proskopos wrote:Μιας και το καλοκαίρι έρχεται, επαναφέρω το θέμα στην επιφάνεια...
Γνωρίζει κάποιος να μου πει, κάποιος μέρος που να αξίζει στην γειτονική Βουλγαρία? Σκέφτομαι να παω προς τα εκεί οδικός, και εκτός της πρωτευουσας, που λογικά θα έχει διάφορα αξιοθέατα και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική (νομίζω), σκέφτομαι την Μαύρη θάλασσα που έχω ακούσει τα καλύτερα..
Επίσης, σε έναν φίλο που θα επισκευθει την αλβανια θέλω να ζητήσω να μου φέρει κάτι απο εκεί? Γνωρίζει κανείς κάτι ιδιαίτερο που μπορεί να έχουν? Απο δώρα που δειχνουν κάτι ιστορικό, έως ποτά παραδοσιακά...
Απο άποψη αρχιτεκτονικής/αξιοθέατων η Σόφια δεν αξίζει, είναι η ασχημότερη πρωτεύουσα των Βαλκανίων (έχω πάει σε όλες εκτός απο τα Τύραννα, και αυτή την άποψη έχω σχηματίσει). Η μαύρη θάλλασα είναι, ως θάλασσα/παραλίες, μέτρια. Σαν τουριστικό παραθαλάσσιο θέρετρο η Βάρνα είναι πολύ γνωστή, και ένα μέρος που αξίζει να επισκευτείς πιστεύω. Τα πιο όμορφα μέρη πάντως βρίσκονται στο βουλγαρικό κομμάτι της Ροδόπης, οπότε θα έλεγα αν θέλεις να επισκευτείς τους γείτονες να προτιμίσεις βουνό παρά θάλασσα.
"Side? I am on nobody's side. Because nobody is on my side, little orc."