*Natasa* wrote:
Αν σ'αρεσει το παραπανω,μπορει να σου αρεσει και το καινουριο της ιδιας τραγουδιστριας με τιτλο 'Novembre'! Ακουγεται κι αυτο τωρα τελευταια!
Εβλεπα το τρειλερ ενος νεου σιριαλ του ΑΝΤ1 με το ονομα "Καρμα".Οταν αρχιζει βαζει σε slow εκδοση ενα dance κομματι,που το εχω ακουσει πολλες φορες αλλα δεν εχω ιδεα τον τιτλο του ή ποιος το λεει!Στη συνεχεια του τρειλερ βαζει το Stand my ground απο Within Temptation..Αλλα εγω εχω σκαλωσει στο πρωτο που ακουγεται!
Αν το εχει προσεξει/ακουσει και ξερει καποιος,ας μου πει
Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
Δεν είχα δει το trailer πριν την ερώτησή σου, οπότε μόλις το βρήκα και άκουσα το πρώτο song, αναρωτήθηκα αν είχα βρει το σωστό video! :lol:
Μετά άκουσα και το Stand my ground, οπότε κατάλαβα ότι λέμε το ίδιο :-D
Δεν είχα δει το trailer πριν την ερώτησή σου, οπότε μόλις το βρήκα και άκουσα το πρώτο song, αναρωτήθηκα αν είχα βρει το σωστό video! :lol:
Μετά άκουσα και το Stand my ground, οπότε κατάλαβα ότι λέμε το ίδιο :-D
Πάντως και τα δύο είναι υπέροχα
Χιχι,ναι!!
Btw φαινεται κ καλη η σειρα χαχα!
Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στους τίτλους τέλους αυτό λέει πάντως. Μπορεί να είναι καμιά διασκευή.
#!
Πωπω παιδια ακουσα το τραγουδι απο το βιντεο του κλειδαρα στο ΑΜΑΝ και ελιωσα. Μηπως υπαρχει περιπτωση να βρουμε και το αλλο τραγουδι που εχει στο δευτερο βιντεο με τον κλειδαρα?
Ψάχνω ένα dance - electronic κομμάτι που τελευταία ακούω πολύ σε μαγαζιά και καφετεριες k club ακόμα k στο αεροδρόμιο το είχαν βάλει..
Δυστυχώς δεν έχω να προσφέρω hints πολλά εκτος του ότι μέσα στο κομμάτι υπάρχει η φωνή μιας κοπέλας η οποια σε κάποια φάση άκουσα να τελειώνει μια φράση με λέγοντας "what can i do" ή "what do i do" και η μουσική συνεχίζει..
sorry που δεν έχω κατατοπιστικά hints... έχω googlάρει πολύ, έχω ακούσει διαφορα top 20s και 40s μπας και το πετύχω αλλα τίποτα..
pls help..
Επειδή το ξεχνάω συνέχεια και συνέχεια το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω :ρ, ψάχνω ένα τραγούδι που μοιάζει με το "Κουβέντα στην κουβέντα" της Πάολα, αλλά είναι πιο καινούριο. Any heelp?
#!
zweistein wrote:Ψάχνω ένα dance - electronic κομμάτι που τελευταία ακούω πολύ σε μαγαζιά και καφετεριες k club ακόμα k στο αεροδρόμιο το είχαν βάλει..
Δυστυχώς δεν έχω να προσφέρω hints πολλά εκτος του ότι μέσα στο κομμάτι υπάρχει η φωνή μιας κοπέλας η οποια σε κάποια φάση άκουσα να τελειώνει μια φράση με λέγοντας "what can i do" ή "what do i do" και η μουσική συνεχίζει..
sorry που δεν έχω κατατοπιστικά hints... έχω googlάρει πολύ, έχω ακούσει διαφορα top 20s και 40s μπας και το πετύχω αλλα τίποτα..
pls help..