Κάπνισμα Τέλος Από 1η Ιουλίου 2009;

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Κάπνισμα Τέλος Από 1η Ιουλίου 2009;

Post by shodanjr_gr » Sat Jul 04, 2009 6:21 pm

giak wrote:λολ όμως. λες και μπορείς αν μυρίσεις τον καπνό μου με το που μπαίνεις στο πανεπιστήμιο. λες και εγώ δεν υπήρξα ποτέ μη καπνιστής.
Μπορώ. Και στα αμφιθέατρα και στο υπόγειο κατά τα διαλείμματα. Όπως μπορεί και οποιοσδήποτε άλλος που δεν καπνίζει.
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Sat Jul 04, 2009 6:27 pm

εγώ μέχρι πρόσφατα δλδ είχα πρόβλημα στη μύτη μου.

κόμπλεξ, πολλά κόμπλεξ.
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Sat Jul 04, 2009 6:28 pm

giak wrote:εγώ μέχρι πρόσφατα δλδ είχα πρόβλημα στη μύτη μου.

κόμπλεξ, πολλά κόμπλεξ.
Μάλλον. Ή αυτό ή σου έκαψε η νικοτίνη τον εγκέφαλο...Αλλιώς δεν εξηγείται.
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sat Jul 04, 2009 6:36 pm

μου θυμίζεις ταινίες western ..

"There is NO law ... I AM the law "
giak wrote:τα κολλήματα τα δικά σου δεν μπορούν να αναιρέσουν την απλή λογική
αυτό στον εαυτό σου το λες? έχεις αρχίσει να σε αμφισβητείς?

Η απλή κοινή λογική λέει ότι είναι στη φύση του ανθρώπου να καπνίζει. Ότι το να ανάβουμε χαρτί και χόρτα και να ρουφάμε με μανία είναι ότι πιο φυσιολογικό και αξιοζήλευτο. Ότι ό,τι δε μας βολεύει απλά δεν υφίσταται. Γιατί ποτέ δεν πρόκειτα να ξεβολευτούμε από τη θεσάρα μας και την αποψάρα μας. Σωστά?

Μάλλον η κοινωνία παραείναι δημοκρατική για τα μέτρα σου? Μήπως θα προτιμούσες μια κοινωνία όπου τα πιστεύω σου, τα "αρέσει" και τα "σιχαίνομαι" σου θα ήταν νόμοι ? ... :roll:
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Sat Jul 04, 2009 6:36 pm

shodan, μην ασχολείσαι με το θέμα της μύτης. Προφανώς και έχει πρόβλημα με την όσφρηση αλλιώς δεν θα καταλάβαινε πόσο πολύ βρωμάει κάθε καπνιστής. Μποχατέλα όσο δεν πάει αγαπητέ Giak. Και επειδή πριν εσφαλμένα σε είπα σαδιστή, ενώ έπρεπε να σε αποκαλέσω σαδομαζοχιστή, δε με νοιάζει το κομμάτι του μαζοχισμού. Μπορείς να βρωμάς όσο μα όσο θες στον χώρο σου, στο σπίτι σου. Αν ανέχεται η φίλη σου την πρωινή μπόχα σταχτοδοχείου, εγώ θα έχω πρόβλημα? Αλλά όταν μπαίνω σε ένα χώρο πλυμμένη, καθαρή και φεύγοντας θέλω να μπω μαζί με τα ρούχα μου στο πλυντήριο για να ξεμπιχλιάσω από τη μυρωδιά της πιπίλας σου, μου τη δίνεις. Και μάλιστα μου τη δίνεις πιο πολύ γιατί δεν ξέρεις ότι δεν ενοχλούνται όλοι οι αντικαπνιστές μόνο από το θέμα της μπόχας. Ότι υπάρχουν πολλοί που παθαίνουν κρίσεις άσθματος, πονοκεφάλους, τους καίνε τα μάτια κλπ. Ξέρω όμως, δε σε νοιάζει. Και επειδή εμένα με νοιάζει, νομίζω ότι απέκτησα τον τελευταίο καιρό αγαπημένο νόμο.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Sat Jul 04, 2009 6:43 pm

αυτό ακριβώς εννοώ κολλήματα. λες και σε βάζουν στον κλίβανο ή σε αναγκάζουν να καταπίνεις τασάκια. αυτό είναι και το άσπρο-μαύρο στη σκέψη. Τσιγάρο=θάνατος είτε είναι πάφα-πούφα 10 άτομα σε ένα χώρο 2χ3 είτε 1-2 σε ένα τεράστιο αεριζόμενο χώρο.
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Sat Jul 04, 2009 6:48 pm

giak wrote:αυτό ακριβώς εννοώ κολλήματα. λες και σε βάζουν στον κλίβανο ή σε αναγκάζουν να καταπίνεις τασάκια. αυτό είναι και το άσπρο-μαύρο στη σκέψη. Τσιγάρο=θάνατος είτε είναι πάφα-πούφα 10 άτομα σε ένα χώρο 2χ3 είτε 1-2 σε ένα τεράστιο αεριζόμενο χώρο.

Αν εσύ βλέπεις 1-2 άτομα να καπνίζουν στους χώρους της σχολής, τότε πέραν του προβλήματος της μύτης έχεις και πρόβλημα στα μάτια (να το τσεκάρεις).

Στο υπόγειο και μέσα/έξω από τα αμφιθέατρα που γίνονται μαθήματα με πολλούς φοιτητές πάντα είναι 10άδες τα άτομα που καπνίζουν κατά το διάλειμμα.
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Sat Jul 04, 2009 6:55 pm

ναι αν παρατηρήσεις ποτέ την ασοεε απέξω βλέπεις να βγαίνουν καπνοί από όλα τα παράθυρα λες και έχει πάρει φωτιά. όλοι οι φοιτητές της βρωμάνε. στην γειτονιά μας νομίζουν για δαιμονισμένους γιατί πολλοί έχουν κόκκινα μάτια από το τρίψιμο.
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sat Jul 04, 2009 6:58 pm

ok πάσο. Κάθε προσπάθεια επικοινωνίας τελειώνει εδώ ... :smt006
*estrngd
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by *estrngd » Sat Jul 04, 2009 7:00 pm

Δεν νομίζω ότι το Α είναι επαρκώς αεριζόμενο με τα μικρά παραθυράκια. Επίσης αυτός που καπνίζει ακόμα κι αν αεριζόταν ο χώρος, σίγουρα δημιουργεί πρόβλημα στους διπλανούς του. Σίγουρα ακυρώνει καμιά δεκαριά θέσεις γύρω του. Το Α δεν είναι τεράστιος χώρος και επίσης δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται πραγματικά και όταν ο καπνός δεν μυρίζει. Αλλά σίγουρα μυρίζει στους διπλανούς. Και τι θα γίνει αν όλοι αρχίσουν και σκέφτονται ότι δεν πειράζει ένα τσιγαράκι από έναν... Ένας τώρα εδώ ένας άλλος μετά πιο δίπλα και ακυρώνεται όλο το Α.

Αν δεις τους τοίχους ενός σπιτιού καπνιστών και ενός σπιτιού όπου δεν καπνίζουν, θα δεις τεράστια διαφορά. Είναι η καπνίλα που κάνει την διαφορά και την οποία αναπνέουν οι κάτοικοί του. Έτσι και στα αμφιθέατρα.

Στην τελική θα μπορούσε να βγει έξω στο προαύλιο να καπνίσει για 2 λεπτά και να ξαναμπεί. Ή απλά να κρατηθεί για 45 λεπτά.
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Sat Jul 04, 2009 7:00 pm

giak wrote:ναι αν παρατηρήσεις ποτέ την ασοεε απέξω βλέπεις να βγαίνουν καπνοί από όλα τα παράθυρα λες και έχει πάρει φωτιά. όλοι οι φοιτητές της βρωμάνε. στην γειτονιά μας νομίζουν για δαιμονισμένους γιατί πολλοί έχουν κόκκινα μάτια από το τρίψιμο.

Αν δεν έχεις κάτι σοβαρό να γράψεις τότε γιατί ποστάρεις; Εκτός και αν σκοπός σου είναι το flame οπότε και να επέμβουν οι moderators να ησυχάσουμε.

Το ουσιαστικό της υπόθεσης είναι ότι κάθε φορά που γύρναγα από τη σχολή (πέραν από τις όποιες συνέπειες από άποψη υγείας που θα αργήσουν να φανούν), βρώμαγα από τα ρούχα μέχρι το κόκαλο επειδή μερικοί μερικοί δεν μπορούν να δείξουν τον ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ σεβασμό προς τον διπλανό τους (και παράλληλα το παίζουν επαναστάτες).
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Sat Jul 04, 2009 7:05 pm

είπαμε οι φοιτητές της ΑΣΟΕΕ βρωμάνε μέχρι το κόκκαλο. έτσι τους ξεχωρίζεις στο λεωφορείο.

*estrngd καπνίζω όταν είναι άλλοι δίπλα μου ούτε όταν καπνίζουν πολλοί.

τελικά ούτε ο νόμος για το κάπνισμα εφαρμόζεται. θα κάνετε κάτι για αυτό ή θα συνεχίσετε την μίζερη γκρίνια σας μέσα από το φόρουμ όπως κάνετε σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν;
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Sat Jul 04, 2009 7:10 pm

Λοιπόν εγώ θα ήθελα να δηλώσω το εξής:

Link
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sat Jul 04, 2009 7:11 pm

giak wrote:τελικά ούτε ο νόμος για το κάπνισμα εφαρμόζεται. θα κάνετε κάτι για αυτό ή θα συνεχίσετε την μίζερη γκρίνια σας μέσα από το φόρουμ όπως κάνετε σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν;
τι θα έκανες εσύ για να εφαρμοστεί ?
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Sat Jul 04, 2009 7:15 pm

την κολοκυθιά θα παίξουμε; μάλλον η απάντηση στο αν θα κάνετε κάτι είναι προφανής ε;
*estrngd
Mbyte level
Mbyte level

Post by *estrngd » Sat Jul 04, 2009 7:27 pm

Πραγματικά και εμένα με ενοχλεί το ζήτημα του νόμου. Οι μεν να τον εφαρμόσουν και οι άλλοι να τον καταργήσουν.

