BMW 6 M
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Ζητημα κοστους θες να πεις...
Αν το ζητημα κοστους η αουντι το βαφτιζει τεχνολογικη εξελιξη, σορρυ, αλλα εμενα δεν με ξεγελαει... Η 4κινηση της αουντι ειναι απλα μια ψιλομουφα κατασταση. Γιαυτο και το αμαξι ειναι αποτομο στο οριο (που δεν το εχω φτασει βεβαια! :D )
Δεν καταλαβαινω γιατι κατι χειροτερο απο το παλιο ειναι τεχνολογικη εξελιξη...
Αν το ζητημα κοστους η αουντι το βαφτιζει τεχνολογικη εξελιξη, σορρυ, αλλα εμενα δεν με ξεγελαει... Η 4κινηση της αουντι ειναι απλα μια ψιλομουφα κατασταση. Γιαυτο και το αμαξι ειναι αποτομο στο οριο (που δεν το εχω φτασει βεβαια! :D )
- jimmyD
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Δεν έχω οδηγήσει ποτέ μου οπότε δεν έχω προσωπική γνώμη για το αν είναι χειρότερο κάτι που δεν χρειάζεται τόσο μεγάλη ικανότητα όση το μπλοκέ.Ganther wrote:
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...

Είπες τη σωστότερη κουβέντα φίλτατε Sreak!Sreak wrote:Tι????????????
Καλά ας μη το συνεχίσουμε αλλά όποιος πραγματικά ξέρει από απόλαυση οδήγησης παραδέχεται τη μπέμπα
Δε μπορώ να καταλάβω πώς μερικοί βγάζουν τόσο εύκολα συμπεράσματα, αφού ποτέ δεν έχουν οδηγήσει μπέμπα!
Και διαβάζοντας το συγκεκριμένο topic ήξερα εκ των προτέρων ποιούς θα συναντήσω μέσα! Ρε σεις... Μην επαναλαμβάνεστε!
- Ganther
- Wow! Terabyte level
Ελπιζω να μην αναφερεσαι και σε εμενα... Και επειδη οι μισες... "μπεμπες" ειναι 316ι, ας μην ανοιξω το στομα μου για οδηγικη απολαυση...semika wrote:Είπες τη σωστότερη κουβέντα φίλτατε Sreak!Sreak wrote:Tι????????????
Καλά ας μη το συνεχίσουμε αλλά όποιος πραγματικά ξέρει από απόλαυση οδήγησης παραδέχεται τη μπέμπα
Δε μπορώ να καταλάβω πώς μερικοί βγάζουν τόσο εύκολα συμπεράσματα, αφού ποτέ δεν έχουν οδηγήσει μπέμπα!

Αν μιλαμε απο 320 και πανω η απο 523 και πανω, Οκ, αλλα μεχρι εκει, το χαος.
- jimmyD
semika wrote:Οι 316 είναι μπέμπες που οδηγούν κυρίως γυναίκες..
Όταν τους τις δίνουν οι άντρες τους...

Δε μπορώ να καταλάβω πως το συμπεραίνεις αυτό? Εγώ πάντως δεν το έχω παρατηρήσει .
Φυσικά οι άντρες προτιμούν περισσότερα κυβικά αλλά το θέμα είναι ποιοι μπορούν να τα αγοράσουν. Τώρα αν και εγώ ίδιος πολλές φορές πέφτω σε αυτό το σφάλμα καλό είναι να μη γενικεύουμε, και να δεχόμαστε πως κάτι που δεν αρέσει σε μας ,δεν είναι ταυτόχρονα άχρηστο. Δηλαδή αν μια bmw χοροπηδούσε από τις σκληρές αναρτήσεις σα punto GT και οι άνθρωποι βγάζαν τα σωθικά τους θα ήταν γ**ώ τα αυτοκίνητα τότε?? Νομίζω πως κάθε εταιρία έχει ένα χαρακτήρα και αυτό δίνει στα μοντέλα της. Οι mercedes είναι τα πιο ουδέτερα αυτοκίνητα και όπως είναι φυσικό η προσφερόμενη άνεση είναι απαράμιλλη. Αυτό όμως δεν κάνει τη mercedes ούτε ψόφια ούτε "χρέπι". Η οδηγική απόλαυση είναι υποκειμενικό μέγεθος , για κάποιους είναι η μάχη με το τιμόνι και για άλλους το να περνάνε από λακούβες τύπου χαράδρα και να μην καταλαβαίνουν τίποτα.

