Ταινία της ημέρας
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Re: Ταινία της ημέρας
Μόλις είδα το Malcom X ..!
Το συγκαταλέγω σε ταινίες όπως το Clockwork Orange , American History X , Fight Club..!
Είναι πιστεύω πολυ ενδεικτικό για ζητήματα ρατσισμού , κοινωνικής συνοχής , θρησκευτικότητας και είναι πολύ πιστή αναπαράσταση στην πραγματική ζωή του Malcom X άρα και ιστορικά χρήσιμο.. Μου κάνει εντύπωση που ακούω τώρα λόγους του στο Youtube και έχουν πετύχει ακριβώς ακόμα και τον τόνο που τα έλεγε..
Επίσης ο Denzel Washington προς το τέλος που γίνεται μια αλλαγή και πλέον έχει πραγματικό footage από την ζωή του είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς που θα μπορούσαν να βάλουν!
Must see ..!
5/5 stars!
http://www.imdb.com/title/tt0104797/
Το συγκαταλέγω σε ταινίες όπως το Clockwork Orange , American History X , Fight Club..!
Είναι πιστεύω πολυ ενδεικτικό για ζητήματα ρατσισμού , κοινωνικής συνοχής , θρησκευτικότητας και είναι πολύ πιστή αναπαράσταση στην πραγματική ζωή του Malcom X άρα και ιστορικά χρήσιμο.. Μου κάνει εντύπωση που ακούω τώρα λόγους του στο Youtube και έχουν πετύχει ακριβώς ακόμα και τον τόνο που τα έλεγε..
Επίσης ο Denzel Washington προς το τέλος που γίνεται μια αλλαγή και πλέον έχει πραγματικό footage από την ζωή του είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς που θα μπορούσαν να βάλουν!
Must see ..!
5/5 stars!
http://www.imdb.com/title/tt0104797/
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Ερχεται αυτο που σιγουρα ολοι περιμενατε.
Η υπερταινια "Lesbian Vampire Killers" που αφορα λεσβιες βρυκολακες και δολοφονους (daaaa ;
). Απο οτι λενε μοιαζει αρκετα με το Shaun Of the Dead οποτε αναμενουμε.
Να και ενα τρειλερ για ορεκτικο
(ο σχολιαστης ως βρετανος ειναι καπως αυστηρος οποτε δεν χωρις ηχο να το δειτε παλι μια χαρα ειναι
)
Link
Η υπερταινια "Lesbian Vampire Killers" που αφορα λεσβιες βρυκολακες και δολοφονους (daaaa ;

(ο σχολιαστης ως βρετανος ειναι καπως αυστηρος οποτε δεν χωρις ηχο να το δειτε παλι μια χαρα ειναι

Link

- NoRoadsLeft
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Μόλις γύρισα απο Transformers...
Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η ταινία....
και πάρααααα πολλά transformers ,ειδικα Decepticons..
αλλά εν τέλει ο αρχηγός Optimus τους τρέλανε όλους...
τη συνιστώ ανεπιφύλακτα...

Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η ταινία....
τη συνιστώ ανεπιφύλακτα...

- zweistein
- Wow! Terabyte level
hehe gotta see that one :Pcypher wrote:Ερχεται αυτο που σιγουρα ολοι περιμενατε.
Η υπερταινια "Lesbian Vampire Killers" που αφορα λεσβιες βρυκολακες και δολοφονους (daaaa ;). Απο οτι λενε μοιαζει αρκετα με το Shaun Of the Dead οποτε αναμενουμε.
![]()
![]()
(ο σχολιαστης ως βρετανος ειναι καπως αυστηρος οποτε δεν χωρις ηχο να το δειτε παλι μια χαρα ειναι)
Link

- Shocker
- Gbyte level
Το δα προχθές!Ελεγα να περιμένω έστω για αγγλικους υπότιτλους αλλα δν άντεξα στην αναμονήzweistein wrote: hehe gotta see that one :P
η ταινία βλέπετε πάρα πολυ ευχαριστα,μή περιμένετε κάτι το απιστευτα πρωτότυπο εκτός της ιδέας με τις λεσβίες βαμπίρ (αρκεί βεβαια και μονο αυτο

Πολλές δόσεις αγγλικού χιούμορ,τρελές ατάκες,απίστευτα σκηνικά,cathcy soundtrack [με best σκηνη σε βανάκι ,4 γκόμενες τραγουδούν με τρελό κέφι το "I like you so much better when you are naked" της Ida Maria

