Κάπνισμα Τέλος Από 1η Ιουλίου 2009;

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
The Punisher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Re: Κάπνισμα Τέλος Από 1η Ιουλίου 2009;

Post by The Punisher » Wed Jun 17, 2009 2:05 pm

rose wrote:Για να ακριβολογουμε ερχεται να προστατέψει τον εργαζόμενο και οχι τον πελάτη
δεν το ήξερα αυτό. το έβλεπα διαφορετικά
WoLfeN Ilic wrote:Τα αυτοκινητα γιατι δεν τα απογορευουν?
Καλά, τώρα μιλάμε σοβαρά? Τσιγάρο κι αυτοκίνητο , το ίδιο και το αυτό ε? Δηλαδή η χρησιμότητα του τσιγάρου και η χρησιμότητα του αυτοκινήτου για εσένα είναι ίδια ε ?

Σκέφτεσαι αυτά που γράφεις πριν το κάνεις? :roll: :wtf:
WoLfeN Ilic wrote:Αυτο για το τσιγαρο ειχε προσπαθησει να εφαρμοστει και επι εποχες χιτλερ
κι εδώ ο hitler ? :lol:
h4wk
Gbyte level
Gbyte level

Post by h4wk » Wed Jun 17, 2009 2:07 pm

νομίζω πάντως πως είστε πολύ αυστηροί απέναντι στους καπνιστές....

είναι εθισμός και αν ο άλλος είναι εθισμένος θα ικανοποιήσει τα θέλω του.τέλος.
απο κει και πέρα μπορεί να μη το καταλαβαίνει.

γιατί όπως και να το κάνουμε οι στατιστικές επι του θέματος είναι για γέλια.
48% στην ελλάδα καπνίζουν
απο αυτούς αν θυμάμαι καλά περίπου ένα 70-80% θέλει να το κόψει και οι μισοί περίπου απο αυτούς το προσπαθούν και οι μισοί απο αυτούς το καταφέρνουν
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Jun 17, 2009 2:07 pm

Τραλαλά τραλαλά. Όταν θα επισκεφθείς κάποιον στο νοσοκομείο με κρίση άσθματος που θα τον έχουν με οξυγόνο να του πεις ότι τα αυτοκίνητα του κάνουν μεγαλύτερο κακό. Ή μάλλον καλύτερα λέω να του πεις να μην βγαίνει έξω γιατί είναι φασίστας που τον ενοχλεί ο καπνός σου. Κάτι πράγματα που κάνουν αυτοί οι παθητικοί καπνιστές, ττστστσς!!
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Wed Jun 17, 2009 2:11 pm

Ακριβώς Punisher, ετσι αποκτά νόημα η συζήτηση. Ο εργαζόμενος ειναι το θύμα, σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι δουλεύουν σε αυτές τις συνθηκες 8 ωρες καθε μέρα, υπάρχει πρόβλημα.
που θα πάει θα το δουμε...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Jun 17, 2009 2:41 pm

Michelle wrote:
ultimate_aektzis wrote:Μια διορθωση.Το τσιγαρο δεν ειναι απο τα πραματα που θεωρει καποιος καπου καποτε επικινδυνα.ΕΙΝΑΙ επικινδυνα.Και ιατρικα αποδεδειγμενο.Οπως επισης και το παθητικο καπνισμα.Αν καποιοι δεν ειναι ικανοι να σεβαστουν την υγεια του διπλανο τοτε θα επεμβει ο πατερουλης, οπως γινεται και στις οικογενειες οταν τα παιδια το γ@μανε.Και ξαναλεω αλλη μια φορα...Αν θεωρειτε οτι σεβεστε τον μη-καπνιστη ο νομος ουτε που θα καταλαβετε οτι θα εφαρμοστει.Γιατι ολα αυτα που προβλεπει εσεις τα κανετε απο φυσικου σας.
The Punisher wrote:Μα το κράτος δεν έρχεται να προστατεύσει τον καπνιστή (για την υγεία του κλπ) αλλά τον κακομοίρη τον μη καπνιστή !!!! Μη χάνετε το orientation της κίνησης. Ο καθένας θα μπορεί να καπνίζει 80 πακέτα την ημέρα (στο δρόμο, σε καπνιστήριο, στο σπίτι του..)
Και που το βαλα το disclaimer στο τέλος, τι κατάλαβα; Ο,τι θέλει θα δει ο καθένας ούτως ή άλλως...

