Απεργία πείνας..!!
Re: Απεργία πείνας..!!
καλά μπορεί να σε βολεύει να πιστεύεις ότι είμαι φοιτητάκος, κάθομαι και βολεύομαι και πετάω και καμιά μπούρδα, μην στο χαλάσω εγώ.
άσε που αν η επανάσταση ήταν κοντά τύποι σαν τον τενέζο θα έτρεχαν να γλιτώσουν αυτά που θα χάσουν και δε θα έκαναν κάμπινγκ. ακόμα και τότε βέβαια μπορεί μερικοί να νόμιζαν ότι αν πάνε μαζί τους με τα καλά αδέρφια τους τα αφεντικά θα είναι όλα ωραία. άντε καλό ταξίδι!
άσε που αν η επανάσταση ήταν κοντά τύποι σαν τον τενέζο θα έτρεχαν να γλιτώσουν αυτά που θα χάσουν και δε θα έκαναν κάμπινγκ. ακόμα και τότε βέβαια μπορεί μερικοί να νόμιζαν ότι αν πάνε μαζί τους με τα καλά αδέρφια τους τα αφεντικά θα είναι όλα ωραία. άντε καλό ταξίδι!
Οχι μόνο θα τρέχαν να γλιτσώσουν αλλά θα τους πετάγαμε και μέσα στην πηγάδα του Μελιγαλά εννοείται!!!giak wrote:
άσε που αν η επανάσταση ήταν κοντά τύποι σαν τον τενέζο θα έτρεχαν να γλιτώσουν αυτά που θα χάσουν και δε θα έκαναν κάμπινγκ

ε ναι προφανώς γιατί να κρύψουμε τις προθέσεις μας! είπαμε χίλιοι καλοί χωράνε.
βέβαια θα μπορούσαμε να τους βάλουμε να πέφτουν από σκαλωσιές, να τους πετάμε βιτριόλι, να πνίγονται σε κανά καράβι αφού το έχουμε ασφαλίσει και άλλα τέτοια παρόμοια ατυχήματα!
βέβαια θα μπορούσαμε να τους βάλουμε να πέφτουν από σκαλωσιές, να τους πετάμε βιτριόλι, να πνίγονται σε κανά καράβι αφού το έχουμε ασφαλίσει και άλλα τέτοια παρόμοια ατυχήματα!
Ετσι μπράβο σύντροφε, τώρα μιλάς σωστά!!!giak wrote:ε ναι προφανώς γιατί να κρύψουμε τις προθέσεις μας! είπαμε χίλιοι καλοί χωράνε.
Προτέινω λοιπόν να αρχίσουμε αύριο από αυτόν, πάμε να του πετάξουμε μολότοφ! Τι λές;
Και μετά εχω σταμπάρει και μερικούς καπιτάλες που γράφουν εδώ μέσα, λέω να πάμε να τους περιποιηθούμε όπως πρέπει!

ε όχι και να τον κάψουμε ζωντανό όταν είναι τόσοι άλλοι που θα έρθουν μετά από αυτόν. αυτά μόνο στο τέλος που θα ξεμπερδεύουμε μια και καλή και για να τελειώνουμε πιο γρήγορα. προς το παρόν καμιά χλέπα έτσι για το καλό..
- para
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Κουράστηκα, παιδιά..
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
πολύ light σε βλέπω σύντροφε, εγώ λέω να τους σκοτώνουμε όλους έναν έναν για να ξεμπερδεύουμε γρηγορότερα!giak wrote:ε όχι και να τον κάψουμε ζωντανό όταν είναι τόσοι άλλοι που θα έρθουν μετά από αυτόν. αυτά μόνο στο τέλος που θα ξεμπερδεύουμε μια και καλή και για να τελειώνουμε πιο γρήγορα. προς το παρόν καμιά χλέπα έτσι για το καλό..
Τεσπα, παω να κοιμηθώ σύντροφε γιατί κηνυγούσα καπιτάλες όλη μέρα σήμερα και κουράστηκα, τα λέμε αυριο στο στέκι, να ετοιμάσουμε τα σχέδια μας!
γίνεται και αυτό αλλά αν το κάνουμε μόνοι μας θα είναι σαν να κάνουμε εμείς την δουλειά για όλους σαν πεφωτισμένη πρωτοπορία. όλοι μαζί είναι καλύτερα.
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Που ξερεις αν δεν ηταν σωστος εργοδοτης?Λογιστης του εισαι?
Εσυ τι κανεις εναντια στα καρτελ μεγα αγωνιστη?
Εσυ τι κανεις εναντια στα καρτελ μεγα αγωνιστη?
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Πολύ ευγενικά το θέτεις, συνforumίτη...para wrote:Κουράστηκα, παιδιά..
Δ. Γκρ.
-
- Venus Former Team Member
Μαζευτείτε ..
ΥΓ. Χαίρομαι που το forum αυτορυθμίζεται