Δείτε την!Θα ναι απο τα πιο ευχαριστα 90 λεπτα που μπορει να σας χαρίσει μια (μαυρη) κωμωδία
A..και είδα και το Transformers 2,λίγο χύμα το σενάριο,κουράζει λίγο βασικά...αλλα και μόνο για τις σκηνές με την Megan ποζάροντας και οδηγώντας μηχανάρες....δείτε την καλύτερα ή στο σινεμα ή περιμέντε να κυκλοφορήσει στον"θειο" σε >720p
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- cyberpython
- Mbyte level
Βασικά αυτό της φωτό είναι 125ccShocker wrote: αλλα και μόνο για τις σκηνές με την Megan ποζάροντας και οδηγώντας μηχανάρες....

- Shocker
- Gbyte level
Πλάκα κάνεις;cyberpython wrote:
Βασικά αυτό της φωτό είναι 125cc

Αν μου πεις και πόσα cc είναι αυτηθα σε παραδεχτώ

- cyberpython
- Mbyte level
Nope! Aprilia RS 125 - το ξέρω γιατί είχα παλαιότερο μοντέλο (βασικά το έχω ακόμα στην αποθήκηShocker wrote:Πλάκα κάνεις;![]()
![]()
![]()
![]()

Ιδέα δεν έχωShocker wrote:Αν μου πεις και πόσα cc είναι αυτηθα σε παραδεχτώ

- zweistein
- Wow! Terabyte level
Just saw 'knowing'
the end just SUCKED
a movie to see if not having anything else to do...

- *Natasa*
- Mbyte level
Πραγματι αηδια το τελος..κριμα γιατι η υπολοιπη ταινια εδειχνε να εχει ζουμι..Χαμενα τα λεφτα του σινεμα(οταν ειχα παει :P)zweistein wrote:Just saw 'knowing'
the end just SUCKED
![]()
Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
- cypher
- Venus Former Team Member
Την ειδα τελικα την συγκεκριμενη.cypher wrote:Ερχεται αυτο που σιγουρα ολοι περιμενατε.
Η υπερταινια "Lesbian Vampire Killers" που αφορα λεσβιες βρυκολακες και δολοφονους (daaaa ;). Απο οτι λενε μοιαζει αρκετα με το Shaun Of the Dead οποτε αναμενουμε.
![]()
![]()

- abujafar
- Mbyte level
Γενικα δεν ηταν καλη ταινια το Transformers.Ο σκηνοθετης αποφασισε να συνδυασει μια ταινια που ειχε βγει παλια μαζι με ολα τα αλλα.NoRoadsLeft wrote:Μόλις γύρισα απο Transformers...
Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η ταινία....
τη συνιστώ ανεπιφύλακτα...![]()
Και εφτιαξε μια δικια του πλοκη που δεν υπαρχει στο παιδικο.Νταξει , αυτα για τους φανατικους βεβαια.
Παντως , λογικα θα βγει και 3 γιατι δεν εχει δειξει ακομα τους τελικους κακους.
- zweistein
- Wow! Terabyte level
Αν και δεν είμαι fan των ρομαντικών ταινιών μπορώ να πω ότι χθες είδα αυτές τις 2 και μου άρεσαν παρα πολύ. Η ηθοποιία ήταν εντυπωσιακή και γενικά η ιστορία ήταν πολύ ωραία. Αξίζει αν τις δείτε.
8/10 imdb rating και στην πρώτη και στην 2η.
Before sunrise [1995]
Before sunset [2004]

8/10 imdb rating και στην πρώτη και στην 2η.
Before sunrise [1995]
Before sunset [2004]

- SeniorCarbone
- Kilobyte level
Το before sunset το είδα πρόσφατα, μου άρεσε η συνομιλία που γινόταν
σε όλη την ταινία, είχε κ κάποια φιλοσοφική χροιά, μου θύμησε σε κάποιο βαθμό το Waking Life (2001) .
Σήμερα είδα το Gran Torino (2008) μια και δεν είχα βρει την
ευκαιρία να το δω στο cinema και μπορώ
να πω ότι άξιζε, έξυπνη σκηνοθεσία, καλές ερμηνείες, scripts με νόημα.
Μόνο μουσική δεν θυμάμαι να είχε, αν κ δεν το πολυκατάλαβα,
είχε ενδιαφέρων το σενάριο.

σε όλη την ταινία, είχε κ κάποια φιλοσοφική χροιά, μου θύμησε σε κάποιο βαθμό το Waking Life (2001) .

*--Common sense is not so common--*
- zweistein
- Wow! Terabyte level
Σωστός ο SeniorCarbone. Καταπληκτική ταινίαSeniorCarbone wrote:Το before sunset το είδα πρόσφατα, μου άρεσε η συνομιλία που γινόταν

double thumbs up!!

- zweistein
- Wow! Terabyte level
Αν και παλιά ταινιούλα, έτυχε να την ξαναδώ χθες το βραδυ. Και την προτείνω ανεπιφύλακτα.
The Machinist

imdb rating: 7,8/10
Πολύ καλή ερμηνεία από τον Christian Bale ο οποιος έχασε πάνω από 35 κιλά για να παίξει τον ρολο αυτό (!).
Η σκηνοθεσία και η φωτογραφία θυμίζει λες και βγήκε από σκοτεινά απομεινάρια παλιών εφιαλτών.
Το σενάριο δεν είναι υπερβολικά πρωτότυπο αλλα ο τρόπος που αποδίδεται είναι τόσο ωραίος που θα το απολαύσετε.
Μια ταινία ανάπτυξης μεταξύ ψυχολογικού θρίλερ και ψυχολογικού δράματος που δεν πρέπει να χάσετε.
trailer:
Link
The Machinist

imdb rating: 7,8/10
Πολύ καλή ερμηνεία από τον Christian Bale ο οποιος έχασε πάνω από 35 κιλά για να παίξει τον ρολο αυτό (!).
Η σκηνοθεσία και η φωτογραφία θυμίζει λες και βγήκε από σκοτεινά απομεινάρια παλιών εφιαλτών.
Το σενάριο δεν είναι υπερβολικά πρωτότυπο αλλα ο τρόπος που αποδίδεται είναι τόσο ωραίος που θα το απολαύσετε.
Μια ταινία ανάπτυξης μεταξύ ψυχολογικού θρίλερ και ψυχολογικού δράματος που δεν πρέπει να χάσετε.
trailer:
Link

- rigo
- Gbyte level
^ Πολύ καλός ο Bale αλλά το σενάριο αφόρητα προβλέψιμο που προσπαθεί να μοιάσει σε αυτό του Fight Club. Πολύ άσχημα δωσμένο το τέλος, η ταινία αφήνει πολλά λογικά κενά.
20 Αυγούστου - Πρεμιέρα Inglorious Basterds! Yey!!
20 Αυγούστου - Πρεμιέρα Inglorious Basterds! Yey!!

"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
- zweistein
- Wow! Terabyte level
Dawn of the Dead

Εντάξει η ταινία είναι πλέον πασίγνωστη.
Για όσους δεν την έχουν δει, είναι άλλη μια ταινία με zombies(σαν αυτά του left 4 dead είναι,μόλις σε πάρουν πρέφα τρέχουν με 1000).
Παίζουν και 2 γνωστες σχετικά φάτσες (Sarah Polley, Ving Rhames)
Αναμένεται άκουσα και dawn of the dead 2..
How to Lose Friends & Alienate People

Χαλαρή και ευχάριστη κωμωδιούλα με τον φοβερό Simon Pegg. Αξίζει να την δει κανεις για να περάσει η ώρα.
Στην ταινία παίζουν η Megan Fox και η Kirsten Dunst.
Death Race

Link
Remake τις ομώνυμης ταινίας του 1973.
Ο Jason Statham ενσαρκώνει τον ρολο ενός τύπου που βρίσκεται σε μια φυλακή σε μια κατεστραμμένη οικονομικά κοινωνία του 2012 με κατηγορια ότι δολοφόνησε την γυναικα του χωρίς όμως να το έχει κάνει.
Θα λάβει μέρος σε ένα αποτρόπαιο άθλημα ειδικών αγώνων αυτοκινήτων (ειδικά διαμορφωμένων μηχανών θανάτου) διοργανωμένο από τις ίδιες τις κρατικές φυλακες, και θα ανακαλύψει αλήθειες και μυστικά στην πορεία του μέσα από τον υπόκοσμο.
Black Sheep
The Violence of the Lambs

Link
Ένα τραγικό θριλεράκι-κωμωδία τοποθετημένο στην σύγχρονη Νέα Ζηλανδία όπου ένας ιός μετατρέπει τα άκακα αφράτα προβατάκια σε αδίστακτα αιμοβόρα "αθρωποφαγα" αφράτα προβατάκια!
Νομίζω είναι ευρωπαϊκής παραγωγής (δεν κόβω το κεφάλι μου). Με λίγο μαύρο χιούμορ από δω και λίγο splatter από κει κατάφερε 5 βραβειάκια και 4 nominations.. (!)