Το ξαναλέω: ΔΕΝ είμαι κατά του μέτρου! ΥΠΕΡ ειμαι!

Μα με την προταση που σχολιασα διαφωνησα.Δεν ειπα κατι αλλο. :-p
sandra wrote:Τραλαλά τραλαλά. Όταν θα επισκεφθείς κάποιον στο νοσοκομείο με κρίση άσθματος που θα τον έχουν με οξυγόνο να του πεις ότι τα αυτοκίνητα του κάνουν μεγαλύτερο κακό. Ή μάλλον καλύτερα λέω να του πεις να μην βγαίνει έξω γιατί είναι φασίστας που τον ενοχλεί ο καπνός σου. Κάτι πράγματα που κάνουν αυτοί οι παθητικοί καπνιστές, ττστστσς!!
++;
Κανουν μεγαλυτερη και με πιο μαζικο τροπο ζημια στον ανθρωπο αλλα και στο ιδιο το περιβαλλον.
Αυτο για το τσιγαρο ειχε προσπαθησει να εφαρμοστει και επι εποχες χιτλερ
Ξερεις κανα καλυτερο τροπο να μεταφερθεις?Αναγκαιο κακο ειναι τα αμαξια.Πες τον μου και ας στειλουμε τα αυτοκινητα απο εκει που ηρθαν.Το τσιγαρο δεν ειναι αναγκαιο, μικρη λεπτομερεια.
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Wed Jun 17, 2009 2:55 pm

Κανουν μεγαλυτερη και με πιο μαζικο τροπο ζημια στον ανθρωπο αλλα και στο ιδιο το περιβαλλον.
Αυτο για το τσιγαρο ειχε προσπαθησει να εφαρμοστει και επι εποχες χιτλερ
εντάξει.. θα μεταφερόμαστε με άλογα... ή θα περπατάμε..
Αυτή η άρνηση να δεχθεί κάποιος ότι το τσιγάρο κάνει κακό και ενοχλεί τους παθητικούς καπνιστες δεν το καταλαβαινω..
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Wed Jun 17, 2009 2:56 pm

The Punisher wrote:
WoLfeN Ilic wrote:Αυτο για το τσιγαρο ειχε προσπαθησει να εφαρμοστει και επι εποχες χιτλερ
Βασικα η ιδεα περι παθητικου καπνιστη κλπ ηταν ενος Fritz Lickint ο οποιος εγραψε και ενα βιβλιο 100 σελιδων για το θεμα και το εξεδωσε η αντικαπνιστικη εταιρια του Χιτλερ(ναι ειχε ιδρυσει τετοια εταιρια)
More on this(δεν διαβασα ολο το αρθρο απλα επειδη το ειχα διαβασει αλλου εψαξα στο google και μου εβγαλε αυτο που ειναι σχετικο):
http://constitutionalistnc.tripod.com/h ... t/id1.html
ultimate_aektzis wrote: Ξερεις κανα καλυτερο τροπο να μεταφερθεις?Αναγκαιο κακο ειναι τα αμαξια.Πες τον μου και ας στειλουμε τα αυτοκινητα απο εκει που ηρθαν.Το τσιγαρο δεν ειναι αναγκαιο, μικρη λεπτομερεια.
εχμ ναι, ρευμα, ηλιακη ενεργεια, φυσικο αεριο. Μονο μεσα μαζικης μεταφορας κλπ
Πλαστη αναγκη ειναι τα αυτοκινητα στις περισσοτερες περιπτωσεις.Απλα επειδη εχουμε μαθει να ζουμε σε ρυθμους ταχυτητας του φωτος τα θεωρουμε βασικη αναγκη.
Last edited by WoLfeN Ilic on Wed Jun 17, 2009 3:00 pm, edited 1 time in total.
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Wed Jun 17, 2009 3:08 pm