-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
...πάνω που έλεγα που στο καλό είναι ο The Punisher (ως Admin);The Punisher wrote:Μαζευτείτε ..
Δ. Γκρ.
για όρισε το "σωστός εργοδότης"ultimate_aektzis wrote:Που ξερεις αν δεν ηταν σωστος εργοδοτης?Λογιστης του εισαι?
για τα καρτέλ των μεγάλων αφεντικών που τρώνε τα μικρότερα; έχω κάνει 132 μέρες απεργία πείναςultimate_aektzis wrote:Εσυ τι κανεις εναντια στα καρτελ μεγα αγωνιστη?
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Σωστος εργοδοτης?Για Ελλαδα ειναι αυτος που τηρει τουλαχιστον τα στοχειωδη.Πχ μισθοι αναλογοι προσοντων, τυχον υπερωριες πληρωμενες κτλ....
Τι σχεση εχει αυτο με την κουβεντα?Θα αλλαξεις γνωμη για τον Τενεζο?
Ολα τα καρτελ ειναι καταστροφικα ο διαχωρισμος ειναι για να χουμε να λεμε.για τα καρτέλ των μεγάλων αφεντικών που τρώνε τα μικρότερα; έχω κάνει 132 μέρες απεργία πείνας
Η συζήτηση έχει ξεφύγει αν δεν το έχετε παρατηρήσει ήδη... 

α ωραία, οπότε αυτός που δίνει 700 το μήνα είναι σωστός εργοδότης.ultimate_aektzis wrote:Σωστος εργοδοτης?Για Ελλαδα ειναι αυτος που τηρει τουλαχιστον τα στοχειωδη.Πχ μισθοι αναλογοι προσοντων, τυχον υπερωριες πληρωμενες κτλ....
Ολα τα καρτελ ειναι καταστροφικα ο διαχωρισμος ειναι για να χουμε να λεμε.για τα καρτέλ των μεγάλων αφεντικών που τρώνε τα μικρότερα; έχω κάνει 132 μέρες απεργία πείνας
επίσης ναι και εμένα με έχει καταστρέψει το καρτέλ του χάλυβα. πήγα να κάνω μπίζνα και δεν με άφηναν. υγιής ανταγωνισμός ftw, δοκιμασμένα πράγματα!
Νομίζω πως δεν έχουμε ξεφύγει (πολύnickpro wrote:Η συζήτηση έχει ξεφύγει αν δεν το έχετε παρατηρήσει ήδη...