Εντάξει η ταινία είναι πλέον πασίγνωστη.
Για όσους δεν την έχουν δει, είναι άλλη μια ταινία με zombies(σαν αυτά του left 4 dead είναι,μόλις σε πάρουν πρέφα τρέχουν με 1000).
Παίζουν και 2 γνωστες σχετικά φάτσες (Sarah Polley, Ving Rhames)
Αναμένεται άκουσα και dawn of the dead 2..
How to Lose Friends & Alienate People

Χαλαρή και ευχάριστη κωμωδιούλα με τον φοβερό Simon Pegg. Αξίζει να την δει κανεις για να περάσει η ώρα.
Στην ταινία παίζουν η Megan Fox και η Kirsten Dunst.
Death Race

Link
Remake τις ομώνυμης ταινίας του 1973.
Ο Jason Statham ενσαρκώνει τον ρολο ενός τύπου που βρίσκεται σε μια φυλακή σε μια κατεστραμμένη οικονομικά κοινωνία του 2012 με κατηγορια ότι δολοφόνησε την γυναικα του χωρίς όμως να το έχει κάνει.
Θα λάβει μέρος σε ένα αποτρόπαιο άθλημα ειδικών αγώνων αυτοκινήτων (ειδικά διαμορφωμένων μηχανών θανάτου) διοργανωμένο από τις ίδιες τις κρατικές φυλακες, και θα ανακαλύψει αλήθειες και μυστικά στην πορεία του μέσα από τον υπόκοσμο.
Black Sheep
The Violence of the Lambs

Link
Ένα τραγικό θριλεράκι-κωμωδία τοποθετημένο στην σύγχρονη Νέα Ζηλανδία όπου ένας ιός μετατρέπει τα άκακα αφράτα προβατάκια σε αδίστακτα αιμοβόρα "αθρωποφαγα" αφράτα προβατάκια!
Νομίζω είναι ευρωπαϊκής παραγωγής (δεν κόβω το κεφάλι μου). Με λίγο μαύρο χιούμορ από δω και λίγο splatter από κει κατάφερε 5 βραβειάκια και 4 nominations.. (!)

-
- Gbyte level
Το τελευταίο διάστημα μου δόθηκε η ευκαιρία να δω κάποιες ταινίες για το Ολοκαύτωμα, τις οποίες προτείνω για συζήτηση και κριτική. Τις παραθέτω με τη σειρά που τις είδα.

- emperormario
- Wow! Terabyte level
Γνωστές σχεδόν όλες, έχω δει μόνο το Πιανίστα (το οποίο θεωρώ αριστουργηματική ταινία με συγκλονιστική ερμηνεία απο Adrien Brody-μπαίνει στο top-20 μου άνετα).Επίσης έχω κατεβάσει τη λίστα του Σιντλερ, δεν την έχω δει ακόμη, αλλά για λίγο που το έβαλα είδα ότι είναι (μάλλον) ασπρόμαυρη εξ ολοκληρου, και επειδή έχω πρόβλημα αν δεν είναι εγχρωμη η ταινία (με τσούζουν τα μάτια μου..), δεν ξέρω αν θα μπορέσω να την δω..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
-
- Gbyte level
Η λίστα του Σιντλερ είναι σχεδόν εξ' ολοκλήρου ασπρόμαυρη εκτός από 2-3 σκηνές που εμφανίζεται ένα κοριτσάκι με ένα κόκκινο φόρεμα. Είναι εξαιρετική ιστορία και ταινία!
Ωραίος o Brody, ελάχιστα τον είχα παρατηρήσει πριν την ταινία. Αξίζουν να τις δεις όλες νομίζω. Αν σου προτείνω κάποια, νομίζω ότι αδικώ κάποια άλλη
Ωραίος o Brody, ελάχιστα τον είχα παρατηρήσει πριν την ταινία. Αξίζουν να τις δεις όλες νομίζω. Αν σου προτείνω κάποια, νομίζω ότι αδικώ κάποια άλλη