Εφορευτική Επιτροπή (Βουλευτικές, Ευρωεκλογές, Δημοτικές)

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a
Re: Εφορευτική Επιτροπή (Βουλευτικές, Ευρωεκλογές, Δημοτικές)

Post by para » Sat May 23, 2009 3:31 pm

the_night_watchman wrote:και παλι εξαρταται απ τον δικαστικο.
ασε που χαλας κ το πιθανο αλλωθι σου!!! :smt043 :smt043
χανεις κ την παραμικρη ευκαιρια να τη γλιτωσεις!
Από άλλοθι άλλο τίποτα. Όλοι ψάχνουν μια δικαιολογία για να μην πάνε. Πόσα είναι τα μέλη της εφορευτικής; Τόσες δικαιολογίες ακούν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι. Γι' αυτό μην περιμένεις με δικαιολογία να μην ακούσεις τις ειρωνείες της ζωής σου!

--

Μόλις θυμήθηκα ότι είπες αναπληρωματικό μέλος. Αυτό μερικοί το βάζουν στα ψιλά γράμματα οπότε κάθεσαι ακόμα κι αν είσαι αναπληρωματικό και άλλοι σε κρατάνε απ' την έναρξη της βάρδιας μέχρι να μαζευτούν όσοι είναι, κρατάνε με το ζόρι (=ακόμα κι αν έχουν δικαιολογία) τους άλλους και διώχνουν εσένα.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Sat May 23, 2009 3:37 pm

Ήμουν στην Εφορευτική επιτροπή στις εκλογές του 2007. Και μένα το χαρτί έλεγε αναπληρωματικό μέλος ΑΛΛΑ,
πήγα εκεί τα χαράματα, και επειδή δεν είχαν έρθει οι κανονικοί με κράτησαν μέχρι τις 1.30 τα ξημερώματα...
Μισή ώρα πριν ξεκινήσει η διαδικασία, εμφανίστηκε η δημοτική αστυνομία και ρώτησε τον δικαστικό αντιπρόσωπο αν πρέπει να πάει σε κανέναν "αποστάτη". Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος του απάντησε όχι. Και μείναμε εμείς... :lol:
Επίσης ήρθαν κάποιοι συγγενείς των μελών που δεν ήρθαν και έφεραν κάποια χαρτιά για νοσοκομείο, πρόβλημα υγείας κτλ.
Πάντως να είσαι εξοπλισμένος με υπομονή, και for god's sake μην αναλάβεις να γράφεις εσύ τα ονόματα!
Μιλάμε για σίγουρη τενοντίτιδα. 6 το πρωί με 1.30 το βράδυ = 19.5 ώρες :)
Δίνουν πάντως κάτι σακουλάκια 2 φορές που έχουν μέσα σάντουιτς και 2 έτοιμους φραπέδες (απο αυτούς που γυρίζει το πώμα). Και σε κάποια φάση το μεσημέρι φέρνουν και φαγητό. Καλό κουράγιο :smt006
Last edited by netharis on Sat May 23, 2009 3:38 pm, edited 1 time in total.
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
the_night_watchman
Mbyte level
Mbyte level

Post by the_night_watchman » Sat May 23, 2009 3:38 pm

para wrote:Γι' αυτό μην περιμένεις με δικαιολογία να μην ακούσεις τις ειρωνείες της ζωής σου!
προσωπικα δεν θα με απασχολουσαν οι ειρωνειες αλλα να μην κατσω εκει καλοκαιριατικα να χανω ολη μου τη μερα!
enum21 wrote:Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής τα επιλέγουν με κλήρωση??
ναι νομιζω με καποιου ειδους κληρωση και ειναι μεσα ολοι οι ελληνες πολιτες που εχουν καθαρο ποινικο μητρωο ακομα κ αν εχουν ξανακληθει να ειναι εφορευτικη επιτροπη)
"There are two kinds of people in this world:Those who survive no matter the cost, and those who are walking victims."
Image
:::it will be alr1ght:::
Siente la magia que vive en ti...
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Sat May 23, 2009 3:40 pm

netharis wrote:Μιλάμε για σίγουρη τενοντίτιδα. 6 το πρωί με 1.30 το βράδυ = 19.5 ώρες :)
Δίνουν πάντως κάτι σακουλάκια 2 φορές που έχουν μέσα σάντουιτς και 2 έτοιμους φραπέδες (απο αυτούς που γυρίζει το πώμα). Και σε κάποια φάση το μεσημέρι φέρνουν και φαγητό. Καλό κουράγιο :smt006
Eχω ήδη τενοντίτιδα, τις εκλογές είχα ανάγκη? :lol:
Δεν θα πάω, αλλά ευχαριστώ για τις συμβουλές. Ισως και κάποιος επόμενος να τις βρει χρήσιμες. Οπως και να'χει κάθε φορά στις εκλογές τυχαίνει να αρρωσταίνει η μισή εφορευτική, γιατί να μην αρρωστήσω κι εγώ? :twisted:
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Sat May 23, 2009 3:43 pm

netharis wrote:και for god's sake μην αναλάβεις να γράφεις εσύ τα ονόματα!
Γι' αυτό το λόγο υπάρχουν οι γραμματείς και για το "for god's sake" που λες πληρώνονται :ρ
Άσε που έχουν φάει και την προηγούμενη μέρα για να καταγράψουν όλους τους υποψήφιους.
#!
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sat May 23, 2009 3:43 pm

Αμα κρυφτεις στο στο σπιτι σου παντως δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα.Δεν εχει δικαιωμα να μπει μεσα αστυνομος εν ωρα υπηρεσιας χωρις την παρουσια εισαγγελεα.Επισης ειναι μια καλη ευκαιρια για μονοημερη. :smt002
η δημοτική αστυνομία
Η ποια? :smt005
Δεν φτανει που μας τρωνε τα λεφτα(απο τις πιο αχρηστες υπηρεσιες ειναι μονο για να κοβουν κλησεις τους εχουμε) κανουν και το νταη? :lol:
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Sat May 23, 2009 6:08 pm

Νωμίζω πως αν έχεις κανένα γνωστό σου γιατρό ή συγγενή και σου γράψει χαρτάκι δε θα έχεις πρόβλημα..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
the_night_watchman
Mbyte level
Mbyte level

Post by the_night_watchman » Sat May 23, 2009 6:14 pm

για το χαρτι επιβεβαιωνω και εγω!
απλα δεν ειμαι σιγουρη αν θελει γιατρου απο νοσοκομειο μονο... :smt017
"There are two kinds of people in this world:Those who survive no matter the cost, and those who are walking victims."
Image
:::it will be alr1ght:::
Siente la magia que vive en ti...
Bloody Mary
Venus Former Team Member

Post by Bloody Mary » Sat May 23, 2009 8:37 pm

Εγώ ήμουν γραμματέας στις τελευταίες δημοτικές εκλογές... Το γράψιμο των ονομάτων το αναλαμβάνουν οι γραμματείς, και γι'αυτό πληρώνονται...(Εγώ ευτυχώς απλά έσβηνα τα ονόματα από τους καταλόγους :-p :-p :-p )

Η εφορευτική επιτροπή κανονικά πρέπει απλά να είναι παρούσα για να εξασφαλίζεται η δημοκρατικότητα της διαδικασίας. Οπότε το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να κάθεσαι εκεί...πολλές...πολλές ώρες! Βέβαια και laptop να έπαιρνες μαζί δε θα υπήρχε πρόβλημα, το μόνο που θέλουν είναι να είσαι παρών. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου δε θα πήγαινα πάντως, αφού είσαι αναπληρωματικό μέλος κανονικά θα πρέπει να σε ενημερώσουν/καλέσουν αν κάποιος από τα κανονικά μέλη δε θα μπορέσει να πάει. Άρα όπως το βλέπω εγώ μάλλον η σειρά θα ήταν
Εκλογικό Κέντρο --> Λείπουν κάποια μέλη της εφορευτικής επιτροπής --> Περνάνε 2-3 ώρες που δεν έχουν εμφανιστεί --> Ο αστυνομικός αναλαμβάνει να πάει να τα καλέσει --> Προφασίζονται δικαιολογίες --> Ο αστυνομικός πάει σπίτι τους --> Οι γονείς/φίλοι/μπατζανάκηδες κλπ του λένε πως λείπουν/δεν είναι καλά κλπ --> Stoupeace + άλλοι αναπληρωματικοί :-p
Οπότε σε καμία περίπτωση μην πας μόνος σου... Τώρα αν έρθουν και σε πάρουν από το σπίτι, πήγαινε για να μη βρεις τον μπελά σου και πες τους το απογευματάκι (ούτως ή άλλως θα έχει μεσημεριάσει μέχρι να σε βρουν) ότι δουλεύεις στο Il Peccato (που πρέπει να περάσω μια βόλτα κααααααααποια στιγμή - άσχετο) και δεν μπορείς να λείψεις. Μάλιστα, κάλεσε τους μετά να έρθουν να σε βρουν :-p Θα είναι τόσο κουρασμένοι που δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν ούτως ή άλλως!
Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Sat May 23, 2009 9:06 pm

That's what mods are for! :lol:
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
nickpro
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by nickpro » Sun May 24, 2009 4:44 am

Καλό κουράγιο αγαπητέ Stoupeace.Και επειδή ειμαι Venus Lucky Member 2009, ο Θεός με τιμώρησε και εμένα με ορίσανε ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ.Οπότε θα κλάψω άσχημα.......... :smt022 :smt022 :smt022
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Sun May 24, 2009 5:00 am

Και εμενα με ορισανε αλλα τι κριμα που ψηφιζω στο χωριο που ειναι 280 χιλιομετρα μακρια και με καλυπτει ο νομος.Πραγματικα κριμα!!!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Sun May 24, 2009 7:50 am

Ήμουν αναπληρωματικό μέλος, δεν εμφανίστηκα ποτέ, ούτε με έψαξε κάποιος (προφανώς τα τακτικά μέλη ήταν όλα εκεί). Το απόγευμα ψήφισα κανονικά και κανένας δεν μου ζήτησε τον λόγο (γιατί δεν εμφανίστηκα). Σε γενικές γραμμές ισχύει αυτό που αναφέρει η Bloody Mary. Εάν δεν είσαι τακτικό μέλος για να φτάσουν να σε αναζητήσουν πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης :)
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Sun May 24, 2009 12:13 pm

Και τα τακτικά και τα αναπληρωματικά μέλη είναι υποχρεώμενα να είναι παρόντα στο εκλογικό τμήμα όπου διορίστηκαν στις 06:00 της μέρας των εκλογών (έχω μπροστά μου και διαβάζω τη σχετική πρόσκληση).

Δ. Γκρ.

--------------------------------------------------------------------------------------
Bloody Mary wrote: ...Εγώ αν ήμουν στη θέση σου δε θα πήγαινα πάντως, αφού είσαι αναπληρωματικό μέλος κανονικά θα πρέπει να σε ενημερώσουν/καλέσουν αν κάποιος από τα κανονικά μέλη δε θα μπορέσει να πάει...
Αυτό δεν είναι σωστό. Και τα τακτικά και τα αναπληρωματικά μέλη είναι υποχρεώμενα να είναι παρόντα στο εκλογικό τμήμα όπου διορίστηκαν στις 06:00 της μέρας των εκλογών (έχω μπροστά μου και διαβάζω τη σχετική πρόσκληση).

Δ. Γκρ.
Last edited by Bloody Mary on Sun May 24, 2009 12:30 pm, edited 1 time in total.
Reason: merged posts
Bloody Mary
Venus Former Team Member

Post by Bloody Mary » Sun May 24, 2009 12:21 pm

Όσα είπα παραπάνω αποτελούν την προσωπική μου άποψη και δεν έψαξα περαιτέρω την ειδική νομοθεσία ώστε να ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις... Ευτυχώς δεν έχω κληθεί να γίνω μέλος της εφορευτικής επιτροπής (ακόμα).
Εγώ κάπως έτσι θα κινούμουν, αν με είχαν επιλέξει ως αναπληρωματικό μέλος. Αν ήμουν τακτικό μέλος, τότε πράγματι θα ήμουν από τις 6 εκεί. Απλά ως αναπληρωματικό μέλος μπορεί να "πάθαινα" αυτό που "έπαθε" και περιγράφει ο netharis σε κάποιο post πιο πριν. Γι'αυτό δε θα πήγαινα από νωρίς σίγουρα :-p
Παρόλα αυτά, Stoupeace σίγουρα δε θέλω να σε παρακινήσω να κάνεις πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δε θα είχες σκεφτεί (λεμε τώρα :-p ). Λάβε υπόψη σου και αυτό που έγραψε ο redlabel με βάση τη νομοθεσία και κρίνε αναλόγως ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Άσχετο, αλλά ξέχασα να γράψω για ένα πολύ βασικό θέμα.. Αν όντως πας τελικά, θα χορτάσεις από φαγητό. Φέρνουν συνέχεια! Τότε που ήμουν εγώ είχε κάποια σαντουιτς από catering(? - δεν ξέρω με σιγουριά, πάντως ήταν πολύ νόστιμα :-D ), πατατάκια, soft kings, άπειρες coca cola, φραπέδες, γαλλικό καφέ, νερά, κλπ .Το μεσημέρι έφεραν και κανονικές μερίδες φαγητό. Οι γραμματείς και ο δικαστικός αντιπρόσωπος δυστυχώς είχαν σχεδόν πάντα δουλειά κι έτσι δεν προλαβαίναμε και πολύ να φάμε. Η εφορευτική επιτροπή τα τσάκισε όλα όμως :-p
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Sun May 24, 2009 12:35 pm

Πάντως αν δεν έχεις τι να κάνεις, δε χάνεις τίποτα να πας :-p
Θα περάσεις μια διαφορετική μέρα ;)
Οι εμπειρίες μου απ' τις δύο φορές που έχω πάει (μία ως εκλογικός αντιπρόσωπος και μία ως γραμματέας) λένε ότι στην αρχή θα περνάει η ώρα γιατί θα έχεις τι να κάνεις, μετά θα αρχίσεις να βαριέσαι λίγο, αλλά όλο και κάποιο ευτράπελο θα γίνει και θα σε κάνει να θες να κάτσεις κι άλλο για να δεις το επόμενο :-D Στο τέλος είναι η καταμέτρηση, αν συμμετέχεις κι αν ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν κοιμάται δε νομίζω να βαρεθείς και θα δεις κι εκεί πολλά "ωραία :-D" πάνω στα ψηφοδέλτια (-> άκυρα) απ' όσους έχουν έρθει να ψηφίσουν.
#!
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Sun May 24, 2009 1:02 pm

Στις ευρωεκλογές δεν υπάρχει σταυροδοσία και η καταμέτρηση, αφού κλείσουν οι κάλπες, δεν θα διαρκέσει πολύ. Νομίζω ότι καλό είναι να αποκομίσετε κάποιες εμπειρίες που αφορούν τη "δημοκρατική διαδικασία" - και όχι μόνο (para +).

Όποιος συμμετάσχει, ως μέλος εφορευτικής επιτροπής ή κομματικός αντιπρόσωπος, ας μας μεταφέρει κάποιες από τις εμπειρίες του.

Δ. Γκρ.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Sun May 24, 2009 1:13 pm

Nα μας πει ναι, γιατί δεν έχω σκοπό να πάω να περάσω μια εξαντλητική (και παχυντική) μέρα με αγνώστους βοηθώντας σε μία διαδικασία με την οποία αν δεν μου είχε έρθει αυτό το χαρτί δεν θα είχα καμία απολύτως ανάμειξη (συνειδητά).

Αν ισχύουν αυτά που λέτε για το φαγητό όμως, μπορούμε να αλλάξουμε θέσεις με τον Wind :lol:
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
rapadder
Gbyte level
Gbyte level

Post by rapadder » Sun May 24, 2009 1:33 pm

Είχα πάει εφορευτική επιτροπή στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές (2006), σαν τακτικό μέλος. Έφαγα 2 Κυριακές και έφτανα σπίτι μου μετά τις 03:00... Η ειρωνεία ήταν ότι θα με είχε δηλώσει φίλος μου δικηγόρος (υπεύθυνος για την διαδικασία σε άλλο εκλογικό τμήμα) σαν Γραμματέα και θα έπαιρνα χρήματα. Έτσι και τα χρήματα έχασα και ταλαιπωρήθηκα αφάνταστα (η επόμενη ημέρα ήταν εργάσιμη για μένα).
Η όλη φάση είναι κοροϊδία. Διαλέγουν νέα παιδιά για εφορευτικές (για να μετράνε σωστά και να αντέχουν) και έτσι παίρνουν τους ίδιους και τους ίδιους. Χτές κάλεσαν την αδελφή μου (έκανε την ανοησία και μετέφερε τα δικαιώματα της στην Αθήνα) και εμένα (στον τόπο καταγωγής), αλλά επειδή είναι νησί και μακρία δεν θα πάω. Ακόμα και στα τακτικά μέλη της εφορευτικής επιτροπής, αν δεν πάνε, δεν κάνουν τίποτα. Κανένας εισαγγελέας δεν θα ασχοληθεί μετά.
Επίσης είναι κοροϊδία για εναν ακόμα λόγο. Ο δικηγόρος που θα παραλάβει τα ψηφοδέλτια, θα επικυρώσει το μέτρημα, θα τα σφραγίσει σε σακιά και θα τα καταθέσει στο Πρωτοδικείο Αθηνών θα λάβει για 1,5 μέρα απασχόληση πάνω από 1.000 Ευρώ αποζημίωση. Ο Γραμματέας (σύμφωνα με την Bloody Mary) 100 Ευρώ. Τα μέλη της εφορευτικής; Τίποτα!
Φυσικά η Ελληνική Δημοκρατία της αριστοκρατικής κλίκας των ανώτερων δημοσίων υπαλλήλων δεν έχει προβλέψει ούτε ενα Ευρώ αποζημίωση για τους μ@λ@κες που θα μετράνε ψήφους. Βέβαια να σημειώσω ότι θα φάτε κρουασάν/τυρόπιτες και θα πιείτε μπουκαλάκια με νερό, δωρεάν.
Μην ασχολείστε λοιπόν. Θα έχει ωραία μέρα, πηγαίνετε μια βόλτα και αφήστε άλλα κοροϊδα να μετράνε και να χαίρονται την αστική δημοκρατία τους.
Last edited by rapadder on Sun May 24, 2009 1:55 pm, edited 1 time in total.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Sun May 24, 2009 1:41 pm

Aν είσαι φαν της δημοκρατίας δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σε πληρώσουν. Ίσα ίσα γίνεσαι μέρος αυτής της διαδικασίας έμπρακτα, γιατί πρέπει να περιμένεις αποζημίωση που βοηθάς στο να τηρηθούν αυτές οι διαδικασίες; Από τη μια γκρινιάζουμε για το ότι η δημοκρατία δεν τηρείται και από την άλλη περιμένουμε αντάλλαγμα :roll: Το πιο τίμιο νομίζω είναι αυτό που κάνει ο stoupeace. Δεν τον ενδιαφέρει γενικά η διαδικασία της ψηφοφορίας, δεν πάει. Όλοι οι υπόλοιποι ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτούμε την έννοια της ανιδιοτέλειας. (Που στο κάτω κάτω προς όφελος μας είναι)
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sun May 24, 2009 1:44 pm

Νομιζω οτι αυτο που θελει να πει ο rappader ειναι οτι αφου πληρωνουν(και αρκετα καλα) τον γραμματεα, πρεπει να μεριμνησουν για ολους.ή να μην πληρωνουν τον γραμματεα στην τελικη.Δεν λεω να παρουν ολοι 400Ε αλλα ενα εμπρακτο ευχαριστω δεν θα ηταν ασχημο.
Bloody Mary
Venus Former Team Member

Post by Bloody Mary » Sun May 24, 2009 1:51 pm

Ο κάθε γραμματέας (2 στο σύνολο) για τις δημοτικές εκλογές που ξέρω, πληρώνεται 100 ευρώ την πρώτη φορά και 50 ευρώ αν υπάρξει επαναληπτικός γύρος.
Post Reply

Return to “off-topic”