Εξετάσεις 17ης Ιουνίου
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Εξετάσεις 17ης Ιουνίου
Σήμερα το μεσημέρι άκουσα ότι οι εξετάσεις της 17ης Ιουνίου ενδέχεται να μετατεθούν για το τέλος της εξεταστικής. Δεν ήταν κάτι επίσημο και το λέω με επιφύλαξη, μια και πολλοί φοιτητές με ρώτησαν σχετικά.
Δ. Γκρ.
Δ. Γκρ.
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Re: Εξετάσεις 17ης Ιουνίου
Μακάρι να γίνει θα σωθούμε!
Σκεφθείτε όλοι θετικά να γίνει που έλεγε και ο Yuri Geller 
Ευχαριστούμε για τη ενημέρωση κ.Γκρίτζαλη - όταν έχετε και το διεσταυρωμένο είμαι σίγουρος ότι θα μας ενημερώσεται εγκαίρως

Ευχαριστούμε για τη ενημέρωση κ.Γκρίτζαλη - όταν έχετε και το διεσταυρωμένο είμαι σίγουρος ότι θα μας ενημερώσεται εγκαίρως

- SpUga5
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Δεν βολεύει όλους η μεταφορά στο τέλος...
Ελπίζω να ενημερωθούμε έγκαιρα
-Μία απορία , από τη στιγμή που γνωρίζουν ότι οι εκλογές ενδέχεται να επηρεάσουν τις εξετάσεις (δεν γνωρίζω ποιοί είναι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις ) γιατί δεν τις βάζουν μία μέρα που θα αφήνει το πρόγραμμα ανεπηρέαστο ?

Ελπίζω να ενημερωθούμε έγκαιρα

-Μία απορία , από τη στιγμή που γνωρίζουν ότι οι εκλογές ενδέχεται να επηρεάσουν τις εξετάσεις (δεν γνωρίζω ποιοί είναι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις ) γιατί δεν τις βάζουν μία μέρα που θα αφήνει το πρόγραμμα ανεπηρέαστο ?
Σε λιγότετο από μια εβδομάδα ξεκινάει η εξεταστική. Σε μια εβδομάδα είναι 17 Ιουνίου. Πότε δηλαδή θα βγει η ανακοίνωση?
Έχουμε οργανώσει το διάβασμα μας,ποια μαθήματα θα δώσουμε και ποια όχι. Πόσο δύσκολο είναι να βγει μία ανακοίνωση εγκαίρως?
Εδώ και αρκετές μέρες έχει οριστεί ημερομηνία για τις εκλογές η 17η Ιουνίου, βγάλτε μία ανακοίνωση από την αρχή ή αφού οι εκλογές επηρεάζουν την εξεταστική, μην τις κάνετε μέσα στην εξεταστική!
Πρέπει πάντα να ζούμε στην αβεβαιότητα σ'αυτή τη σχολή?
Με ποιον πρέπει να επικοινωνήσουμε για να μάθουμε τι θα γίνει?
Έχουμε οργανώσει το διάβασμα μας,ποια μαθήματα θα δώσουμε και ποια όχι. Πόσο δύσκολο είναι να βγει μία ανακοίνωση εγκαίρως?
Εδώ και αρκετές μέρες έχει οριστεί ημερομηνία για τις εκλογές η 17η Ιουνίου, βγάλτε μία ανακοίνωση από την αρχή ή αφού οι εκλογές επηρεάζουν την εξεταστική, μην τις κάνετε μέσα στην εξεταστική!
Πρέπει πάντα να ζούμε στην αβεβαιότητα σ'αυτή τη σχολή?

Με ποιον πρέπει να επικοινωνήσουμε για να μάθουμε τι θα γίνει?
Don't Settle!
Expecting the world to treat you fairly because you are a good person is a little like expecting the bull not to attack you because you are a vegetarian...
The greatest sin of all is risking nothing.
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy? Albert Einstein
Expecting the world to treat you fairly because you are a good person is a little like expecting the bull not to attack you because you are a vegetarian...
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy? Albert Einstein
-
- byte level
το αποκλειω να αλλαξει το προγραμμα,ευχηθειτε ολοι να ΜΗΝ συμβει,χθες ανανεωσαν το προγραμμα των εξετασεων διχως να πειραξουν τα μαθηματα της πληροφορικης στις 17.. κατι λεει αυτο
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Μην είσαι σίγουρος μπορεί να μην είχαν χρόνο για το update... Ας δούμε τί θα γίνει και ας μην προδικάζουμε με αποκλείεται ή είναι σίγουρο κτλ... 
Edit:φαίνεται ε? Εμ Ασφάλεια και το τεράστιο βιβλίο Τεχνολογία Λογισμικού μαζί δεν γίνεται...

