Φυσικά όποιος το έχει ψάξει και αυτός και ξέρει κάτι χρήσιμο είμαι όλος αυτιά

Ε ναί ρε, με τέτοια κάρτα γραφικών τι περιμένεις να κάνεις. Αν θες να παίζεις στον υπολογιστή σου κοιτάς πρώτα να πάρεις καλή κάρτα και μετά τον επεξεργαστή.DarkM3ton wrote: Εγω με 2.8Ghz και radeon 9200 και παει σαν κοτα.
Εννοείς το "τσάμπα" inet που δίνει η Tellas και έχεις αστική χρέωση,όχι ΕΠΑΚ;;;Απατεωνιά τελείως φίλε μου....και άσε που δεν έχει ποτέ καλή σύνδεση και πάς να κατεβάσεις ένα .pdf 300kb και κάνει 3 μέρες!!-==| Tomahawk |==- wrote:Οποτε το εριξα στην tellas και μεσα 4 μηνες βρεθηκα 350 ευρο χρεωμενος.Απιστευα χαζη κινηση αλλα οπως ειπες παραειναι πορωτικο το ρημαδι
![]()
TaRaNTuLa wrote:Εννοείς το "τσάμπα" inet που δίνει η Tellas και έχεις αστική χρέωση,όχι ΕΠΑΚ;;;Απατεωνιά τελείως φίλε μου....και άσε που δεν έχει ποτέ καλή σύνδεση και πάς να κατεβάσεις ένα .pdf 300kb και κάνει 3 μέρες!!-==| Tomahawk |==- wrote:Οποτε το εριξα στην tellas και μεσα 4 μηνες βρεθηκα 350 ευρο χρεωμενος.Απιστευα χαζη κινηση αλλα οπως ειπες παραειναι πορωτικο το ρημαδι
![]()
![]()
Μα και εγω για τον οχι-επακ αριθμο μιλαω...αφου ειπα οτι δεν ειχα συνδρομη και γι'αυτο στραφηκα στην τελλας στον 8015005000 για την ακριβειαTaRaNTuLa wrote:Δε μίλησα για τις κανονικές συνδρομές inet.Yπάρχει ένας αριθμός 210-μπλα μπλα,στον οποίο καλείς και παρέχει πρόσβαση.Αλλά ο αριθμός αυτός,όπως καταλαβαίνεις δεν είναι ΕΠΑΚ,με αποτελεσμα ο πΟΤΕ να σε γ%&*%$ κανονικότατα!!!Γι'αυτό είπα ότι δεν είχε καλή(ως καθόλου!!!) ταχύτητα σύνδεσης,επειδή το δοκίμασα σε μια κρίσιμη στιγμή που δεν είχα inet....![]()
Σαν ISDN λογικό είναι να φυσάει...
Χαλάρωσε DarkM3ton . Ok έκανε ένα λάθος o crontab δεν χρειάζεται να τον στήσουμε στον τοίχο για εκτέλεση . Το ύφος σου μου κάνει κάπως επιθετικό. Συγχώρεσε με αν κάνω λάθος.DarkM3ton wrote:έλεοοος. Το Far Cry .. Ποιο fire Cry ..Τι ειναι αυτα??