Φραγή σε 13,5 εκατ. καρτοκινητά
- para
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Φραγή σε 13,5 εκατ. καρτοκινητά
Μου έχουν τύχει και οι δύο περιπτώσεις.
Κάποια έχουν απόκρυψη, κάποια άλλα όχι.
Κάποια έχουν απόκρυψη, κάποια άλλα όχι.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Μπορείς να πάρεις και πίσω. Είναι κανονικά τηλέφωνα στα οποία μπορείς να καλέσεις.nickpro wrote:Δεν ισχύει αυτό με την απόκρυψη για τα καρτοτηλέφωνα. Όταν πήγαινα λύκειο, όσες φορές είχα πάρει σπίτι από το καρτοτηλέφωνο , η μάνα μου μου έλεγε ότι έβγαινε αριθμός στην αναγνώριση.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Πάντως είναι τόσο πυκνό πλέον το wifi ( 802.11 a/b/g/n ) που πρακτικά αν έχεις έναν χάρτη μπορείς να έχεις κάλυψη internet καλύπτοντας λιγότερη απόσταση από 100m
http://62.103.22.50/~ammar/gps_map/papagos_map.htm καντε το saveas για να το δείτε γιατί δεν έχω google map λογαριασμό
Τον χάρτη τον έχω συνθέσει κόβοντας βόλτες με το αμάξι σε όλους τους δρόμους του δήμου Παπάγου..
Τα πράσινα είναι unlocked δίκτυα και τα κόκκινα locked εκ των οποίων τα πιο πολλά με wep protection της πλάκας..
οπότε ποιός το *beep* το κινητό .
btw επειδή πάντα είχα την απορία..
αν σε καρτοτηλέφωνο ξηλώσεις την βάση και βγάλεις τα καλωδιάκια που δίνουν το τηλέφωνο και πετάξεις ένα splitter για τηλεφωνική υποδοχή και συνδέσεις ένα κανονικό τηλέφωνο θα παίξει ?
Από ότι έχω καταλάβει η όλη διαδικασία με την τηλεκάρτα γίνεται τοπικά και το τηλέφωνο είναι full αναλογικό ..
Ξέρει κανείς τίποτα ?
( δουλεύει κανείς intracom ?
)
http://62.103.22.50/~ammar/gps_map/papagos_map.htm καντε το saveas για να το δείτε γιατί δεν έχω google map λογαριασμό

Τον χάρτη τον έχω συνθέσει κόβοντας βόλτες με το αμάξι σε όλους τους δρόμους του δήμου Παπάγου..

Τα πράσινα είναι unlocked δίκτυα και τα κόκκινα locked εκ των οποίων τα πιο πολλά με wep protection της πλάκας..
οπότε ποιός το *beep* το κινητό .
btw επειδή πάντα είχα την απορία..
αν σε καρτοτηλέφωνο ξηλώσεις την βάση και βγάλεις τα καλωδιάκια που δίνουν το τηλέφωνο και πετάξεις ένα splitter για τηλεφωνική υποδοχή και συνδέσεις ένα κανονικό τηλέφωνο θα παίξει ?
Από ότι έχω καταλάβει η όλη διαδικασία με την τηλεκάρτα γίνεται τοπικά και το τηλέφωνο είναι full αναλογικό ..
Ξέρει κανείς τίποτα ?
( δουλεύει κανείς intracom ?

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

-
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Ωραίος! ... Μιλώντας σε εντελώς ακαδημαϊκό επίπεδο πιστεύω ότι είναι αρκετά πιθανό να δουλέψει με λίγη προσπάθεια και ίσως να μην δουλεύει μετά το καρτοτηλέφωνο παρά μόνο το δικό σου ..AmmarkoV wrote: btw επειδή πάντα είχα την απορία..
Ξέρει κανείς τίποτα ?
( δουλεύει κανείς intracom ?)
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Όχι θεωρητικά θα είναι όπως στο σπίτι σου πχ..
Από το ίδιο καλώδιο του ΟΤΕ έχεις συνδέσει παράλληλα 4-5 τηλέφωνα και όταν σηκώνεις ένα από όλα χρησιμοποιείται η γραμμή με αυτό , δεν καταστρέφονται τα υπόλοιπα..
Κατά τον ίδιο τρόπο το καρτοτηλέφωνο ( αν είναι απλά ένα τηλέφωνο χωρίς κάποιο περίεργο handshake με τα κεντρικά του ΟΤΕ , το οποίο δεν το γνωρίζω.. ) δεν θα επηρεαζόταν κάν , απλά οταν θα χρησιμοποιούσες εσυ την γραμμή από το splitter αν πήγαινε να πάρει κάποιος από το καρτοτηλέφωνο θα ακουγόταν η συνομιλία σου..
Από το ίδιο καλώδιο του ΟΤΕ έχεις συνδέσει παράλληλα 4-5 τηλέφωνα και όταν σηκώνεις ένα από όλα χρησιμοποιείται η γραμμή με αυτό , δεν καταστρέφονται τα υπόλοιπα..
Κατά τον ίδιο τρόπο το καρτοτηλέφωνο ( αν είναι απλά ένα τηλέφωνο χωρίς κάποιο περίεργο handshake με τα κεντρικά του ΟΤΕ , το οποίο δεν το γνωρίζω.. ) δεν θα επηρεαζόταν κάν , απλά οταν θα χρησιμοποιούσες εσυ την γραμμή από το splitter αν πήγαινε να πάρει κάποιος από το καρτοτηλέφωνο θα ακουγόταν η συνομιλία σου..
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

-
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Έχω την εντύπωση πως τουλάχιστον σε κάποια δεν υπάρχει ειδικό handsake.
Τώρα το να μιλάς και να ακούει ο άλλος είναι ένα ζήτημα μη σωστής λειτουργίας (
) οπότε θα έπρεπε να μην μπορεί να ακούσει τίποτα αλλά ούτε και να πάρει.
Άντε να δούμε τι θα γίνει με τον ύπνο σήμερα.
[οφφ] Κι εγώ σκέφτομαι να παρατήσω το παλιοκινητό μου [/οφφ]
Τώρα το να μιλάς και να ακούει ο άλλος είναι ένα ζήτημα μη σωστής λειτουργίας (

Άντε να δούμε τι θα γίνει με τον ύπνο σήμερα.
[οφφ] Κι εγώ σκέφτομαι να παρατήσω το παλιοκινητό μου [/οφφ]
Στα παλια τηλεφωνα με τα κερματα παντως το καναμε αυτο.AmmarkoV wrote: btw επειδή πάντα είχα την απορία..