Κάπνισμα Τέλος Από 1η Ιουλίου 2009;
- marios
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Κάπνισμα Τέλος Από 1η Ιουλίου 2009;
Και αυτοί που πάσχουν από μ@@@@ινση σε ιδρύματα... Που καταλήγουμε με όλα αυτά; 

Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Οτι το τσιγαρο ειναι ευλογια Θεου, οτι οποιος δεν καπνιζει ειναι αδερφη, οτι αν δεν κανεις απεργια πεινας κατα των βιομηχανων και των ταξι που καταστρεφουν το περιβαλλον και αν κλ@νεις, δεν εχεις δικαιωμα να πιανεις στο στομα σου μεγαλυτερο επιτευγμα της ανθρωποτητας, το τσιγαρο. 

Καλα, νομίζω την έχουμε γ@@@ίσει λίγο την κουβέντα.Απλά μην ταίζετε το αδηφάγο τέρας όπως ειπώθηκε και νωρίτερα.
Σήμερα πήγα στο Starcity για bowling και με χαρά μου διαπίστωσα ότι σε όλη την αίθουσα δεν επιτρέπεται πια το κάπνισμα.
Να δούμε, ελπίζω να διαπιστώσω και άλλα τέτοια ευχάριστα.
Σήμερα πήγα στο Starcity για bowling και με χαρά μου διαπίστωσα ότι σε όλη την αίθουσα δεν επιτρέπεται πια το κάπνισμα.

-
- Venus Former Team Member
Στην ανακοίνωση του aueb έλεγε για κάποιους ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Δεν είναι λάθος το ότι αυτά δεν ήταν έτοιμα από πριν εφαρμοστεί ο νόμος? 

είναι και κανονικά θα πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόστιμο γι'αυτό αλλα ίσως και να είναι ελαστικοί το πρώτο μήνα.
ειλικρινά αναρωτιέμαι τί μπορεί να κάνουν...
ωραίο θα ήταν ο πέμπτος δεριγνύ να ξαναγίνει στέκι και για μας που το μάθαμε λίγο αργά και να καπνίζουν εκεί...
με μια discoball πάνω ξέρω γώ και πούφ για να καθόμαστε...καμιά απο αυτές τις χορεύτριες της παραλιακής στη μπάρα...
(σε περίπτωση που γράφω βλακείες,πριν λίγο ξύπνησα)
ειλικρινά αναρωτιέμαι τί μπορεί να κάνουν...
ωραίο θα ήταν ο πέμπτος δεριγνύ να ξαναγίνει στέκι και για μας που το μάθαμε λίγο αργά και να καπνίζουν εκεί...
με μια discoball πάνω ξέρω γώ και πούφ για να καθόμαστε...καμιά απο αυτές τις χορεύτριες της παραλιακής στη μπάρα...
και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload

- Sergeant_Eikosaris
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
Και αν κρίνω απο τις προτάσεις σου να μην ρωτήσω που ήσουν χτες βράδυh4wk wrote: με μια discoball πάνω ξέρω γώ και πούφ για να καθόμαστε...καμιά απο αυτές τις χορεύτριες της παραλιακής στη μπάρα...

ultimate_aektzis wrote:Οτι το τσιγαρο ειναι ευλογια Θεου, οτι οποιος δεν καπνιζει ειναι αδερφη, οτι αν δεν κανεις απεργια πεινας κατα των βιομηχανων και των ταξι που καταστρεφουν το περιβαλλον και αν κλ@νεις, δεν εχεις δικαιωμα να πιανεις στο στομα σου μεγαλυτερο επιτευγμα της ανθρωποτητας, το τσιγαρο.

- enum21
Και εγώ έκανα ένα ταξίδι με καράβι και διαπίστωσα ότι όλοι οι χώροι έχουν γίνει μη καπνιζόντων (όποιος θέλει πάει έξω με θέα τη θάλασσαnickpro wrote: Σήμερα πήγα στο Starcity για bowling και με χαρά μου διαπίστωσα ότι σε όλη την αίθουσα δεν επιτρέπεται πια το κάπνισμα.

- sandra
- Wow! Terabyte level
Ποια εταιρεία και για πού?enum21 wrote:Και εγώ έκανα ένα ταξίδι με καράβι και διαπίστωσα ότι όλοι οι χώροι έχουν γίνει μη καπνιζόντων (όποιος θέλει πάει έξω με θέα τη θάλασσαnickpro wrote: Σήμερα πήγα στο Starcity για bowling και με χαρά μου διαπίστωσα ότι σε όλη την αίθουσα δεν επιτρέπεται πια το κάπνισμα.
Να δούμε, ελπίζω να διαπιστώσω και άλλα τέτοια ευχάριστα.)) και αερίζουν συχνά το χώρο!! respect
![]()

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- enum21
Hellenic Seaways για Πόροsandra wrote:Ποια εταιρεία και για πού?enum21 wrote:Και εγώ έκανα ένα ταξίδι με καράβι και διαπίστωσα ότι όλοι οι χώροι έχουν γίνει μη καπνιζόντων (όποιος θέλει πάει έξω με θέα τη θάλασσαnickpro wrote: Σήμερα πήγα στο Starcity για bowling και με χαρά μου διαπίστωσα ότι σε όλη την αίθουσα δεν επιτρέπεται πια το κάπνισμα.
Να δούμε, ελπίζω να διαπιστώσω και άλλα τέτοια ευχάριστα.)) και αερίζουν συχνά το χώρο!! respect
![]()
![]()
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

Δεν επιτρέπεται πουθενά,μόνο έξω...

