Thanks proskope

Ναι, υπόκεισαι σε φορολόγηση, άρα οφείλεις να ...συνεργαστείς με τη ΔΟΥ της περιοχής σου.h4wk wrote:και μία τελευταία που απαντάει όποιος τη ξέρει
αν φτιάξω μια σελίδα που να μου δημιουργεί εισόδημα είτε μέσω διαφημίσεων είτε μέσω εγγραφών χρηστών,τα κέρδη είναι καθαρά ή κάπου μπλέκεται και η εφορία ή δε ξέρω γω ποιός;
Μπορεις και να μην συνεργαστείς, και να δώσεις δουλειά στην Σάντρα...redlabel wrote:Ναι, υπόκεισαι σε φορολόγηση, άρα οφείλεις να ...συνεργαστείς με τη ΔΟΥ της περιοχής σου.h4wk wrote:και μία τελευταία που απαντάει όποιος τη ξέρει
αν φτιάξω μια σελίδα που να μου δημιουργεί εισόδημα είτε μέσω διαφημίσεων είτε μέσω εγγραφών χρηστών,τα κέρδη είναι καθαρά ή κάπου μπλέκεται και η εφορία ή δε ξέρω γω ποιός;![]()
Δ. Γκρ.
Ενδιαφερον θεμα, με εχει απασχολησει και εμενα!Zifnab wrote:Άμα η πληρωμή γίνεται με επιταγη - ταχυδρομικώς ? Πως να υποκεισαι σε φορολόγηση? Δεν μιλάμε για τις Ελληνικές διαφημισεις...
Αν και δεν γράφω τελευταια, εχω παρατηρήσει 2 πράγματα:Dimitris_P wrote:Μιας και έχουν περάσει 2 μήνες + απο τότε που έστησα το site.Μπορώ να έχω κάποιο feedback και γενικά πως σας φαίνεται οτι πάει?
Μηπως εγραψε καποιος ο γνωστος συν-venus-ιτης στο site?1) Όλα πάνε απο το κακο στο χειρότερο, αυτό φταίει? Μήπως η πρώτη σου ευχή ήταν όποιος "γράφει" το σαιτ μου, να γκαντεμιαστεί ανεπανόρθωτα?![]()
ultimate_aektzis wrote:Μηπως εγραψε καποιος ο γνωστος συν-venus-ιτης στο site?1) Όλα πάνε απο το κακο στο χειρότερο, αυτό φταίει? Μήπως η πρώτη σου ευχή ήταν όποιος "γράφει" το σαιτ μου, να γκαντεμιαστεί ανεπανόρθωτα?![]()
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη