Μετέφερα σε αυτό το topic όσες δημοσιεύσεις ήταν σχετικές.
Ένα παράδειγμα τέτοιου topic που σου αναφέρει ο Punisher είναι το "Ρώτα κάτι τον επόμενο..." αν το θυμάσαι. Γενικότερα κάποια τέτοια topics έχει αποδειχθεί ότι καταλήγουν "αγώνας" για το ποιος θα καταφέρει να αυξήσει περισσότερο τα posts του και μεταξύ άλλων είναι και αυτός ένας λόγος για τον οποίο κλειδώνονται. Πάντως μπορούμε να αφήσουμε το συγκεκριμένο topic να εξελιχθεί και να κρίνουμε στην πορεία

Επίσης μπορούμε να το μετατρέψουμε σε ένα θέμα που να σχετίζεται με ποτά, τι προτιμάμε, τι να αποφεύγουμε (πχ Bloody Mary

) κλπ. Εσείς αποφασίζετε!
On topic τώρα, το Bloody Mary είναι ένα ποτό το οποίο δεν είχα ποτέ μου σκοπό να δοκιμάσω, γιατί απλούστατα ήξερα ότι θα απογοητευτώ σχετικά με το ψευδώνυμο μου

Το ψευδώνυμο αυτό έχει προκύψει από τον αδερφό μου, περισσότερο ως μετάφραση του "αιματηρή Μαρία" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, αλλά το έμαθαν οι φίλοι μου και καθιερώθηκε στη συνέχεια. Δεν έχει καμία σχέση με το ποτό και ούτε θα έπρεπε
Εγώ προσωπικά έχω μια λατρεία στις μπύρες, με αυστηρή προτίμηση στις κόκκινες (Mc Farland, Flensburger και Aventinus - να'ναι καλά ο marios και ο netharis για την τελευταία!). Από ποτά και κοκτέιλ γενικότερα συνήθως προτιμώ Smirnoff North, Gin Tonic, White/Black Russian...και πολλά άλλα
Ο κανόνας που ισχύει είναι παρόμοιος με τον αντίστοιχο του φαγητού: Αλκοόλ να'ναι κι ό,τι να'ναι! Με καλή παρέα πάντα