- Ganther
- Wow! Terabyte level
Καταρχας σεμικα, χωρις να το λεω για να σε προσβαλω δεν ξερω που ζεις, αλλα εγω λιγους ξερω με αμαξια πανω απο 1.600-2.000 κυβικα... Οκ, ισως ειναι οι κυκλοι μου, αλλα εγω το 2λιτρο το θεωρω μεγαλο.
Απο κει και περα. Δεν ειπα οτι η 316 ειναι αχρηστη, αλλα
"Tι????????????
Καλά ας μη το συνεχίσουμε αλλά όποιος πραγματικά ξέρει από απόλαυση οδήγησης παραδέχεται τη μπέμπα "
Αυτο το σχολιο ειναι ατοπο. Προσωπικα δε μου αρεσουν τα πουντο 130 αλογα και τα μυαλα στα καγκελα, αλλα οκ...
Αν θες επιδοσεις χοντα.
Αν θες ανεση Σιτροεν και οχι μερσεντε. (απλα δε συγκρινονται, καντε ενα ταξιδι με C5 3.0Lt και θα με θυμηθειτε)
Η μερσεντε εχει μονο ¨"εγω πληρωσα ρε πολλα, και ειμαι στη χλιδα."
Οκ, αλλα μεχρι εκει. Σαν αμαξια δεν λενε και πολλα. Δεν ειναι αχρηστα, αλλα δε δικαιολογουν τη διαφορα τιμης τους...
Απο κει και περα. Δεν ειπα οτι η 316 ειναι αχρηστη, αλλα
"Tι????????????
Καλά ας μη το συνεχίσουμε αλλά όποιος πραγματικά ξέρει από απόλαυση οδήγησης παραδέχεται τη μπέμπα "
Αυτο το σχολιο ειναι ατοπο. Προσωπικα δε μου αρεσουν τα πουντο 130 αλογα και τα μυαλα στα καγκελα, αλλα οκ...
Αν θες επιδοσεις χοντα.
Αν θες ανεση Σιτροεν και οχι μερσεντε. (απλα δε συγκρινονται, καντε ενα ταξιδι με C5 3.0Lt και θα με θυμηθειτε)
Η μερσεντε εχει μονο ¨"εγω πληρωσα ρε πολλα, και ειμαι στη χλιδα."
Οκ, αλλα μεχρι εκει. Σαν αμαξια δεν λενε και πολλα. Δεν ειναι αχρηστα, αλλα δε δικαιολογουν τη διαφορα τιμης τους...
Τώρα μιλάτε σωστά! Κανένας δε μπορεί να είναι αντικειμενικός στα αυτοκίνητα δίοτι:
1) Έχει οδηγήσει μικρή γκάμα αυτοκινήτων και δεν έχει σφαιρική α΄ποψη
2) Ισχύει το ρητό "Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει"
3) Αφού κπ επέλεξε την x μάρκα αυτοκινήτου θα πεί οτι αυτή του αρέσει περισσότερο, αρα και αυτή θα εκθιάσει στους άλλους
κλπ κλπ
Ganther δε με προσβάλεις. Απλά κάθε φορά που πάω σουπερ μάρκετ βλέπω κυρίες με BMW να προσπαθούν να τις κουμαντάρουν. Επίσης τα βράδια που βγαίνω, σπάνια να δω κάποια μικρή BMW. Όλες είναι 3.18 και άνω και σειρές 5 και Ζ4. Μη σου πώ για το Καγιέν της Πόρσε που ακόμα δε βγήκε παραφορέθηκε!