Ημαρτον πέσατε να τον φάτε τον/την απο πάνω μου..Δεν εννοούσε να μη χρησιμοποιούμε αυτοκίνητα..Αυτό που θέλει να πει (κάτι που είχα τονίσει και εγώ σε παλιότερο post στο παρων νήμα) είναι πως είναι υποκριτικό να συζητάμε για μέτρα που προασπίζονται την υγεία μας (τα μέτρα για τους καπνιστές δηλαδή), όταν δε λαμβάνεται καμία μέριμνα για περιορισμό των ρυπών εντός αστικών ζωνών (ενθάρυνση των πολιτών για χρήση ΜΜΜ,επιδοτήσεις αποσυρσης παλιών μοντέλων αυτοκινητων, για να μη συζητησω για εναλλακτικές μορφές ενέργειας που είναι άλλου παππά ευαγγέλιο)..Αυτός είναι ο σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία, όχι (μόνο) ο καπνός απο το τσιγάρο..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
Crab
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by Crab » Wed Jun 17, 2009 3:13 pm

Σεβασμός στον Έλληνα καπνιστή!
Σεβασμός στον μέγα ευεργέτη τούτης δω της μπανανιας.
Σεβασμός στον άνθρωπο που βρέξει-χιονίσει θα δώσει τα 3+ ευρα για το μαλμποράκι του - ενισχύοντας παράλληλα την οικονομία της χώρας.
Σεβασμός στον ήρωα που θα είναι εδώ και το φθινόπωρο,όταν το κράτος (δλδ ο Αλμουνια) θα ζητάει περισσότερα.

Τεσπα
Είμαι υπερ του μέτρου.Με μέτρο
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Wed Jun 17, 2009 3:16 pm

WoLfeN Ilic wrote:
The Punisher wrote:
Βασικα η ιδεα περι παθητικου καπνιστη κλπ ηταν ενος Fritz Lickint ο οποιος εγραψε και ενα βιβλιο 100 σελιδων για το θεμα και το εξεδωσε η αντικαπνιστικη εταιρια του Χιτλερ(ναι ειχε ιδρυσει τετοια εταιρια)
More on this(δεν διαβασα ολο το αρθρο απλα επειδη το ειχα διαβασει αλλου εψαξα στο google και μου εβγαλε αυτο που ειναι σχετικο):
http://constitutionalistnc.tripod.com/h ... t/id1.html
ultimate_aektzis wrote: Ξερεις κανα καλυτερο τροπο να μεταφερθεις?Αναγκαιο κακο ειναι τα αμαξια.Πες τον μου και ας στειλουμε τα αυτοκινητα απο εκει που ηρθαν.Το τσιγαρο δεν ειναι αναγκαιο, μικρη λεπτομερεια.
Πλαστη αναγκη ειναι τα αυτοκινητα στις περισσοτερες περιπτωσεις.Απλα επειδη εχουμε μαθει να ζουμε σε ρυθμους ταχυτητας του φωτος τα θεωρουμε βασικη αναγκη.
emperormario wrote:Ημαρτον πέσατε να τον φάτε τον/την απο πάνω μου..Δεν εννοούσε να μη χρησιμοποιούμε αυτοκίνητα..Αυτό που θέλει να πει (κάτι που είχα τονίσει και εγώ σε παλιότερο post στο παρων νήμα) είναι πως είναι υποκριτικό να συζητάμε για μέτρα που προασπίζονται την υγεία μας (τα μέτρα για τους καπνιστές δηλαδή), όταν δε λαμβάνεται καμία μέριμνα για περιορισμό των ρυπών εντός αστικών ζωνών (ενθάρυνση των πολιτών για χρήση ΜΜΜ,επιδοτήσεις αποσυρσης παλιών μοντέλων αυτοκινητων, για να μη συζητησω για εναλλακτικές μορφές ενέργειας που είναι άλλου παππά ευαγγέλιο)..Αυτός είναι ο σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία, όχι (μόνο) ο καπνός απο το τσιγάρο..
Ναι καταλαβαίνω τι θέλει να πει,αλλά δεν το εκφράζει σωστά.Έτσι όπως το λέει φαίνεται να βάλει γενικά κατά των αυτοκινήτων, ενώ θέλει να πει μόνο για τα βενζινοκίνητα αμάξια.