@giak: αναγνωρίζω ότι μάλλον είσαι light καπνιστής και προσπαθείς να σέβεσαι τους γύρω σου. Έχω δεινοπαθείσει όμως με απαράδεκτους καπνιστές που αν τους πεις ότι πνίγεσαι από τον καπνό τους (έχω φτάσει σε σημείο να έχω τσιγαρόβηχα για μέρες ή μήνα, μετά από συνεχόμενες τέτοιες επαφές), πηγαίνουν σε ζητήματα ανδρικής προέκτασης.

Σίγουρα πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ενός καπνιστή αλλά παραδέχομαι ότι δεν πρέπει όλοι να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι. Όμως ούτε και επειδή δεν πρέπει να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι κάποιοι να νομίζουν ότι ανήκουν στους καπνιστές με σεβασμό στους άλλους ενώ αυτό δεν συμβαίνει τελικά.

Όσο για τον νόμο έχω αναφερθεί και προηγούμενα για την εκτίμηση μου σε αυτόν.
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Sat Jul 04, 2009 7:36 pm

giak wrote:τελικά ούτε ο νόμος για το κάπνισμα εφαρμόζεται. θα κάνετε κάτι για αυτό ή θα συνεχίσετε την μίζερη γκρίνια σας μέσα από το φόρουμ όπως κάνετε σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν;
Το τι θα κάναμε εξαρτάται από την διάθεσή μας τη στιγμή που θα δούμε να παραβιάζεται ο νόμος.

Προσωπικά αν έχω καλή διάθσεη εκείνη την ώρα, ή είμαι πολύ κουρασμένος . ή βιάζομαι να κάνω κάτι, προφανώς απλά θα σηκωθώ και θα φύγω.

Αν όμως η διάθεσή μου είναι κακή, και δεν έχω και πολλές έννοιες στο κεφάλι μου, τότε, παρόλα αυτά, αν με ενοχλήσει κάποιος, θα του ζητήσω ευγενικά να το σβήσει.Αν με αγνοήσει θα του το ζητήσω και 2η φορα.Αν με ξαναγνόήσει ή αντιδράσει άσχημα, τότε δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να αποδείξω τη χρησιμότητα ενός πυροσβεστήρα μέσα σε μια σχολή. :smt023

Έχεις να προτείνεις κάποιο καλύτερο και ποιο αποτελεσματικό μέτρο giak?? Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε νέα ιδέα και πρόταση.
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Sat Jul 04, 2009 7:42 pm

όχι, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε πολύ καλά σε αυτό όπως και στα τόσα άλλα θέματα για τα οποία έχετε γκρινιάξει κατά καιρούς.

εντιτ: το αγαπημένο μου πάντως είναι η γκρίνια για τις παρατάξεις :)
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Sat Jul 04, 2009 8:06 pm

giak wrote:όχι, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε πολύ καλά σε αυτό όπως και στα τόσα άλλα θέματα για τα οποία έχετε γκρινιάξει κατά καιρούς.

Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο τόπικ για να συμμετέχουμε πιο συχνά και να μη νομίζεις πως δε σε παίζουμε?
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Sat Jul 04, 2009 8:25 pm

sandra wrote:
giak wrote:όχι, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε πολύ καλά σε αυτό όπως και στα τόσα άλλα θέματα για τα οποία έχετε γκρινιάξει κατά καιρούς.

Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο τόπικ για να συμμετέχουμε πιο συχνά και να μη νομίζεις πως δε σε παίζουμε?
http://athens.indymedia.org/calendar/up ... monoia.jpg
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Sat Jul 04, 2009 8:27 pm

giak wrote:
sandra wrote:

http://athens.indymedia.org/calendar/up ... monoia.jpg
Κάτι σε Venus δε σε καλύπτει? Τότε τι κάθεσαι εδώ πέρα, τζάμπα τρως το χρόνο σου και το δικό μας. Ή μήπως ανήκει και αυτό στο σύμπλεγμα μαζοχισμού θα σκεφτεί η κομπλεξική sandra?
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Sat Jul 04, 2009 8:29 pm

σε venus το αγαπημένο μου είναι αυτό που λέγατε για το τι πρέπει να γίνει με τα καθίκια, τα κωλόπαιδα, τους τεντυμπόιδες που αντιγράφουν
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”