jimmyD κοίτα... Προσωπικά (το έχω πει πολλές φορές σε άλλα τοπικ) με ενδιαφέρει στο αυτοκίνητο να είναι άνετο, χλιδάτο και να απολαμβάνεις την οδήγηση. Αυτό μου το προσφέρει με το παραπάνω η ΒΜW! Δε λέω πως είμαι ανικειμενική, αλλά βάσει αυτών των κριτηρίων μπορώ να τεκμηριώσ αυτό που λέω! Αν κάποτε με ενδιαφέρει η ταχύτητα τότε θα σου πώ!
Αυτά
3) Αφού κπ επέλεξε την x μάρκα αυτοκινήτου θα πεί οτι αυτή του αρέσει περισσότερο, αρα και αυτή θα εκθιάσει στους άλλους
κλπ κλπ
Ganther δε με προσβάλεις. Απλά κάθε φορά που πάω σουπερ μάρκετ βλέπω κυρίες με BMW να προσπαθούν να τις κουμαντάρουν. Επίσης τα βράδια που βγαίνω, σπάνια να δω κάποια μικρή BMW. Όλες είναι 3.18 και άνω και σειρές 5 και Ζ4. Μη σου πώ για το Καγιέν της Πόρσε που ακόμα δε βγήκε παραφορέθηκε!
jimmyD κοίτα... Προσωπικά (το έχω πει πολλές φορές σε άλλα τοπικ) με ενδιαφέρει στο αυτοκίνητο να είναι άνετο, χλιδάτο και να απολαμβάνεις την οδήγηση. Αυτό μου το προσφέρει με το παραπάνω η ΒΜW! Δε λέω πως είμαι ανικειμενική, αλλά βάσει αυτών των κριτηρίων μπορώ να τεκμηριώσ αυτό που λέω! Αν κάποτε με ενδιαφέρει η ταχύτητα τότε θα σου πώ!
Αυτά
- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Ομολογώ πως έχεις απόλυτο δίκιο!Ειδικά το 3 ισχυει περισσότερο αλλά δεν έχει και άδικο κάποιος να το κάνει αυτό αφού για να το πάρει πάει να πει ότι το ψιλοέψαξε πρίν το πάρει και προφανώς δε πήγε έτσι κουτουρού και αγόρασε ένα αμάξι!Πήρε αυτό που ήταν γιάυτόν και !!!την τσέπι του!!! το κάλύτερο!semika wrote:Τώρα μιλάτε σωστά! Κανένας δε μπορεί να είναι αντικειμενικός στα αυτοκίνητα δίοτι:
κλπ κλπ
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Ganther,η GT φυσάει σαν αμάξι αλλά θα προτιμούσα να μην έβγαινε και στον κοινό κινητήρα των 1800...Έχω μπει στην αντίστοιχη GTA και πιστεύω ότι είναι από τα λίγα αμάξια αυτή τη στιγμή που συνδυάζουν άνεση,κρατήματα και επιδόσεις.Επίσης την ίδια μέρα οδήγησα και την 2.0,η οποία ήταν αντάξια των προσδοκιών μου και παραπάνω μπορώ να πω...Και μετά από σχετική δυναμομέτρηση που είδα,έχει ελάχιστες απώλειες στρόφαλο-τροχό,συγκριτικά με άλλα αμάξια...
Υ.Γ. Και επίσης από σήμερα το Puntίνι μου δεν είναι τόσο "απλό"...
Έχετε το νου σας.... ;-)
Υ.Γ. Και επίσης από σήμερα το Puntίνι μου δεν είναι τόσο "απλό"...

