Αντε παλι τα ιδια. Εχω την εντυπωση οτι στην εξεταστικη φουντωνουν περισσοτερο οι συζητησεις
Sandra ζητημα ελληψης παιδειας ειναι ουτε κληρονομικο ουτε επικτητο και ειναι και πολυ σοβαρο μαλιστα.
Πανω σε αυτα που ειπωθηκαν μεχρι στιγμης στο thread εχω να πω τα εξης.
Ντροπη σ αυτους που εκαναν επιθεση στην επιτηρητρια μεσα στο πανεπιστημιο. Ειμαι σιγουρος οτι ηταν καποιοι μαγκες και πηγαν να φοβισουν την γυναικουλα ετσι? πολυ γενναιο εκ μερους τους.
Το ασυλο δεν φταιει σε τιποτα για ολα αυτα που γινονται μεσα στα πανεπιστημια. Υπαρχουν νομοι που προστατευουν επαρκως ολους αυτους που ειναι μεσα στα πανεπιστημια και εχουν αναφερθει και σε αλλα τοπικς μην τα ξαναλεμε. Οποιος δεν θελει να τα καταλαβει δεν θα τα καταλαβει ουτε τωρα. Καλο ειναι να μην τσιμπαμε με το παραμικρο και να κατηγορουμε το ασυλο. Εχει αναρωτηθει κανεις για ποιον δουλευουν τα ακραια κουκουλοφορικα στοιχεια μεσα στο πανεπιστημιο?
Εχει αναρωτηθει κανεις γιατι η αστυνομια παρολο που θα μπορουσε να τους εμποδισει απ το να κανουν αυτα που κανουν με ευκολια τους αφηνει να αλωνιζουν?
Maybe they are on the SAME side...
Μην τσιμπατε αμεσως μπορει ολα αυτα να ειναι μελετημενα. Τα ακραια στοιχεια μπορει να αφηνονται ελευθερα να δρασουν απο την κυβερνηση ετσι ωστε να βρουν πατημα μετα να πουν για την καταργηση του ασυλου. Και δεν αναφερομαι προφανως στην επιθεση στην επιτηρητρια εδω περα σε αλλα συμβαντα γνωστα σε ολους πλεον και επαναλαμβανομενα αρκετα συχνα αναφερομαι.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ!!!!
@rappader Ας μας ελεγχουν και με ανιχνευτες μεταλλων πριν μπουμε μεσα και με ανιχνευτες αληθειας! τι λες ρε εισαι καλα?
Σχετικα με κατι αλλο που ειπωθηκε παραπανω. Αλλο να λουφαρεις δεκα λεπτα απο τη δουλεια και αλλο να αντιγραφεις στις εξετασεις. Το context ειναι πολυ διαφορετικο και κατα την αποψη μου το δευτερο ειναι πολυ χειροτερο.