Κοίταξε όμως τώρα τι κάνεισ αγαπητέ WoLfeN Ilic.Ουσιαστικά αντικρούεις το μέτρο του κράτους να προστατέψει την υγεία του μη καπνιστή (αλλά και να βοηθήσει τον καπνιστή να το ελαττώσει),με το επιχείρημα ότι δεν κάνει κάτι ανάλογο για τα αυτοκίνητα.

Μα είσαι σοβαρός?? Γιατί δεν επιβραβεύεις το μέτρο και απλά να πεις ότι καιρός να βοηθήσει και στο θέμα της ρύπανσης από τα αυτοκίνητα?? Μα με τίποτα δεν ικανοποιούμαστε εμείς οι Έλληνες πιά?? Είμαστε εθισμένοι στην κακομοιριά και στη μουρμούρα μου φαίνεται... :smt012
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Jun 17, 2009 3:19 pm

Ωραια!!Φερτα στην Ελλαδα.Και σου ξαναλεω, τα αμαξια καλυπτουν την αναγκη της μετακινησης.Και ναι, λιγοι τα εχουν πραγματικα αναγκη.Το τσιγαρο ποια ακριβως αναγκη καλυπτει?
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Wed Jun 17, 2009 3:24 pm

nickpro wrote: Μα είσαι σοβαρός?? Γιατί δεν επιβραβεύεις το μέτρο και απλά να πεις ότι καιρός να βοηθήσει και στο θέμα της ρύπανσης από τα αυτοκίνητα?? Μα με τίποτα δεν ικανοποιούμαστε εμείς οι Έλληνες πιά?? Είμαστε εθισμένοι στην κακομοιριά και στη μουρμούρα μου φαίνεται... :smt012
Γιατι το θεωρω απλα σταχτη στα ματια και πληρη ψευδαισθηση το ολο μετρο. Οπως οι καμπανιες "σβησε μια λαμπα για να σωθει η γη".
Βλεπουμε τη γλαστρα με το βασιλικο και χανουμε το δασος
ultimate_aektzis wrote: Ωραια!!Φερτα στην Ελλαδα.Και σου ξαναλεω, τα αμαξια καλυπτουν την αναγκη της μετακινησης.Και ναι, λιγοι τα εχουν πραγματικα αναγκη.Το τσιγαρο ποια ακριβως αναγκη καλυπτει?
Η σοκολατα ποια αναγκη καλυπτει?Μη μου πεις της πεινας
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Wed Jun 17, 2009 3:28 pm

WoLfeN Ilic wrote:Γιατι το θεωρω απλα σταχτη στα ματια και πληρη ψευδαισθηση το ολο μετρο
κάθε άλλο .. είναι ένα σημαντικό (1ο ίσως) βήμα.

Ειδικά "στάχτη στα μάτια" δεν νομίζω ότι είναι :lol:

Υ.Γ. Προσωπικά αισθάνομαι πολύ χειρότερα όταν είμαι δίπλα σε έναν καπνιστή και ρουφάω όλον τον καπνό του στη μάπα, απ' όταν περπατάω μέρα μεσημέρι στο κέντρο .. :roll:
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Jun 17, 2009 3:37 pm

Η σοκολατα ποια αναγκη καλυπτει?Μη μου πεις της πεινας
Σε καποιους αρεσει σαν γλυκο.Σημασια εχει οτι δεν βλαπτει τον διπλανο μου οταν εγω την τρωω.

Καλα, πρεπει να εισαι πολυ εθισμενος ομως για να τα λες αυτα.
h4wk
Gbyte level
Gbyte level

Post by h4wk » Wed Jun 17, 2009 3:46 pm

WoLfeN Ilic wrote:Η σοκολατα ποια αναγκη καλυπτει?Μη μου πεις της πεινας
σύμφωνα με έρευνες τη σεξουαλική :lol:

Why is chocolate better than sex?
1. You can GET chocolate. 2. Chocolate satisfies even when it has gone soft. 3. You can safely have chocolate while you are driving. 4. You can make chocolate last as long as you want it to. 5. You can have chocolate even in front of your mother. 6. If you bite the nuts too hard the chocolate won't mind. 7. Two people of the same sex can have chocolate without being called nasty names. 8. The word "commitment" doesn't scare off chocolate. 9. You can have chocolate on your workbench/desk during working hours without upsetting your co-workers. 10. You can ask a stranger for chocolate without getting your face slapped. 11. With chocolate there's no need to fake it. 12. Chocolate doesn't make you pregnant. 13. You can have chocolate at any time of the month. 14. Good chocolate is easy to find. 15. You can have as many kinds of chocolate as you can handle. 16. You are never too young or too old for chocolate. 17. When you have chocolate it does not keep your neighbors awake. 18. With chocolate size doesn't matter.
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Wed Jun 17, 2009 3:47 pm

ultimate_aektzis wrote:
Σε καποιους αρεσει σαν γλυκο.
Δεν ειναι αναγκη αυτο...
ultimate_aektzis wrote: Καλα, πρεπει να εισαι πολυ εθισμενος ομως για να τα λες αυτα.
ναι απειρα εθισμενος καπνιζω 5 πακετα τσιγαρα την ημερα.Επισης πρεπει να βηχω ασταματητα, να βρωμανε τα χερια μου να ειμαι κατακιτρινος...
Τι αλλο πρεπει να ειμαι επειδη διαφωνω?
Βασικα δεν ειπα καν οτι καπνιζω, αλλα αυτο δεν σε απετρεψε απο το να το θεωρησεις δεδομενο
rose
Gbyte level
Gbyte level

Post by rose » Wed Jun 17, 2009 3:50 pm

Μέχρι την επόμενη βιομηχανική επανάσταση και τις σερβιτορες ρομποτ υπομονή.

Image
που θα πάει θα το δουμε...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Jun 17, 2009 3:54 pm

WoLfeN Ilic wrote:
ultimate_aektzis wrote:
Σε καποιους αρεσει σαν γλυκο.
Δεν ειναι αναγκη αυτο...
ultimate_aektzis wrote: Καλα, πρεπει να εισαι πολυ εθισμενος ομως για να τα λες αυτα.
ναι απειρα εθισμενος καπνιζω 5 πακετα τσιγαρα την ημερα.Επισης πρεπει να βηχω ασταματητα, να βρωμανε τα χερια μου να ειμαι κατακιτρινος...
Τι αλλο πρεπει να ειμαι επειδη διαφωνω?
Βασικα δεν ειπα καν οτι καπνιζω, αλλα αυτο δεν σε απετρεψε απο το να το θεωρησεις δεδομενο

Δεν ειναι αναγκη τι?Να τους αρεσει?Και μας τι μας νοιαζει αφου δεν μας ενοχλουν?

===

Δεν ειπα οτι εισαι εθισμενος επειδη διαφωνεις.Απλα αυτα δεν ειναι επιχειρηματα.Εχεις επιστρατευσει ολον τον παρολογισμο για να μας πεισεις για κατι που στην Ευρωπη υπαρχει χρονια.Και που ειναι ενα καλο βημα για την περαιτερω προστασια της υγειας μας.
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Wed Jun 17, 2009 4:20 pm

ultimate_aektzis wrote: Δεν ειναι αναγκη τι?Να τους αρεσει?Και μας τι μας νοιαζει αφου δεν μας ενοχλουν?
Με ρωτησες ποια αναγκη καλυπτει το τσιγαρο. Και σε ρωτησα ποια αναγκη καλυπτει η σοκολατα
ultimate_aektzis wrote: Δεν ειπα οτι εισαι εθισμενος επειδη διαφωνεις.Απλα αυτα δεν ειναι επιχειρηματα.Εχεις επιστρατευσει ολον τον παρολογισμο για να μας πεισεις για κατι που στην Ευρωπη υπαρχει χρονια.Και που ειναι ενα καλο βημα για την περαιτερω προστασια της υγειας μας.
Ειναι παραλογισμος οταν λεω οτι εδω και 1 αιωνα τρωμε,αναπνεουμε και πινουμε αποβλητα και αυτο που μας εφταιξε και τρεξαμε να απαγορευσουμε πρωτο ειναι το καπνισμα?
Εγω αναγνωριζω το δικαωμα του αλλου να μη θελει να αναπνεει των καπνο αλλων. Αλλα δεν αναγνωριζω το δικαιωμα να μου απαγορευουν να καπνιζω σε συγκεκριμενους χωρους.Και μην τρελαινομαστε, αναγνωριζω οτι σε πολλα μαγαζια υπαρχει μεγαλο προβλημα με την καπνα. Προβλημα που εναν εξαερισμο της προκοπης λυνεται. Προβλημα που με πραγματικο διαχωρισμο καπνιστων μη καπνιστων λυνεται.Αρκει ο χωρος των καπνιστων να μην ειναι τεκες.Επειδη καπνιζω δε σημαινει οτι μπορω να κλειστω σε μια γυαλα με τον καπνο 30 ατομων
Για αυτους τους λογους θεωρω σταχτη στα ματια την απαγορευση
S.a.kiss.007
Mbyte level
Mbyte level