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- jimmyD
Αυτό προσπάθησα να πω (δεν ξέρω αν το κατάφερα) στα προηγούμενα post , πως το ποιο είναι καλό αυτοκίνητο για τον καθένα είναι απλά θέμα προτεραιοτήτων.semika wrote:
Αυτά

- Paralias
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Έχω μπει και σε Alfa 156 και 146 και τις έχω οδηγήσει.Έχουν πάρα πολύ καλά κρατήματα,δεν το συζητάω.Κορυφή.Για άνεση όμως δεν τα συγκρίνω με το Α4 για κανένα λόγο.Και φυσικά ούτε σε επιδόσεις.
Τώρα GTA ή το 2.0GT δεν έχω οδηγήσει οπότε ίσως να άλλαζα γνώμη...
Από τη δική μου εμπειρία πάντως μπορώ να πω ότι το να πηγαίνεις στην εθνική με 230 χλμ/ώρα και να απολαμβάνεις τη μουσική σου,χωρίς να σε απασχολεί η οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου,γιατί απλά είναι άπαιχτη,είναι απίστευτη άισθηση...
Πάντως το συγκεκριμένο μοτέρ δεν είναι καθόλου μούφα.Πιστέψτε με.Είναι απίστευτο εργαλείο!Απλά οι Alfa είναι πιο πολύστροφες,ακούγονται "κάπως" και γι'αυτό δίνουν άλλη αίσθηση.. Αλλά από προβλήματα πάρα πολλά..
Τώρα GTA ή το 2.0GT δεν έχω οδηγήσει οπότε ίσως να άλλαζα γνώμη...
Από τη δική μου εμπειρία πάντως μπορώ να πω ότι το να πηγαίνεις στην εθνική με 230 χλμ/ώρα και να απολαμβάνεις τη μουσική σου,χωρίς να σε απασχολεί η οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου,γιατί απλά είναι άπαιχτη,είναι απίστευτη άισθηση...
Πάντως το συγκεκριμένο μοτέρ δεν είναι καθόλου μούφα.Πιστέψτε με.Είναι απίστευτο εργαλείο!Απλά οι Alfa είναι πιο πολύστροφες,ακούγονται "κάπως" και γι'αυτό δίνουν άλλη αίσθηση.. Αλλά από προβλήματα πάρα πολλά..
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Αυτό άστο γιατί έχω και 146 και δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα....Κάποτε παλιότερα οι Alfa Romeo έβγαζαν προβλήματα.Δεν το συζητώ.Όμως έχει αλλάξει αυτό πια...Paralias wrote:Αλλά από προβλήματα πάρα πολλά..
Tamiya rulezZz....
και εγώ τα ίδια έχω ακούσει.
ένας θείος μου που είχε δε τολμούσε να μπει σε χωματόδρομο.
μιλαμε για καινούργιο αμάξι και να μπαίνει σκόνη από τους αεραγωγούς.
ημαρτον ούτε το zastava πουτ είχε ο father πριν 15 χρονια δεν ηταν ετσι(υπερβολή).
δε ξέρω πως τα πάει η εταιρία τα τελευταία χρόνια.
παλαιότερα όμως το να έχεις alfa romeo ήταν κάτι το διαφορετικό.
ήσουν και καλά κάποιος ρε παιδί μου!!!
πως όταν ακούει η γιαγιά μου ότι κάποιος έχει σπουδάσει γιατρός και τον κάνει αμέσως θεό."χρυσό παιδί, τέλειο, κ.τ.λ."(δυστυχώς όχι μόνο η γιαγιά μου...)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
ημαρτον ούτε το zastava πουτ είχε ο father πριν 15 χρονια δεν ηταν ετσι(υπερβολή).
πως όταν ακούει η γιαγιά μου ότι κάποιος έχει σπουδάσει γιατρός και τον κάνει αμέσως θεό."χρυσό παιδί, τέλειο, κ.τ.λ."(δυστυχώς όχι μόνο η γιαγιά μου...)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
"Mess with the best die like the rest" - Major
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Έχετε online pics των αμαξιών σας ?
Ορίστε το δικό μου ..
(Μην γελάσει κανείς
)