Όταν μαθαίνεις ότι κάποιος κάνει απεργία πείνας αναρωτιέσαι γιατί το κάνει, τι θέλει να κερδίσει και αν αυτό που θέλει να κερδίσει το θεωρείς δίκαιο και άρα είσαι η όχι μαζί του, το στηρίζεις, τον βοηθάς κτλ. Το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας εκεί γύρω είναι.
Εγώ είπα την άποψη μου, σχολιάστηκε αναλόγως και απάντησα αναλόγως. Η κουβέντα πια έχει φτάσει στο σημείο που όλοι ξέρουμε τι θέλει, πως έφτασε εκεί που είναι τώρα, η ψεύτικη απεργία κτλ. Εκεί που διαφωνούμε είναι στο θέμα αλληλεγγύης προς τον "απεργό". Εγώ είπα και το ξαναλέω τώρα ότι πιστεύω πως αφεντικά και εργάτες/εργαζόμενοι/προλετάριοι/κάτι όχι μόνο δεν έχουν τίποτα κοινό αλλά εξορισμού είναι δύο αντιμαχόμενες πλευρές που όσο κερδίζει η μία τόσο χάνει η άλλη. Οπότε διαφωνώ στο ότι κάποιοι θεωρούν τον "απεργό" δικό τους, ότι είναι ένας από εμάς και παλεύει μαζί μας ενάντια στα καρτέλ και στα κοράκια (κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει..) και εμείς πρέπει με κάποιον τρόπο να τον στηρίξουμε στον αγώνα του.
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Αν ο χ υπαλληλος δεν εχει βγαλει το δημοτικο, θα παρει τον βασικο οπως προβλεπεται απο τη νομοθεσια.Οτιδηποτε αλλο θα ηταν αδικο για τους αλλους που ελιωσαν στις σπουδες και εχουν 8 πτυχια.Τωρα αν ο βασικος που δινεται στην Ελλαδα δεν φτανει ουτε για το νοικι ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.α ωραία, οπότε αυτός που δίνει 700 το μήνα είναι σωστός εργοδότης.
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Τα 700 ευρώ είναι 700 ευρώ και για το σπουδασμένο και για τον ασπούδαστο. Επιπλέον οι σπουδές δεν είναι ακριβώς το μέσω για να γίνεις ματσό. Εντάξει μερικοί τις χρησιμοποιούν γι' αυτό, ίσως και ο κύριος Τενεζός αν έβγαλε καμιά σχολή να τις χρησιμοποιήσε κι αυτός(επιστημονική εκμετάλευση εργατών, κατάτμηση εργασίας, διαχείριση καταπάτησης ασφάλισης...) αλλά δεν το κάνουν όλοι και κάποιοι προσπαθούν να εμποδίσουν αυτούς που το κάνουν. Από την άλλη τα 700 ευρώ δεν είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, είναι ευαγγέλιο που λέγεται εργοδοσία, κεφαλαιοκρατική εργοδοσία, ενδεχομένως και Τενεζική εργοδοσία!
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Δεν ειπα κατι αλλο.Τα 700 ευρώ είναι 700 ευρώ και για το σπουδασμένο και για τον ασπούδαστο.
Μεταξυ αλλων οπως προσφορας στην επιστημη καποτε πρεπει να κανεις και αποσβεση των υλικων και ψυχικων κοπων που εκανες για να σπουδασεις.Αφηστε τους ρομαντισμους.Επιπλέον οι σπουδές δεν είναι ακριβώς το μέσω για να γίνεις ματσό.
Δηλαδη οι συμφοιτητες σου πχ απο την ΟΔΕ ειναι εν δυναμει απατεωνες και λαμογια?Αυτο λες?αν έβγαλε καμιά σχολή να τις χρησιμοποιήσε κι αυτός
Θα με εμποδισεις να φτασω ψηλα με την αξια μου?Ποιος εισαι ρε φιλε?όλοι και κάποιοι προσπαθούν να εμποδίσουν αυτούς που το κάνουν.

Οταν λεω οτι ειναι αλλου παππα ευαγγελιο εννοω οτι δεν εχει σχεση με την απεργια πεινας.Ειναι νομοθετικο θεμα.Αν το κρατος λεει για κατωτερο 700Ε οσο και να ξερει ο καρχαριας οτι δεν θα τα βγαλει περα ο εργαζομενος δεν θα σκασει γιατι ειναι καλυμενος νομικα.Αν για σενα φταει ο Τενεζος για αυτο και οχι οι εκαστοτε υπουργοι, ε τι να πω....Από την άλλη τα 700 ευρώ δεν είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, είναι ευαγγέλιο που λέγεται εργοδοσία, κεφαλαιοκρατική εργοδοσία, ενδεχομένως και Τενεζική εργοδοσία!
++ultimate_aektzis wrote:Μεταξυ αλλων οπως προσφορας στην επιστημη καποτε πρεπει να κανεις και αποσβεση των υλικων και ψυχικων κοπων που εκανες για να σπουδασεις.Αφηστε τους ρομαντισμους.
Ειδικά αν σπουδάζεις πληροφορική και λές το κάνω για την ωραια ρομαντική γνώση εχει πολύ γελιο, είμαστε ζώα της αγοράς, κοιταχτείτε στον καθρέφτη σας!...
που θα πάει θα το δουμε...
και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload
- cypher
- Venus Former Team Member
Ασχετο: το ρεκορ για αποχη απο την τροφη ειναι γυρω στις 123-130 μερες αν θυμαμαι σωστα. Ισως και στις 140. Ειμαι λιγο δυσπιστος λοιπον στο κατα ποσο η συγκεκριμενη απεργια ειναι οντως πεινας.h4wk wrote: Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή![]()
110 αν δε κάνω λάθος πήρε το μάτι μου σήμερα
?