Autorun
Autorun
Ξέρετε κανένα free/open πρόγραμμα που να μπορεί να τρέξει αυτόματα από cd ιστοσελίδες?
Έχω βρει κάποια freeware αλλά συνοδεύονται από διαφημιστικό υλικό.
Επίσης ξέρω ότι αυτο μπορεί να γίνει με ένα απλό autorun.inf σε XP/2000.
Έχει κανείς υπόψη του καμιά γενικότερη λύση που να δουλέυει και σε 95/98?
Έχω βρει κάποια freeware αλλά συνοδεύονται από διαφημιστικό υλικό.
Επίσης ξέρω ότι αυτο μπορεί να γίνει με ένα απλό autorun.inf σε XP/2000.
Έχει κανείς υπόψη του καμιά γενικότερη λύση που να δουλέυει και σε 95/98?
Παίζει, αλλά μόνο για εκτελέσιμα αρχεία από ότι ξέρω. Το θέμα είναι ότι θέλω να το χρησιμοποιήσω για ιστοσελίδα. Συνήθως σε αυτή την περίπτωση το autorun.inf δείχνει σε κάποιο exe που εντοπίζει τον προεπιλεγμένο φυλλομετρητή και τον καλεί με παράμετρο την αρχική σελίδα.
ΥΓ: Ψάχνοντας έπεσα σε ένα ενδιαφέρον project ( http://sourceforge.net/projects/dynwebcd/ ) που έχει ως στόχο αυτόματη εκτέλεση δυναμικών ιστοσελίδων για επίδειξη. Δυστυχώς δεν έχουν δημοσιεύσει ακόμα τίποτα. Ξέρει κανείς τίποτα παρόμοιο?
ΥΓ: Ψάχνοντας έπεσα σε ένα ενδιαφέρον project ( http://sourceforge.net/projects/dynwebcd/ ) που έχει ως στόχο αυτόματη εκτέλεση δυναμικών ιστοσελίδων για επίδειξη. Δυστυχώς δεν έχουν δημοσιεύσει ακόμα τίποτα. Ξέρει κανείς τίποτα παρόμοιο?
Τι ακριβώς εννοείς με τον όρο ιστοσελίδα; Κάποιο αρχείο τύπου .html δεν εννοείς; Σ'αυτή την περίπτωση όπως προαναφέρεις απλά γράφεις στο autorun.infaNTWNHs wrote:Παίζει, αλλά μόνο για εκτελέσιμα αρχεία από ότι ξέρω. Το θέμα είναι ότι θέλω να το χρησιμοποιήσω για ιστοσελίδα. Συνήθως σε αυτή την περίπτωση το autorun.inf δείχνει σε κάποιο exe που εντοπίζει τον προεπιλεγμένο φυλλομετρητή και τον καλεί με παράμετρο την αρχική σελίδα.
Code: Select all
open=autorun.exe index.htm
Όπως αναφέρει ο vangos
κατέβασα ένα autorun.exe που τρέχει σε 95/98/2κ/xp ( http://www.tarma.com/products/index.htm ... s/autorun/ )
και έγραψα στο autorun.inf κάτι όπως
[AUTORUN]
open=autorun.exe website\index.htm
κατέβασα ένα autorun.exe που τρέχει σε 95/98/2κ/xp ( http://www.tarma.com/products/index.htm ... s/autorun/ )
και έγραψα στο autorun.inf κάτι όπως
[AUTORUN]
open=autorun.exe website\index.htm
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Ναι βασικά μπορείς να γράψεις το δικό σου proggy.exe το οποίο να καλείς με μία παράμετρο μέσα απο το autorun.inf και να καλεί αυτό τον browser του συστήματος περνώντας του την παράμετρο(url) που έχεις ορίσει εσύ στο autorun.inf
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Για να γουστάρει 

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----