παραδεχτείτε οτι είστε jooml-ικοί και δημόσια αγαπητέ

hmm i guesspara wrote:Αυτό που γίνεται στην επισκόπηση μελών υπό σύνδεση (-> η αυτόματη ανανέωση) δεν μπορεί να γίνει και στις "τελευταίες δημοσιεύσεις"?
sinty wrote:Καλη η νεα αρχικη σελιδα, αλλα δεν εχει και πολύ συνοχη με το forum... Νομιζεις οτι πηγαινεις σε τελειως διαφορετική σελιδα οταν πηγαινεις στο forum. Η αισθητικη μου συμβουλη, αν μου επιτρεπεται, να γινουν πανω κατω πιο κοντα οσον αφορα την εμφανιση! Τουλαχιστον στους τονους των χρωματων που χρησιμοποιουνται! Δεν γινεται απο τη μια μερα στην αλλη, αλλα...Και κατι ακομα...οταν ειμαι στο forum και παταω αρχικη σελιδα...δε με στελνει...![]()
Γιατι??? Εχουν μια ταση οι υπολογιστες να καταστρεφονται στα χερια μου...αλλα δε νομιζω οτι κανω εγω το θαυμα μου σε αυτην την περιπτωση...
ΑνυπόμονηΤο Venus βρίσκεται σε στάδιο αναβάθμισης. Ζητάμε λοιπόν την κατανόηση και την υπομονή σας για όποια προβλήματα δημιουργηθούν.
Ευχαριστούμε!
Εκ μέρους της ομάδας συντονισμού και διαχείρισης του Venus
Ειπώθηκε και από τα παιδιά παραπάνω. Το πόρταλ βρίσκεται σε φάση εργασιών ανανέωσης οπότε οτι βλέπετε αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι στατικό! Γι' αυτό και το feedback από εσας είναι ιδιαίτερα σημαντικό! Συγκεκριμένα για το γκρι-μαύρο που αναφέρεις, είναι θέμα template, το οποίο προς το παρόν είναι το default. Δυστυχώς το θέμα των εικόνων είναι υπαρκτό και επίσης οφείλεται στο τρέχον template. Γενικά είμαστε στο ψάξιμο για κάτι καλύτερο (εννοείται οι προτάσεις από εσάς είναι ευπρόσδεκτες)!Stoupeace wrote:I really dont wanna be a pain in the ass, αλλά με την καινούργια εμφάνιση του πόρταλ, νομίζω ότι είναι λίγο πιο "θαμμένα" τα τεχνολογικά νέα, παρόλο που είναι πρώτα πρώτα και με μεγάλα γράμματα.
Το όλο γκρι-μαύρο στην εμφάνιση τα κάνει να χάνονται.
Ισως οι εικονίτσες θα βοηθούσαν? Η ένα πλαίσιο διαφορετικού χρώματος γύρω από αυτά? H μήπως να είναι ένα άρθρο σε κάθε γραμμή...
Δεν καταλαβαίνω γιατί πάντα μου λέγανε να κοιτάω τη δουλειά μου, είμαι πολυ ευχάριστο άτομο γενικά...
Περιμένω χαστούκια και spam από τους webmasters, μου αξίζει.
Αλλα η κατηγορία archive δεν υπάρχει πια. Mήπως να γράφει οτι βρίσκονται στις παλιές συζητήσεις;Συζητήσεις σχετικά με τα υποχρεωτικά μαθήματα του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους. Για συζητήσεις παλαιοτέρων ετών κοιτάξτε στην κατηγορία Archive.
Code: Select all
[img]http://venus.cslab.aueb.gr/forum/images/smilies/015.gif[/img]
???????Ένα προσωπικό μήνυμα διαγράφτηκε εξαιτίας κάποιου φίλτρου προσωπικών μηνυμάτων.