Ορίστε το δικό μου ..
(Μην γελάσει κανείς

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

η πινακίδα coooool.
έχω ένα παπάκι suzuki birdie super deluxe 50cc.μεταχειρισμένο αραγμένο στο χωριό μου. να ανεβάσω φωτό?????μιλάμε για τελικές φοβερές που αγγίζουν το εξωφρενικό 80χλμ/ω.με πείραγμα.(φαντάσου χωρίς)
Θα του κάνω και μια μοντίφα τώρα τρελή και θα λέει.
Ανεμοθώρακας και τελάρο στη σχάρα πίσω που θα εκτελεί χρέη αεροτομής
ποιό supra μου λές μετά...
μετά θα ρίχνω στο zudapp του παππού χιλιόμετρα.

έχω ένα παπάκι suzuki birdie super deluxe 50cc.μεταχειρισμένο αραγμένο στο χωριό μου. να ανεβάσω φωτό?????μιλάμε για τελικές φοβερές που αγγίζουν το εξωφρενικό 80χλμ/ω.με πείραγμα.(φαντάσου χωρίς)
Θα του κάνω και μια μοντίφα τώρα τρελή και θα λέει.
Ανεμοθώρακας και τελάρο στη σχάρα πίσω που θα εκτελεί χρέη αεροτομής
ποιό supra μου λές μετά...
μετά θα ρίχνω στο zudapp του παππού χιλιόμετρα.

"Mess with the best die like the rest" - Major
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Και δεν ανεβάζεις..
Ένας γνωστός μου είχε υπηρετήσει στην αεροπορία και είχε και αυτός παπί και ήθελε να του δώσουν λεφτά οι γονείς του για κανονική μηχανή.
Το πήρε λοιπόν με τους υπόλοιπους φαντάρους γέμισαν το ντεπόζιτο με κιροζίνη και το έβαλαν εμπρός..
Το παπί πήγε μόνο του 250 μέτρα μπροστά και στην συνέχεια πήρε ολόκληρο φωτιά και έλιωσε ολόκληρο..
Μου έλεγε το σκηνικό το παιδί και είχα ψοφήσει στα γέλια..
Ένας γνωστός μου είχε υπηρετήσει στην αεροπορία και είχε και αυτός παπί και ήθελε να του δώσουν λεφτά οι γονείς του για κανονική μηχανή.
Το πήρε λοιπόν με τους υπόλοιπους φαντάρους γέμισαν το ντεπόζιτο με κιροζίνη και το έβαλαν εμπρός..
Το παπί πήγε μόνο του 250 μέτρα μπροστά και στην συνέχεια πήρε ολόκληρο φωτιά και έλιωσε ολόκληρο..
Μου έλεγε το σκηνικό το παιδί και είχα ψοφήσει στα γέλια..

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- semis19
- Gbyte level
AmmarkoV, αφού δεν έγινε κανένας τριγύρω κάρβουνο πάλι καλά! 

"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Κοίτα,άμα πήγε σε "καλό" συνεργείο,τον κορόιδεψαν και του έβαλαν φίλτρο της κακιάς ώρας,με συγχωρείς αλλά δε φταίει η Alfa Romeo.Εγώ δηλαδή πώς και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο,όταν χώνομαι με αρκετά Km σε χωματόδρομους;;;Major wrote:και εγώ τα ίδια έχω ακούσει.
πως όταν ακούει η γιαγιά μου ότι κάποιος έχει σπουδάσει γιατρός και τον κάνει αμέσως θεό."χρυσό παιδί, τέλειο, κ.τ.λ."(δυστυχώς όχι μόνο η γιαγιά μου...)

Tamiya rulezZz....