Hawk, para what say u?kokosteo wrote:Είμαι μέσα
Ο Μάρκος ο "Μπαχαλόγατος" !
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Re: Ο Μάρκος ο "Μπαχαλόγατος" !
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- para
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Βασικά σκεφτόμουν να πάω μετά την εξεταστική με κάτι άλλα παιδιά, αλλά αν είναι να μαζευτούμε αρκετά και καλά άτομα είμαι μέσα! Twice is better than once!
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Και εγω πιθανόν να είμαι μέσα.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
ναι ρε εννοείται!!
μόνο το θέμα της μέρας να κανονίσουμε...
νομίζω θα προτιμούσα αν ήταν μέσα στην επόμενη βδομάδα να ήταν η τρίτη ή ακόμα καλύτερα η παρασκευή
go go mini venus meeting 8.04 beta !!!
μόνο το θέμα της μέρας να κανονίσουμε...
νομίζω θα προτιμούσα αν ήταν μέσα στην επόμενη βδομάδα να ήταν η τρίτη ή ακόμα καλύτερα η παρασκευή
go go mini venus meeting 8.04 beta !!!

και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload
Εγώ θα πάω λογικά μέσα στην εβδομάδα με παρέα. Όποιος θέλει να έρθει ας μου στείλει πμ να κανονίσουμε.
Καλα ε! Απίστευτο SHOW!!!
Ο Μάρκος τα σπάει. Παιδια οποιος το σκεφτεται να παει να μην σκεφτει αλλο! Θα γελατε ολη την ωρα. Δεν υπαρχει παρομοιος κωμικος στην ελλαδα πιστευω. Και πολυ θετικη εντυπωση μου εκανε οτι στο τελος μετα απο την παρασταση βγηκε αμεσως πανω στη σκηνη να φωτογραφηθει να μιλησει και να υπογραψει αυτογραφα σε ολους οσους ηθελαν. Ποσοι το κανουν αυτο?
Και μιλαμε για 4 ωρες παρασταση. Τ' αξιζει σιγουρα τα λεφτα του.
Σχετικα με κατι post που ειδα παραπανω, τραπεζακια δεν υπαρχουν αλλα αν καποιος πεινασει μπορει να παει στο κυλικειο οτι ωρα θελει και να παρει κατι.
Ο Μάρκος τα σπάει. Παιδια οποιος το σκεφτεται να παει να μην σκεφτει αλλο! Θα γελατε ολη την ωρα. Δεν υπαρχει παρομοιος κωμικος στην ελλαδα πιστευω. Και πολυ θετικη εντυπωση μου εκανε οτι στο τελος μετα απο την παρασταση βγηκε αμεσως πανω στη σκηνη να φωτογραφηθει να μιλησει και να υπογραψει αυτογραφα σε ολους οσους ηθελαν. Ποσοι το κανουν αυτο?
Και μιλαμε για 4 ωρες παρασταση. Τ' αξιζει σιγουρα τα λεφτα του.
Σχετικα με κατι post που ειδα παραπανω, τραπεζακια δεν υπαρχουν αλλα αν καποιος πεινασει μπορει να παει στο κυλικειο οτι ωρα θελει και να παρει κατι.
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
Παιδιάαα πραγματικά τα σπάει η παράσταση..."καλάαα εεε δεν υπάρχει μιλάμε δεν υπάρχει"
τραπεζάκια δεν υπάρχουν όντως...αποφύγετε πρώτες σειρά του διαζώματος δεν φτάνουν τα πόδια κάτω και θα φύγετε με πόνο στα γόνατα... κατά τα άλλα σούπερ... έχω υλικό όποιος δεν καταφέρει να το δει ας μου πειι... οι παραστάσεις θα γίνονται μέχρι την κυριακή 27 Σεπτεμβρη με το παρόν πρόγραμμα...
Θυμίζω χαρακτηριστικά τον Μουστάκα... και να προσθέσω ότι αυτό γίνεται τουλάχιστον τα τρια τελευταία χρόνια που παρακολουθώ ζωντανές επιθεωρήσεις του Σεφερλή... φυσικά είναι προς τιμή του αυτό...

όντως δεν το κάνουν πολλοί και αυτοί που το έκαναν δεν υπάρχουν πιαbarbarosa wrote: Δεν υπαρχει παρομοιος κωμικος στην ελλαδα πιστευω. Και πολυ θετικη εντυπωση μου εκανε οτι στο τελος μετα απο την παρασταση βγηκε αμεσως πανω στη σκηνη να φωτογραφηθει να μιλησει και να υπογραψει αυτογραφα σε ολους οσους ηθελαν. Ποσοι το κανουν αυτο?

Αν δεν πιστέψεις το Αδύνατο, δεν θα φτάσεις ποτέ στα οριά του το Δυνατό!!!
Dreamcatcher
Dreamcatcher
Χώρια του ότι πηγαίνει σε νοσοκομεία και επισκέφτεται συνήθως παιδάκια που πάσχουν από καρκίνο και χρηματοδοτεί τα όποιο οικονομικά έξοδα υπάρχουν για τη θεραπεία εκτός τη χαρά και το γέλιο που τους προσφέρει και το κάνει χωρίς τις κάμερες.
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Χαιρομαι που τα ακουω αυτα.Οχι τοσο γιατι ειμαι ο τρελος φαν του Σεφερλη(μ'αρεσει αλλα δεν πεθαινω κιολας) αλλα γιατι μας εχουν φαει τα μυαλα οτι μονο ο Λαζοπουλος εχει χιουμορ σε αυτη τη χωρα.