wrote:Ειτε ειναι μουφα η απεργια ειτε οχι
Μ' αρέσει που έχεις και αμφιβολίες
ultimate_aektzis wrote:ειναι 92 μερες μακρια απο το σπιτι του
92 μέρες προσπαθώντας να ανοίξεις την μπίζνα σου είναι ηρωικός αριθμός δεν μπορώ να πω
ultimate_aektzis wrote:Για να μην αρχισω να λεω για ενεργους πολιτες και ΣΙΑ.
ωρίς πλάκα πες γιατί με ενδιαφέρει να δω τι έχεις να πεις.
ultimate_aektzis wrote:Οταν αντεξεις μια βδομαδα(και οχι 92 μερες) μακρια απο τα μπουζουκια ή να μην πας για καφε ξαναμιλαμε
Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω πάει την τελευταία βδομάδα για μπουζούκια και για καφέ. Η αλήθεια είναι ότι δεν δυσκολεύτηκα πολύ να το καταφέρω. Δεν ξέρω τι κριτήρια έχεις και σου φαίνεται τόσο δύσκολο..

Αν θέλεις να συνεχίσεις να στηρίζεις τα αφεντικά σου και να πιστεύεις ότι είμαστε μία αγαπημένη οικογένεια πρέπει να συνηθίσεις στην κοροϊδία (όπως πχ Τενέζος-απεργός)
Τι να σου πω μωρε.Εσυ καθεσαι σε ενα φορουμ και κραζεις οποιου τη φατσα δεν γουσταρεις και ο αλλος καθεται και προσπαθει να ξεμπροστιασει τα καρτελ.Και ας πουμε οτι εχει και οικογενεια και την εχει αφησει μονη της.Ευκολο και αυτο ε?Φαινεται οτι εισαι εμπαθης οποτε δεν βλεπω και να εχει πολυ νοημα η κουβεντα.

Υ.Γ:Δεν ειπα οτι ειναι δυσκολο να μην πας για καφε.Δυσκολο ειναι να μην τραγουδας εξω απο το χορο.Περαστικα...
tamtam
bit level
bit level

Post by tamtam » Sun May 17, 2009 12:40 am

ultimate_aektzis wrote: οποτε δεν βλεπω και να εχει πολυ νοημα η κουβεντα.
...
βλέπει eurovision μαλλον ο αγωνιστής ρε φίλε τώρα, αύριο έπρεπε να ποστάρεις, να το δει το παιδί όταν τρώει το πρωινό και το γαλατάκι του, να σου αντιπαραθέσει τα "επιχειρήματά " του! :lol: :lol:
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Sun May 17, 2009 2:01 am

Ε ναι προσπαθεί να ξεμπροστιάσει τα καρτέλ που του στέρησαν τα λεφτουδάκια του. Για τα λεφτα των εργατών που στερούσε και έφτασε εκεί που έφτασε κουβέντα. Να σπάσει το καρτέλ χάλυβα, να βγάλει ο Τενέζος και άλλα λεφτουδάκια και εσένα θα σε ξαναγράψει εκεί που σε είχε γραμμένο και πριν. Είπαμε όλοι μια παρέα είμαστε, αυτοί βέβαια μας πηδάνε αλλά στον αγώνα τους ενάντια στα άλλα αφεντικά τους στηρίζουμε!

tatam του το έχω πει και ο ίδιος πόσο καραγκιόζης είναι δεν περίμενε εσένα. Το ίδιο λένε και όσοι περνάνε απέξω και βλέπουν το 1579 μέρες απεργία πείνας :lol:
tamtam
bit level
bit level

Post by tamtam » Sun May 17, 2009 2:10 am

giak wrote:Ε ναι προσπαθεί να ξεμπροστιάσει τα καρτέλ που του στέρησαν τα λεφτουδάκια του. Για τα λεφτα των εργατών που στερούσε και έφτασε εκεί που έφτασε κουβέντα. Να σπάσει το καρτέλ χάλυβα, να βγάλει ο Τενέζος και άλλα λεφτουδάκια και εσένα θα σε ξαναγράψει εκεί που σε είχε γραμμένο και πριν. Είπαμε όλοι μια παρέα είμαστε, αυτοί βέβαια μας πηδάνε αλλά στον αγώνα τους ενάντια στα άλλα αφεντικά τους στηρίζουμε!

tatam του το έχω πει και ο ίδιος πόσο καραγκιόζης είναι δεν περίμενε εσένα. Το ίδιο λένε και όσοι περνάνε απέξω και βλέπουν το 1579 μέρες απεργία πείνας :lol:
Μπράβο!!!
Τωρα κοιμάμαι ήσυχος, η επανάσταση είναι κοντά αδέρφια, με ήρωες επαναστάτες αγωνιστές φοιτητές σαν τον giak!
Ζήτω η επανάσταση!!! Ζήτωωωω!

giak πάμε να του πετάξουμε και καμιά μολότοφ αύριο;;;;;; :)

υγ: σύντροφε giak, εγώ έκανα μια ολόκληρη μέρα απεργία πείνας, κανονική όμως ε, όχι γιαλαντζί σαν αυτού του βλάκα ! Και τελικά τα κατάφερα, ο μπαμπάς μου μου ανέβασε το μηνιαίο χαρτζιλίκι!
Yeah, true επανάσταση rulez!!! :smt005 :smt005
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”