Link
Θεικο κολπο αλλα να το προβαλουν και στις ειδησεις; "Where are you going to host these exams?.... In my basement"
και το θεικο στο τελος "You should come over... we can teach you how to do it... oh and ..eh we're focusing mostly on younger women cause older women already know this stuff" ...
Genius τα προσκοπακια.
Link
Θεικο κολπο αλλα να το προβαλουν και στις ειδησεις; "Where are you going to host these exams?.... In my basement"
και το θεικο στο τελος "You should come over... we can teach you how to do it... oh and ..eh we're focusing mostly on younger women cause older women already know this stuff" ...
Genius τα προσκοπακια.
Αδέρφια είστε πολύ μπροστα... Και στο δικό μου υπόγειο μπορουμε... Έσω έτοιμοι για τον έλεγχο....
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Τελειο 0000001 00000011 0000001 come on sucker lick my battery
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Εγώ ξεχώρισα το "motherboardf***ing systems"! Οι εποχές αλλάζουν, αλλάζουν κι οι εκφράσεις μας
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Αν και θα έπρεπε να το βάλω μερικούς μήνες αργότερα που θα πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Θα πάρετε πάντως ιδέες αν θέλετε να πρωτοπορήσετε στα ερχόμενα Χριστούγεννα.
Πρόκειται για το βιντεοκλιπ (χωρίς να ξέρω αν είναι το επίσημο βιντεοκλίπ) Trans-Siberian Orchestra - Wizards on Winter
Silver wrote:Αν και θα έπρεπε να το βάλω μερικούς μήνες αργότερα που θα πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Θα πάρετε πάντως ιδέες αν θέλετε να πρωτοπορήσετε στα ερχόμενα Χριστούγεννα.
Πρόκειται για το βιντεοκλιπ Trans-Siberian Orchestra - Wizards on Winter
Απολαύστε το!!
Link
Πω πω, να έχεις αυτόν για γείτονα και να έχει βάλει τα "λαμπάκια" του να αναβοσβήνουν όλη νύχτα... θα φταίει μετά ο φονιάς?
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet
2) You are visiting Venus forum
3) You are reading my signature
5) You didn't notice that point 4 is missing
6) You just checked for point 4
7) You are smiling
[/size][/color]