Edit:φαίνεται ε? Εμ Ασφάλεια και το τεράστιο βιβλίο Τεχνολογία Λογισμικού μαζί δεν γίνεται...
- SpUga5
- Kilobyte level
ευσεβείς πόθοι φίλτατε zifnab

- Crab
- Mbyte level
- Academic status: N>4
εγώ προσεύχομαι να πάω καλά Τεχνολογία κι ας γράψω τον 15αυγουστο

κάτι ξέρεις εσύ...undeadpunk wrote:το αποκλειω να αλλαξει το προγραμμα,ευχηθειτε ολοι να ΜΗΝ συμβει,χθες ανανεωσαν το προγραμμα των εξετασεων διχως να πειραξουν τα μαθηματα της πληροφορικης στις 17.. κατι λεει αυτο

Κάποιοι αποφασίσαμε (με βαριά καρδιά) να δώσουμε Τεχνολογία και όχι Ασφάλεια...
Τι γίνεται εαν τελικά μεταφερθεί η Τεχνολογία???

Τι γίνεται εαν τελικά μεταφερθεί η Τεχνολογία???

Don't Settle!
-
- byte level
ειχα παει σε μια κοινη τη κυριακη που μας περασε και ηταν υβριδικη γκομενα,εριχνε και τα χαρτια(ταρω)..Crab wrote:εγώ προσεύχομαι να πάω καλά Τεχνολογία κι ας γράψω τον 15αυγουστο![]()
κάτι ξέρεις εσύ...undeadpunk wrote:το αποκλειω να αλλαξει το προγραμμα,ευχηθειτε ολοι να ΜΗΝ συμβει,χθες ανανεωσαν το προγραμμα των εξετασεων διχως να πειραξουν τα μαθηματα της πληροφορικης στις 17.. κατι λεει αυτο
Μου το ειπε καθαρα,17 ιουνη δυσκολη μερα
- Crab
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Αχουτο μωρέ! Κάνει τσαχπινιέςundeadpunk wrote:ειχα παει σε μια κοινη τη κυριακη που μας περασε και ηταν υβριδικη γκομενα,εριχνε και τα χαρτια(ταρω)..Crab wrote:εγώ προσεύχομαι να πάω καλά Τεχνολογία κι ας γράψω τον 15αυγουστο![]()
Μου το ειπε καθαρα,17 ιουνη δυσκολη μερα
τεσπα τα υπολοιπα με pm
Θα γίνει μεγάλος σαματάς

-
- byte level
ok.. αντε να σε δω αλλα γρηγορα εχω και διαβασμα 

-
- Wow! Terabyte level
Αν έχετε κάνει risk assessment, τότε θα μάθετε τι σημαίνει residual overall risk. Αν δεν έχετε κάνει, τότε θα χτυπάτε το κεφάλι σας...weird_13 wrote:Κάποιοι αποφασίσαμε (με βαριά καρδιά) να δώσουμε Τεχνολογία και όχι Ασφάλεια...
Τι γίνεται εαν τελικά μεταφερθεί η Τεχνολογία???![]()

Δ. Γκρ.
ΥΓ. Αν ήμουν στη θέση σας - που δεν είμαι, άρα μιλάω εκ τους ασφαλούς και δεν διακινδυνεύω τίποτα... - θάδινα Ασφάλεια.
Σύμφωνα με τον προιστάμενο της γραμματείας η ανακοίνωση θα βγει μέχρι τις 5 το απόγευμα. Προβληματίζονται ακόμη τι θα κάνουν! 

Don't Settle!
-
- Wow! Terabyte level
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι και επαρκής λόγος δεν φαίνεται να υπάρχει και είναι αρκετά αργά για ν' αλλάξουν το πρόγραμμα των εξετάσεων.
Δ. Γκρ.
Δ. Γκρ.
- sandra
- Wow! Terabyte level
http://www.aueb.gr/pages/news/attachments/518.pdf Την κάτσαμε!
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- SpUga5
- Kilobyte level
Από την σελίδα του aueb.gr
Οι εξετάσεις των μαθημάτων που είναι προγραμματισμένες για τις 17 Ιουνίου 2009 θα πραγματοποιηθούν κανονικά
http://www.aueb.gr/pages/news/attachments/518.pdf
Οι εξετάσεις των μαθημάτων που είναι προγραμματισμένες για τις 17 Ιουνίου 2009 θα πραγματοποιηθούν κανονικά
http://www.aueb.gr/pages/news/attachments/518.pdf