Επιτέλους!!!

++giak wrote:σε venus το αγαπημένο μου είναι αυτό που λέγατε για το τι πρέπει να γίνει με τα καθίκια, τα κωλόπαιδα, τους τεντυμπόιδες που αντιγράφουν
Νομίζω οτι αυτή ειναι η πιο ουσιώδης ανάπτυξη στο venus το τελευταίο τρίμηνο και σοβαρολογώ.
που θα πάει θα το δουμε...
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
Λιγες στοιχειωδεις γνωσεις φυσικης παντως δεν θα βλαψουν κανεναν.Αυτο το λεω για καποιον που ειπε οτι ο καπνος του τσιγαρου μενει κατω και δεν παει προς τα πανω.
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Και καμια ερευνα για το παθητικο καπνισμα δεν σας επεφτε ασχημη. 

- sandra
- Wow! Terabyte level
Θετικό θεωρείται το κλίμαΑπό τις 38.000 κλήσεις στην ειδική γραμμή για την απαγόρευση του καπνίσματος (1142), οι περισσότερες αφορούσαν διευκρινιστικά μέτρα, ενώ πολλοί καπνιστές ρωτούν πώς θα απεξαρτηθούν από το τσιγάρο.

Το μέτρο κρίνεται θετικό, απλά το χειμώνα θα περιοριστούμε στις απαραίτητες εξόδους, ηδη εχω μειώσει κατα 50% το κάπνισμα, οπότε μαζεύω και τα ρέστα για να αγοράσω το ρολοι με το οποιο πηγε στο φεγγαρι ο armstrong.
- θα αργήσω λιγο.

που θα πάει θα το δουμε...
- sandra
- Wow! Terabyte level
Rose δε μου αρέσει το μπρασελέ. Τέλος 

- Loner
- Academic status: N>4
[οφφτόπικ]
[/οφφτόπικ]
Ή στο στούντιο στο Hollywood anywayrose wrote: πηγε στο φεγγαρι ο armstrong.

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- enum21
Loner wrote:[οφφτόπικ]Ή στο στούντιο στο Hollywood anywayrose wrote: πηγε στο φεγγαρι ο armstrong.[/οφφτόπικ]

- mikem4600
- Gbyte level
Εμάς στη δουλειά επιτρεπόταν μόνο στα καπνιστήρια, και τώρα τα κλείνουν και αυτά και επιτρέπεται μόνο έξω... Ούτως ή άλλως δεν κάπνιζα, αλλά καλύτερα διότι έρχονταν ώρες ώρες διάφοροι τύποι σε κανένα meeting που δεν άντεχαν να μην ανάψουν. Τώρα ησύχασα!
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- Bloody Mary
Ένας φίλος μου που δουλεύει σε ιδιωτική εταιρία και καπνίζει αναγκάζεται πλέον να κατεβαίνει από τον 11ο όροφο στο ισόγειο και να βγαίνει εκτός του κτηρίου για να καπνίσει... Παρόλα αυτά αποδέχεται το μέτρο και δεν έχει πρόβλημα με την όλη διαδικασία.
Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
δέ θα ήταν πιό εύκολο να πάει στη ταράτσα;Bloody Mary wrote:Ένας φίλος μου που δουλεύει σε ιδιωτική εταιρία και καπνίζει αναγκάζεται πλέον να κατεβαίνει από τον 11ο όροφο στο ισόγειο και να βγαίνει εκτός του κτηρίου για να καπνίσει... Παρόλα αυτά αποδέχεται το μέτρο και δεν έχει πρόβλημα με την όλη διαδικασία.

και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας

- Bloody Mary
Ήταν παλιά εκεί το καπνιστήριο αλλά το έκλεισαν από 1η Ιουλίου
Τώρα πια όποιος θέλει μόνο στο ισόγειο και έξω 

Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Μέρα με τη μέρα θα κατεβαίνει όλο και λιγότερο στο ισόγειο για να καπνίσει, και έτσι θα μειώσει το κάπνισμα.Στο τέλος θα καταλάβει ότι μπορεί να το κόψει και τότε όλοι θα είμαστε καλύτερα.Bloody Mary wrote:Ένας φίλος μου που δουλεύει σε ιδιωτική εταιρία και καπνίζει αναγκάζεται πλέον να κατεβαίνει από τον 11ο όροφο στο ισόγειο και να βγαίνει εκτός του κτηρίου για να καπνίσει... Παρόλα αυτά αποδέχεται το μέτρο και δεν έχει πρόβλημα με την όλη διαδικασία.