dexter wrote:gasparosoft wrote:Πραγματικά εύχομαι να μην είχα γεννηθεί Έλληνας. Ντρέπομαι για την χώρα μου. Ντρέπομαι για το σύστημα και την νοοτροπία μας. Θάνατος σε όλους τους υπεύθυνους , θάνατος σε αυτή την ΚΩΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , καρκίνος στον ΧΟΝΤΡΟ. Πλέον έχει μείνει μόνο ο μισός Υμηττός στην Αττική σαν πνεύμονας οξυγόνου. Ας τολμήσουν να τον κάψουν κι αυτόν. Ας τολμήσουν.
ΥΓ1: Ας βάλουμε φωτιά στην Βουλή , στο Ζάππειο , στα γραφεία των κωλοκομμάτων , να δείτε τι γρήγορα που θα την σβήσουν.
ΥΓ2: Αντίο Ελλαδίτσα.
gasparoft+++;
καρκίνος τα κομματα και οι δημόσιοι υπάλληλοι..
καρκίνος,να φυγουνε να πάνε αλλού..

Να φύγετε κύριε! Να πάτε αλλου!
Πάντως πέρα από το χιούμορ.
Ο μονος τρόπος να λυθούν τα προβλήματα αυτά δεν είναι πλέον η αδιαφορία αλλα η δράση.
Και να γίνει με τρόπου πιο αποτελεσματικούς γιατί έτσι όπως το έχουμε κάνει εδώ κάθε άλλο παρα δημοκρατία έχουμε.
Όπως είχα ακούσει ένα καθηγητή κοινωνιολόγο να λέει στο ραδιόφωνο, Όλοι λένε ότι ο λαός έχει την εξουσία μονο και μονο για τα ματια μας ενώ στην πραγματικότητα αυτοί εκεί στις πολυθρόνες την έχουν και μια χαρά ότι θέλουν κάνουν.
Κάποτε το ίδιο ίσχυε επί των εποχών των βασιλιάδων όπου σε πολλές πειπτώσεις τιθόταν η ιδέα ότι ο βασιλιάς είχε την εξουσία για τα ματια του λαου ενώ πίσω από το θρόνο τα νήματα οδηγούσαν σε γερουσίες και μεγαλοκτηματίες τσιφλικάδες.
Εγώ προσωπικά ντρέπομαι πολύ που το λέω, αλλα δεν έχω σκοπό να ζήσω μόνιμα στην Ελλάδα αν μου εμφανιστεί η ευκαιρία έξω σε κάποιες συγκεκριμένες χώρες που θέλω. Και οι λόγοι είναι όλοι όσοι έχουν τεθεί μέχρι τώρα, και που βλέπουμε την σαπίλα μας.
Αν και η άποψη που θέτω ίσος κατακρίνεται από το γεγονός των μελλοντικών σχεδίων μου που ανέφερα, το ιδανικό θα ήταν την αλλαγή να την φέρουν οι γενιές οι δικες μας.
Εμείς οι φοιτητές.
Που πρέπει να καθόμαστε και να συζητάμε και να προβληματιζόμαστε γι αυτά τα θέματα, Και να αναλαμβάνουμε δράση, και όχι να καθόμαστε παίζοντας παιχνίδια στους υπολογιστές και να αδιαφορούμε λέγοντας ότι είναι ήδη τόσο σκατ* τα πράγματα που δεν αξίζει να ασχοληθούμε...
edit:
elder++
Το γεγονός ότι πρέπει να καταλάβουμε πλέον το νόημα τις λέξης ΣΥΝΈΠΕΙΑ είναι κάτι πολύ σημαντικό.