Post by S.a.kiss.007 » Wed Jun 17, 2009 6:10 pm

Δεν χρειάζεται να δείτε το συγκεκριμένο μέτρο ως "αφαίρεση του διακαιώματος να καπνίζετε ή να κυκλοφορείτε ελεύθερος",
αλλά απλά ως ένα (ίσως ριζοσπαστικό οκ, αλλά δοκιμασμένο) μέσο πίεσης προς το κοινό!
Να καταλάβει πως πραγματικά του κάνει κακό...
Να μπει στο ηθικό αλλά και υγειονομικό δίλημμα του να καπνίσω ή να παραβώ το νόμο...
Να καθιστήσει το κάπνισμα ως κάτι το "κακό" στο μυαλό όλων...
(τα τρία παραπάνω θέλουν περισσότερη επιχειρηματολογία για να γίνουν κατανοητά, εξ' ου και τα αποσιωπητικά)

Εγώ υποψιάζομαι πως αυτό το μέτρο μοιάζει στο στυλ με την απαγόρευση της παρακολούθησης αγώνων στην Αγγλία για την καταπολέμηση του χουλιγκανισμού.
Δεν θα κρατήσει για πάντα, αλλά θα ταράξει τα νερά για κάποια χρόνια μέχρι να δωθεί το μήνυμα που πρέπει για την υγεία όλων μας... :-)
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Jun 17, 2009 7:04 pm

Ειναι παραλογισμος οταν λεω οτι εδω και 1 αιωνα τρωμε,αναπνεουμε και πινουμε αποβλητα και αυτο που μας εφταιξε και τρεξαμε να απαγορευσουμε πρωτο ειναι το καπνισμα?
Εγω αναγνωριζω το δικαωμα του αλλου να μη θελει να αναπνεει των καπνο αλλων. Αλλα δεν αναγνωριζω το δικαιωμα να μου απαγορευουν να καπνιζω σε συγκεκριμενους χωρους.Και μην τρελαινομαστε, αναγνωριζω οτι σε πολλα μαγαζια υπαρχει μεγαλο προβλημα με την καπνα. Προβλημα που εναν εξαερισμο της προκοπης λυνεται. Προβλημα που με πραγματικο διαχωρισμο καπνιστων μη καπνιστων λυνεται.Αρκει ο χωρος των καπνιστων να μην ειναι τεκες.Επειδη καπνιζω δε σημαινει οτι μπορω να κλειστω σε μια γυαλα με τον καπνο 30 ατομων
Για αυτους τους λογους θεωρω σταχτη στα ματια την απαγορευση
Ουτε αυτο ειπα.Λεω οτι δεν μπορεις να λες "κατεργηστε πρωτα αμαξια για να μιλησουμε για το τσιγαρο".Γιατι και γω μπορω να το αντιστρεψω και να σου πω "καταργηστε πρωτα το τσιγαρο και μιλαμε και για αμαξια".Δεν εχει κανενα απο τα 2 ισχυ.Καταρχην μπορει να γινει παραλληλα.Multithreading compatible χωρα ειμαστε :) :smt024
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Wed Jun 17, 2009 7:31 pm

rose wrote:Μέχρι την επόμενη βιομηχανική επανάσταση και τις σερβιτορες ρομποτ υπομονή.
[img]http://farm4.static.flickr.com/3036/2636079249_e131942b5b.jpg?v=0[/img]
άκυρο αλλά η asahi είναι φοβερή μπύρα!!!αυτή προσφέρει το ρομποτ.. :-D :smt023
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”